- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Απορίες με forumotion
Παρ Αυγ 25, 2017 2:27 pm
Πώς μπορείς και έχεις όταν είμαστε επισκέπτες ένα Login popup να μας εμφανίζει όταν κάνουμε scroll που λέει: login - register - μην το εμφανισεις ποτε ξανα
??
??
Παρ Αυγ 25, 2017 7:25 pm
Σου έχει επιλογή το αναδυώμενο μήνυμα να πατήσεις να μην στο ξαναβγάλει
Για να βάλεις κάτι παρόμοιο πας Γενική Διαχείρηση->Ρυθμίσεις και μετά πας σε αυτό το πλαίσιο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Για να βάλεις κάτι παρόμοιο πας Γενική Διαχείρηση->Ρυθμίσεις και μετά πας σε αυτό το πλαίσιο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κυρ Αυγ 27, 2017 10:35 pm
Δεν ασχοληθεί με αυτό αλλά τα πάντα γίνονται άντε γράψεις την απορία σου στο Google + Forumotion δίπλα. Ειδού-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Kαλή φάση δεν φανταζόμουν πως μπορείς να αλλάξεις και αυτό. Θα το τσεκάρω
Kαλή φάση δεν φανταζόμουν πως μπορείς να αλλάξεις και αυτό. Θα το τσεκάρω
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Αυγ 28, 2017 10:04 am
Cursor? Εαν αυτο εννοεις εχω βρει ενα πολυ ωραιο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Αυγ 28, 2017 10:18 am
Μπορείς αμα θελεις αυτό: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] (τεσταρέ το εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.])
Αλλά κι αυτό είναι ωραίο: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αλλο ενα: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αλλά κι αυτό είναι ωραίο: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αλλο ενα: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Αυγ 30, 2017 8:51 am
Ρε συ, παταω help.forumotion.com αλλα δεν μου βγαζει κανενα admin, mod, super mod παρα μονο τρικς. Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ που να εχει πολλα απο αυτα?
Τετ Αυγ 30, 2017 5:11 pm
Eχεις κάνει εγγραφή εκεί μέσα έτσι? Γιατί αλλιώς είναι κρυφή η ενότητα των galleries
Τετ Αυγ 30, 2017 6:07 pm
υπάρχει ενότητα με galleries κάθε είδους ψάξε γίνεται το σώσε εκεί μεσα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Αυγ 30, 2017 9:51 pm
Μου βγάζει μόνο ένα deviantart που έχει νεκρό λινκ. Μπορείς να μου στείλεις το λινκ του gallery?
Πεμ Αυγ 31, 2017 2:34 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης