- The TokutakuΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 295
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2016
Τόπος : Morphin Grid
Power Rangers Comics
Κυρ Φεβ 19, 2017 1:04 pm
Μήπως είχε κανείς κάποιο από αυτά?θυμάμαι είχα αρκετά και κυκλοφορούσαν το 2008-2011 από ότι θυμάμαι αλλά δυστυχώς μάλλον μου τα έχουν πετάξει διότι δεν τα βρίσκω σπίτι μου.Έψαχνα αρκετό καιρό για να βρω τουλάχιστον μια photo στο διαδίκτυο και τελικά τα κατάφερα.Είχε μέσα ιστορίες,αρχεία για χαρακτήρες, αφίσες και στο τέλος του περιοδικού κάρτες πρέπει να πω πως είναι νοσταλγία για μένα μιας και το αγόραζα κάθε μήνα για 2 χρόνια τουλάχιστον.Επίσης θυμάμαι κάνα χρόνο πριν σταματήσει έγινε πιο μικρό σε μέγεθος το περιοδικό και έβαζαν πιο πολλές ιστορίες(θυμάμαι είχε από dino thunder μέχρι overdrive σειρές).
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Απ: Power Rangers Comics
Κυρ Φεβ 19, 2017 7:07 pm
Έχω αν όχι όλα τα περισσότερα από αυτά. Κρίμα που σταμάτησε να βγαινει
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Τρι Φεβ 28, 2017 9:11 pm
ειχα και εγω παλιοτερα τετιο comic
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 28, 2017 10:14 pm
Τα έπαιρνα σίγουρα όσο είχαν ιστορίες με τους spd, που με αυτούς πρέπει να ξεκίνησαν κιόλας.
Πρέπει να έχω ακόμα ένα νεροπιστολο (και καλά ένα από τα πιστόλια του Jack) που μάλιστα ήταν δώρο στο πρώτο τεύχος. Tο θυμάμαι γιατί το πήρα ενώ πηγαίναμε στο χωριό και ήθελα να ξυπνήσω τον παππού κάνοντας τον μουσκεμα με αυτό
Τα περιοδικά πρέπει να τα πετάξαμε πέρυσι που κάναμε ανακαίνιση, ζήτημα να γλίτωσε κανένα.
Θυμάμαι, πάντως, είχαν κάποια λάθη, για παράδειγμα ο sky με τον bridge είχαν ανάποδα τις δυνάμεις τους.
Πρέπει να έχω ακόμα ένα νεροπιστολο (και καλά ένα από τα πιστόλια του Jack) που μάλιστα ήταν δώρο στο πρώτο τεύχος. Tο θυμάμαι γιατί το πήρα ενώ πηγαίναμε στο χωριό και ήθελα να ξυπνήσω τον παππού κάνοντας τον μουσκεμα με αυτό
Τα περιοδικά πρέπει να τα πετάξαμε πέρυσι που κάναμε ανακαίνιση, ζήτημα να γλίτωσε κανένα.
Θυμάμαι, πάντως, είχαν κάποια λάθη, για παράδειγμα ο sky με τον bridge είχαν ανάποδα τις δυνάμεις τους.
- mckon12Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2016
Τόπος : Αθήνα
Δευ Μαρ 20, 2017 4:09 pm
πω πω τι μου θύμισες τώρα...
Τα comic πρέπει να τα έχω σε κάποια κούτα αλλά της αφίσες κ της κάρτες τις έχω....
Τα comic πρέπει να τα έχω σε κάποια κούτα αλλά της αφίσες κ της κάρτες τις έχω....
- Mighty Morphin Power Rangers Comics στα ελληνικα
- H BOOM! Studios Φτιαχνει νεους Power Rangers Supersonic σε comics!!!
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Θα θέλατε οι Power Rangers Samurai να γινόντουσαν Megaforce Rangers?
- Power Rangers MEGA Flash Mob at Power Morphicon!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης