Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Κυρ Μάης 11, 2014 7:01 pm
Τι έγινε ρε μάγκες, μπάζουμε και τραβεστί / τρανσέξουαλ μέσα σε αυτήν την μάπα τώρα; Μια eurovision άξιζε και μπορούμε όλοι άνετα να καταλάβουμε γιατί *hint : Lordi*.
ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δευ Μάης 12, 2014 12:25 am
Costascss έγραψε:
Στο steam είχε το Bioshock 3 με 9 euro, το έχω δοκιμάσει σε internet cafe και πραγματικά αξίζει - είναι πώρωση, δεν ξέρω γιατί πήρε τόσα άσχημα σχόλια (μόνο λίγο δύσκολο για κοινούς gamers).
Δυστυχώς δεν το πήρα γιατί μια και έχω σε αυθεντικά τα 2 πρώτα και θέλω και το 3o σε αυθεντικό.
Εγώ και τα 3 θα ήθελα να τα πάρω αλλά ντάξει σιγά σιγά και σε πιο χαμηλές τιμές αργότερα. Εχώ ακούσει καλά λόγια γι'αυτά τα παιχνίδια και έχω απορία να τα δω. Βασικά πολλά που θέλω τα πούλαγαν σε έκπτωση αλλά ας τερματίσουμε και τίποτα πρώτα
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Μάης 14, 2014 2:17 am
Παιδιά μην αγοράσετε ποτέ κανένα AC, έχουν το εξής παράδοξο: Ενώ μέσα στο game δεν έχουν bugs (το 4 έχει μερικά αλλά είναι πολύ λίγα) έχουν πολλά τεχνικά προβλήματα, όπως servers που ανεβοκατεβαίνουν και προβλήματα στα saves loadings όταν έχει DLCs.
Μακάρι να είχα σπαταλήσει όλον αυτόν τον χρόνο που έφαγα τους τελευταίους μήνες για τα AC4-και-3-προβλήματα στο πτυχίο μου...
Το "καλό" είναι ότι κάνω εξάσκηση στα αγγλικά μου στα technical support forums...όχι ότι περνώ απάντηση όμως...
Μακάρι να είχα σπαταλήσει όλον αυτόν τον χρόνο που έφαγα τους τελευταίους μήνες για τα AC4-και-3-προβλήματα στο πτυχίο μου...
Το "καλό" είναι ότι κάνω εξάσκηση στα αγγλικά μου στα technical support forums...όχι ότι περνώ απάντηση όμως...
- sistonΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 576
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2013
Τόπος : Νεα Φιλαδέλφεια
Τετ Μάης 14, 2014 3:01 am
σκεφτομαι οτι μου εχει λείψει το φορουμ απλά λόγω σχολής και μπάλας δεν έχω και παρα πολύ διαθέσιμο χρόνο :/
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Τετ Μάης 14, 2014 1:06 pm
αχ 15 μερες εμειναν
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μάης 15, 2014 5:21 pm
Καλά ξανά ήρθαν τα Intel Pentium στην μόδα μόλις είδα μια διαφήμιση του κωτσοβολου ένα λάπτοπ με τετραπυρινο pentium να το παρουσιάζει ως ολοκαίνουργιο σούπερ μηχάνημα
Σαβ Μάης 17, 2014 2:29 pm
σκεφτομαι να αγορασω το FIFA World Cup Brazil
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 17, 2014 4:53 pm
^ αν έχεις το 14 δεν συμφέρει δεν έχουν και τρομερές διαφορές καλύτερα να περιμένεις να πέσει λίγο η τιμη
Σαβ Μάης 17, 2014 10:42 pm
ισως να περιμενω ακομη 1 μηνα μεχρι να αρχισει και το πραγματικο παγκοσμιο κυπελλο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 17, 2014 11:01 pm
Αυτό να κάνεις έτσι και αλλιώς είναι και οι εξετάσεις τώρα οπότε καλύτερα τονεπομενο μήνα
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Τρι Μάης 20, 2014 3:53 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τρι Μάης 20, 2014 10:07 pm
- Σπόιλερ:
- TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Τρι Μάης 20, 2014 10:17 pm
xαχα πεθαινω XP
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Μάης 21, 2014 1:04 am
Βρήκα ένα βίντεο για indie games, δηλαδή παιχνίδια πολύ μικρών εταιριών.
Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι το Cradle. Φαίνεται πολύ ωραίο. Το έχετε δοκιμάσει?
Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι το Kingdom Come: Deliverance το οποίο μάλλον είναι από αυτούς που έφτιαξαν το Betrayal που πάει καλά (για game μικρής εταιρίας).
Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι το Cradle. Φαίνεται πολύ ωραίο. Το έχετε δοκιμάσει?
Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι το Kingdom Come: Deliverance το οποίο μάλλον είναι από αυτούς που έφτιαξαν το Betrayal που πάει καλά (για game μικρής εταιρίας).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 21, 2014 12:58 pm
Επιτελους τέλος το Γυμνάσιο αρχιζουν οι εξετάσεις
Βέβαια θα μου λείψουν κάποιοι/ες που δεν θα πάμε στο ίδιο λύκειο
Βέβαια θα μου λείψουν κάποιοι/ες που δεν θα πάμε στο ίδιο λύκειο
Τετ Μάης 21, 2014 1:10 pm
^Κουράγιο μικρέ, αρχίζουν τα 3 χειρότερα χρόνια της ζώης σου. Αν τα καταφέρεις σε αυτά, έχεις τελειώσει με την ζωή και είσαι κομπλέ μετά.
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης