Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011

Εκπληξη !!!!! Κασετες με Ελληνικά Μighty Morphin τελικά βρεθηκαν !!!! Green with Evil κτλ !!! Αρχιζω απο αυριο τη μετατροπη σε DVD. - Σελίδα 5 Empty Απ: Εκπληξη !!!!! Κασετες με Ελληνικά Μighty Morphin τελικά βρεθηκαν !!!! Green with Evil κτλ !!! Αρχιζω απο αυριο τη μετατροπη σε DVD.

Δευ Ιουν 20, 2011 12:55 am
Αν τυχον μπορει λοιπον ο Bns, ας μας πει.

Ελειψα λοιπον καιρο, βλεπω εξελιξεις... Ο Αντωνης εγινε Rider fan !!! Eχει αυτη την εικονα κ στο facebook !

Βy the way, ενας φιλος μου απο Αθήνα, τεράστιος ανιμε κ ειδικα mecha ανιμε κ video games fan κ Japan fan κ κινητη εγκυκλοπαιδεια, σαν τον Σόλωνα, με ρωτησε στο Facebook αν ξερω που μπορει να βρει την ταινια Σεντάι Hyakujuu Sentai Gaoranger vs Super Sentai. Κ του μιλησα γι αυτο το φορουμ κ του ειπα να γινει μελος. Βρηκα την ευκαιρια για διαφημιση ! lol!

Δεν ηταν μεχρι προσφατα τοκουσατσου φαν, ειχε δει μονο μικρος τους Bioman κ του αρεσαν. Τωρα για να ρωταει, σημαινει αρχισε κ αυτος. Ειναι φιλος ενος φιλου μου, ετσι τον γνωρισα, μια φορα μονο βγηκαμε, οταν περσι πηγα Αθήνα, αλλά μιλαμε διαδυκτιακά. Απ οτι μου λεει, ειναι γνωστο ''μούτρο'' κ καμένος καθημερινα, ολη μερα, σε φορουμ για ανιμε κ video games. Eλπιζω να τον πεισω να γινει μελος κ εδω. Κ αυτος με επεισε να γινω μελος σε Ελληνικα φορουμ για ανιμε, αλλά δεν μου εμεινε ωρα να ποσταρω τιποτα.

Γεια τους άλλους τους φιλους μου, ουτε λογος για Τοκουσάτσου...Το προσπαθησα απο προπερσι, κ μονο που δεν μου πηραν το κεφάλι ! lol! Ας βλεπουν μονο ανιμε, γουστα ειναι αυτα.... Κ μου τη σπαει που προτιμαν ολα τα άλλα fighting απο Mortal Kombat ! Καποια απο αυτα εχουν καλυτερο gameplay, αλλά το Μόρταλ ειναι μοναδικο σε ιστορια κ χαρακτηρες...

Anyway, βγηκα απ το θεμα, αλλά δεν πειραζει, ηταν το comeback !!! Razz Mεχρι να ξαναχαθουμε λογω Καλοκαιριου... Κ διακοπες να μη παω, δεν νομιζω να πολυμπαινω Ιντερνετ, ειδικα αν βαρεσουν κ οι ζεστες... Για αυτο θα ξεμπερδεψουμε τωρα οσο πιο γρηγορα γινεται με τα dvd, γιατι μετα, μια ο ενας θα λειπει διακοπες κ μια ο άλλος...
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Εκπληξη !!!!! Κασετες με Ελληνικά Μighty Morphin τελικά βρεθηκαν !!!! Green with Evil κτλ !!! Αρχιζω απο αυριο τη μετατροπη σε DVD. - Σελίδα 5 Empty Απ: Εκπληξη !!!!! Κασετες με Ελληνικά Μighty Morphin τελικά βρεθηκαν !!!! Green with Evil κτλ !!! Αρχιζω απο αυριο τη μετατροπη σε DVD.

Δευ Ιουν 20, 2011 1:02 am
Aληθεια γιατι ελειπες τοσο καιρο αν επιτρεπετε;Εγω ελεγα οτι θα αναζητης νεο μεταπτυχιακο Rolling Eyes
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δευ Ιουν 20, 2011 1:36 am
Δεν ξερω για μεταπτυχιακό ακομα, αλλά εψαχνα για δουλεια κτλ. Αλλά δυστυχως τιποτα !!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad

Κ γενικως ειχα διαφορες υποχρεωσεις.

Αλλά το χειροτερο απ ολα ειναι τα γνωστα, που τα ελεγα κ παλιά, οτι δεν αντεχε το κεφαλι μου άλλο Ιντερνετ, PC, video games, κτλ κτλ, αποτοξινωση !!!! Σταδιακα τα μειωσα κ τα εκοψα, αλλά συνεχισα με video games, οπότε δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα... Ελπιζω τωρα το Καλοκαιρι, αλλιως θα βρεθω σε κανα νοσοκομειο απ το πολυ PC, οπως ολοι ! lol!

Ποιος ξερει ποσα νεα θεματα εχω να βρω εδω, θα χω να ασχολουμαι κ να ψαχνω ολο το καλοκαιρι !!! Εσυ εδωσες Πανελλήνιες τελικά ? Πως τα πηγες ? Ευχομαι καλη επιτυχια. Μη στεναχωριεσαι, οτι ειναι να γινει θα γινει.

Κ μεις που τελειωσαμε τι καταλαβαμε ? Ψαχνουμε δουλειες κ τρεχουμε αλλά ολο τιποτα. Ετσι απογοητευόμαστε κ το ριχνουμε παλι στo PC κ τον κοσμο της φαντασιας...

Πο πο, θα χουμε πολλά να πουμε... Κ για τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων... Πηγαινα κ στο Λευκο Πυργο στις συγκεντρωσεις, μιας κ δεν ειναι κομματικες, αλλά μονο νεολέα σαν εσας κ μενα, κ ηταν πολυ ωραια. Αλλά ο μεγαλος χαμος γινεται στην Αθήνα. Εδω λιγο αρεωσε απο προχτες, ειχε κ βροχες, αλλά ελπιζω να επανελθουν δριμυτεροι. Τωρα εχει πολυ ζεστη ! Σκατά !!! Ουπς ! Πως μιλάω ετσι ! lol!

Θα λυνοταν το προβλημα μονο αν ατομα σαν τους Ρέιντζερς με αρχες κ θαρρος θα κυβερνουσαν, κ θα χαν κ τα κότσια να λενε οχι στην Ευρωπη κ στους Γερμανούς , κ μολων λαβέ για το χρεος ! Αλλά ισως κανατε θεμα γι αυτο το θέμα, μεχρι να τα βρω... Σηκωνουν αυτα πολυ συζητηση, θα τα πουμε εν καιρο. Τωρα βγαινω απ το Ιντερνετ, θα τα πουμε αυριο. Ρωτηστε εσεις τον Bns για τα dvd οπως ειπαμε, αν τυχον δεν δει αυτο το topic, κ τα λεμε. Kαληνυχτα κ καλη ανταμωση ! Μην ανησυχειτε, δεν θα ξαναχαθω μεχρι να παραλαβετε τα dvd, απλως δεν νομιζω να ποσταρω τιποτα, μονο σχετικα με το θεμα ανακοινωσεις. Γιατι η προσπαθεια για αποτοξίνωση συνεχιζεται !!!! Ελπιζω μετα, μες το Καλοκαιρι, να τα λεμε οσο μπορουμε. Αλλά αυτα θα τα πουμε στη συνεχεια κ θα ευχηθουμε καλο Καλοκαιρι οταν κ αν θα χαθουμε. Καληνυχτα !
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Δευ Ιουν 20, 2011 1:39 am
Α ρε φιλοσοφε των Rangers Razz
Αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα,εχω αγωνια Neutral
Στα 2 τα μαθηματικα και τη φυσικη πηγα μετρια εως χαλια.Στα αλλα καπως καλυτερα αλλα εχασα την ευκαιρια να χτυπησω 3 20σαρια απο επιπολαια λαθη που μου κοστησαν.Στο 1 θα εχω εγραψει 18+, στο αλλο 17+ και στο 3ο 13+ Sad
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Δευ Ιουν 20, 2011 1:43 am
Είπα στον Γιωργο να το δει για να μας πει. Πάντως ναι έχουμε πολλά να πούμε, πάρα πολλά Very Happy
John-Ranger
John-Ranger
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

Δευ Ιουν 20, 2011 2:31 am
Καλώς ήρθες πάλι μενελαε .Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί δουλεία ειδικά τώρα όπως έχουν γίνει τα πράγματα……….. αλλά οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι δεν θα μας πάρει από κάτω

Στο θέμα μας τώρα όπως έχω πει εγώ με μεγάλη μου χαρά μπορώ να τα ανεβάσω τα επ πολύ γρήγορα όποτε όταν είσαι έτοιμος και άμα θέλεις μου λες

Καλά αποτελέσματα xamergt που θα τα έχεις πιστεύω
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Ιουν 20, 2011 2:32 am
Εχεις premium account στο megaupload? Aν ναι οκ να στα στείλει εσένα
John-Ranger
John-Ranger
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

Δευ Ιουν 20, 2011 2:35 am
Green Ranger έγραψε:Εχεις premium account στο megaupload? Aν ναι οκ να στα στείλει εσένα

Ναι εχω!! Wink
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Ιουν 20, 2011 3:09 am
Ok, entaxei, alla mono an den mporesei na ta kanei kapoios ap ti Thessaloniki, opos eipame.
BnsGoldRanger
BnsGoldRanger
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά

Δευ Ιουν 20, 2011 10:57 am
menelae pou akrivos meneis ??
na vre8oume na mou ta doseis ta diskakia cheers
kai meta afiste to epano mou Wink
vska egw prepei na ta kano rip kai meta na ta aneuasw??
BnsGoldRanger
BnsGoldRanger
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά

Δευ Ιουν 20, 2011 2:44 pm
re seis 800mb pou vgenoune ti na kano/??? dn ftanei pou ta aneuazww..... scratch
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010

Δευ Ιουν 20, 2011 3:03 pm
Γιώργο δεν πειράζει, και εμένα κάπου εκεί μου βγαίνουν, δεν είμαστε και επαγγελματίες για να τα κάνουμε μικρά. (Σημείωση για τον χαμεργτ: με λίνουξ κατεβαίνουν πολύ πιο γρήγορα, δοκίμασέ το) Στείλε πμ στο Μενέλαο, λογικά μέσα σρτη βδομάδα θα τα έχεις! Και μαζί σου θα τα έχουμε και εμείς! Very Happy cheers
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Ιουν 20, 2011 3:25 pm
cheers cheers Ωραια λοιπον ! Εσυ λοιπον εισαι ο Γιώργος, εγω ο Μενέλαος ! Μένω περιοχη Μαρτίου. Εσύ Καλαμαριά ? Κοντά ειναι, το χω κανει κ με τα ποδια για βολτα ! Razz

Μπορω να ρθω εκει, στο πεζόδρομο π.χ., ή οπου σε βολευει, π.χ. στο κεντρο της Θεσσαλονικης αν τυχει να σαι καμια βολτα. Θα σε προσθεσω λοιπον κ στο Facebook, κ θα σου στειλω μηνυμα κατα το βραδακι . Μπορω λοιπον κ αυριο να βρεθουμε να στα δωσω, γιατι οχι ? Ή το πολυ πολυ μεθαύριο, αν δεν μπορεσω αυριο.
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010

Δευ Ιουν 20, 2011 3:31 pm
Τέλεια, πρόβλημα λύθηκε! Γιώργο, αναμένουμε! Smile

Επί τη ευκαιρία, γεια σου Μενέλαε! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Razz
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Ιουν 20, 2011 3:34 pm
BnsGoldRanger έγραψε:re seis 800mb pou vgenoune ti na kano/??? dn ftanei pou ta aneuazww..... scratch
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, τα μετατρέπω με το any video converter σφαίρα
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Δευ Ιουν 20, 2011 3:40 pm
Τα συμπιεσα και πανε στα 100mb με ελαχιστες απωλειες.Ρε BnsGoldRanger το σχολιο μου ηταν απλα για να διορθωσης τα επομενα uploads σου στο θεμα μεγεθους.Τεσπα ανεβασε τα οπως θες.
BnsGoldRanger έγραψε:dn ftanei pou ta aneuazww.....
Και εγω εχω ανεβασει επεισοδια και πιο πολλα αλλα καθε παρατηρηση που θα μου γινοταν θα ηταν δεκτη.Συνεπως τετοια σχολια,τι δειχνουν;Οτι μας κανει χαρη;Δεν σε αναγκασε κανεις να τα ανεβασεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης