Dragonball z movie 1 the dead zone
4 απαντήσεις
Η ταινια ηταν
Dragonball z movie 1 the dead zone
Τετ Σεπ 03, 2014 12:03 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η πρωτη ταινια απο το dbz βρισκεται αναμεσα χρονικαστην αφιξη του vegeta και στην αρχη του fieza saga,καπου εκει αναμεσα.
Το στορι ειναι οτι ο κακος Grlic jr ηρθε στη γη και θελει να εκδικηθει το δασκαλο της γης που φυλακησε τον πατερα του στη λεγομενη dead zone.
Επισης ο Γκαρλικ θα καλεσει το δρακο και θα ευχηθει να γινει αθανατος.
Οντως θα γινει και ο γκοκου με τον πικολο και τον γκοχαν θα προσπαθησουν να τον νικησουν.
---------------------
Εχω δει εως την 3η ταινια της σειρας dragonball z και αυτης ως τωρα ειναι η αγαπημενη μου, μου αρεσαν οι κακοι ιδιος ο garlic που φαινεται ακακος αλλα εχει και μια 2η σουπερ μορφη.
Εχει και τρεις υποτακτικους αρκετα ισχυρους.Εχει διαρκεια 45 λεπτα και βλεπεται πολυ ευχαριστα, μου αρεσε πολυ.
Η πρωτη ταινια απο το dbz βρισκεται αναμεσα χρονικαστην αφιξη του vegeta και στην αρχη του fieza saga,καπου εκει αναμεσα.
Το στορι ειναι οτι ο κακος Grlic jr ηρθε στη γη και θελει να εκδικηθει το δασκαλο της γης που φυλακησε τον πατερα του στη λεγομενη dead zone.
Επισης ο Γκαρλικ θα καλεσει το δρακο και θα ευχηθει να γινει αθανατος.
Οντως θα γινει και ο γκοκου με τον πικολο και τον γκοχαν θα προσπαθησουν να τον νικησουν.
---------------------
Εχω δει εως την 3η ταινια της σειρας dragonball z και αυτης ως τωρα ειναι η αγαπημενη μου, μου αρεσαν οι κακοι ιδιος ο garlic που φαινεται ακακος αλλα εχει και μια 2η σουπερ μορφη.
Εχει και τρεις υποτακτικους αρκετα ισχυρους.Εχει διαρκεια 45 λεπτα και βλεπεται πολυ ευχαριστα, μου αρεσε πολυ.
Απ: Dragonball z movie 1 the dead zone
Τετ Σεπ 03, 2014 2:16 pm
πράγματι πολύ καλή ταινία. Πρέπει να δω τα επεισόδια που κόπηκαν από το Kai κάποια στιγμή με τον Garlic
Πεμ Σεπ 04, 2014 12:04 am
ναι πριν μερικούς μήνες. Κάποια στιγμή θα δω και τις υπόλοιπες που δεν έχω δει
- kotsidasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
Κυρ Μάης 03, 2015 4:58 am
πολυ καλη
- ZaneXPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2010
Παρ Νοε 13, 2015 9:33 am
Green Rider έγραψε:πράγματι πολύ καλή ταινία. Πρέπει να δω τα επεισόδια που κόπηκαν από το Kai κάποια στιγμή με τον Garlic
Κόπηκαν γιατί τα είχε βάλει η Toei μες στο DBZ για να προμοτάρει τις ταινίες...
Το Kai είναι σειρά με το canon story, έχοντας κόψει ό,τι είναι filler... Απ' τη στιγμή που όλες οι ταινίες είναι filler και όχι canon,
ήταν φυσιολογικό να κοπούν τα επεισόδια του Z που είχαν χαρακτήρα απ' αυτές. Επίσης, ο Toriyama δεν είχε γράψει ποτέ το
Garlic Jr. Saga που υπάρχει στο Z, εν ολίγοις για άλλη μια φορά non canon.
Παρ Νοε 13, 2015 1:03 pm
Χμμμ...αν πω πως ψήνομαι να τα δω περισσότερα που είναι non canon τι θα πεις. Το Gt το λάτρεψα
- ZaneXPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2010
Σαβ Νοε 14, 2015 12:57 am
Green Rider έγραψε:Χμμμ...αν πω πως ψήνομαι να τα δω περισσότερα που είναι non canon τι θα πεις. Το Gt το λάτρεψα
Γούστα είναι αυτά. Το GT το βλέπω άνετα και το ευχαριστιέμαι σαν what if story, αλλά μέχρι εκεί.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης