- kakosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 25/11/2015
Dragon Ball FighterZ
Δευ Οκτ 30, 2017 7:59 pm
Oπως έγινε γνωστό και επίσημα από την Bandai Namco, στις 26 Ιανουαρίου κυκλοφορεί (για Xbox One, PC και PlayStation 4) το Dragon Ball FighterZ! Όπως ήδη θα γνωρίζετε το Dragon Ball FighterZ μας έχει πραγματικά ξετρελάνει, καθώς το 2.5D fighting game της Arc System Works αποτελεί το game που εδώ και χρόνια περίμεναν όλοι οι φανατικοί φίλοι της επικής σειράς του Akira Toriyama! Κάθε παίκτης επιλέγει τρεις ήρωες για να δημιουργήσει την δική του ομάδα και μία από τις πιο δυνατές στιγμές είναι ότι μπορείτε να εναλλάσσετε χαρακτήρες κατά τη διάρκεια ενός match. Φυσικά όπως κάθε Dragon Ball game που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το FighterZ θα διαθέτει τρελά over-the-top special moves, πλούσιο roster χαρακτήρων και φυσικά ένα engaging story που θα κρατάει τους πάντες αγκιστρωμένους και χωρίς… ανάσα!
Απ: Dragon Ball FighterZ
Τρι Οκτ 31, 2017 5:31 pm
Aπίστευτη ξενέρα που αφορά μόνο το Ζ το παιχνίδι. Καμία λογική όταν τρέχει το Super. Θέλω ένα παιχνίδι τέτοιου είδους να έχει και το GT μαζί
- kakosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 25/11/2015
Τετ Νοε 01, 2017 11:38 am
Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα :p ..Προσωπικά το αγαπημένο μου παιχνίδι για dragon ball είναι το Budokai Tenkaichi 3
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Νοε 01, 2017 9:54 pm
Ωραιο και αυτό αλλα κι εγω Budokai Tenkaichi 3 θα πω
Πεμ Νοε 02, 2017 1:54 am
E ναι αυτό τα είχε όλα. Γιατί να μην βγει ένα 4ο παιχνίδι να έχει τους πάντες και από το super μέσα να γίνει το σώσει. Καμία λογική να διαφημίζουν το Ζ τώρα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Νοε 02, 2017 10:13 pm
Άλλο ένα παιχνίδι που θέλω, ωστόσο δεν έχω λεφτά να πάρω
Συμφωνώ για το roster, τελείως χαζομάρα να μην έχει super. Αν και σίγουρα θα βάλουν χαρακτήρες σε dlc και σίγουρα πιστεύω θα έχουν ssj4, επίσης ως dlc.
Συμφωνώ για το roster, τελείως χαζομάρα να μην έχει super. Αν και σίγουρα θα βάλουν χαρακτήρες σε dlc και σίγουρα πιστεύω θα έχουν ssj4, επίσης ως dlc.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης