Power Rangers Dino Charge σύντομα στο Smile!
+15
red259
Deadman Brand
MCygo13
ninetales
sol
AELISTAS
gazakias1970_
BnsGoldRanger
GEOHERO
Green Rider
mckon12
Zetto
Dimsilver
giannhsgr
johnny_salonica
19 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Power Rangers Dino Charge σύντομα στο Smile!
Τρι Σεπ 12, 2017 8:34 pm
Αναλογική εχω αλλα μου είχαν πει μόνο με dvd player recorder που κοστιζει 200 ευρώ... Ενα τεραστιο thx στον redlegend!!! Πραγματικά με εσωσες~!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 8:37 pm
Πως βλέπεις σε αναλογική χωρίς αποκωδικοποιητη;teliosmetonma έγραψε:Αναλογική εχω αλλα μου είχαν πει μόνο με dvd player recorder που κοστιζει 200 ευρώ... Ενα τεραστιο thx στον redlegend!!! Πραγματικά με εσωσες~!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 8:40 pm
Για μισο ρε συ, αυτή τη στιγμή δεν μου λες πως πήρες ένα κουτί που γραφει την τηλεόραση και τα περναει αυτόματα σε ενα usb?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 8:44 pm
Μετά το 2012 -13 οι τηλεοράσεις δεν έδειχναν χωρίς αυτό το κουτί γιατί το σήμα έγινε από αναλογικό σε ψηφιακό. Αυτός είναι ψηφιακός δέκτης που απλά σε αφήνει και να γράψεις αυτό που βλέπεις. Άρα, αν δεν έχεις τέτοιο, τότε η τηλεόραση σου το έχει ενσωματωμένο και αν έχει θύρα USB ίσως να μπορείς να γράψεις και έτσι.teliosmetonma έγραψε:Για μισο ρε συ, αυτή τη στιγμή δεν μου λες πως πήρες ένα κουτί που γραφει την τηλεόραση και τα περναει αυτόματα σε ενα usb?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 8:47 pm
Καταλαβα τι έγινε. Λάθος τότε έχω ψηφιακή και είναι LG. Δυστυχώς όχι με USB δεν με αφήνει να γραφω...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 8:49 pm
Τότε τσιμπα ένα τέτοιο, το συνδέεις και είσαι άρχοντας.teliosmetonma έγραψε:Καταλαβα τι έγινε. Λάθος τότε έχω ψηφιακή και είναι LG. Δυστυχώς όχι με USB δεν με αφήνει να γραφω...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 9:13 pm
thx ρε μεγαλε!
- giannhsgrPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Τόπος : αγρινιο
Τετ Σεπ 13, 2017 2:58 am
καλυσπερα μια ερωτηση το smile εγω δεν το ποιανω πως θα το δουμε θα υπαρχουνε λινκ στο φορουμ γιανα τα κατεβασουμε????
Τετ Σεπ 13, 2017 3:07 am
Στο εξωτερικό μας site θα υπάρχουν για τα VIP μέλη (είσαι), αν καταφέρουμε να τα γράψουμε. Που πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε όπως με τους Jungle Fury
Τετ Σεπ 13, 2017 11:02 pm
Δοκίμασα να δω αν το πιάνω το κανάλι και παίζει με χιόνια μέσω κεραίας. Μα ήμαρτον πια πότε θα το κάνουν ψηφιακό επιτέλους?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Σεπ 13, 2017 11:13 pm
Δείχνει μέσω κεραίας; Μόνο το ετ1 πιάνω έτσι. Το smile είναι ψηφιακό, στην Αθήνα τουλάχιστον και νομίζω υπάρχει και σε ΟΤΕ. Τν, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό.Green Rider έγραψε:Δοκίμασα να δω αν το πιάνω το κανάλι και παίζει με χιόνια μέσω κεραίας. Μα ήμαρτον πια πότε θα το κάνουν ψηφιακό επιτέλους?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Σεπ 13, 2017 11:18 pm
Και μένα μια χαρα μου παίζει δεν ξέρω τι φταίει...
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Σαβ Σεπ 16, 2017 11:24 am
παιδια και εγω ασχημα νεα δεν μπορω να τα αντιγραψω δεν εχει η τηλεωραση του σαλονιου usb γιατι στο δοματιο μου δεν εχω τηλεωραση μπορει καποιος αλλος να τα γραψει;
απο οσα λεει το pathinder ξεκιναει σημερα
απο οσα λεει το pathinder ξεκιναει σημερα
- Κώδικας:
[size=12]Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Πέντε γενναίοι φίλοι επιλέγονται για να ψάξουν να βρουν και να ασφαλίσουν έναν μαγικό, αρχαίο θησαυρό. Για σύμμαχο τους έχουν έναν πάμπλουτο ερευνητή, που τροποποιεί τo DNA τους και τους δίνει απίστευτες φυσικές δυνάμεις ώστε να μπορέσουν να συγκρουστούν με το κακό.[/size]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 11:25 am
^το έχει καιρό αυτο,αλλά δείχνει τους jungle fury ακομa. Θα έχω το νου μου όμως.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 12:58 pm
Για κάποιο λόγο όταν εβλεπα jungle fury από το smile είχα πέσει απτα γέλια απτους κακούς.... Τι είδους επίθεσης έκαναν....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 16, 2017 1:17 pm
Jungle fury έχει και τώρα και μάλιστα από τα πρώτα επεισόδια. πρέπει να μάθουμε κάπως ποτe θα αρχίσπυν οι Dino charge.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης