Θα προτιμούσατε τους power rangers ως ανιμε ή όχι;
+3
sol
Neo-RedRanger
petrosdbz
7 απαντήσεις
Θα προτιμούσατε τους power rangers ως anime ή όχι;
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Θα προτιμούσατε τους power rangers ως ανιμε ή όχι;
Παρ Μαρ 31, 2017 6:49 am
Καθώς κανονιζα με ένα φίλο μου να πάμε να δούμε την καινούρια ταινία (ο οποίος δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με power rangers) , πιάσαμε μια γενική συζήτηση περί του θέματος. Όπως συζητούσαμε, λοιπον, λέει ότι οι power rangers θα δουλεύαν καλύτερα ως ανιμε, αντί για live action σειρά που είναι τώρα.
Προσωπικά δε θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι αν ήταν ανιμε δε θα καθόμουν να παρακολουθήσω τη σειρά, όχι επειδή δεν μου αρέσουν τα ανιμε, αλλά επειδή δεν μπορώ να φανταστώ τη σειρά αυτή ως ένα από αυτά.
Εσείς τι πιστεύετε;
Προσωπικά δε θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι αν ήταν ανιμε δε θα καθόμουν να παρακολουθήσω τη σειρά, όχι επειδή δεν μου αρέσουν τα ανιμε, αλλά επειδή δεν μπορώ να φανταστώ τη σειρά αυτή ως ένα από αυτά.
Εσείς τι πιστεύετε;
Απ: Θα προτιμούσατε τους power rangers ως ανιμε ή όχι;
Παρ Μαρ 31, 2017 11:05 am
Οχι επίσης. Το ίδιο θα έλεγα για τους super sentai. Η μαγεία των σειρών αυτών είναι πως είναι live action. Να είχαν και anime/animation ναι αυτό δεν θα με χάλαγε. Ειδικά sequel σε κάποιες σεζόν θα ήταν γαμάτο
- petrosdbzNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2013
Τρι Απρ 11, 2017 9:18 pm
Οχι επίσης....
Δευ Μαρ 26, 2018 11:44 pm
Για να είμαι ειλικρινής, όχι
- solPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 04/03/2018
Τόπος : ρόδος
Τρι Μαρ 27, 2018 11:02 am
ενα όχι και απο μένα παιδια!!
Τρι Μαρ 27, 2018 11:27 pm
Να προσθέσω πως μόνο από τη σειρά Garo να πάρεις ως παράδειγμα είναι αρκετό. Οι anime σειρές που έβγαλαν είναι κατώτερες των live action σειρών. Τουλάχιστον για μένα. Δεν έβγαζαν το ίδιο feeling.
Παρ Μαρ 30, 2018 11:18 pm
Green Rider έγραψε:Οχι επίσης. Το ίδιο θα έλεγα για τους super sentai. Η μαγεία των σειρών αυτών είναι πως είναι live action. Να είχαν και anime/animation ναι αυτό δεν θα με χάλαγε. Ειδικά sequel σε κάποιες σεζόν θα ήταν γαμάτο
Αυτό που λέει και ο Τζίμης και συμφωνώ με τα χίλια. Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε εναλαγές πχ ένα χρόνο άνιμε Σεντάι και ένα χρόνο με ηθοποιους και οι άνιμε Σεντάι να είναι συνέχειες / crossover / άλλες ιδέες κλπ έτσι ώστε να υπάρχει και κάποια ανάσα και να μην υπάρχει πτώση της ποιότητας στην σειρά όπως δυστυ΄χως υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια. Οι Ράιντερς είχαν τα διαλείμματά τους και τα σημαντικά μάνγκα τους και για αυτό καταφέραν και επέστρεψαν δυνατοί με τον Κούγκα.
- Jim88Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2020
Σαβ Οκτ 17, 2020 8:19 am
Αν το animation ήταν καλό τότε ναι μιας και θα μπορούσαν να πειραματιστούν με πολύ περισσότερα πράγματα.
- TittosNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 57
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2022
Τόπος : cyprus
Τετ Μαρ 02, 2022 10:12 pm
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Ο Mikeius σχολιαζει τους Power rangers
- Ραπ ξένο κομμάτι για τους Power Rangers!
- Αγνωστά στοιχεία για τους Power Rangers
- Power Rangers πριν τους MMPR
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης