Dragon Ball: Plan to Eradicate the Saiyans
4 απαντήσεις
Το ova μου φανηκε...
Dragon Ball: Plan to Eradicate the Saiyans
Πεμ Μάης 21, 2015 3:23 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
O κάτοικος του πλανήτη Vegetta πριν τον πάρουν οι Sayians επιστρέφει για εκδίκηση. Αρκετά καλό OVA
O κάτοικος του πλανήτη Vegetta πριν τον πάρουν οι Sayians επιστρέφει για εκδίκηση. Αρκετά καλό OVA
Απ: Dragon Ball: Plan to Eradicate the Saiyans
Κυρ Νοε 08, 2015 10:47 pm
Τα εχω δει και τα δυο. Και το παλιο και το πιο καινουριο. Το καινουριο μαλιστα υπαρχει στο ΥΤ με ελληνικους υποτιτλους (ελπιζω)
- ZaneXPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2010
Παρ Νοε 13, 2015 7:51 am
Και το παλιό και το καινούργιο βασίζονται σε game των 90's, γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι canon.
Είναι και λίγο απλοϊκό γιατί δε χρησιμοποιεί νέους εχθρούς αλλά φαντάσματα των παλιών. Το μόνο ωραίο είναι που στο τέλος το μηχάνημα μαζεύει τα φαντάσματα και το μίσος απ' τα οποία δημιουργήθηκαν και γίνεται ζωντανός οργανισμός. Αυτός ήταν ωραίος αντίπαλος, αλλά μας βγήκε η ψυχή μέχρι να τον εμφανίσει.
Ναι, υπάρχει ακόμη στο Youtube, και το έχει ανεβάσει ο διαχειριστής της ομάδας όπου ανήκω.
Εγώ το έχω μεταφράσει, μαζί με διάφορα άλλα OVA. Αν κι εκείνα υπάρχουν μόνο στο site μας
και δεν τα stream-άρουμε πουθενά.
Είναι και λίγο απλοϊκό γιατί δε χρησιμοποιεί νέους εχθρούς αλλά φαντάσματα των παλιών. Το μόνο ωραίο είναι που στο τέλος το μηχάνημα μαζεύει τα φαντάσματα και το μίσος απ' τα οποία δημιουργήθηκαν και γίνεται ζωντανός οργανισμός. Αυτός ήταν ωραίος αντίπαλος, αλλά μας βγήκε η ψυχή μέχρι να τον εμφανίσει.
Ναι, υπάρχει ακόμη στο Youtube, και το έχει ανεβάσει ο διαχειριστής της ομάδας όπου ανήκω.
Εγώ το έχω μεταφράσει, μαζί με διάφορα άλλα OVA. Αν κι εκείνα υπάρχουν μόνο στο site μας
και δεν τα stream-άρουμε πουθενά.
- theolinPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2014
Τόπος : ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Σαβ Ιουν 11, 2016 9:51 am
Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί (ούτε για μια φορά δεν είναι)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης