Dragonball Z movie 7 super android 13
5 απαντήσεις
η ταινια ηταν
Dragonball Z movie 7 super android 13
Δευ Οκτ 06, 2014 8:25 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Για καποιο λογο αυτη η ταινια μου αρεσει παρα πολυ.Ισως γιατι οι κακοι ειναι φοβερα ενδιαφεροντες και πολυ ωραιοι σχεδιαστηκα.Ακομα θυμαμαι στο videogame dbz budokai tenkaichi 2 που ειχε το ανδροιδες 13 και δεν το ειχα ξαναδει στα ματια μου, μου χε κανει εντυπωση τοτε.
Στα της ταινιας, ο κρυφουπολογιστης του dr Gero που βρισκεται υπογεια κατω απο τη γη, αφου εχουν ηδη αφυπνιστει τα ανδροιδει 1,17,18 και ο γκερο ηδη εχει δολοφονηθει, δημιουργει τα ανδροιδει 13,14,15. Το 13 δρα σαν τον αρχηγο της τριαδας, και αν αφομοιωσει τα κομματια των αλλων μεταμορφωνεται σε αλλη πιο δυνατη μορφη.Η αποστολη τους-πια αλλη;- να δολοφονησουν τον σογκοκου!Αυτη τη φορα συμμαχη και με τον μελλοντικο τρανκς και με το βετζετα ως οι 3ς σουπερ σαγιαν.Με τα λιγα και με τα πολλα καταφερνουν να νικησουν τα ανδροιδη και αποκαθιστουν την ειρηνη.Παροτι γενικα μικρη η ταινια(43 λεπτα), μου αρεσε παρα πολυ.
Αυτα τα τρια ανδροιδι ειναι επιλεξιμα στο videogame dragonball raging blast 2 για οποιον τον ενδιαφερει...
Για καποιο λογο αυτη η ταινια μου αρεσει παρα πολυ.Ισως γιατι οι κακοι ειναι φοβερα ενδιαφεροντες και πολυ ωραιοι σχεδιαστηκα.Ακομα θυμαμαι στο videogame dbz budokai tenkaichi 2 που ειχε το ανδροιδες 13 και δεν το ειχα ξαναδει στα ματια μου, μου χε κανει εντυπωση τοτε.
Στα της ταινιας, ο κρυφουπολογιστης του dr Gero που βρισκεται υπογεια κατω απο τη γη, αφου εχουν ηδη αφυπνιστει τα ανδροιδει 1,17,18 και ο γκερο ηδη εχει δολοφονηθει, δημιουργει τα ανδροιδει 13,14,15. Το 13 δρα σαν τον αρχηγο της τριαδας, και αν αφομοιωσει τα κομματια των αλλων μεταμορφωνεται σε αλλη πιο δυνατη μορφη.Η αποστολη τους-πια αλλη;- να δολοφονησουν τον σογκοκου!Αυτη τη φορα συμμαχη και με τον μελλοντικο τρανκς και με το βετζετα ως οι 3ς σουπερ σαγιαν.Με τα λιγα και με τα πολλα καταφερνουν να νικησουν τα ανδροιδη και αποκαθιστουν την ειρηνη.Παροτι γενικα μικρη η ταινια(43 λεπτα), μου αρεσε παρα πολυ.
Αυτα τα τρια ανδροιδι ειναι επιλεξιμα στο videogame dragonball raging blast 2 για οποιον τον ενδιαφερει...
- kotsidasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
Απ: Dragonball Z movie 7 super android 13
Κυρ Μάης 03, 2015 4:57 am
πολυ καλη
Παρ Μάης 08, 2015 12:53 pm
πολύ καλή ταινία πράγματι. Το εργαστήριο δεν καταστράφηκε στο τέλος. Στάνταρ θα ξανασκάσει μύτη άλλο ανδροειδές στο μέλλον!
- ZaneXPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2010
Παρ Νοε 13, 2015 8:39 am
Το ανδροειδές 13 μου άρεσε αρκετά, ήταν ένας βλάχο-αμερικάνος terminator.
Μακρό-ασπρομάλλης redneck που πάει σε συναυλία τον Metallica καθώς βρίσκεται
στην Εθνική με την νταλίκα του. Πάρε απ' την πλάκα ήταν ωραίος αντίπαλος, το δέχομαι.
Τα καλύτερα παιδιά χαραμίζονται σε non-canon ταινίες, όπως συνήθως δηλαδή.
Μακρό-ασπρομάλλης redneck που πάει σε συναυλία τον Metallica καθώς βρίσκεται
στην Εθνική με την νταλίκα του. Πάρε απ' την πλάκα ήταν ωραίος αντίπαλος, το δέχομαι.
Τα καλύτερα παιδιά χαραμίζονται σε non-canon ταινίες, όπως συνήθως δηλαδή.
- theolinPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2014
Τόπος : ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Σαβ Ιουν 11, 2016 9:39 am
Καλή προς μέτρια ταινία αν την είχαν προσέξει θα μπορούσαν να έχουν κάτι το εξαιρετικό (με χαλάσανε κάποιες λεπτομέρειες)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης