Mighty Morphin Power Rangers Comics στα ελληνικα
+5
power24red
johnny_salonica
falconara90
Green Rider
BnsGoldRanger
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Mighty Morphin Power Rangers Comics στα ελληνικα
Κυρ Νοε 08, 2015 2:25 am
Καλησπερα παιδια , καθως περπατουσα στην περιοχη της μαρτιου (θεσσαλονικη ) επεσαν στο ματι μου παλια κομικς τις marvel !
ειχε παιδια παρα πολλα εψαξα οσο μπορουσα καθως δεν ειχα και πολυ χρονο , βρηκα 2 κομικς τον Mighty Morphin Power Rangers !
τυχερος ! ηξερα οτι κατι θα εχει απο ρειντζερς σιγουρα .. οριστε φωτογραφιες
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
το δευτερο το ειχα και μικρος αλλα το ειχα χασει και τωρα το ξανα βρηκα μακαρι να βρω κιαλλα τα θελω ολα δεν θυμαμαι ποσα εχουν βγει συνολικα αν ξερει καποιος ας απαντησει τα θελω ολα τωρα
ειχε παιδια παρα πολλα εψαξα οσο μπορουσα καθως δεν ειχα και πολυ χρονο , βρηκα 2 κομικς τον Mighty Morphin Power Rangers !
τυχερος ! ηξερα οτι κατι θα εχει απο ρειντζερς σιγουρα .. οριστε φωτογραφιες
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
το δευτερο το ειχα και μικρος αλλα το ειχα χασει και τωρα το ξανα βρηκα μακαρι να βρω κιαλλα τα θελω ολα δεν θυμαμαι ποσα εχουν βγει συνολικα αν ξερει καποιος ας απαντησει τα θελω ολα τωρα
Απ: Mighty Morphin Power Rangers Comics στα ελληνικα
Κυρ Νοε 08, 2015 12:06 pm
τα έχω και τα δύο
Και γω είχα βρει στο Solaris στην Αθήνα ένα τεύχος μια φορά
Και γω είχα βρει στο Solaris στην Αθήνα ένα τεύχος μια φορά
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Κυρ Νοε 08, 2015 2:13 pm
Μου λείπει μόνο το τεύχος 11 για να κλείσω τη σειρά.
Κυρ Νοε 08, 2015 2:30 pm
Μπράβο για την ανακάλυψη Bns. Συνολικά κυκλοφόρησαν 12 τεύχη αρχής από τον Νοέμβριο του 1996. Επίσης κυκλοφόρησαν και σε 3 τόμους των 4 τευχών έκαστος, το 1997. Τα είχα όλα αλλά χάθηκαν στον χοροχρόνο. Πλέον μου έχουν απομείνει ο πρώτος και ο τρίτος τόμος.
Κυρ Νοε 08, 2015 7:22 pm
παιδια αν μπορειτε βαλτε καμια εικονα με τα τευχοι σας , ειχαν βγει και vr troopers ??
γαμωτο κολλησα τωρα θα ψαχνω σε καθε περιπτερο και ντρεπομαι γ@μωτο
- power24redΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
Κυρ Νοε 08, 2015 7:51 pm
Αυτά τα δύο είχα και γω ....και τα θέλω ξανά
Κυρ Νοε 08, 2015 10:34 pm
Μόλις μου φτιάξουν το κινητό πολύ ευχαρίστως να βγάλω όσα έχω γενικότερα φωτογραφίαBnsGoldRanger έγραψε:παιδια αν μπορειτε βαλτε καμια εικονα με τα τευχοι σας , ειχαν βγει και vr troopers ??
Δευ Νοε 09, 2015 2:36 pm
τα μισά περίπου τεύχη είχαν 2 ιστορίες των Power Rangers και τα υπόλοιπα μια ιστορία Rangers και μία VR Troopers.BnsGoldRanger έγραψε:παιδια αν μπορειτε βαλτε καμια εικονα με τα τευχοι σας , ειχαν βγει και vr troopers ??
Δευ Νοε 09, 2015 7:26 pm
falcon εσυ που τα βρηκες? στα ελληνικα ειναι τα κομικς σου ετσι?falconara90 έγραψε:τα μισά περίπου τεύχη είχαν 2 ιστορίες των Power Rangers και τα υπόλοιπα μια ιστορία Rangers και μία VR Troopers.BnsGoldRanger έγραψε:παιδια αν μπορειτε βαλτε καμια εικονα με τα τευχοι σας , ειχαν βγει και vr troopers ??
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Δευ Νοε 09, 2015 7:47 pm
ωραια
- CMPunkSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 647
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Τόπος : Αθήνα
Τρι Νοε 10, 2015 12:56 pm
Πριν λίγο καιρό αγόρασα τους 3 τόμους που περιλαμβάνουν τα 12 τεύχη της marvel που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα.Από το 8ο τεύχος έχει 1 ιστορία vr troopers.
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]
Οι ιστορίες είναι πολύ μικρές και δυστυχώς δεν τις ευχαριστιέσαι.
Ξέρει κανείς αν έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά τα κόμιξ από την hamilton?
Οι ιστορίες είναι πολύ μικρές και δυστυχώς δεν τις ευχαριστιέσαι.
Ξέρει κανείς αν έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά τα κόμιξ από την hamilton?
Τρι Νοε 10, 2015 1:42 pm
Είναι τέλεια !!!! Που τα βρήκες φιλε ; Στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν τοτε μονο απο μαρβελ .
Τρι Νοε 10, 2015 2:12 pm
@CMPunk Όχι, δυστυχώς δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αυτές οι εκδόσεις.
@BnsGoldRanger Τους δικούς μου τόμους τους βρήκα πριν καμιά δεκαριά χρόνια σε κομιξάδικο στο κέντρο.
Επειδή ψάχνω και εγώ τον δεύτερο τόμο για να συμπληρώσω τα τεύχη, όποιος τα έχει βρει κάπου ας κάνει την καλή, να το αναφέρει.
Αν δεν σας ενδιαφέρουν μόνο οι Ελληνικές εκδόσεις, έχουν κυκλοφορήσει comic books των Mighty Morphin (επίσης και Samurai, Megaforce) από την Papercutz σε μαλακό και σκληρό εξώφυλλο. Πραγματικά πολύ καλές προσπάθειες.
@BnsGoldRanger Τους δικούς μου τόμους τους βρήκα πριν καμιά δεκαριά χρόνια σε κομιξάδικο στο κέντρο.
Επειδή ψάχνω και εγώ τον δεύτερο τόμο για να συμπληρώσω τα τεύχη, όποιος τα έχει βρει κάπου ας κάνει την καλή, να το αναφέρει.
Αν δεν σας ενδιαφέρουν μόνο οι Ελληνικές εκδόσεις, έχουν κυκλοφορήσει comic books των Mighty Morphin (επίσης και Samurai, Megaforce) από την Papercutz σε μαλακό και σκληρό εξώφυλλο. Πραγματικά πολύ καλές προσπάθειες.
Τρι Νοε 10, 2015 2:37 pm
Τα περισσότερα τα είχα από όταν είχαν κυκλοφορήσει όταν ήμουν μικρός και τα αγόραζα. κάποια τεύχη που χάθηκαν ή δε τα είχα πάρει τότε, τα απόκτησα πριν λίγες μέρες από ανταλλαγή με ένα συλλέκτη. (για όσους δε το ξέρουν, συλλέγω κόμικς)BnsGoldRanger έγραψε:falcon εσυ που τα βρηκες? στα ελληνικα ειναι τα κομικς σου ετσι?falconara90 έγραψε:τα μισά περίπου τεύχη είχαν 2 ιστορίες των Power Rangers και τα υπόλοιπα μια ιστορία Rangers και μία VR Troopers.BnsGoldRanger έγραψε:παιδια αν μπορειτε βαλτε καμια εικονα με τα τευχοι σας , ειχαν βγει και vr troopers ??
- CMPunkSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 647
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Τόπος : Αθήνα
Τρι Νοε 10, 2015 3:04 pm
Τα ειχα βρει πριν λιγο καιρο σε ενα μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας.
Εχω παρει και τα 2 τευχη mighty morphin απο την papercutz που εχουν κυκλοφορησει θα τα βγαλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια
Εχω παρει και τα 2 τευχη mighty morphin απο την papercutz που εχουν κυκλοφορησει θα τα βγαλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης