Ποια σειρά σας άρεσε περισσότερο?
Kαλύτερη Toku σειρά του 2013
Κυρ Ιαν 05, 2014 11:35 pm
Ψηφίζω Kamen Rider Wizard. Μου άρεσε γενικά το θέμα της σειράς, η υπόθεση, οι στολές και οι δυνάμεις.
Δεύτερη καλύτερη σειρά ήταν οι 2η σεζόν των Akibaranger. Καλύτερη και από τη πρώτη σεζόν μπορώ να πω με εξαιρετικής έμπνευσης επεισόδια και ένα επικό φινάλε. Οι άλλες δύο σειρές ήταν μέτριες για μένα. Χειρότεροι οι rangers και από τις 4 σειρές χαλαρά...
Δεύτερη καλύτερη σειρά ήταν οι 2η σεζόν των Akibaranger. Καλύτερη και από τη πρώτη σεζόν μπορώ να πω με εξαιρετικής έμπνευσης επεισόδια και ένα επικό φινάλε. Οι άλλες δύο σειρές ήταν μέτριες για μένα. Χειρότεροι οι rangers και από τις 4 σειρές χαλαρά...
Απ: Kαλύτερη Toku σειρά του 2013
Δευ Ιαν 06, 2014 1:24 am
Akibarangers 2 απλά και μόνο γιατί είναι Akibaranger. Μπορεί να μην φτάσει ποτέ την πρώτη σεζόν, αλλά είναι ακόμα εξαίρετη.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Δευ Ιαν 06, 2014 9:05 am
Σε αλοι περιπτοση θα ελεγα megaforce αλλα θα πω kamen rider wizard μαρεσαι πολυ η σειρα οι χαρακτηρες ηταν ενδιαφερον ακομα και η koyomi που ηταν μια κινουμενη συσκευη της πλοκης προς το τελος
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιαν 06, 2014 7:05 pm
Και εγώ kamen rider το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν το σχήμα των δαχτυλιδιών
Δευ Ιαν 06, 2014 10:43 pm
Τώρα το είδα, αλλά το ShouGeki GouRaiGan λείπει από την λίστα. Παρ'ότι τώρα έβγαλε η T-N το τελευταίο επεισόδιο μεταγλωτισμένο, στην Ιαπωνία η σειρά τέλειωσε πριν την αλλαγή του χρόνου.
Τρι Ιαν 07, 2014 12:14 am
Α έτσι συνέβη? Τότε να το βάλω. Νόμιζα πως το τελευταίο το έπαιξαν το 2014. Moυ άρεσε περισσότερο και από τους Akibaranger
- Kαλύτερη Superhero ταινία του 2013
- Καλύτερη Toku Ταινία του 2013
- Τι toku σειρές σκέφτεστε να δείτε μέσα στο 2013?
- Toku West Vs Toku East Vs Adaptions
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης