Ποιός Kamen Rider είστε;
+3
Green Rider
gantonis
Red Forever
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Ποιός Kamen Rider είστε;
Σαβ Νοε 26, 2011 5:52 pm
Οι νέες net ταινίες All Riders σου κάνουν κάτι ιδιαίτερο :
Μπορούν να σου πούν ποιός Rider είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σας και με την ομάδα αιματός σας.Λάβετε υπ’όψη σας ότι είναι σύμφωνα με Ιαπωνικές στατιστικές,οπότε μην παραξενευτείτε αν δεν σας βγεί ο Rider που νομίζετε οτι είστε ή αν σας χαρακτηρίσουν πολλύ διαφορετικά απο αυτό που είστε.Άλλος πολιτισμός,άλλοι άνθρωποι .Παρ’όλα αυτά ας το δοκιμάσουμε έτσι.Δώστε μου τον Rider που νομίζετε ότι είστε από τους 40 Riders και τις έξι μορφές του Kuuga και μετά γράψτε το ζώδιο και την ομάδα αίματος σας και θα σας πώ ποιός είστε σύμφωνα με τις ταινίες. Θα αρχίσω εγώ :
Θα σας το πώ από την αρχή αυτό...είμαι[Saishou ni te oku...ore wa] Λέων και ομάδα αίματος Ο και νόμιζα ότι θα είμαι o Kamen Rider #1[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ή ο Black RX[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]...αλλά φαίνεται ότι είμαι ο Zeronos.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σειρά σας λοιπόν.
Μπορούν να σου πούν ποιός Rider είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σας και με την ομάδα αιματός σας.Λάβετε υπ’όψη σας ότι είναι σύμφωνα με Ιαπωνικές στατιστικές,οπότε μην παραξενευτείτε αν δεν σας βγεί ο Rider που νομίζετε οτι είστε ή αν σας χαρακτηρίσουν πολλύ διαφορετικά απο αυτό που είστε.Άλλος πολιτισμός,άλλοι άνθρωποι .Παρ’όλα αυτά ας το δοκιμάσουμε έτσι.Δώστε μου τον Rider που νομίζετε ότι είστε από τους 40 Riders και τις έξι μορφές του Kuuga και μετά γράψτε το ζώδιο και την ομάδα αίματος σας και θα σας πώ ποιός είστε σύμφωνα με τις ταινίες. Θα αρχίσω εγώ :
Θα σας το πώ από την αρχή αυτό...είμαι[Saishou ni te oku...ore wa] Λέων και ομάδα αίματος Ο και νόμιζα ότι θα είμαι o Kamen Rider #1[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ή ο Black RX[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]...αλλά φαίνεται ότι είμαι ο Zeronos.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σειρά σας λοιπόν.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Ποιός Kamen Rider είστε;
Σαβ Νοε 26, 2011 6:46 pm
Εγώ δεν ξέρω τι ομάδα αίματος έχω και ούτε τη γράφει το βιβλιάριο υγείας! Όταν κάνω εξετάσεις αίματος ή κάτι τέτοιο (ή όταν το μάθω τέλος πάντων) θα σου πω.
Σαβ Νοε 26, 2011 7:18 pm
48 netmovies η μια ταινία και 21 η άλλη. Αναρωτιέμαι πότε θα υποτιτλιστούν όλες...
Σαβ Νοε 26, 2011 9:10 pm
Έχουν ήδη γίνει υπότιτλοι...τουλάχιστον για την μια.Τους έβγαλέ χθες η TV Nihon.
Σαβ Νοε 26, 2011 10:28 pm
Ναι, είναι για την πρώτη ταινία, το KIT-Subs τα είχε βγάλει σχεόν πριν δυο μήνες. Αναμένουμε λοιπόν και από τη δεύτερη.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κυρ Νοε 27, 2011 1:45 pm
Το μετέφερα στον ΟΟΟ γιατί αφορά την ταινία του. Λοιπόν είμαι ο Raia
καρκίνος με Α+
καρκίνος με Α+
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Σαβ Ιαν 14, 2012 7:43 am
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!! ΜΑΜΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΣ RIDER ΕΙΜΑΙ!!!!!! πως θα το κάνω κι εγώ ρε παιδιά? φάση έχει!
Σαβ Ιαν 14, 2012 9:47 am
Εγώ θα ήθελα να ήμουν κανένας Σιν, μα τελικά είμαι ο Black RX. Τοξότης με Α+. Στο πρώτο πρώτο επεισόδιο με έχει!
Μιχάλη έχει να κάνει με τα netmovies του ΟΟΟ.
Μιχάλη έχει να κάνει με τα netmovies του ΟΟΟ.
- plousmikeΣυντονιστής
Σαβ Ιαν 14, 2012 10:58 am
ξέρουμε ποιό νετ συγκεκριμένα? μην τα κατεβάζω όλα από την Αθήνα γιατί α) δεν έχω χώρο, β) είναι 2άρα η σύνδεση και έχω και τον μικρό που μου λέει συνέχεια να μην κατεβάζω γιατί κάνει μια ώρα να του ανοίξει τις σελίδες...
Σαβ Ιαν 14, 2012 1:03 pm
οχι γιατι εχει όλα τα ζωδια και την ομαδα αιματος. και γω μην νομίζεις πως έκατσα να τα δω, έψαξα στα γρήγορα το δικό μου, λέει στην αρχή και το βρίσκεις
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Σαβ Ιαν 14, 2012 6:18 pm
λοιπόν, είμαι υδροχόος με ομάδα αίματος Α+. πιστεύω ότι θα είμαι ή Kamen Rider Black RX ή Agito.
Σαβ Ιαν 14, 2012 7:14 pm
falconara90 έγραψε:λοιπόν, είμαι υδροχόος με ομάδα αίματος Α+. πιστεύω ότι θα είμαι ή Kamen Rider Black RX ή Agito.
Κι όμως... Είσαι ο V3!
- plousmikeΣυντονιστής
Σαβ Ιαν 14, 2012 8:28 pm
πείτε μου και μένα γιατί αυτά που κατέβασα είναι γ.τ.π.
τοξότης, 0+, και πιστεύω ότι είμαι ο Decade. (θα βγεί καμία σχέση και θα γελάμε!!! )
τοξότης, 0+, και πιστεύω ότι είμαι ο Decade. (θα βγεί καμία σχέση και θα γελάμε!!! )
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- Ποιος Kamen Rider θεωρείται ο κορυφαίος?
- Ποιος Kamen Rider παίζονταν όταν γεννηθήκατε?
- Ποιος Ηeisei κόσμος σας άρεσε λιγότερο στον Kamen Rider Decade?
- ποιος απο τους power ranger, kamen rider, super sentai θα θελατε να πανε στους ολυμπιακους αγωνες
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie Wars ULTIMATUM - Ολές οι πληροφορίες μέχρι τώρα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης