Ποιος Kamen Rider θεωρείται ο κορυφαίος?
+2
Red Forever
Green Rider
6 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Ποιος Kamen Rider θεωρείται ο κορυφαίος?
Τετ Ιουλ 20, 2011 6:51 pm
Ενηλικιώσου! Εδώ εγώ σκέφτομαι να σβήσω ό,τι έχω από σεντάι και να αρχίσω να γεμίζω το δίσκο (όχι δηλαδή πως δεν έχω αρχίσει να το κάνω αυτό) με ράιντερς!
Τετ Ιουλ 20, 2011 7:35 pm
Μια ζωή των άκρων.......αποφάσισε τι σου αρέσει επιτέλους
- lelouchPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens
Τετ Ιουλ 20, 2011 7:38 pm
kiva [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ego tina po pou konteyo na gemiso terrabite?????(mono ta 300 gb einai animes)
Ego tina po pou konteyo na gemiso terrabite?????(mono ta 300 gb einai animes)
Τετ Ιουλ 20, 2011 7:48 pm
Eγώ συνέχεια σβήνω anime/cartoons για να χωρέσουν sentai & riders
Τετ Ιουλ 20, 2011 8:12 pm
Παντως εχουν λιγο δραμα στο τελος οι timerangers αλλα δεν εκλαψα προσωπικα.Kαι επειδη εχω ακουσει πολλακις γεγονοτα απο jetman να δω αν θα σοκαριστω καπου.Αντωνη προσωπικα εμενα μου αρεσουν οι sentai βεβαια δεν εχω δει καμια σεζον raider
Τετ Ιουλ 20, 2011 8:17 pm
Είμαι ο μόνος που τα γράφει πρώτα σε DVD και τα σβήνει μετά υποθέτω;
Τέλος πάντων,Τζιμ κακά τα ψέματα,αν δεν ήξερα τι διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και φανταστικού και εγώ θα είχα πάθει κατάθλιψή από αυτά που βλέπω[τι να κάνουμε,ευαισθησίες ου λές και εσύ...και συμπόνοια;].Αλλά από την στιγμή που έχει καλό τέλος...
Τέλος πάντων,Τζιμ κακά τα ψέματα,αν δεν ήξερα τι διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και φανταστικού και εγώ θα είχα πάθει κατάθλιψή από αυτά που βλέπω[τι να κάνουμε,ευαισθησίες ου λές και εσύ...και συμπόνοια;].Αλλά από την στιγμή που έχει καλό τέλος...
Τετ Ιουλ 20, 2011 10:18 pm
Σόλωνα και εγώ το ξεκίνησα αυτό με τα dvd επειδή παρουσιάστηκε πρόβλημα στον εξωτερικό σκληρό αλλά παράτησα προχτές την ιδέα όταν τυχαία έβαλα στην Κατερίνη να δω την ταινία vs Goonger που ήταν στο 6ο (από τα 7) dvd των shinkenger και προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα ότι δεν είχε γραφτεί καλά σε ένα σημείο, κολλούσε, έκανε διάφορα, πήγα να το γυρίσω πίσω να δω αν θα το ξανακάνει και με πήγε δέκα σκηνές πιο μετά! Ωστόσο η συσκευή και το αρχείο δεν έχουν πρόβλημα... Γι' αυτό μια χαρά, καλύτερα όλα συγκεντρωμένα σε ένα «κουτί».
Τετ Ιουλ 20, 2011 10:53 pm
Δεν θεωρώ καλό τέλος να πεθαίνει ο αγαπημένος μου sentai και μάλιστα 2 φορές (Jetman,Timeranger). Γενικώς απορώ αν θα δω ποτέ αίσιο τέλος στους sentai. Στους maskman τα σκατώσανε πάλι στο τέλοςRed Forever έγραψε:Αλλά από την στιγμή που έχει καλό τέλος...
Τετ Ιουλ 20, 2011 11:32 pm
Μάλλον δεν έχεις δει τα σωστά Σεντάι[hint : δες τα τοπ 5 της Ιαπωνίας σε Heisei...ή να σου προτείνω κάποια να αγαλιάσει η ψυχή σου...όπως Go-Onger! ].Πάντως μιλούσα για το Dragon Knight.
Τετ Ιουλ 20, 2011 11:34 pm
Πωρώθηκα θα δω Ryuki μετά
Βασικά αν πεθαίνει κάποιος σε μια σειρά δένομαι περισσότερο με αυτή, οπότε μου αρέσει και περισσότερο
Βασικά αν πεθαίνει κάποιος σε μια σειρά δένομαι περισσότερο με αυτή, οπότε μου αρέσει και περισσότερο
Τετ Ιουλ 20, 2011 11:47 pm
Στους Σινκέντζα το τέλος Δημήτρη είναι μια χαρά, μάλλον αυτό που λέει ο Σόλωνας είναι, δεν έχεις κάνει «καλές» επιλογές για τα γούστα σου. Και ο Γκάι δεν πέθανε, το γνωρίζουμε πλέον!
Τετ Ιουλ 20, 2011 11:53 pm
Green Ranger έγραψε:Πωρώθηκα θα δω Ryuki μετά
Ωχ...Τζιμ...σιγά,σιγά.Όχι πολλά επισόδεια την ημέρα γιατί θα πάθεις κανά καταθλιπτικό σόκ.Έχει που έχει τα δίαφορα ερωτήματα για την ανθρώπινη φύση...
Τετ Ιουλ 20, 2011 11:57 pm
Μα αυτά είναι τα γούστα μου, σκοτεινές σεζόνgantonis έγραψε:Στους Σινκέντζα το τέλος Δημήτρη είναι μια χαρά, μάλλον αυτό που λέει ο Σόλωνας είναι, δεν έχεις κάνει «καλές» επιλογές για τα γούστα σου. Και ο Γκάι δεν πέθανε, το γνωρίζουμε πλέον!
Πεμ Ιουλ 21, 2011 12:00 am
Με αίσιο τέλος όμως!
Σόλωνα τόσο... κάπως είναι ο ryuki; Θα τον δω τότε και αυτόν!!!! Θα δω και τώρα πριν κοιμηθώ κάτι από ράιντερς!!! Πωρώθηκα άσχημα!!!
Σόλωνα τόσο... κάπως είναι ο ryuki; Θα τον δω τότε και αυτόν!!!! Θα δω και τώρα πριν κοιμηθώ κάτι από ράιντερς!!! Πωρώθηκα άσχημα!!!
Πεμ Ιουλ 21, 2011 12:18 am
Είναι...αρκετά μοναδικό το Ρυούκι.Προσωπικά μου αρέσει η ταινία περισσότερο από το τέλος της σεζόν.Θα δείτε γιατί.
Πεμ Ιουλ 21, 2011 12:51 am
Πολύ πώρωση οι κάρτες που δίνουν δυνάμεις
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
- Ποιός Kamen Rider είστε;
- Ποιος Kamen Rider παίζονταν όταν γεννηθήκατε?
- Ποιος Ηeisei κόσμος σας άρεσε λιγότερο στον Kamen Rider Decade?
- ποιος απο τους power ranger, kamen rider, super sentai θα θελατε να πανε στους ολυμπιακους αγωνες
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie Wars ULTIMATUM - Ολές οι πληροφορίες μέχρι τώρα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης