Dragonball z movie 6 the return of cooler
+2
Neo-RedRanger
XameR_GT
6 απαντήσεις
Η ταινια ηταν
Dragonball z movie 6 the return of cooler
Κυρ Οκτ 05, 2014 1:31 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η ταινια ειναι συνεχεια της προηγουμενης.Ο Κουλερ ή μαλλον οτι απεμεινε απο αυτον ενωνεται με ενα πλανητη που απορροφα αλλους πλανητες ονοματι "Big Geti Star".Ελεγχοντα το big geti star εισβαλει στο νεο πλανητη ναμεκ και ο γκοκου και οι φιλοι του πανε να βοηθησουν την κατασταση.Πλεον ο Κουλερ εχει νεο μεταλλικο σωμα στην 1η μορφη του.
Την ταινια την βρηκα μετρια, για καποιο λογο δεν μου αρεσε πολυ ,ουτε απολαυσα ιδιαιτερα τις μαχες...
Η ταινια ειναι συνεχεια της προηγουμενης.Ο Κουλερ ή μαλλον οτι απεμεινε απο αυτον ενωνεται με ενα πλανητη που απορροφα αλλους πλανητες ονοματι "Big Geti Star".Ελεγχοντα το big geti star εισβαλει στο νεο πλανητη ναμεκ και ο γκοκου και οι φιλοι του πανε να βοηθησουν την κατασταση.Πλεον ο Κουλερ εχει νεο μεταλλικο σωμα στην 1η μορφη του.
Την ταινια την βρηκα μετρια, για καποιο λογο δεν μου αρεσε πολυ ,ουτε απολαυσα ιδιαιτερα τις μαχες...
Απ: Dragonball z movie 6 the return of cooler
Κυρ Οκτ 05, 2014 12:55 pm
Δεν έχεις άδικο. Τα ρομπότ δεν είναι πάντα τόσο συμπαθή. Ο κανονικός Cooler ήταν καλύτερος κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη ειδικά όταν μεταμορφώθηκε στην τελευταία μορφή που δεν την είχε ο Frieza.
Κυρ Οκτ 05, 2014 11:08 pm
Den exei na leei einai robot, h tainia super adroid 13 einai poli kaliteri.
Oute an einai robot stin protimorfi den peiraze auto.Apla an den exei kales maxes pou gia auto egine korifi h seira den enthousiazesai.
Oute an einai robot stin protimorfi den peiraze auto.Apla an den exei kales maxes pou gia auto egine korifi h seira den enthousiazesai.
- kotsidasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
Κυρ Μάης 03, 2015 4:57 am
πολυ καλη
Παρ Μάης 08, 2015 12:35 pm
συμφωνώ απόλυτα. Τα android τα σπάνε. Πολύ κατώτερη ταινία από τη προηγούμενη. Κρίμα, είχε προοπτικές για κάτι πολύ καλύτεροXameR_GT έγραψε:Den exei na leei einai robot, h tainia super adroid 13 einai poli kaliteri.
Γιατί δεν ψηφίσατε όσοι είπατε τη γνώμη σας?
Παρ Μάης 08, 2015 11:11 pm
Eγω ψηφισα και ειπα τη γνωμη μου και συμπιπτει, μαπα τη θεωρω.
Σαβ Μάης 09, 2015 6:12 pm
αρα δεν ψήφισαν οι υπόλοιποι γιατί και γω ψήφισα
- ZaneXPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2010
Παρ Νοε 13, 2015 8:28 am
Άλλα μια filler-ο ταινία, που κατέστρεψε έναν ωραίο χαρακτήρα, ανεξάρτητα αν δεν ήταν canon.
Ο Cooler ήταν καλός αντίπαλος και αισθητικά πιο ωραίος απ' τον Frieza. Αν και κακός, μου φάνηκε
πιο συμπαθής στην αρχική του ταινία. Ενώ, ο Frieza ήταν απλά κακομαθημένος και ξιπασμένος.
Η γενικότερη ιδέα με τα ρομπότ ήταν σκέτο αίσχος...
Ο Cooler ήταν καλός αντίπαλος και αισθητικά πιο ωραίος απ' τον Frieza. Αν και κακός, μου φάνηκε
πιο συμπαθής στην αρχική του ταινία. Ενώ, ο Frieza ήταν απλά κακομαθημένος και ξιπασμένος.
Η γενικότερη ιδέα με τα ρομπότ ήταν σκέτο αίσχος...
- theolinPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2014
Τόπος : ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Σαβ Ιουν 11, 2016 9:41 am
Όχι τόσο κάλη όσο η πρώτη (δεν μπορώ να βλέπω τον Χελωνοτζίνι να πολεμάει αίσχος)(επίσης το τέλος είναι ότι να ναι) αλλά καλή ταινία
- theolinPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2014
Τόπος : ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Σαβ Ιουν 11, 2016 9:43 am
Ο Κούλερ (το κεφάλι του για να είμαι ακριβής) χρησιμοποιεί τον Σογκόκου και τον Βετζετά λές και είναι μπαταρίες Ενερτζαϊτζερ τι ******
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης