Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Παρ Μάης 02, 2014 8:56 pm
Η χειρότερη μονοήμερη ever μακάρι να μην είχα πάει
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Παρ Μάης 02, 2014 9:27 pm
καλα τοσο ασχημα ηταν?redlegend έγραψε:Η χειρότερη μονοήμερη ever μακάρι να μην είχα πάει
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Σαβ Μάης 03, 2014 12:18 am
φιλε μου δεν πρεπει να παραπονιεσαι υπαρχουν ατομα σε χειροτερη κατασταση οπως εγω που πηγα μονοημερη στο σχολειο μουredlegend έγραψε:Η χειρότερη μονοήμερη ever μακάρι να μην είχα πάει
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 03, 2014 2:02 pm
@bondtail
Ναι δεν έχω ξαναπάει σε χειρότερη εκδρομή όλα τα χρόνια που πάω σχολείο
@magnadefender
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πέρασα τόσο χάλια και δεν ήξερα που να ξεσπάσω αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι ήταν λιγάκι εγωιστικός ο τρόπος που το έκανα δεν σκέφτηκα καν οτι άλλα σχολεία δεν πήγαν καν εκδρομή τουλάχιστον εμείς γλυτώσαμε το μάθημα το μόνο καλό σε όλη αυτή την ιστορία
Ναι δεν έχω ξαναπάει σε χειρότερη εκδρομή όλα τα χρόνια που πάω σχολείο
@magnadefender
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πέρασα τόσο χάλια και δεν ήξερα που να ξεσπάσω αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι ήταν λιγάκι εγωιστικός ο τρόπος που το έκανα δεν σκέφτηκα καν οτι άλλα σχολεία δεν πήγαν καν εκδρομή τουλάχιστον εμείς γλυτώσαμε το μάθημα το μόνο καλό σε όλη αυτή την ιστορία
- bond tailΣυντονιστής
Σαβ Μάης 03, 2014 2:23 pm
sorry αμα γηνομαι αδιακριτος αλλ α πρεπει να ροτισω τι συνεβει?
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Μάης 03, 2014 2:28 pm
Όχι λέγονται pistol swords και όπως είπα είναι πολύ σπάνια ευρήματα.Red Forever έγραψε:Όντως Gunblade? Ή μήπως εννοείς τις ΓαλλοΑγγλικές Bayonette που βάζαν στα τουφέκια οι γρεναδιέροι και οι βρεττανοι στρατιώτες;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δεν μπορώ να διαβάσω καλά την επιγραφή της τελευταίας εικόνας αλλά μάλλον το βρήκαν σε πειρατικό πλοίο.
Πάντως φαντάζομαι ότι ήταν πιο πολύ έργο τέχνης και όπλο εκφοβισμού παρά κανονικό όπλο.
Εικόνες από: Wikipedia
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Σαβ Μάης 03, 2014 2:42 pm
σκέφτομαι να παρω για το ps4 το watchdogs αλλα η τιμη του είναι λιγο τσιμπημενη
και δεν ξερω αν το αξιζει
- bond tailΣυντονιστής
Σαβ Μάης 03, 2014 2:47 pm
Μετα απο ενα PLaythrought Μου στο σπιτι του ξαδερφου μου εχω να πω οτι δεν αξιζει αμα ηταν 50 τοτε ναι θα αξιζαι αλλα στην τιμη ποτ ειναι τωρα δεν αξιζει αμα ειναι παρε το tomb raider η το metal gear solid ground zeroes(βασικα μην το παρεις αυτο ειναι 1 ωρα story και πανω απο 12 ωρες τα extra απλα εγω ειμαι πολυ fanboy τον metal gear)tim έγραψε:σκέφτομαι να παρω για το ps4 το watchdogs αλλα η τιμη του είναι λιγο τσιμπημενη
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 03, 2014 3:13 pm
Αρχικά αργησαμε μισή ώρα παραπάνω επειδή η καθηγήτρια που μας συνόδευε ζαλιζωταν και φώναζε όλη την ώρα στον οδηγό να πάει πιο σιγά με αποτέλεσμα να πάμε με 50-60 χιλιόμετρα στην εθνική και στο πήγαινε και στο έλα μετα η καθηγήτρια της ιστοριας είχε τη φαεινή ιδέα να σταματήσουμε σε κάτι ερείπια για να τα δούμε και δεν κάναμε και τίποτα για τι μέχρι να κατέβουμε τον λόφο χάσαμε μισή ώρα μια ώρα και μας βάρεσε και ο ήλιος μετά συνεχίζοντας σταματήσαμε σε μια παραλία όπου η καθηγητές κάθισαν σε μια ταβέρνα για μια μισή ώρα όπου μπεκροπηναν και εμείς δεν μπορούσαμε να κολυμπήσουμε γιατί δεν είχαμε μαγιό με αποτέλεσμα να μας βαρέσει ο ήλιος και να φτάσουμε δύο μισή ώρα στο Λουτράκι από τις 9 που φύγαμε από την Αθήνα με ένα κκεφάλι καζάνι από τον ήλιο και τον διευθυντή να τραγουδά στην μισή διαδρομή τους μπεκρηδες και αν δικασουναι και μας λένε έξι ώρα όποιος δεν έχει έρθει υποβάλετε και τέλος πάντων ξεκινάμε από εκεί που είχαν παρκάρει τα λεωφορεία που ήταν 20 λεπτά μακριά από τον πεζόδρομο στην παραλία και γενικά από τα εστιατόρια γιατί δεν είχαμε φάει τίποτα όλη μέρα τέλος πάντων αφού τελειώσαμε με όλα αυτά κατά της τέσσερις λέμε να πάμε καμία βόλτα αλλά ο καθένας ήθελε να πάμε από αλου και δεν είχαμε και πολύ χρόνο για να πάμε παντού και αντΕ τώρα αποφάσισε τέλος πάντων κατά τις 6 παρα ξεκινάμε για τα λεωφορεία φτάνουμε οι οδηγοί ανοίγουν τα λεωφορεία μετά από λίγο και άντε περίμενε τους καθηγητές 6 ώρα 6 και 10 και 20 τίποτα οι οδηγοί να ρίχνουν χριστοπαναγιες που δεν φύγαμε ακόμα και τα παιδιά να έχουν κατέβει από τα λεωφορεία ουρλιάζοντας ποτέ θα φύγουμε και σαν να μην έφταναν όλα αυτά βλέπει ο κολλητός μου κάποια παιδιά πυ είχαν μείνει κάνα δύο φορές στην δευτέρα και ήταν τυφλά να '' ενοχλούν " πτηνά αδερφή του και άντε να πλακονεταται και άντε βοηθα των και έχουμε καταλήξει σε μια τραγελαφική φαση να τσακωνόμαστε με ένα σορό παιδιά δίπλα να ζυτοκραβγαζουν και τους καθηγητές να έρχονται εκείνη την ώρα ώρα που βρήκαν γαμοτο και να απειλούν με αποβολές και τις γνωστές........ μπαρούφες και τέλος πάντων αφού ηρεμήσαμε ξεκινάμε κατά τις 7 με τους οδηγούς τσίτα τα γκάζια για να φτάσουμε επιτέλους την άλλη να φωνάζει να πάμε ποιο αργά και κατι κορίτσια να κάνουν παρέα στο κινητό τους που τραγουδούσε Παντελιδη και μας με κάτι νεύρα και εγώ είχα και λίγο πονοκέφαλο και να μην μπορείς να πεις και τίποτα ήμασταν που ήμασταν σε δύσκολη θέση ασταbond tail έγραψε:sorry αμα γηνομαι αδιακριτος αλλ α πρεπει να ροτισω τι συνεβει?
- Zer0Συντονιστής
Σαβ Μάης 03, 2014 11:33 pm
βλεπω οτι οι χρυσοι online site με τενιεσ ανεβασαν τους spd να ανεβαζαν ολες τισ σεζον
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Σαβ Μάης 03, 2014 11:40 pm
διαβασα στο ιντερνετ οτι το σκαθαρι που μαζεβει κ*πρ** μπορει να σηκοσει πραγματα εως 1141 φορες το βαρος του .
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Κυρ Μάης 04, 2014 1:27 am
Nαι με τα έντομα παίζουν κάτι τέτοιες τρομαχτικές ικανότητες που σε κάνει να χαίρεσαι που δεν είναι στο μέγεθός μας αυτά τα καταραμένα πράγματα.
- GEOHEROΣυντονιστής
Κυρ Μάης 04, 2014 10:19 pm
- Zer0Συντονιστής
Κυρ Μάης 04, 2014 10:23 pm
μια μικρη μεταφραση γιατι δεν ξερω αγγλικα ευχαριστω
- GEOHEROΣυντονιστής
Κυρ Μάης 04, 2014 10:58 pm
απο τι φενετε λεει οτι η saban brands λεει οτι θα κανει εμπορικο σημα στην νοτια αφρικη και τα γυρισματα των power rangers dino charge θα αρχησουν τον σεμπτεμβριο και γινουν εκτος η.π.α.
μεταφρασα οσο μπορουσα.
μεταφρασα οσο μπορουσα.
- Zer0Συντονιστής
Κυρ Μάης 04, 2014 11:25 pm
ok ευχαριστω παρα πολυ
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης