Συζητηση για το Resident Evil Code Veronica X!
Σαβ Μάης 05, 2012 9:54 pm
Τι να πω για αυτο?Το εχω ξεκινησει και το εχω παρατησει 2 φορες παροτι εχω οδηγο βημα βημα μεχρι το τελος με τρομερες συμβουλες.Στην αμφισσα στις διακοπες του πασχα επειξα περιπου το 20% της ιστοριας της claire στο dreamcast παντα με τη βοηθεια του οδηγου και μου εχουν σπασει τα νευρα τα εξης:
*Δεν ειναι ευκολο να καταλαβεις που πρεπει να πας και τη πρεπει να κανεις στο παιχνιδι.
*Οι σφαιρες ειναι λιγιες και καποια σημεια εχουν respawn zombies ετσι ειναι σιγουρο οτι θα αναγκαστητε να ειστε στη φαση "τρεχατε ποδαρακια μου" πολλες φορες.
*Μου ειναι δυσκολο να απολαυσω το παιχνιδι, νιωθω αγχος ενω το παιζω δεν με διασκεδαζει καθολου οπως τα resi 2,3.
*Oι γρυφοι του ειναι πολυ πιο δυσκολη
*Τι σπαστικη φωνη αυτος ο steeve?Αγχωνευτος εντεελως
Καποια hinte που διαβασα στον οδηγο, λεει οτι τα bandersnach πεφτουν αμεσως με τρια exlposive arrows.Μου λεει ο οδηγος να κανω οικονομια σφαιρων πρωτου καν ξεκινησει το παιχνιδι!Δεν τα μπορω εγω αυτα ειμαι large τυπος
Αφου ελεγε εκεινα τα dual guns που εχουμε να μην τα πειραξουμε εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη αλλα εγω εβγαλα το παιχνιδι μεχρι εκει που εφτασα χαρης σε αυτα.Επισης υπαρχουν λιγα save points και πρπει να παιξουμε για πολυ ωρα οποτε πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.Γενικα δεν μου αρεσει καθολου το παιχνιδι, καθολου ομως
*Δεν ειναι ευκολο να καταλαβεις που πρεπει να πας και τη πρεπει να κανεις στο παιχνιδι.
*Οι σφαιρες ειναι λιγιες και καποια σημεια εχουν respawn zombies ετσι ειναι σιγουρο οτι θα αναγκαστητε να ειστε στη φαση "τρεχατε ποδαρακια μου" πολλες φορες.
*Μου ειναι δυσκολο να απολαυσω το παιχνιδι, νιωθω αγχος ενω το παιζω δεν με διασκεδαζει καθολου οπως τα resi 2,3.
*Oι γρυφοι του ειναι πολυ πιο δυσκολη
*Τι σπαστικη φωνη αυτος ο steeve?Αγχωνευτος εντεελως
Καποια hinte που διαβασα στον οδηγο, λεει οτι τα bandersnach πεφτουν αμεσως με τρια exlposive arrows.Μου λεει ο οδηγος να κανω οικονομια σφαιρων πρωτου καν ξεκινησει το παιχνιδι!Δεν τα μπορω εγω αυτα ειμαι large τυπος
Αφου ελεγε εκεινα τα dual guns που εχουμε να μην τα πειραξουμε εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη αλλα εγω εβγαλα το παιχνιδι μεχρι εκει που εφτασα χαρης σε αυτα.Επισης υπαρχουν λιγα save points και πρπει να παιξουμε για πολυ ωρα οποτε πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.Γενικα δεν μου αρεσει καθολου το παιχνιδι, καθολου ομως
Απ: Συζητηση για το Resident Evil Code Veronica X!
Κυρ Μάης 06, 2012 1:52 am
Πόσο σε καταλαβαίνω...με διαφορά το χειρότερο resident evil ever.... αυτός που το έφτιαξε είναι ανώμαλος απλά...νομίζει πως όλοι παίζουν στο utra hard τα παιχνίδια
Μερικές συμβουλές...
ζόμπι,σκυλιά, αράχνες απαγορεύεται να μην τα σκοτώσεις με μαχαίρι...
hunters με καραμπίνα και αν μπορείς μετά από μία σφαίρα με μαχαίρι!
κράτα όλα τα όπλα για τα bosses
Μην αφήσεις τίποτα όρθιο...μα τίποτα
αυτά
Εάν είσαι τόσο παλαβός να τερματίσεις το παιχνίδι απλά και μόνο γιατί έχεις τερματίσει όλα τα υπόλοιπα της σειράς σαν και μένα κάντο...
και ετοιμάσου να κάνεις το σταυρό σου πολλές φορές και να κατεβάσεις πολλά καντήλια στη πορεία...
Μερικές συμβουλές...
ζόμπι,σκυλιά, αράχνες απαγορεύεται να μην τα σκοτώσεις με μαχαίρι...
hunters με καραμπίνα και αν μπορείς μετά από μία σφαίρα με μαχαίρι!
κράτα όλα τα όπλα για τα bosses
Μην αφήσεις τίποτα όρθιο...μα τίποτα
αυτά
Εάν είσαι τόσο παλαβός να τερματίσεις το παιχνίδι απλά και μόνο γιατί έχεις τερματίσει όλα τα υπόλοιπα της σειράς σαν και μένα κάντο...
και ετοιμάσου να κάνεις το σταυρό σου πολλές φορές και να κατεβάσεις πολλά καντήλια στη πορεία...
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Μάης 06, 2012 4:01 am
τόσο δύσκολο ρε παιδιά?
Κυρ Μάης 06, 2012 4:04 am
παλουκι.ΣΚεψου η ιαπωνικη εκδοση ειχε super easy mode με απειρα inks και infinite rocket launcher απο την αρχη
και εγω ετσι θα ενιωθα οτι ειναι παιδκη χαρα.Μονο τα αυτακια των ομοεθνων τους χαιδευουν οι ιαπωνες developers...
και εγω ετσι θα ενιωθα οτι ειναι παιδκη χαρα.Μονο τα αυτακια των ομοεθνων τους χαιδευουν οι ιαπωνες developers...
Κυρ Μάης 06, 2012 1:16 pm
καλά ναι αυτό είναι από άγραφα να μην έχει επιλογή mode δυσκολίας...
Κυρ Μάης 06, 2012 6:57 pm
Να πω και κάτι άλλο που θυμήθηκα. Αν δηλητηριαστείς από τον Nosferatu την έβαψες γιατί πρέπει να κάνεις έξτρα διαδρομή μετά με τον Κρις για να βρεις αντίδοτο...
Κυρ Μάης 06, 2012 7:27 pm
Το τελειωνεις ή οχι?Θελω να δω τι θαψιμο θα πεσει στο review σου!
Κυρ Μάης 06, 2012 7:51 pm
ε θέλω 2-3 μέρες ακόμα. Είναι άστα να πάνε τώρα το παιχνίδι με τον Κρις!
Κυρ Μάης 06, 2012 8:12 pm
ο οδηγος ελεγε οτι καλο ειναι η κλερ να του αφησει οπλα,herbs,σφαιρες στα item boxes ,ετσι θα κανει πιο ευκολη την περιπετεια του ο chris.
Κυρ Μάης 06, 2012 11:53 pm
αυτό έχω κάνει. Δεν χαλάω σφαίρες παρά μόνο για τα hunters και τα bosses...α ναι και για τις πεταλούδες στην Ανταρκτική...οι αράχνες και τα σκυλιά τρώγονται εύκολα πάντως με το μαχαίρι αν μάθεις να διαβάζεις τις κινήσεις τους
Τετ Μάης 09, 2012 5:14 pm
Να σου πω κάτι που είναι κλειδί για το παιχνίδι. Σε κάποια φάση με την Claire αφού έχει βρει τον αδερφό της την ελέγχεις ξανά για λίγο. Κανόνισε να έχεις τότε τουλάχιστον 2 φάρμακα. Αλλιώς game over, δεν μπορώ να πω περισσότερα...ευτυχώς είχα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης