Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Τι σας κάνει να νευριάζετε αυτή τη στιγμή?

+19
Mahad7
fdfbill
Green Rider
Costascss
BnsGoldRanger
Zer0
djstathis
MCygo13
CMPunk
GEOHERO
scorpios
tim
Red Forever
General_Steve_93
lapo
chrys97
plousmike
XameR_GT
ninetales
23 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Τι σας κάνει να νευριάζετε αυτή τη στιγμή? - Σελίδα 21 Empty Απ: Τι σας κάνει να νευριάζετε αυτή τη στιγμή?

Κυρ Απρ 12, 2015 9:14 pm
^Ευτυχώς γιτί όσο τελειομανής και να είμαι δεν θα το έπαιζα από την αρχή.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τι σας κάνει να νευριάζετε αυτή τη στιγμή? - Σελίδα 21 Empty Απ: Τι σας κάνει να νευριάζετε αυτή τη στιγμή?

Κυρ Απρ 12, 2015 10:13 pm
^γίνεται να τα πάρεις όλα από το πρώτο playthrough στο 13;
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Τι σας κάνει να νευριάζετε αυτή τη στιγμή? - Σελίδα 21 3_zps4d69e2b4
Τόπος : Αθήνα

Τρι Απρ 14, 2015 1:27 pm
^Ναι, γιατί μόλις φτάσεις στο τελευταίο αρχηγό σου δίνει το δικαίωμα να γυρίσεις πίσω (πριν τον παλέψεις) μέχρι την Archylte Steppe (chapter 11). Είναι ο μόνος τρόπος "το να γυρίσεις" (όσο βαρετό και αν είναι) γιατί αλλιώς δεν νικάς με τίποτα τις αποστολές των πετρών.
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Απρ 14, 2015 9:14 pm
Ότι δυσκολεύομαι να βρω όρεξη να διαβάσω και όποτε το καταφέρνω γίνεται χαμός στο σπίτι... Γιατί δεν πάνε στην άλλη τηλεόραση να είμαστε όλοι κερδισμένοι?!! Evil or Very Mad
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Τετ Απρ 15, 2015 1:57 am
το ότι έφαγα όλη μου τη μέρα με τη δουλειά σήμερα
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Παρ Απρ 17, 2015 12:07 am
Είδα το Assassin's Creed Rogue και απογοητευτικά. Οι μόνες διαφορές με το Black Flag είναι λίγο τα γραφικά και ότι άλλαξαν τα ωραία όπλα το Kenway με μια βαρετή αεροβόλο καραμπίνα. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Απρ 17, 2015 1:05 pm
^ κάτι τέτοιο ήταν και το revelations, δεν είχε τρομερές διαφορές με το brotherhood
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Σαβ Απρ 18, 2015 1:17 am
Καμία σχέση, στο revelations είχαν προσθέσει κάποια πράγματα, αυτό είναι copy-paste. Για πρώτη φορά έβαλαν μέχρι και το ίδιο τρέξιμο και κινήσεις/animations στον ήρωα.

+ Ότι το revelations έχει τρομερή ιστορία αν εξαιρέσεις μια κοιλιά στα 3/4.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 06, 2015 5:25 pm
οτι σήμερα δεν είχα σχολείο, είπα οτι θα κάτσω να διαβάσω για το lower, τελικά έφτασε απόγευμα και δεν έχω ανοίξει ούτε την τσάντα με την βαρεμάρα που με δέρνει απο το διάβασμα τόσο καιρό και τώρα έχω άγχος οτι θα τα πάω χάλια Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad  Evil or Very Mad
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Παρ Ιουν 05, 2015 10:07 pm
Η απίστευτη συμπεριφορά των Τούρκων παικτών στα games!

Μια ζωή ήμουν από αυτούς τους μάλλον ηλίθιους Έλληνες που ήθελαν ειρήνη για πάντα με τους Τούρκους αλλά η συμπεριφορά τους στα MMO games με έχει εξοργίσει.
a) Όταν βλέπουν Έλληνες παίκτες τους βρίζουν, τους επιτίθονται και φωνάζουν όλους τους φίλους τους ώστε να επιτεθούν και αυτοί στους Έλληνες.
b) Αντίθετα βλέπω πολλούς Έλληνες ότι είναι ευγενικοί μαζί τους, τους καλούν σε Ελληνικές ομάδες και οι Τούρκοι απαντούν με τα από πάνω.
(λίγοι γερμανοί κάνουν τα ίδια αλλά είναι μειοψηφία)
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Παρ Ιουν 05, 2015 11:24 pm
Costascss έγραψε:Η απίστευτη συμπεριφορά των Τούρκων παικτών στα games!

Μια ζωή ήμουν από αυτούς τους μάλλον ηλίθιους Έλληνες που ήθελαν ειρήνη για πάντα με τους Τούρκους αλλά η συμπεριφορά τους στα MMO games με έχει εξοργίσει.
a) Όταν βλέπουν Έλληνες παίκτες τους βρίζουν, τους επιτίθονται και φωνάζουν όλους τους φίλους τους ώστε να επιτεθούν και αυτοί στους Έλληνες.
b) Αντίθετα βλέπω πολλούς Έλληνες ότι είναι ευγενικοί μαζί τους, τους καλούν σε Ελληνικές ομάδες και οι Τούρκοι απαντούν με τα από πάνω.
(λίγοι γερμανοί κάνουν τα ίδια αλλά είναι μειοψηφία)

Άμα τα λένε οι παλιοί δεν τους ακούμε, πρέπει να είμαστε αντίθετοι παντα... Rolling Eyes Κάλλιο αργά παρα ποτέ.

Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Σαβ Ιουν 06, 2015 2:01 am
Κοίτα, επειδή ξέρω ότι αρκετοί τούρκοι είναι στην πραγματικότητα Έλληνες (οι περισσότεροι δεν το ξέρουν) ήμουν "χαλαρός" μαζί τους. Και πάλι όμως έκραζα όλους όσους βλέπουν τούρκικα και τέτοια.

Πολύ σπαστικό αυτό, εμείς τους δίνουμε τόσα λεφτά και αυτοί μας φέρονται έτσι!

Από την άλλη, σύμφωνα με τους Αμερικάνους:
- Είναι η δεύτερη δυνατότερη στρατιωτική χώρα στο ΝΑΤΟ μετά την USA.
- Είναι στην λίστα με τις top αναπτυσσόμενες οικονομίες.
- Είναι από τις ελάχιστες χώρες που είναι εντελώς γεωργικά αυτάρκης.
- Ο πληθυσμός της είναι σχεδόν 8 φορές ο δικός μας.
Άρα αναγκαστικά πρέπει να σκάσουμε και να ρουφάμε το αβγό μας (με πονάει αυτό αλλά είναι η αλήθεια).
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σαβ Ιουν 06, 2015 8:58 am
Πάντως εγώ δε θα πρόσβαλα ποτέ κάποιον μόνο και μόνο επειδή η χώρα του είναι λιγότερο αναπτυγμένη ή έχει προβλήματα (βλέπω τους γονείς μου που το κάνουν με τους μετανάστες και έχουμε σφαχτεί πολλές φορές για αυτό). Δε νομίζω οτι επειδή υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί Τούρκοι, θα είναι και όλοι έτσι, με λίγα λόγια δεν είμαι κακοπροαίρετος, δε θα με πείραζε αν στο μέλλον κάνω κάποιο φίλο απο εκεί.
Προσωπικά αν πετύχω κάποιον βλάκα στο online του κάνω mute και δε χαλάω τη μέρα μου, δε θα κάτσω να τσακωθώ πίσω απο μια κονσόλα με ένα άγνωστο για το τίποτα...
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Κυρ Ιουν 07, 2015 1:16 am
Costascss έγραψε:Κοίτα, επειδή ξέρω ότι αρκετοί τούρκοι είναι στην πραγματικότητα Έλληνες (οι περισσότεροι δεν το ξέρουν) ήμουν "χαλαρός" μαζί τους. Και πάλι όμως έκραζα όλους όσους βλέπουν τούρκικα και τέτοια.

WUT? Suspect

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Costascss έγραψε:Από την άλλη, σύμφωνα με τους Αμερικάνους:
- Είναι η δεύτερη δυνατότερη στρατιωτική χώρα στο ΝΑΤΟ μετά την USA.
- Είναι στην λίστα με τις top αναπτυσσόμενες οικονομίες.
- Είναι από τις ελάχιστες χώρες που είναι εντελώς γεωργικά αυτάρκης.
- Ο πληθυσμός της είναι σχεδόν 8 φορές ο δικός μας.
Άρα αναγκαστικά πρέπει να σκάσουμε και να ρουφάμε το αβγό μας (με πονάει αυτό αλλά είναι η αλήθεια).

Πες’το στους Κυπραίους, 10 χιλιάδες κάτοικοι εναντίον μια χώρας 80 εκατομυριών με οικονομική υποστήριξη από αμερική και αγγλιά και το ένταλμα από τους Έλληνες πολιτικούς να αγοράσουν την χώρα και αν βρούν αντίσταση να απαντήσουν με σφαγή. Τι μας έμαθε η ιστορία; Cool

Όσο για το top αναπτυσόμενες οικονομίες, πιο πολύ topkek αναπτυσόμενες οικονομίες, με το που σκάσει η αμερικάνικη φούσκα και η Κίνα γίνει η νέα οικονομική αυτοκρατορία και αρίχζει να βαράει κεφάλια με την Ρωσσία και τον Πούτιν ξαφνικά όχι όνο μαγικώς θα αποσύρει στρατεύματα από μέση ανατολή η Αμερική, αλλά θα πάρει πίσω όπλα, πράκτορίες και απαγορεύσει πρόσβαση των Τούρκων σε εδάφη της στην Μ.Α και σταματήσει να τους υποστηρίζει και να τους αφήνει να ενορχηστρώνουν πολέμους και να στηρίζουν "κάτω από το ραντάρ" Τζιχαντιστές και ISIS, θα κάνει τόση βουτιά η Τουρκιά που θα ξανγυρίσουν στην εποχές του Ατατούρκ τα ζώα.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Κυρ Ιουν 07, 2015 3:18 am
τα dlc του dark souls 2. Το πέθαναν το θέμα  Rolling Eyes
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Ιουν 07, 2015 9:42 pm
redlegend έγραψε:Πάντως εγώ δε θα πρόσβαλα ποτέ κάποιον μόνο και μόνο επειδή η χώρα του είναι λιγότερο αναπτυγμένη ή έχει προβλήματα (βλέπω τους γονείς μου που το κάνουν με τους μετανάστες και έχουμε σφαχτεί πολλές φορές για αυτό). Δε νομίζω οτι επειδή υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί Τούρκοι, θα είναι και όλοι έτσι, με λίγα λόγια δεν είμαι κακοπροαίρετος, δε θα με πείραζε αν στο μέλλον κάνω κάποιο φίλο απο εκεί.
Προσωπικά αν πετύχω κάποιον βλάκα στο online του κάνω mute και δε χαλάω τη μέρα μου, δε θα κάτσω να τσακωθώ πίσω απο μια κονσόλα με ένα άγνωστο για το τίποτα...
Μα δεν τσακώνεσαι μαζί τους στο τσατ γιατί εκτός από κάποιους στην Δύση δεν ξέρουν καθόλου αγγλικά. Το κακό είναι ότι κηρύσσουν ηλεκτρονικό ιερό πόλεμο μαζί σου και κάνουν bulling.

Πρόσφατα προσκάλεσε ένας φίλος μου στην ομάδα του έναν και αυτός μπήκε, έγραψε στο chat "greks, iou!" και έφυγε. Τώρα επιτίθεται σε όλα τα μέλη που μπορεί.

Red Forever έγραψε:
Costascss έγραψε:Κοίτα, επειδή ξέρω ότι αρκετοί τούρκοι είναι στην πραγματικότητα Έλληνες (οι περισσότεροι δεν το ξέρουν) ήμουν "χαλαρός" μαζί τους. Και πάλι όμως έκραζα όλους όσους βλέπουν τούρκικα και τέτοια.

WUT? Suspect
Δεν το ξέρεις?
Για παράδειγμα δες κάτι πρόσφατο: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Διάβασε το όλο γιατί έχει ενδιαφέρον.
Αυτός δεν είναι ο μόνος.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης