Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+14
chrys97
MCygo13
tim
Red Forever
plousmike
siston
GEOHERO
XameR_GT
CMPunk
teo1323
Zer0
General_Steve_93
Green Rider
djstathis
18 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Σαβ Οκτ 19, 2013 9:26 pm
ΕυχαριστωCMPunk έγραψε:Θεος!!chrys97 έγραψε:τι ακριβως σας αρεσει στο lol???Εγω ποτε δεν θα ξαναπαιξω γιατι το βρηκα αρκετα βαρετο και κατωτερο απο αλλα games
+1
Κυρ Οκτ 20, 2013 12:36 am
Δεν με καταλαβαίνεις μου φαίνεται. Ολα τα android κινητά έτσι λειτουργούν. Τρώνε cache μνήμη όταν μπαίνεις στο internet. Πρέπει να την σβήνεις κάθε λίγο και λιγάκι. Πας ρυθμίσεις->εφαρμογές και κάνεις εκκαθάριση cache μνήμη σε κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιήσες στο internet π.χ. browser, αναζήτηση google, youtube, facebook, soundcloud κτλπ.General_Steve_93 έγραψε:Και ας μη τι αλλο,μου εχει διαγραψει και την εφαρμογη "καταστημα OVI"(χρησιμοποιω ΝΟΚΙΑ).Και το κινητο μου δεν κολλουσε,απλως μου ετρωγε την μνημη,καθε φορα που εμπαινα στο ιντερνετ.Green Rider έγραψε:Μήπως δεν διέγραφες την cache μνήμη των εφαρμογών? Γιατί αυτό πρέπει να το κάνεις εσύ ο ίδιος κάθε τρεις και λίγο αλλιώς το κινητό κολλάει τρελάGeneral_Steve_93 έγραψε:Εγω στην αρχη,στο σπιτι μου, ειχαμε ενσυρματο ιντερνετ,αλλα επειδη τα "εφαγε" τα ψωμια του.το αλλαξαμε σε ασυρματο. Συνδεση CONN-X φυσικα. Παλια ειχα συνδεση ιντερνετ και στο κινητο μου,αλλα επαψα να το χρησιμοποιω,οταν,μετα απο ενα προβλημα,αρχισε να "τρωει" την μνημη του κινητου μου.
Κυρ Οκτ 20, 2013 1:04 am
^εγω παντος το sony xperia tipo εχω, απο τα απλοικα smartphones και ποτε δεν εχω κανει αυτο π λες Jim, γενικα το λιωνω συχνα και δεν κολα.
Κυρ Οκτ 20, 2013 1:15 am
προφανώς θα έχεις τόσο πολύ εσωτερική μνήμη που δεν θα χαμπαριάζει
Κυρ Οκτ 20, 2013 1:19 am
512 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] RAM |
2.9 GB internal (2.5 GB user available), supports up to 32GB[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]/HC card |
Κυρ Οκτ 20, 2013 1:24 am
internal εμένα είναι 512 mb. Φαντάσου τι τραβάω!
Κυρ Οκτ 20, 2013 1:25 am
Ειδα γ το δικο σ μοντελο λεει 150mb ram!
εσυ λες internal memory?
εσυ λες internal memory?
Κυρ Οκτ 20, 2013 6:24 am
Καταρχας,δεν εχω android κινητο.Κανονικο κινητο εχω(ΝΟΚΙΑ C2-01,αν εχεις ακουστα). Κατα δευτερον,καθε φορα που φορτωνε μια ιστοσελιδα,"ετρωγε" την μνημη του κινητου μου.Πριν αυτο το προβλημα,δεν μου ετρωγε μνημη.Ολα ηταν μια χαρα.Green Rider έγραψε:Δεν με καταλαβαίνεις μου φαίνεται. Ολα τα android κινητά έτσι λειτουργούν. Τρώνε cache μνήμη όταν μπαίνεις στο internet. Πρέπει να την σβήνεις κάθε λίγο και λιγάκι. Πας ρυθμίσεις->εφαρμογές και κάνεις εκκαθάριση cache μνήμη σε κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιήσες στο internet π.χ. browser, αναζήτηση google, youtube, facebook, soundcloud κτλπ.General_Steve_93 έγραψε:Και ας μη τι αλλο,μου εχει διαγραψει και την εφαρμογη "καταστημα OVI"(χρησιμοποιω ΝΟΚΙΑ).Και το κινητο μου δεν κολλουσε,απλως μου ετρωγε την μνημη,καθε φορα που εμπαινα στο ιντερνετ.Green Rider έγραψε:Μήπως δεν διέγραφες την cache μνήμη των εφαρμογών? Γιατί αυτό πρέπει να το κάνεις εσύ ο ίδιος κάθε τρεις και λίγο αλλιώς το κινητό κολλάει τρελάGeneral_Steve_93 έγραψε:Εγω στην αρχη,στο σπιτι μου, ειχαμε ενσυρματο ιντερνετ,αλλα επειδη τα "εφαγε" τα ψωμια του.το αλλαξαμε σε ασυρματο. Συνδεση CONN-X φυσικα. Παλια ειχα συνδεση ιντερνετ και στο κινητο μου,αλλα επαψα να το χρησιμοποιω,οταν,μετα απο ενα προβλημα,αρχισε να "τρωει" την μνημη του κινητου μου.
Κυρ Οκτ 20, 2013 12:30 pm
παιδια βρηκε καποιος τα επεισοδια των megaforce?
Κυρ Οκτ 20, 2013 12:34 pm
oυπς ναι. Το τραγικό είναι πως πριν ένα χρόνο το πήρα το κινητό και τότε θεωρούνταν τούμπανο. Απίστευτο πως ξέφυγαν τα πράγματα τόσο γρήγοραXameR_GT έγραψε:Ειδα γ το δικο σ μοντελο λεει 150mb ram!
εσυ λες internal memory?
Δείτε αυτό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κυρ Οκτ 20, 2013 12:36 pm
τελικα ενα επεισοδιο παιχτηκεchrys97 έγραψε:παιδια βρηκε καποιος τα επεισοδια των megaforce?
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Κυρ Οκτ 20, 2013 12:39 pm
και οχι μονο ειναι το extra
Κυρ Οκτ 20, 2013 12:40 pm
τελικα το βρηκε καποιος?
- CMPunkSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 647
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Οκτ 20, 2013 12:56 pm
Green rider δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα υπαρχουν διαφορες εφαρμογες που σου κανουν αυτη την δουλεια αντι να καθεσαι & να καθαριζεις τις εφαρμογες μια μια.Εγω εχω το clean master (υπαρχει δωρεαν στο play store).Green Rider έγραψε:Δεν με καταλαβαίνεις μου φαίνεται. Ολα τα android κινητά έτσι λειτουργούν. Τρώνε cache μνήμη όταν μπαίνεις στο internet. Πρέπει να την σβήνεις κάθε λίγο και λιγάκι. Πας ρυθμίσεις->εφαρμογές και κάνεις εκκαθάριση cache μνήμη σε κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιήσες στο internet π.χ. browser, αναζήτηση google, youtube, facebook, soundcloud κτλπ.General_Steve_93 έγραψε:Και ας μη τι αλλο,μου εχει διαγραψει και την εφαρμογη "καταστημα OVI"(χρησιμοποιω ΝΟΚΙΑ).Και το κινητο μου δεν κολλουσε,απλως μου ετρωγε την μνημη,καθε φορα που εμπαινα στο ιντερνετ.Green Rider έγραψε:Μήπως δεν διέγραφες την cache μνήμη των εφαρμογών? Γιατί αυτό πρέπει να το κάνεις εσύ ο ίδιος κάθε τρεις και λίγο αλλιώς το κινητό κολλάει τρελάGeneral_Steve_93 έγραψε:Εγω στην αρχη,στο σπιτι μου, ειχαμε ενσυρματο ιντερνετ,αλλα επειδη τα "εφαγε" τα ψωμια του.το αλλαξαμε σε ασυρματο. Συνδεση CONN-X φυσικα. Παλια ειχα συνδεση ιντερνετ και στο κινητο μου,αλλα επαψα να το χρησιμοποιω,οταν,μετα απο ενα προβλημα,αρχισε να "τρωει" την μνημη του κινητου μου.
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Κυρ Οκτ 20, 2013 2:03 pm
το βρηκα το καινουριο επισοδιο πηγαινε στο torrentz το εχειchrys97 έγραψε:τελικα το βρηκε καποιος?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Οκτ 20, 2013 2:35 pm
ωραίος το έψαχνα και εγώ όλο το πρωί αλλά τίποταMAGNA DEFENDER έγραψε:το βρηκα το καινουριο επισοδιο πηγαινε στο torrentz το εχειchrys97 έγραψε:τελικα το βρηκε καποιος?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης