Tί παίζετε αυτό τον καιρό?
+25
Red Forever
mckon12
POWER ANGEL
Magna Defender
tim
nickwtbd
The Tokutaku
terror
gianniskap
The Red Mystic Ranger
General_Steve_93
MelesPower
Gravekeeper
Sotirakis22
siderislol
teo1323
MCygo13
Costascss
Blue Ranger
GEOHERO
chrys97
XameR_GT
just reaper
CMPunk
bond tail
29 απαντήσεις
Απ: Tί παίζετε αυτό τον καιρό?
Πεμ Απρ 21, 2016 1:05 am
Απίστευτη παιχνιδάρα ακόμη περισσότερο μη σου πω. Αλλό παιχνίδι τελείως με την αγγλική μεταγλώττιση και τα γαμάτα γραφικά. Μακάρι και άλλα top class games του psp να πάρουν σειρά
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μάης 19, 2016 8:40 pm
Μονο dark souls παίζω αυτό το διάστημα το οποίο το ξανά άρχισα από την αρχή γιατί πραγματικά στο σημείο που ήμουν δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο και ενώ τα πέρασα όλα σε χρόνο ρεκόρ, έσφαζα ότι είχε το θράσος να αναπνέει, ακόμα και τα npcs που πουλάνε πράγματα, τώρα είναι ένα χαζό-boss που έχει μαζί κάτι λύκους και με διαμελίει πριν καν προλάβω να τον ακουμπήσω
- Magna DefenderPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 236
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2015
Σαβ Μάης 21, 2016 11:52 pm
Στο PS3 παίζω το Batman Arkham Origins και στο PS4 (αλλά τεχνικά στο PS2) το GTA San Andreas (ω ναι).
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Κυρ Μάης 22, 2016 3:05 pm
αυτό τον καιρο παιζω το one piece burning blood σε demo στο Xbox one και Assasins creed unity παλι στο
Xbox one
Xbox one
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 31, 2016 10:00 pm
Πλέον παίζω μόνο Freedom wars στο ps Vita.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Ιουν 08, 2016 5:02 pm
Valkyria Chronicles (Steam)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 08, 2016 5:50 pm
The walking dead season 1
Freedom wars
The order 1886
Freedom wars
The order 1886
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιουν 09, 2016 2:22 am
^Ωραία
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Παρ Ιουν 17, 2016 1:52 pm
αυτό τον καιρο παιζω one piece burning blood στο Xbox one
Παρ Ιουν 17, 2016 7:49 pm
Dark Souls Prepare to die edition (Steam) - Ξανά καταστροφή. Πάμε και εδώ για completion
Dragonage Origins (Steam) - Οπότε θυμηθώ βασικά. Θα παίξω περισσότερο στις διακοπες
Rocket League (Steam) - Σχεδόν κάθε βράδυ με φίλους 1,2,3 ώρες ανάλογα
Red Dead Redemption (Xbox-360) - Τest drive έκανα μόνο, χάζεψα. Θα το πεθάνω μόλις βρω χρόνο
XCOM: Enemy Unknown (Steam) - το δωσε το xbox live free και το τέσταρα τις προάλλες. Σοκαρίστηκα που το gameplay είναι πανομοιότυπο και απλό όπως των Valkyria Chronicles και Metal Gear Acid. Προφανώς προτιμώ να το λιώσω στο pc. Θα καεί το πελεκούδι για πολύ καιρό
Left 4 Dead 2 (Steam) - Το θυμήθηκε ο κολλητός και η κουμπάρα. Ηθελα καιρό να ξαπαπαίζαμε και επιτέλους έγινε αυτό και χαίρομαι. Αντε μπας και το τερματίσω επιτέλους που βαριούμουν μόνος
Dragonage Origins (Steam) - Οπότε θυμηθώ βασικά. Θα παίξω περισσότερο στις διακοπες
Rocket League (Steam) - Σχεδόν κάθε βράδυ με φίλους 1,2,3 ώρες ανάλογα
Red Dead Redemption (Xbox-360) - Τest drive έκανα μόνο, χάζεψα. Θα το πεθάνω μόλις βρω χρόνο
XCOM: Enemy Unknown (Steam) - το δωσε το xbox live free και το τέσταρα τις προάλλες. Σοκαρίστηκα που το gameplay είναι πανομοιότυπο και απλό όπως των Valkyria Chronicles και Metal Gear Acid. Προφανώς προτιμώ να το λιώσω στο pc. Θα καεί το πελεκούδι για πολύ καιρό
Left 4 Dead 2 (Steam) - Το θυμήθηκε ο κολλητός και η κουμπάρα. Ηθελα καιρό να ξαπαπαίζαμε και επιτέλους έγινε αυτό και χαίρομαι. Αντε μπας και το τερματίσω επιτέλους που βαριούμουν μόνος
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Ιουν 18, 2016 4:46 am
Tim πάντα παίζεις πρώτος τα ωραία.
One Piece Pirate Warriors 3 gold edition: Το έχω ήδη λιώσει σε πειρατικό, αλλά τώρα που το αγόρασα παλεύω για τα achievements.
Ενώ μαμάει σα gameplay έχει 2 προβλήματα που με εμποδίζουν από το να το προτείνω:
1. Όταν το μάθεις λίγο είναι υπερβολικά εύκολο, σε σημείο που μετά απο 2 ώρες παιχνιδιού δεν έχω δει την ζωή μου να πέφτει έστω και ένα γραμμακι, παρόλο που παίζω στο Hard σε πίστες για μεγαλύτερα levels.
2. Τα γραφικά είναι όμορφα, ζωηρά και φωτεινά, αλλά με όλη την γρήγορη δράση γίνονται απίστευτα κουραστηκά για τα μάτια. Τουλάχιστον εγώ αν παίξω πάνω από 2 ώρες με πιάνει ημικρανία και τάση προς εμετό. Ναι, τόσο χάλια!
One Piece Pirate Warriors 3 gold edition: Το έχω ήδη λιώσει σε πειρατικό, αλλά τώρα που το αγόρασα παλεύω για τα achievements.
Ενώ μαμάει σα gameplay έχει 2 προβλήματα που με εμποδίζουν από το να το προτείνω:
1. Όταν το μάθεις λίγο είναι υπερβολικά εύκολο, σε σημείο που μετά απο 2 ώρες παιχνιδιού δεν έχω δει την ζωή μου να πέφτει έστω και ένα γραμμακι, παρόλο που παίζω στο Hard σε πίστες για μεγαλύτερα levels.
2. Τα γραφικά είναι όμορφα, ζωηρά και φωτεινά, αλλά με όλη την γρήγορη δράση γίνονται απίστευτα κουραστηκά για τα μάτια. Τουλάχιστον εγώ αν παίξω πάνω από 2 ώρες με πιάνει ημικρανία και τάση προς εμετό. Ναι, τόσο χάλια!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιουν 18, 2016 10:26 pm
Grim fandango remastered
Kingdom Hearts final mix
The last of us (multi-player μόνο)
Fifa 15
Kingdom Hearts final mix
The last of us (multi-player μόνο)
Fifa 15
Δευ Αυγ 01, 2016 6:52 pm
Final Fantasy IV (Steam)->απίστευτο remake!
NBA 2K16 (Steam)->best basketball game ever. Εχω λιώσει στο mycareer!
Jurassic Park (Steam)->Παιχνιδάρα ακόμη μια φορά από την Telltale games
Rocket League (Steam)-> Μόνο με φίλους από δω και πέρα ranked/unranked matches. Αθλιο matchmaking
Final Fantasy I (PSP)->το έχουν ξεφτιλήσει με το monster encounter, κρίμα...
NBA 2K16 (Steam)->best basketball game ever. Εχω λιώσει στο mycareer!
Jurassic Park (Steam)->Παιχνιδάρα ακόμη μια φορά από την Telltale games
Rocket League (Steam)-> Μόνο με φίλους από δω και πέρα ranked/unranked matches. Αθλιο matchmaking
Final Fantasy I (PSP)->το έχουν ξεφτιλήσει με το monster encounter, κρίμα...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Αυγ 01, 2016 11:53 pm
Persona 4 golden ng+
Persona 4 arena ultimax
Fifa 15
DmC 3
Dissidia ff
Persona 4 arena ultimax
Fifa 15
DmC 3
Dissidia ff