Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πως σας φάνηκε ολόκληρη η σειρά;
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Πως σας φάνηκε το άνιμε του Devil May Cry;
Τρι Ιουν 24, 2014 8:40 pm
Αυτή η σειρά έχει πόλους φανς και χεϊτερς, εσάς πως σας φάνηκε;
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Απ: Πως σας φάνηκε το άνιμε του Devil May Cry;
Τρι Ιουν 24, 2014 8:44 pm
Για fans των παιχνιδιων ειναι οκ αλλα για καπιον που δεν εχει παιξει δεν ειναι καλο και εχε ενα τεραστιο προβλημα δεν εχει vergil
Τετ Ιουν 25, 2014 12:48 pm
Πολύ καλό, αν μπορούσε να δείξει και καμιά μεγαλύτερη σκηνή μάχης που ο Dante θα ενεργοποιούσε το Devil Trigger, καλά θα ήταν.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιουν 25, 2014 11:18 pm
^Πιστεύω ότι δεν το χρησιμοποίησε μάλλον για να δείξουν ότι δεν ήταν τίποτα αυτές οι μάχες για τον Dante. Μόνο στο τέλος αφήνει να εννοηθεί ότι το χρησιμοποίησε για λίγο, αν θυμάμαι καλά.
Ίσως κι'όλα να πίστευαν ότι θα βγούν κιάλλα επεισόδια και το άφησαν για πιο μετά.
Ίσως κι'όλα να πίστευαν ότι θα βγούν κιάλλα επεισόδια και το άφησαν για πιο μετά.
Πεμ Ιουν 26, 2014 1:33 am
Αμφιβάλλω, οι παραγωγές της Madhouse είναι συνήθως 12 με 24 επεισόδια, αν είναι χωρίς προ-υπάρχον μάνγκα η σειρά, άντε 13 επεισόδια το πολύ να βγούν. Μέσα στην σείρα είχε τουλάχιστον δύο ευκαιρίες να χρησιμοποιήσει DT αλλά δεν είδαμε τις μάχες ούτε για αστείο και η τελική μάχη φαίνεται να ήταν επίτηδες σύντομη.
Βλέπωντας ότι είναι γραμμένο από τους συγγραφείς του DMC, μάλλον το κάναν επειδή το DT πάντα αλλάζει στα παιχνίδια και δεν έχει μια σταθερή φύση και δεν θέλαν να δείξουν μια προτίμηση ή κάποιο πιθανώς, ταλικό σχέδιο DT για το τότε ερχόμενα DMC 5 :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Βλέπωντας ότι είναι γραμμένο από τους συγγραφείς του DMC, μάλλον το κάναν επειδή το DT πάντα αλλάζει στα παιχνίδια και δεν έχει μια σταθερή φύση και δεν θέλαν να δείξουν μια προτίμηση ή κάποιο πιθανώς, ταλικό σχέδιο DT για το τότε ερχόμενα DMC 5 :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιουν 26, 2014 8:56 am
Δεν έχω δει όλο το anime αλλά απο αυτό που έχω δει δεν με εντυπωσίασε θα πω μέτριο
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Ιουν 27, 2014 1:56 am
^^Πριν το 4 δεν βγήκε?
Παρ Ιουν 27, 2014 1:05 pm
Ναι, ελάχιστα πριν από το 4 άρχισε. Φαίνεται υπήρχε και μια αναποφασηστικότητα μεταξύ της χρήσης του Dante από το 3 και αυτού που από το 1, μιας και ο τελευταίος ήταν η ακριβής απεικόνηση του τι είναι "Cool" σύμφωνα με τον αυθεντικό δημιουργό Hideki Kamiya.
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Ιουν 28, 2014 10:06 pm
Και στο 4 άλλαξε την σημασία της λέξης cool και την ανέβασε στα ουράνια.Red Forever έγραψε:Ναι, ελάχιστα πριν από το 4 άρχισε. Φαίνεται υπήρχε και μια αναποφασηστικότητα μεταξύ της χρήσης του Dante από το 3 και αυτού που από το 1, μιας και ο τελευταίος ήταν η ακριβής απεικόνηση του τι είναι "Cool" σύμφωνα με τον αυθεντικό δημιουργό Hideki Kamiya.
- stefosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 182
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2012
Τρι Σεπ 29, 2015 9:35 pm
Σαν μεταφορά από τα παιχνίδια θα έλεγα ότι είναι χάλια. Αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι είναι και χάλια γενικά σαν anime.
Τετ Σεπ 30, 2015 3:05 am
πρέπει να παίξεις κάποια παιχνίδια της σειράς πριν το δεις ή δεν χρειάζεται?
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Σεπ 30, 2015 12:57 pm
Το ανιμε είναι η συνέχεια μετα το 2 αλλά βγήκε μετά το 3. Αν θυμάσαι την σειρά των dmc είναι 3-1-2-ανιμε-4.
Άρα καλό είναι να παίξεις 3 και το 1 πιο πριν (το 2 απλά έκαναν ότι δεν υπάρχει οι animators, δεν χρειάζεται να το παίξει).
Άρα καλό είναι να παίξεις 3 και το 1 πιο πριν (το 2 απλά έκαναν ότι δεν υπάρχει οι animators, δεν χρειάζεται να το παίξει).
Τετ Σεπ 30, 2015 3:33 pm
OK thanks οπότε θα το δω αργότερα
- stefosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 182
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2012
Τρι Οκτ 13, 2015 7:06 am
Ετσι όπως μου φάνηκε δεν νομιζο να θελει να παίξεις κανένα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 13, 2015 5:29 pm
Δηλαδή εγώ που είμαι στο τέλος του 1ου θα ήταν καλύτερα να έχω παίξει το 3 πρώτα;Costascss έγραψε: Αν θυμάσαι την σειρά των dmc είναι 3-1-2-ανιμε-4.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης