- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απορίες με forumotion
Πεμ Αυγ 24, 2017 6:07 pm
Είπα να φτιάξω ενα θεμα γι αυτό.
Jim, πώς εκανες αυτό με το scroll?
Jim, πώς εκανες αυτό με το scroll?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Απορίες με forumotion
Πεμ Αυγ 24, 2017 6:45 pm
να σε ρωτήσω κατι, αυτό το skin Που το βρήκες?
Πεμ Αυγ 24, 2017 6:46 pm
Δεν το βρήκα. Πήρα κάποιο άλλο και το έφτιαξα στα μέτρα μου αλλάζοντας τα πάντα μαζί με τον johny salonica
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Αυγ 24, 2017 6:48 pm
οκ μολις θυμηθω κάποια άλλη ερώτηση θα σου πω
Πεμ Αυγ 24, 2017 6:52 pm
Θα βρεις πάρα πολλά πράγματα στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Αυγ 24, 2017 6:55 pm
Αα ναι! Αυτό που κάνουμε το παπάκι και μετά το όνομα έχω παρατηρήσει πως σε κάποια άλλα φόρουμς στέλνει και ειδοποίηση πως ο ταδε σεσ εγραψε σε ενα μηνυμα. Πώς γίνεται?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Αυγ 24, 2017 6:57 pm
Επίσης γιατί η forumotion σουέβγαλε τις εικόνες?
Πεμ Αυγ 24, 2017 7:01 pm
teliosmetonma έγραψε:Αα ναι! Αυτό που κάνουμε το παπάκι και μετά το όνομα έχω παρατηρήσει πως σε κάποια άλλα φόρουμς στέλνει και ειδοποίηση πως ο ταδε σεσ εγραψε σε ενα μηνυμα. Πώς γίνεται?
νομίζω πρέπει να κάνεις subscribe στο θέμα (Παρακολούθηση Θεμάτων) και σου έρχεται ειδοποίηση αν γράψει κανείς κάτι
Πεμ Αυγ 24, 2017 7:02 pm
Δεν τις έβγαλε ακριβώς. Υπάρχουν όλες ανεβασμένες κανονικά στο λογαριασμό μου. Απλά πλέον για να εμφανιστούν σε site πρέπει να πληρώσω συνδρομή σε αυτούς, που δεν πρόκειται...Θα φτιάξω άλλο account αλλούteliosmetonma έγραψε:Επίσης γιατί η forumotion σουέβγαλε τις εικόνες?
Πεμ Αυγ 24, 2017 7:12 pm
Eχει άπειρα τέτοια στο forumotion site που σου είπα. Το έβαλα προσωρινά μέχρι να φτιάξουμε νέα δικά μας
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Αυγ 25, 2017 2:27 pm
Πώς μπορείς και έχεις όταν είμαστε επισκέπτες ένα Login popup να μας εμφανίζει όταν κάνουμε scroll που λέει: login - register - μην το εμφανισεις ποτε ξανα
??
??
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης