Εκπληξη !!!!! Κασετες με Ελληνικά Μighty Morphin τελικά βρεθηκαν !!!! Green with Evil κτλ !!! Αρχιζω απο αυριο τη μετατροπη σε DVD.
+6
John-Ranger
gantonis
Red Forever
Green Rider
XameR_GT
Skyranger
10 απαντήσεις
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Απ: Εκπληξη !!!!! Κασετες με Ελληνικά Μighty Morphin τελικά βρεθηκαν !!!! Green with Evil κτλ !!! Αρχιζω απο αυριο τη μετατροπη σε DVD.
Τρι Ιουν 21, 2011 1:38 pm
ne alla lew prwta na asxoli9o me ta MMPR pou ams apasxoloun k perrisotero k meta exw 2 epeisodia akoma apo zeo(mexri to telos tn evdomadas 9a exw aneuasei ena epeisodio mporei k parapano.
Απ: Εκπληξη !!!!! Κασετες με Ελληνικά Μighty Morphin τελικά βρεθηκαν !!!! Green with Evil κτλ !!! Αρχιζω απο αυριο τη μετατροπη σε DVD.
Τρι Ιουν 21, 2011 1:46 pm
Ωραία
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τρι Ιουν 21, 2011 3:24 pm
Θα βάλω και εγώ τα δικά μου ζίο.
Τρι Ιουν 21, 2011 3:30 pm
Αντωνη βαλε πρωτα απο dino thunder
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τρι Ιουν 21, 2011 3:38 pm
Καλά, όπως θέλετε, αν είναι μέσα στη βδομάδα θα ανεβάσω κανένα.
Τρι Ιουν 21, 2011 3:39 pm
Εχω απορια να δω η μεταγλωτιση πως ειναι
- John-RangerΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010
Τρι Ιουν 21, 2011 8:15 pm
Αν είναι εύκολο να μας πείτε ποια επ.MMPR ειναι τελικά για να τα συμπληρώσω στη λίστα
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Τρι Ιουν 21, 2011 9:23 pm
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ !!!!!!!!
- Πακέτο εστάλη !
- Πακέτο ελήφθη ! Όβερ !
Τα δωσα στον Γιώργο, κ εκανα κ μια βολτιτσα στην Καλαμαριά, κ μολις γυρισα !
Ποιος στη χαρη σας !
Καλιο αργα παρα ποτέ !
Το μονο κακό ειναι οτι ο Γιωργος δεν καθησε ουτε 1 λεπτο να τα πουμε λιγο, βιαζόταν πολυ. Θα πηγαινε σπιτι να τα ετοιμασει απ οτι καταλαβα. Άντε Xamergt, για σενα δουλευουμε !
Αντε γρηγορα, ειπαμε, γιατι αυτος θα μας παρει το κεφαλι, δεν κρατιεται ! (Αστειεύομαι ! ) Καταλαβαινουμε τι ειναι να ειναι κανεις φαν ! Αλλοι πιο χαμηλων τονων, άλλοι πιο σκληροπυρηνικοι ! Ολα χρειαζονται ! Θα τα χαρεις τωρα xamer, θα σε χαλαρωσουν κ απο τις εξετασεις ! Κ ολοι οι υπολοιποι θα χαρειτε ! Αφιερωμενα τα επεισοδια σε ολους !
Μετα λοιπον απο τους mmpr v2, ερχονται τωρα οι mmpr, Greek-Ant1 version !!!
Τωρα που τα μετρησα, τα επεισοδια ειναι 13, κ ειναι τα εξεις : !
- Green with Evil, 1-5.
- The Trouble with Shellshock.
- Itsy Bitsy Spider.
- Power Ranger Punks.
- Foul play in the sky.
- The Green Candle, part 2. (distixos den exo to 1o epeisodio).
- Happy Birthday Zack.
- Return of an old friend. (= epeisodio pou prolegei tin epistrofi tou Tommy). part 1. (distixos den exo to deftero epeisodio).
- Life's a Masquerade.
It's Dino Time !!!! (Ουπς ! Λάθος ! Αυτο ειναι απο αλλού ! Πλακα κανω !)
Ιτ'σ Μορπηιν Τιμε
It's Morphin Timeeeee !!!!!! Back to Actionnnnn !!!!!!!!!
Eπαναλαμβανω, ειναι η original μεταγλωτιση, του Ant1, παρολο που εγω τα εγραψα χρονια αργοτερα απο το fox kids του τότε Filmnet. Ειχε προφανως αγορασει ή νοικιασει τα επεισοδια... Άραγε τωρα ποιος να εχει τα δικαιωματα ? Ακομα ο Αντ1 ? Ουτε fox ουτε Jetix υπαρχει πια... Anyway, σημασια εχει οτι η μεταγλωτιση, οσον αφορα τους 6 rangers μονο, κατα τη γνωμη μου, ειναι πολυ καλη, κ εσεις το θυμαστε . Δεν ειναι μονο η νοσταλγια. Καλα, του Μπαλκ κ των υπολοιπων, ειναι καπως ....
Και by the way, ο Γιωργος, εστω απ τα λιγα δευτερολεπτα που τον ειδα, φαινεται πολυ καλο παιδι κ κουλ τυπος. Ολοι στο φορουμ τελικα ειμαστε ενας κ ενας ! Δεν ειναι τυχαιο, oι φαν των Rangers δεν θα μπορουσαν να ναι διαφορετικοι !
Αντε υπομονη, κ σε λιγο καιρο θα τα εχετε. Θα κανει ο Γιωργος ο,τι μπορει ειπε, αμεσως θα ξεκινησει. Δεν χρειαζεται να τον αγχωσετε. Φτασαμε μεχρι τη πηγη, ε τωρα θα πιειτε κ νερο ! Καλη σας ορεξη λοιπον, κ καλη τηλεθεαση !!!
- Πακέτο εστάλη !
- Πακέτο ελήφθη ! Όβερ !
Τα δωσα στον Γιώργο, κ εκανα κ μια βολτιτσα στην Καλαμαριά, κ μολις γυρισα !
Ποιος στη χαρη σας !
Καλιο αργα παρα ποτέ !
Το μονο κακό ειναι οτι ο Γιωργος δεν καθησε ουτε 1 λεπτο να τα πουμε λιγο, βιαζόταν πολυ. Θα πηγαινε σπιτι να τα ετοιμασει απ οτι καταλαβα. Άντε Xamergt, για σενα δουλευουμε !
Αντε γρηγορα, ειπαμε, γιατι αυτος θα μας παρει το κεφαλι, δεν κρατιεται ! (Αστειεύομαι ! ) Καταλαβαινουμε τι ειναι να ειναι κανεις φαν ! Αλλοι πιο χαμηλων τονων, άλλοι πιο σκληροπυρηνικοι ! Ολα χρειαζονται ! Θα τα χαρεις τωρα xamer, θα σε χαλαρωσουν κ απο τις εξετασεις ! Κ ολοι οι υπολοιποι θα χαρειτε ! Αφιερωμενα τα επεισοδια σε ολους !
Μετα λοιπον απο τους mmpr v2, ερχονται τωρα οι mmpr, Greek-Ant1 version !!!
Τωρα που τα μετρησα, τα επεισοδια ειναι 13, κ ειναι τα εξεις : !
- Green with Evil, 1-5.
- The Trouble with Shellshock.
- Itsy Bitsy Spider.
- Power Ranger Punks.
- Foul play in the sky.
- The Green Candle, part 2. (distixos den exo to 1o epeisodio).
- Happy Birthday Zack.
- Return of an old friend. (= epeisodio pou prolegei tin epistrofi tou Tommy). part 1. (distixos den exo to deftero epeisodio).
- Life's a Masquerade.
It's Dino Time !!!! (Ουπς ! Λάθος ! Αυτο ειναι απο αλλού ! Πλακα κανω !)
Ιτ'σ Μορπηιν Τιμε
It's Morphin Timeeeee !!!!!! Back to Actionnnnn !!!!!!!!!
Eπαναλαμβανω, ειναι η original μεταγλωτιση, του Ant1, παρολο που εγω τα εγραψα χρονια αργοτερα απο το fox kids του τότε Filmnet. Ειχε προφανως αγορασει ή νοικιασει τα επεισοδια... Άραγε τωρα ποιος να εχει τα δικαιωματα ? Ακομα ο Αντ1 ? Ουτε fox ουτε Jetix υπαρχει πια... Anyway, σημασια εχει οτι η μεταγλωτιση, οσον αφορα τους 6 rangers μονο, κατα τη γνωμη μου, ειναι πολυ καλη, κ εσεις το θυμαστε . Δεν ειναι μονο η νοσταλγια. Καλα, του Μπαλκ κ των υπολοιπων, ειναι καπως ....
Και by the way, ο Γιωργος, εστω απ τα λιγα δευτερολεπτα που τον ειδα, φαινεται πολυ καλο παιδι κ κουλ τυπος. Ολοι στο φορουμ τελικα ειμαστε ενας κ ενας ! Δεν ειναι τυχαιο, oι φαν των Rangers δεν θα μπορουσαν να ναι διαφορετικοι !
Αντε υπομονη, κ σε λιγο καιρο θα τα εχετε. Θα κανει ο Γιωργος ο,τι μπορει ειπε, αμεσως θα ξεκινησει. Δεν χρειαζεται να τον αγχωσετε. Φτασαμε μεχρι τη πηγη, ε τωρα θα πιειτε κ νερο ! Καλη σας ορεξη λοιπον, κ καλη τηλεθεαση !!!
Τρι Ιουν 21, 2011 10:05 pm
Τέλεια νέα
Τρι Ιουν 21, 2011 10:21 pm
Ευχαριστουμε ρε Μενελαε.Εχουν περασει και αλλα ατομα με επεισοδια απο mmpr και επειδη ηθελαν να τα πουλησουν εφαγαν ban απο εμενα
Εσυ φανηκες οτι θες να μοιραστεις τα επεισοδια και σε ευχαριστω προσωπικα για αυτο.
Εσυ φανηκες οτι θες να μοιραστεις τα επεισοδια και σε ευχαριστω προσωπικα για αυτο.
- SkyrangerSuper Ranger
Τρι Ιουν 21, 2011 10:27 pm
Να σαι καλά !
Ευτυχως που ειχα τα καλυτερα επεισοδια με τον Τομμυ ! Ετσι δεν εχω παραπονο, αν μου ελειπαν αυτα, δεν θα μου εφταναν κ να ειχα ολα τα άλλα. Τωρα με αυτα, ειναι ολο το ζουμι του feeling για ποιους λογους λατρεψαμε τους M.M. Power Rangers ! Tα ξαναχάζεψα λιγο χτες το βραδυ, για να δω αν ολα ειναι καλά με τα δισκάκια, κ συγκινηθικα, σαν να εκανα ταξιδι στο χρονο, κ να πηγα τοτε που μασταν πιτσιρικια ! Κ παρόλο πυ προτιμω τον Αγγλικο ηχο, μου αρεσαν κ αυτα πολυ, κ σιγα σιγα ξεχνουσα την αισθηση της παιδικοτητας που προσδιδουν οι μεταγλωτισεις, κ ενιωθα σαν να βλεπω το Αγγλικο επεισοδιο... Green with evil ειναι αυτα, εχουν τεραστια δυναμη !
Ευτυχως που ειχα τα καλυτερα επεισοδια με τον Τομμυ ! Ετσι δεν εχω παραπονο, αν μου ελειπαν αυτα, δεν θα μου εφταναν κ να ειχα ολα τα άλλα. Τωρα με αυτα, ειναι ολο το ζουμι του feeling για ποιους λογους λατρεψαμε τους M.M. Power Rangers ! Tα ξαναχάζεψα λιγο χτες το βραδυ, για να δω αν ολα ειναι καλά με τα δισκάκια, κ συγκινηθικα, σαν να εκανα ταξιδι στο χρονο, κ να πηγα τοτε που μασταν πιτσιρικια ! Κ παρόλο πυ προτιμω τον Αγγλικο ηχο, μου αρεσαν κ αυτα πολυ, κ σιγα σιγα ξεχνουσα την αισθηση της παιδικοτητας που προσδιδουν οι μεταγλωτισεις, κ ενιωθα σαν να βλεπω το Αγγλικο επεισοδιο... Green with evil ειναι αυτα, εχουν τεραστια δυναμη !
Τρι Ιουν 21, 2011 10:29 pm
Να τα ανεβασω youtube;Η να βγαλω ανακοινωση οτι τα εχουμε στο site για να ερθει η μιση ελλαδα;
- John-RangerΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010
Τρι Ιουν 21, 2011 10:30 pm
Περιμένουμε με αγωνία τα επ. ενα μεγάλο ευχαριστώ Μενέλαε για τον χρόνο που αφιέρωσες
Τρι Ιουν 21, 2011 10:31 pm
Για καλό και για κακό κάντε backup όλα τα λινκς από το εξωτερικό site γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Το Power Rangers Planet είναι κλειστό αυτή τη στιγμή
- SkyrangerSuper Ranger
Τρι Ιουν 21, 2011 10:36 pm
Oπως σου ειπα κ χτες, σε παραπανο ποστ, δεν θελω να τα ανεβασεις στο Youtube σε παρακαλώ, κοπιασα πολυ για αυτα, αλλά κ αγχωθηκα, τωρα θα κοπιασει κ ο Γιωργος. Κ εσεις που κανατε τοσο καιρο υπομονη κουραστηκατε. Δεν ειναι σωστο να τα δουν οι άλλοι ετσι τζάμπα, στο ξεκάρφωτο, ελεύθερα στο Youtube. Να βαλεις ανακοινωση μονο, οτι τα εχουμε, να ρθουν να τα δουν εδω ! Τι ετσι τζαμπα θα τα βρουν ? Δεν ζηταμε τιποτα παραλογο, μονο να επισκευτουν το site , το φορουμ !!!! Αυτη ειναι η ψυχολογικη κ ηθικη πληρωμη, που μαλλον ειναι σημαντικοτερη απο την χρηματική !!! Κ εγω ψαχνοντας Sentai (γιατι τα Rangers τα ειχα ηδη ολα), ηρθα στο φορουμ, κ μου αρεσε κ κολησα. Μακαρι κ οι άλλοι να κανουν το ιδιο.
- SkyrangerSuper Ranger
Τρι Ιουν 21, 2011 10:40 pm
Προβλημα το Power Rangers Planet ????? ΟΧΧΧΧ !!!!! Που να προλαβουμε να αποθηκευσουμε τοσα λινκ......
Δημητρη (Green) ειχες πει οτι εχεις κατεβασμενα ολα των rangers, sentai, κτλ κτλ.... Οπότε αν τα χασουμε πριν προλαβουμε να τα κατεβασουμε, θα σου στειλουμε σκληρο δισκο να μας τα περασεις !!!! Καποιος πρεπει να εχει αρχειο, αλλιως... καηκαμε !!!!
Φυσικα ειναι αδυνατον να εχεις κατεβασει ολα του εξωτερικου σάιτ. Αλλά μηπως εχεις αποθηκευμενα ολα τα λινκ ? Θυμαμαι ειχες πει οτι μαζι με ενα άλλο παιδι ξενο, απο το rangercentral, κανατε αυτη τη δουλεια. Αρα μηπως εχει κρατησει αρχειο αυτος ή εσυ με ολα ή αρκετα λινκ.....
Τι γινεται, τους χτυπησαν οι εταιριες για πειρατια ? Ή οι δημιουργοι των λινκ, για μη εξουσιοδοτημενη χρηση ? Κριμα.......
Δημητρη (Green) ειχες πει οτι εχεις κατεβασμενα ολα των rangers, sentai, κτλ κτλ.... Οπότε αν τα χασουμε πριν προλαβουμε να τα κατεβασουμε, θα σου στειλουμε σκληρο δισκο να μας τα περασεις !!!! Καποιος πρεπει να εχει αρχειο, αλλιως... καηκαμε !!!!
Φυσικα ειναι αδυνατον να εχεις κατεβασει ολα του εξωτερικου σάιτ. Αλλά μηπως εχεις αποθηκευμενα ολα τα λινκ ? Θυμαμαι ειχες πει οτι μαζι με ενα άλλο παιδι ξενο, απο το rangercentral, κανατε αυτη τη δουλεια. Αρα μηπως εχει κρατησει αρχειο αυτος ή εσυ με ολα ή αρκετα λινκ.....
Τι γινεται, τους χτυπησαν οι εταιριες για πειρατια ? Ή οι δημιουργοι των λινκ, για μη εξουσιοδοτημενη χρηση ? Κριμα.......
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης