Power Rangers Dino Charge σύντομα στο Smile!
+15
red259
Deadman Brand
MCygo13
ninetales
sol
AELISTAS
gazakias1970_
BnsGoldRanger
GEOHERO
Green Rider
mckon12
Zetto
Dimsilver
giannhsgr
johnny_salonica
19 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Power Rangers Dino Charge σύντομα στο Smile!
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:00 pm
Εμένα δεν παίρνει, όχι. Αλλά οι πιο καινούργιοι παίρνουν. Συνήθως έχουν καλώδια μέσα και το hdmi να μην έχουν, εκτός του ότι ειανι πανφθηνα, δε θα δεις και διάφορα., γιατί τα προγράμματα δεν είναι σε hd.teliosmetonma έγραψε:Redlegend, ο αποδικωποιητης σου θελει hdmi?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:01 pm
Απλα επειδη το hdmi μου εχει χαλασει
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:03 pm
Παίρνει και σκαρτ.teliosmetonma έγραψε:Απλα επειδη το hdmi μου εχει χαλασει
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:06 pm
Μπορείς επίσης να το βάλεις και στην οθόνη του υπολογιστή αν παίρνει hdmi ή οπουδήποτε αλλού έχει hdmi(input, όχι output), δεν χρειάζεται να ειανι τηλεόραση. Μπορείς κυριολεκτικά να γράφεις χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση, απλά δε θα βλέπεις τη γράφεις μέχρι να βάλεις το USB στο pc
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:09 pm
Δλδ μπορει να γραφει χωρις να εχω ανοιχτη την τηλεοραση?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:09 pm
Yep, χωρίς να το έχεις καν στην τηλεόραση.teliosmetonma έγραψε:Δλδ μπορει να γραφει χωρις να εχω ανοιχτη την τηλεοραση?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:14 pm
Απλά φοβερό
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:17 pm
Δεν πιάνει κανένα από αυτά εδώ τι να πω. Ισως θέλει γύρισμα η κεραία αλλού. Αλλά πιάνω όλα τα βασικά όμως όπως είναι τώρα. Το Smile ναι το πιάνω αναλογικά ακόμαredlegend έγραψε:^εκτος από αυτό, εδώ και 3-4 χρόνια τους έχουν απαγορεύσει να μεταδίδουν αναλογικα και αυτή τη στιγμή αν κάνω αναλογική αναζήτηση το μόνο που θα βρω θα είναι της ερτ. Το smile υπήρχε από την αρχή στα ψηφιακά, είναι στο ίδιο πακέτο με το nickelodeon και νομίζω το high TV ή το channel 9.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:20 pm
Η καιρεα μπαίνει κατευθείαν σε αυτό, οπότε για το μόνο που χρειάζεται η τηλεόραση είναι για να δείχνει την εικόνα. Μπορείς,για παράδειγμα, να το έχεις σύνδεση σε μια εσωτερική καιρεα, να το έχεις σε τελείως διαφορετικό δωμάτιο από την τηλεόραση, να έχεις βάλει προγραμματισμενη εγγραφή στις 7, ας πούμε, στο χ κανάλι. Αυτό θα την γράψει κανονικά και όταν βάλεις το στικακι στο pc θα το δεις κανονικά. Επίσης μπορείς να βλέπεις τις εγγραφές και από αυτό, καθώς και άλλα αρχεία που έχεις κατεβάσει. Eχεις ας πούμε ένα επεισόδιο από εδώ και θες να το δεις στην τν. Το βάζεις σε USB, βάζεις το USB σε αυτό και βλέπεις.teliosmetonma έγραψε:Απλά φοβερό
@Green Rider αν δεν κάνω λαθος μένεις Μύκονο έτσι; Τότε αυτός θα είναι ο λόγος, όλα αυτά εκπέμππυν μόνο Αθήνα και στις τριγύρω περιοχές στην καλύτερη. Kαι που το πιάνεις αναλογικα θαύμα είναι
Σαβ Σεπ 16, 2017 6:43 pm
Το πιάνει σίγουρα η γιαγιά μου όπως και όλα τα αθηναικά. Στην πόλη μένει και εκεί έχουν γυρισμένες προς Πειραιά τις κεραίες. Εμείς εκτός πόλης προς Σύρο. Από την άλλη δεν πιάνουμε τίποτα αν τη γυρίσουμε
- newera7New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2017
Κυρ Σεπ 17, 2017 5:55 pm
ΠΕΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ SMILE ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Κυρ Σεπ 17, 2017 6:05 pm
To ακόμη πιο περίεργο είναι που το ελληνικό Nickelodeon δεν έβαλε ούτε Megaforce. Που σημαίνει ένα πράγμα για να δείξει το Smile Dino Charge. Δεν έχουν τα δικαιώματα των Rangers. Σε αντίθεση με το αμερικάνικο κανάλι
- newera7New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2017
Κυρ Σεπ 17, 2017 6:55 pm
φιλε μου πιστευο οτι θα ειναι το power rangers sumurai στο smile χορις να χενεροσο τους αλους ετσι ειναι
Κυρ Σεπ 17, 2017 7:07 pm
Μας φαίνεται σε όλους κουλό που θα μεταγλωττίσει τη σειρά το κανάλι ή θα σκάσει λεφτά στο στούντιο ηχοληψίας για κάτι τέτοιο είναι αλήθεια. Ας ελπίσουμε να μην ανακοίνωσαν μπαρούφες
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Σεπ 17, 2017 8:19 pm
Μακαρι επίσης μακάρι να είναι καλή η μεταγλώττιση γιατί το smile δεν ειναι και ξακουστό για τετοια θεματα
- DimsilverPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 235
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Κυρ Σεπ 17, 2017 8:36 pm
Μακαρι να ειναι οντως οι Dino charge... Ειναι καλη σεζον γενικα.. Θα ηταν κρίμα να "τελειωσουν" οι pr στην Ελλάδα με τους σαμουράι.. Αν δειξουν dino charge και κανουν επιτυχία μπορουμε να ελπίζουμε και για ninja steel^^
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης