Kamen Rider Super Climax Heroes
5 απαντήσεις
Απ: Kamen Rider Super Climax Heroes
Τετ Αυγ 29, 2012 12:47 am
Εμένα πάλι το σύστημα με τα missions στο ΟΟΟ δεν μου άρεσε. Ηταν ότι να'ναι. Πολύ καλύτερο το έκαναν στο climax heroes fourze αλλά έβαλαν λιγες αποστολές στον καθένα. Αναμένουμε. Τι άλλο να πω. Θέλω να δω κατάλογο ρόστερ πρώτα. Αυτοί είναι μεζές. Μια 60αρά το λιγότερο θέλω για να είμαι ΟΚ
Τετ Αυγ 29, 2012 1:54 am
^Μα,το έχουμε ήδη.Απλά τα στάδια είναι μέχρι τώρα ηλιθιωδώς λίγα.
Τζίμ...βασικά τον κοντεύουμε αυτόν τον αριθμό[χωρίς τις μορφές].Λίγοι μείναν ακόμα έτσι και αλλιώς αλλά το λογικό είναι πρώτα να βάλουν τους νέους rider,να συμπληρώσουν τους παλιούς της προηγούμενης χρονίας και να βάλουν αυτούς που ήταν μόνο μισοτελειωμένοι και δεδομένα μόνο.Τώρα είναι που θα έρθουν οι καινούργιοι...οκ,ο Sasword είναι από τους καινούργιους,αλλά ο αριθμός θα είναι σχετικά μεγάλος.
Τζίμ...βασικά τον κοντεύουμε αυτόν τον αριθμό[χωρίς τις μορφές].Λίγοι μείναν ακόμα έτσι και αλλιώς αλλά το λογικό είναι πρώτα να βάλουν τους νέους rider,να συμπληρώσουν τους παλιούς της προηγούμενης χρονίας και να βάλουν αυτούς που ήταν μόνο μισοτελειωμένοι και δεδομένα μόνο.Τώρα είναι που θα έρθουν οι καινούργιοι...οκ,ο Sasword είναι από τους καινούργιους,αλλά ο αριθμός θα είναι σχετικά μεγάλος.
Τετ Αυγ 29, 2012 2:04 am
όντως δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Μακάρι να δουλέψουν τους παλιούς πάντως και να μην τους βάλουν έτσι απλά όπως ήταν. Ειδικά του Ryuki οι Riders θέλουν δουλειά...
Πεμ Αυγ 30, 2012 2:47 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το σάιτ του παιχνιδιού καθώς και επιβεβαίωση ότι θα έρθει και στο Wii.Επίσης το σάιτ λέει ότι τα στάδια θα μεγάλωσουν απίστευτα.
Το σάιτ του παιχνιδιού καθώς και επιβεβαίωση ότι θα έρθει και στο Wii.Επίσης το σάιτ λέει ότι τα στάδια θα μεγάλωσουν απίστευτα.
Πεμ Αυγ 30, 2012 3:08 pm
θα το κατεβασω και στο wii then!
ποτε βγαινει?
ποτε βγαινει?
Πεμ Αυγ 30, 2012 3:12 pm
Στις 29 του Νοεμβρη.Από δώ και πέρα θα βάζω στο πρώτο ποστ όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν όχι μόνο ως Update.
Πεμ Αυγ 30, 2012 3:33 pm
από jefusion [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σαβ Σεπ 01, 2012 12:44 am
Νέες φωτογραφίες.Βλέπουμε Rider Arts και το Freerun...και δείχνει μια χαρά.Θυμίζει λίγο πολύ το Naruto Ultimate Ninja Storm έτσι όπως είναι.
Νέες φωτογραφίες.Βλέπουμε Rider Arts και το Freerun...και δείχνει μια χαρά.Θυμίζει λίγο πολύ το Naruto Ultimate Ninja Storm έτσι όπως είναι.
Σαβ Σεπ 01, 2012 12:50 am
δεν το έχω παίξει καθόλου αυτό που λες αλλά κωλολέει η μάχη στο χώρο. Γουστάρω με χίλια
Σαβ Σεπ 01, 2012 1:02 am
Οντως 3d fights καλυτερα!Σαν fighting τυπου τεκκεν δεν το αντεχω!
Σαβ Σεπ 01, 2012 1:47 am
ντάξει είχαν βγάλει 3 παιχνίδια καλά ήταν. Ωρά για αλλαγή
Τρι Σεπ 04, 2012 5:18 pm
Ο Takayuki Tsubaki γυρνάει και επιστρέφει στον κλασσικό του ρόλο.Πιθανώς να δούμε και τον Amano που ήταν το Fourze.
Ο Takayuki Tsubaki γυρνάει και επιστρέφει στον κλασσικό του ρόλο.Πιθανώς να δούμε και τον Amano που ήταν το Fourze.
Παρ Σεπ 07, 2012 1:14 pm
Τα scans σε καλύτερη ποιότητα.Φαίνεται πολύ καλύτερο απ’ότι περίμενα και φαίνεται ότι η μηχανή που χρησιμοποιούν είναι καινούργια σχεδόν.Μοιάζει με αυτή του Blaech Heat The Soul σε συνδυασμό με αυτή του Fate.
Τα scans σε καλύτερη ποιότητα.Φαίνεται πολύ καλύτερο απ’ότι περίμενα και φαίνεται ότι η μηχανή που χρησιμοποιούν είναι καινούργια σχεδόν.Μοιάζει με αυτή του Blaech Heat The Soul σε συνδυασμό με αυτή του Fate.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης