Tί παίζετε αυτό τον καιρό?
+25
Red Forever
mckon12
POWER ANGEL
Magna Defender
tim
nickwtbd
The Tokutaku
terror
gianniskap
The Red Mystic Ranger
General_Steve_93
MelesPower
Gravekeeper
Sotirakis22
siderislol
teo1323
MCygo13
Costascss
Blue Ranger
GEOHERO
chrys97
XameR_GT
just reaper
CMPunk
bond tail
29 απαντήσεις
- MelesPowerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2014
Απ: Tί παίζετε αυτό τον καιρό?
Σαβ Μάης 23, 2015 1:23 pm
εγώ παίζω farming simulator 15 και counter strike global offensive στο pc
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Κυρ Μάης 24, 2015 5:46 pm
Αποφασισα να πιασω να παιξω fate/extra πολυ καλο συστημα μαχης αλλα πραγματικα το grinding ειναι αθλιο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιουν 09, 2015 9:41 pm
Πήρα μια r4 για το ds και άρχισα τα "the world ends with you" και metroid prime hunters" έβαλα και τα crystal chronicles να κατεβαίνουν. Όποιος ξέρει τίποτα καλό για ds ας πει μπας και το ξεσκονίσω λίγο τώρα με την r4 γιατί τόσο καιρό....
- bond tailΣυντονιστής
Τρι Ιουν 09, 2015 9:43 pm
Sly 4 thieves in time
Gods eater(Ε μιας και αρχιζει Anime απο την ufotable σε ενα μηνα αποφασιασ να παιξω να δω)
Tales of xillia 2(και μιας και ειπα ufotable να και αφτο που κανουν cutscenes να παιξω οσο περιμενω για να φερουν το tales of zestiria σε δυτικες χωρες)
Gods eater(Ε μιας και αρχιζει Anime απο την ufotable σε ενα μηνα αποφασιασ να παιξω να δω)
Tales of xillia 2(και μιας και ειπα ufotable να και αφτο που κανουν cutscenes να παιξω οσο περιμενω για να φερουν το tales of zestiria σε δυτικες χωρες)
Τρι Ιουν 09, 2015 10:17 pm
Δες αυτό το θέμαredlegend έγραψε:Πήρα μια r4 για το ds και άρχισα τα "the world ends with you" και metroid prime hunters" έβαλα και τα crystal chronicles να κατεβαίνουν. Όποιος ξέρει τίποτα καλό για ds ας πει μπας και το ξεσκονίσω λίγο τώρα με την r4 γιατί τόσο καιρό....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 10, 2015 8:37 am
Ευχαριστώ πολύGreen Rider έγραψε:Δες αυτό το θέμαredlegend έγραψε:Πήρα μια r4 για το ds και άρχισα τα "the world ends with you" και metroid prime hunters" έβαλα και τα crystal chronicles να κατεβαίνουν. Όποιος ξέρει τίποτα καλό για ds ας πει μπας και το ξεσκονίσω λίγο τώρα με την r4 γιατί τόσο καιρό....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- bond tailΣυντονιστής
Κυρ Ιουν 21, 2015 6:54 pm
Tales of xillia 2 πιστεθα οτι θα ηταν οπος το πρωτο που ναι μεν μου αρεσε αλλα ηταν πολυ repetetive με τα sidequest του αλλα αφτο αλλο πραγμα παιζω 3 μερες τωρα και εφτασα τις 36 ωρες με βλεπω μολις τελιοσω το main story να κανω και δευτερο playthrough
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιουν 22, 2015 7:28 pm
bioshock στο ps3
dead space 3 (ps3) μόνο σε co-op campaing, θα το τερματίσω όλο μαζι με ένα φίλο μου, έχει πιο πολύ φάση έτσι
dead space 3 (ps3) μόνο σε co-op campaing, θα το τερματίσω όλο μαζι με ένα φίλο μου, έχει πιο πολύ φάση έτσι
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Ιουν 27, 2015 10:27 pm
- Digimon Cards (psx -> psp)
- Total War Shogun 2 (steam) Παιχνιδάρα! Και επιτέλους έχω pc που το σηκώνει χωρίς θέματα.
- Devil May Cry 4 Special Edition (steam)
- Total War Shogun 2 (steam) Παιχνιδάρα! Και επιτέλους έχω pc που το σηκώνει χωρίς θέματα.
- Devil May Cry 4 Special Edition (steam)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιουν 28, 2015 5:15 pm
Αυτάredlegend έγραψε:bioshock στο ps3
+Final fantasy 8 psx psp
+one piece unlimited cruise wii
Κυρ Ιουν 28, 2015 7:19 pm
Dark Souls II Scholar of the First Sin (Xbox 360) ΝG+
Star Wars Knights of the old Republic (Steam)
Star Wars Knights of the old Republic (Steam)
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Ιουλ 16, 2015 3:04 pm
^Αυτό το παράτησα γιατί δεν έβρισκα ησυχία στο σπίτι μου να το ευχαριστηθώ. Μέχρι εκεί που του έπαιξα ήταν καλό αλλά το περίμενα πιο έντονο από το ένα ενώ είναι το ίδιο.
Πεμ Ιουλ 16, 2015 7:53 pm
Το chapter 1 ήταν απίστευτο. Επαθα πλάκα. Ελπίζω και το υπόλοιπο να είναι το ίδιο γαμάτο. Ξεκίνησα και το Assassin's Creed™: Director's Cut Edition στο steam. Επαιξα καμιά ωρίτσα μου άρεσε θα το συνεχίσω
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιουλ 16, 2015 8:31 pm
^είναι καλό αυτό, υπάρχει στα Αγγλικά; @RedForever
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης