Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Comicdom Cosplay 2014
Τετ Δεκ 04, 2013 5:35 pm
καλυτερα να νοικιάσεις μιαThe New Green Ranger έγραψε:Υπάρχουν και πιο φθηνές στολές, αλλά είναι μαϊμού.
Τετ Δεκ 04, 2013 11:46 pm
500 ευρώ είχα δει μια του άσπρου dino ολόιδια η original
Τετ Δεκ 04, 2013 11:49 pm
καλυτερα να νοικιασεις μια ή ακομη καλυτερα να φτιαξεις δικια σου. Να δωσεις 500 ευρω για στολη που ισως να την φορεσεις μια φορα το βρισκω λαθος.
Πεμ Δεκ 05, 2013 1:31 am
300 ευρώ κοστίζει μόνο η κατασκευή του κράνους,γιατί είναι χειροποίητοι εργασία. Και μετά αναλόγως πια στολή θες, αρμόζει και η ανάλογη τιμή. Πρέπει όμως να πληρωθούν τα υλικά της στολής και ο κατασκευαστής για την εργασία του. Καταλάβατε;
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πεμ Δεκ 05, 2013 3:38 am
Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα μεγαλύτερο ποσό. Ψάχνοντας στο ίντερνετ, έχω δει στολές Power Rangers να κοστίζουν ακόμα και 1000 δολάρια. ειδικά των MMPR που είναι πιο περιζήτητες. Αλλά μιλάμε για άριστη ποιότητα. Είναι σαν ακριβή αντίγραφα των αυθεντικών. Για μένα, όταν μιλάμε για Cosplay, καλό είναι να διαλέγεις στολή, κομμάτια της οποίας να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σε άλλες στολές. Έτσι, κάνεις απόσβεση των χρημάτων.
Πεμ Δεκ 05, 2013 2:07 pm
αυτο δεν το ξερα.The New Green Ranger έγραψε:300 ευρώ κοστίζει μόνο η κατασκευή του κράνους,γιατί είναι χειροποίητοι εργασία. Και μετά αναλόγως πια στολή θες, αρμόζει και η ανάλογη τιμή. Πρέπει όμως να πληρωθούν τα υλικά της στολής και ο κατασκευαστής για την εργασία του. Καταλάβατε;
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πεμ Δεκ 05, 2013 3:50 pm
αν θες, κάνε μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ να δεις που κυμαίνονται οι τιμές.
πάντως, νομίζω ότι οι καλύτεροι της υπόθεσεις είναι οι "επαγγελματίες" cosplayers, οι οποίοι φτιάχνουν μόνοι τους τα πάντα. αγοράζουν ελάχιστα πράγματα και αυτό επειδή τους είναι αδύνατο τα φτιάξουν μόνοι τους. έχω δει άτομα να φτιάχνουν απίστευτα πράγματα για προσωπική χρήση.
πάντως, νομίζω ότι οι καλύτεροι της υπόθεσεις είναι οι "επαγγελματίες" cosplayers, οι οποίοι φτιάχνουν μόνοι τους τα πάντα. αγοράζουν ελάχιστα πράγματα και αυτό επειδή τους είναι αδύνατο τα φτιάξουν μόνοι τους. έχω δει άτομα να φτιάχνουν απίστευτα πράγματα για προσωπική χρήση.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης