Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

United Defence

+3
XameR_GT
Green Rider
Neo-RedRanger
7 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2012
https://www.youtube.com/user/TheNeoRedRanger

United Defence - Σελίδα 5 Empty Απ: United Defence

Δευ Σεπ 10, 2012 12:38 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 39
ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ OBELISK

Μετά τα μυστηριώδη μηνύματα του Ξίφους της Χιλιετίας, η ζωή των ηρώων μας ξανακύλησε φυσιολογικά, αυτό όμως δε σήμαινε ότι μπορούσαν να κοιμηθούν ήσυχοι. Συγκεκριμένα ο Neo είχε να κοιμηθεί καλά αρκετές μέρες. Κάτι τον βασάνιζε αλλά δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να το καταλάβει. Σαν να ήθελαν οι κάρτες των Αιγύπτιων Θεών κάτι να του δείξουν...
Όταν πήγαινε στην καφετέρια για να συναντήσει τα κορίτσια, κρατούσε τις κάρτες στα χέρια του και σκεφτόταν:
«Σίγουρα κάτι θα συμβεί. Το Ξίφος της Χιλιετίας ένιωσε ένα βαθύ σκοτάδι να πλησιάζει από το Βασίλειο των Σκιών. Δεν μπορώ όμως να ξέρω τι είναι...Πρέπει να προσέχουμε. Ίσως είναι δυνατότερο από τα Ιερά Θηρία...»
Όταν έφτασε τελικά, τις βρήκε αμέσως και κάθισε μαζί τους.
-Έχω το κακό προαίσθημα πως βρισκόμαστε μπροστά στην απαρχή ενός μεγάλου κινδύνου...ξεκίνησε να τους μιλάει.
-Όμως τι κίνδυνος είναι αυτός; Και τι ενδείξεις έχουμε; Ρώτησε η Minako.
-Ο Neo έχει δίκιο. Εδώ και αρκετό καιρό νιώθω μια σκοτεινή αύρα να πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Πήρε το λόγο η Reye και ο Neo συνέχισε:
-Γι αυτό το λόγο θα χρειαστεί να πολεμήσουμε ξανά και αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά. -Δε θα αντιμετωπίσω αυτόν τον κίνδυνο μόνος μου, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Είπε ακουμπώντας τις κάρτες στο τραπέζι.
-Πες μας πώς θα σε βοηθήσουμε...; Τον ρώτησε η Amy.
-Τρεις από εμάς θα πρέπει να μονομαχήσουμε και ο καθένας μας θα έχει από μια κάρτα Αιγύπτιου Θεού. Οι δύο μονομάχοι έχουν ήδη επιλεγεί...Η Mako θα εξουσιάσει τον φοβερό Obelisk κι εγώ τον ασύγκριτο Φτερωτό Δράκο του Ρα...
-Και ποιος θα είναι ο τρίτος μονομάχος...; Αναρωτήθηκε τότε η Usagi.
-Ο τρίτος μονομάχος θα είσαι εσύ...Της απάντησε αυτός με σταθερή φωνή.
-Πώς...; Εγώ...; μα εγώ...δεν...
-Ξέρω πως θα τα καταφέρεις. Σου εμπιστεύομαι τη δύναμη του πανίσχυρου Όσιρη του Ουράνιου Δράκου. Είπε και έδωσε στην καθεμιά την κάρτα που της αντιστοιχούσε. Όμως την ίδια ακριβώς στιγμή, μια κραυγή από έξω, τους τάραξε όλους:
-Τι ήταν αυτό;! Είπε η Mako τρομαγμένη.
-Πάμε γρήγορα να δούμε! Συμπλήρωσε και η Reye και σε κλάσματα δευτερολέπτων, βγήκαν όλοι έξω για να αντικρίσουν ένα πολύ περίεργο θέαμα: Διάφορα τέρατα από τις μονομαχίες είχαν κατακλύσει την πόλη και επιτίθονταν αδιάκριτα σε όλους.
-Τι στην ευχή γίνεται εδώ πέρα...;! Είπε ο Neo και προσπαθούσε να καλυφθεί όπως και οι άλλες. Ήταν φανερό όμως ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι αυτό και έτσι κατέφυγαν στο σπίτι του Neo για προστασία.
-Παιδιά...Κάτι μου λέει πως τα τέρατα που είδαμε, δεν ήταν ολογράμματα. Είπε η Reye.
-Κι εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, ίσως η δονήσεις από το Ξίφος της Χιλιετίας που ένιωθα όλον αυτόν τον καιρό ενεργοποίησαν την εμφάνιση αυτών των πλασμάτων, που θα πει ότι αυτά τα τέρατα μπορεί να είναι αληθινά...Ακολούθησε ο Neo.
-Δηλαδή εννοείτε ότι δεχόμαστε επίθεση από αληθινά τέρατα; Είπε η Minako με τρόμο.
-Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος...
Τη συζήτησή τους πάντως διέκοψε μια λάμψη η οποία ήταν τόσο δυνατή που τους έκανε να βγουν όλοι έξω και να δουν με τρόμο ένα θηρίο που έμοιαζε στον Obelisk, να εμφανίζεται μπροστά τους.
-Τι είναι αυτό το πράγμα1 Μοιάζει με τον Obelisk. Είπε ο Neo και σαν να μην έφτανε αυτό ένας καφέ δράκος και μια μαύρη περιστρεφόμενη σφαίρα εμφανίστηκαν δεξιά και αριστερά του.
-Τι πλάσματα είναι αυτά! Είπε και η Mako.
Αλλά η παράσταση δεν είχε τελειώσει ακόμη Τρεις φιγούρες με μαύρους μανδύες και καλυμμένοι με κουκούλα, τους έκλεισαν το δρόμο και δεν τους άφησαν να προχωρήσουν περισσότερο.
-Επιτέλους σας βρήκαμε. Και συγκεκριμένα εσένα...Φαραώ...Είπε τότε ο αρχηγός τους.
-Δεν μπορεί! Πώς ξέρεις για τον Φαραώ;! Τον ρώτησε ο Νέο σε έντονο ύφος.
-Αν νομίζετε πως έχετε το θάρρος να μας αντιμετωπίσετε, ακολουθήστε μας! Τους πρότρεψε ο δεύτερος άντρας και αμέσως εξαφανίστηκαν και οι τρεις τους.
-Και τώρα...; Αναρωτήθηκε η Amy.
-Θα τους ακολουθήσουμε! Έδωσε τη λύση η Mako.
-Εντάξει!!! ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΡΦΗ!!!

-MOON CRYSTAL POWER!!!
-MERCURY STAR POWER!!!
-MARS STAR POWER!!!
-JUPITER STAR POWER!!!
-VENUS STAR POWER!!!
-TWIN-HEADED POWER!!!

-MAKE UP!!!

Όταν μεταμορφώθηκαν όλοι, τους πήραν από πίσω και κατέληξαν σε μια ταράτσα
-Σίγουρα είναι παγίδα...Είπε ο Neo αλλά τα λόγια του διακόπηκαν από ένα χαιρέκακο γυναικείο γέλιο. Τότε η Sailor Jupiter είπε έντονα:
-Ποιος είναι εκεί;!!! Φανερώσου!!!
-Όπως θέλεις! Είπε τότε εκείνη και πήδηξε από ψηλά για να βγει μπροστά της. Όταν το έκανε, έβγαλε την κουκούλα και το πρόσωπό της αποκαλύφθηκε.
-Ποια είσαι και τη θέλεις από εμάς! Ξαναρώτησε η Sailor Jupiter το ίδιο έντονα.
-Φαίνεται πως τα χρόνια πέρασαν και ξέχασες εύκολα...Makoto Kino...
-Δεν είναι δυνατόν...Την ξέρεις αυτήν...; Την ρώτησε τότε ο Neo γεμάτος έκπληξη.
-Εεεεε....δε νομίζω...Απάντησε αυτή...
-Mako...με ξέχασες κιόλας...; Ξέχασες κιόλας τη φίλη σου τη Samora; Πού είναι η φιλία...; Αλλά τι λέω; Τι ξέρεις εσύ από αυτά όταν αφήνεις κάποιον να πεθαίνει...;
-Κλεισ’ το!!! Την έκοψε τότε.
-Η αλήθεια πονάει έτσι; Και πιστεύω ότι ο άντρας σου δε γνωρίζει τίποτα γι αυτό. Δεν πειράζει όμως. Γι αυτό είμαι εδώ...Ας μονομαχήσουμε για να πάρω την τρομερή μου εκδίκηση με τη βοήθεια των Μοχθηρών Θεών!!!
-Θέλεις μονομαχία ε;!!! Τότε θα την έχεις!!! Όσο για τους Μοχθηρούς Θεούς που είπες, σε λίγο θα δεις ότι είναι ανίσχυροι μπροστά στους Θρυλικούς θεούς της Αιγύπτου.
-Τότε ας αρχίσουμε...Είναι η ώρα της εκδίκησης!
-Εντάξει. Όμως μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα...
Και η μονομαχία ξεκινούσε με την Sailor Jupiter να κάνει την πρώτη κίνηση:
-Θα αρχίσω εγώ! Με αυτό! Τον Πολεμιστή Μαγνήτη Beta! Βγες έξω σε θέση άμυνας! (1600) Θα ρίξω μια κάρτα ανάποδα και θα τελειώσω το γύρο μου! Η μονομαχία είναι τώρα στα χέρια σου!
-Mako!!! Πρόσεχε! Δεν ξέρεις τίποτα για το πώς μονομαχεί και πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα! Εμπιστέψου την τράπουλά σου και την Καρδιά των Καρτών!!! Της φώναξε ο Neo. Εκείνη τον κοίταξε και κούνησε το κεφάλι συμφωνώντας μαζί του. Τώρα ήταν σειρά της αντιπάλου της:
-Καλώ τον Καπετάνιο Διαγουμιστή. (1200) και αυτό το τέρας έχει μια πολύ ξεχωριστή ικανότητα. Μου επιτρέπει να καλέσω άλλο ένα τέρας στην αρένα και διαλέγω τη Δαμάστρια των Ψυχών. (800) Και ακόμα δεν είδες τίποτα. Με αυτήν εδώ την κάρτα θα σφραγίσω τη μοίρα σου στο απόλυτο σκοτάδι! Υποδέξου την κάρτα αρένας με το όνομα Προχωρημένο Σκοτάδι!!!
Μόλις έβαλε την κάρτα στη θέση της, ένας μαύρος και μπλε κύκλος εμφανίστηκε και τους περικύκλωσε. Και το χειρότερο ήταν πως κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να βγει από τα όριά του.
-Τι έκανες;! Την ρώτησε τότε με θυμό...
-Η μοίρα σου σφραγίστηκε Δία. Τώρα όποιος χάσει τη μονομαχία, θα εξοριστεί για πάντα στο απόλυτο σκοτάδι του Βασιλείου των Σκιών. Σε λίγο θα δεις ότι οι κανόνες του έξω κόσμου δεν ισχύουν πια...Η νίκη σου είναι απίθανη, λυπάμαι. Εδώ το πλεονέκτημα είναι δικό μου, γιατί η μαγεία αυτή είναι στη δική μου πλευρά και μου εξασφαλίζει απέραντη δύναμη ισχυροποιώντας όλα μου τα τέρατα.
Και δεν είχε άδικο σε αυτό. Και τα δύο θηρία της, πήραν από 500 πόντους επίθεσης το καθένα.
-Όχι...
-Τώρα Καπετάνιε επίθεση! Κατάστρεψε τον Πολεμιστή Μαγνήτη!!!
Όπως κι έγινε ο Beta έγινε σκόνη αλλά ευτυχώς ήταν σε θέση άμυνας και η Sailor Jupiter δεν έχασε πόντους ζωής, αλλά είχε ένα σχέδιο:
-Ενεργοποίησες την παγίδα μου!!! Το Σχοινί της Ψυχής! Μου επιτρέπει να καλέσω ένα τέρας τεσσάρων αστέρων από τις κάρτες μου, αρκεί να δώσω 1000 πόντους ζωής σε αντάλλαγμα γι αυτό το νέο πλάσμα!
-Δεν έχεις τίποτα στις κάρτες μου που να μπορεί να με σταματήσει!
-Λάθος! Έχω τον Gamma, τον Πολεμιστή Μαγνήτη! (1800)
-Λυπάμαι αλλά πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο αν θες να με νικήσεις. Θα ρίξω μια κάρτα ανάποδα. Γιατί δεν ξαναδοκιμάζεις;
-Έχω κάτι καλύτερο στο μυαλό μου. Κοίτα αυτήν την κάρτα! Alpha, o Πολεμιστής Μαγνήτης! (1400)
-Σε ευχαριστώ. Ενεργοποίησες την παγίδα Κρυμμένοι Στρατιώτες! Δυστυχώς για σένα, αυτή η κάρτα μου επιτρέπει να εμφανίσω ένα πλάσμα του απόλυτου σκοταδιού, ένα πλάσμα που παίρνει τη δύναμή του από τις πιο βαθιές σκιές. Makyura ο Αφανιστής! (1600) Και φυσικά παίρνει κι αυτός 500 πόντους χάρη στο Προχωρημένο Σκοτάδι.
-Έχω όμως κι εγώ μια μαγική κάρτα! Ορίστε! Ο Ρηχός Τάφος! Επιτρέπει και στους δυο μας να πάρουμε ένα οποιοδήποτε τέρας από το νεκροταφείο και να το καλέσουμε πίσω στην αρένα! Και διάλεξα το μόνο που έχω, τον Beta τον Πολεμιστή Μαγνήτη. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι; Τώρα μπορώ να συνδυάσω τους πολεμιστές μου! Ενώστε τις ηλεκτρομαγνητικές σας δυνάμεις! Ελάτε πολεμιστές! Ενωθείτε τώρα για να σχηματίσετε τον Valkyrion! Τον Πολεμιστή Magna!!! (3500) Αφού το νεκροταφείο σου είναι άδειο, δε έχεις τέρατα για να φέρεις πίσω. Τώρα Valkyrion, επίθεση!
Στόχος του Valkyrion ήταν ο Καπετάνιος Διαγουμιστής ο οποίος και έγινε κομμάτια και η Samora έχασε 1800 πόντους ζωής.
-Ο Καπετάνιος σου χάθηκε!
-Δεν εκπλήσσομαι...Περίμενα από εσένα μια τόσο εχθρική συμπεριφορά...Όπως και τότε...
-Φτάνουν τα κόλπα!!! Μίλα καθαρά επιτέλους!!!
-Τότε επίτρεψέ μου να σου φρεσκάρω λίγο τη μνήμη...Είπε και σήκωσε ψηλά το χέρι. Ένα λευκό φως κάλυψε ολόκληρη την αρένα και οι δυο τους μεταφέρθηκαν ψηλά στους ουρανούς.
-Σου θυμίζει τίποτα αυτό...; Τη ρώτησε τότε.
-Και πάλι όχι...Απάντησε η Mako με σταθερή φωνή.
-Τότε κοίτα αυτό!! Συνέχισε.
Τότε η Mako κοίταξε και σιγά σιγά ένα όραμα άρχισε να αποκαλύπτεται...Και η Samora συνέχισε:
-Θυμήσου πριν από 7 χρόνια Κάποτε ήμασταν δυο πολύ καλές φίλες, μοιραζόμασταν τα πάντα και νοιαζόμασταν η μία για την άλλη...μέχρι εκείνη τη μοιραία μέρα...Σε μια εκδρομή Είχαμε ανακαλύψει κάποια αρχαία ερείπια. Όταν όμως μπήκα μέσα για να τα εξερευνήσω, όλο το οικοδόμημα κατέρρευσε και με καταπλάκωσε...Δεν μπορούσα να κάνω την παραμικρή κίνηση. Κι εσύ αντί να με βοηθήσεις, έμεινες να κοιτάς με απάθεια και στο τέλος σηκώθηκες κι έφυγες
Στο άκουσμα όλων αυτών, όλες έμειναν με ανοιχτό το στόμα, ειδικά ο Neo είχε παγώσει εντελώς, δεν τολμούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε. Όταν συνήλθε, είπε στη Samora:
-Όλα όσα είπες δεν είναι τίποτε άλλο από φτηνά ψέματα. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό! Αν πρέπει να πω κάποιο από τα προσόντα της, είναι ότι δεν εγκαταλείπει ποτέ ένα φίλο που έχει ανάγκη. Το ίδιο έκανε και για μένα. Μονομάχησε μαζί μου για να με σώσει από την οργή μου ρισκάροντας την ίδια της τη ζωή και τα κατάφερε να με σώσει!
-Ευχαριστώ αγάπη μου αλλά αυτά που λέει δυστυχώς είναι αλήθεια. Όμως της διαφεύγει κάτι σημαντικό. Δεν ήμουν εγώ η αιτία που βρήκε το θάνατο κάτω από τα αρχαία αυτά ερείπια. Η απληστία της και η ακόρεστη επιθυμία της για εξουσία, την οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα και τώρα που συμμάχησε με τις σκιές, το επισφράγισε οριστικά. Του απάντησε η Sailor Jupiter, γύρισε προς τη Samora και της είπε:
-Από τη στιγμή που δήλωσες πίστη στο σκοτάδι, το μόνο που θα κερδίσεις θα είναι πίκρα και βάσανα. Δεν πρόκειται ποτέ να πετύχεις το σκοπός σου! Όχι αν μπορώ να το αποτρέψω!!!
-Τότε ας συνεχίσουμε...Τώρα αρχίζει το τρομακτικό μέρος...Ετοιμάσου να τα χάσεις όλα!!!
-Τι σκαρώνεις;!
-Θα σε καταστρέψω με τον πρώτο από τους τρεις Μοχθηρούς Θεούς!!! Πρώτα θα φέρω πίσω τον Καπετάνιο Διαγουμιστή από το νεκροταφείο με τη μαγεία της Αναγέννησης του Τέρατος!
-Δεν μπορείς!!!
-Είναι πολύ αργά για να με σταματήσεις!!! θυσιάζω και τα τρία μου θηρία!!! Για να καλέσω τον πρώτο Μοχθηρό Θεό!!! Μεγάλο πλάσμα του σκοταδιού σε καλώ!!! Βγες από τα βάθη της Γης και φέρε μου τη νίκη!!! ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!! ΜΟΧΘΗΡΟ DREADROOT!!! (4000)
Όταν τα τρία τέρατα θυσιάστηκαν, τη θέση τους πήρε ένα τεράστιο πλάσμα σε μέγεθος το οποίο έμοιαζε να είναι η σκοτεινή εκδοχή του Obelisk... Η όψη του ήταν τόσο αποκρουστική που τους τρόμαξε όλους...Και σαν να μην έφτανε αυτό πήρε ακόμα 500 πόντους.
-Τώρα έχω μεγάλο πρόβλημα...Είπε στον εαυτό της η Sailor Jupiter καθώς έβλεπε το Μοχθηρό Dreadroot να στέκεται μπροστά της έτοιμο να την καταστρέψει...
-Χάρη στο Προχωρημένο Σκοτάδι, το Θηρίο μου είναι πιο δυνατό από ποτέ! Είσαι παγιδευμένη στον κύκλο της καταστροφής σου Makoto και σε λίγο η εκδίκηση θα είναι δική μου!!! Είπε γελώντας χαιρέκακα.
-Ποτέ!!!
-Μα κοίτα...Το απόλυτο σκοτάδι μας περικυκλώνει...Δυναμώνοντας το Μοχθηρό Dreadroot, ενώ τα τέρατά σου στέκονται αδύναμα στη σκιά του. Πρώτα θα τα χάσεις. Και μετά θα χάσεις τη ζωή σου!
-Τίποτα τέτοιο δε θα γίνει!!!
-Δε νομίζω...Όλα θα ξεκινήσουν τώρα!!! Είπε η Samora και το θηρίο της άρχισε να βρυχάται, μετά έδωσε τη διαταγή:
-Μοχθηρό Dreadroot επίθεση!!! Κατάστρεψε τον Valkyrion τώρα!!!
Η επίθεση του Μοχθηρού Θεού ήταν πανίσχυρη και ισοπέδωσε ολοκληρωτικά τον Valkyrion κι έριξε τους πόντους ζωής της Sailor Jupiter στους 2000
-Δεν έχεις τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με την απίστευτη δύναμη του Μοχθηρού Dreadroot! Παρ’ το απόφαση...Έχασες!!!
-Δεν εγκαταλείπω ποτέ!!! Πρώτα παίζω τη μαγική κάρτα Φιλανθρωπία! Τώρα τραβάω τρεις κάρτες και πετάω δύο! Μετά καλώ τον Gazelle, το Βασιλιά των Μυθικών Ζώων, έπειτα ρίχνω μια κάρτα ανάποδα και τελειώνω το γύρο μου!
-Ωραία, τώρα θα σου επιτεθώ ξανά!!! Εμπρός Μοχθηρό Dreadroot!
Και ο Gazelle καταστράφηκε εύκολα.
-Τώρα δεν έχεις κανένα τέρας στη αρένα. Είναι απλά θέμα χρόνου. Μόλις σας νικήσουμε, η Γη θα τυλιχτεί στο σκοτάδι και οι τρεις Μοχθηροί Θεοί θα σκορπίσουν τον τρόμο και την καταστροφή...
-Τι εννοείς με αυτό;
-Όταν εσύ και οι φίλοι σου βγείτε από τη μέση, εμείς τα μέλη της Σκοτεινής Τριάδας, θα κυβερνήσουμε αυτόν τον κόσμο με τη βοήθεια των τριών Μοχθηρών Θεών...
-Δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει!!! Είπε αποφασιστικά.
«Ή τώρα ή ποτέ. Για να νικήσω αυτό το πράγμα, πρέπει να τραβήξω τον Obelisk τώρα...αλλιώς θα χάσω...Έλα Καρδιά των καρτών...Οδήγησέ με...» Είπε και τράβηξε κλείνοντας τα μάτια. Όταν είδε τι πήρε, ήταν ικανοποιημένη:
-Ετοιμάσου να χάσεις Samora!!!
-Και πώς σκοπεύεις να με νικήσεις;
-Θα σου δείξω. Ενεργοποιώντας την Αναγέννηση Τέρατος, για να φέρω πίσω τον Valkyrion! Τον Πολεμιστή Magna!
-Και λοιπόν; Το Μοχθηρό Dreadroot τον νίκησε πριν από λίγο.
-Ναι, αλλά αποφάσισα να δώσω στον πολεμιστή μου μια δεύτερη ευκαιρία. Γι αυτό αποχαιρέτα το πλάσμα σου!!!
-Το τέρας μου είναι πολύ δυνατότερο από το δικό σου!
-Ίσως, αλλά ξέχασες ότι το δικό μου αποτελείται από πολλά τέρατα! Valkyrion! Χωρίσου!
Κι αμέσως χωρίστηκε στα τρία τέρατα που ενώθηκαν αρχικά...όμως η κίνησή της δεν είχε τελειώσει ακόμη:
-Και τώρα ετοιμάσου να δεις μια δύναμη που όμοιά της δεν υπάρχει στον κόσμο!!! Θυσιάζω τους τρεις πολεμιστές μαγνήτες για να καλέσω την κάρτα του Αιγύπτιου Θεού!!!
-Δεν μπορεί!
-Πολύ αργά γι αυτό!!! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ ΤΩΡΑ!!! ΓΙΓΑΝΤΙΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ OBELISK!!! (4000)
Με την τοποθέτηση της κάρτας στην υποδοχή όλος ο δίσκος μονομαχίας άρχισε να ηλεκτρίζεται, γαλάζιοι κεραυνοί άρχισαν να πέφτουν σε όλο το μήκος και το πλάτος της αρένας και μια μπλε μπάλα σχηματίστηκε πολύ ψηλά στον ουρανό.
-Πού είναι;!
-Κοίτα προσεκτικά... Είπε η Sailor Jupiter καθώς η μπλε αυτή μπάλα χτύπησε το έδαφος με απίστευτη βιαιότητα και μέσα από αυτήν βγήκε ο Αιγύπτιος Θεός και στάθηκε απέναντι από το Dreadroot και ήταν έτοιμος να τον καταστρέψει.
-Τα κατάφερες τελικά...
-Ναι! Και τώρα θα σε καταστρέψω μια για πάντα!
-Δε νομίζω...Κοίτα καλύτερα. Μου φαίνεται ότι ο Θεός σου είναι μισός από ότι είχε στην αρχή.
-Τι;! Όχι...Η επίθεσή του έπεσε στους 2000 πόντους.
-Το πρόσεξες βλέπω...Χάρη στην ειδική ικανότητα του Μοχθηρού Dreadroot, η επιθετική δύναμη κάθε τέρατός σου, κόβεται στη μέση και τώρα θα τον στείλω στο νεκροταφείο!
-Τότε άσε τις φλυαρίες και κάνε μου επίθεση αν τολμάς....Την προκάλεσε τότε η Sailor Jupiter που είχε ένα πολύ πονηρό σχέδιο για να αντεπιτεθεί.
-Πολύ καλά αλλά θα μετανιώσεις γι αυτά σου τα λόγια! Εμπρός Μοχθηρό Dreadroot!!! Κατάστρεψε αμέσως τον Obelisk!!!
Αμέσως το πλάσμα της επιτέθηκε με σκοπό να διαλύσει τον Obelisk. Φαινομενικά η επίθεση ήταν επιτυχής και ο Θεός της Αιγύπτου φάνηκε να είχε καταστραφεί...όταν όμως ο καπνός καθάρισε. Το αποτέλεσμα τους εξέπληξε σχεδόν όλους. Ο Obelisk ήταν ακόμα εκεί...
-Πώς;!!! Δεν μπορεί!!! Θα έπρεπε να είχα καταστρέψει τον Αιγύπτιο Θεό σου!!!
-Ναι θα έπρεπε...Αλλά κατάφερα να σώσω τον Obelisk όταν πέταξα αυτήν εδώ την κάρτα!
Και της έδειξε την κάρτα του Κρυστάλλου της Αγνής Καρδιάς. Έπειτα συνέχισε:
-Χάρη σε αυτό, απέκτησα μια μοναδική ειδική ικανότητα. Όταν αυτή η κάρτα στέλνεται στο νεκροταφείο, αφήνει ένα μικρό ηλεκτρόδιο συνδεδεμένο με ένα τέρας μου, σε αυτήν την περίπτωση, τον Obelisk.
-Και σου επέτρεψε να σταματήσεις τη μάχη μας πριν ο Θεός σου ήταν αρκετά άτυχος να συγκρουστεί με τον δικό μου.
-Ακριβώς! Αλλά τώρα τα παιχνίδια τελείωσαν! Θα σε νικήσω μια για πάντα! Η κίνησή μου!!! Θα καλέσω το άλλο μου μισό στην αρένα, τον Neo-Red Ranger (5000) και χάρη στην ειδική του ικανότητα, θα καλέσω και τον εαυτό μου!!! (4000) Και δεν είναι μόνο αυτό!!!
Προτού ολοκληρώσει, κοίταξε τον Neo με νόημα. Αυτός κατάλαβα αμέσως τι σχεδίαζε και της έδειξε το σήμα της νίκης. Μετά από αυτό, προχώρησε στην κίνησή της:
-Τώρα...! Θα μας θυσιάσω...!!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΨΩ!!! Χρησιμοποίησε τη δύναμή μας για να αυξήσεις τη δική σου!!!
Όταν το είπε. Τα δύο τέρατα πιάστηκαν από τους μεγάλους μύες του Obelisk και η δύναμή του αυξανόταν ολοένα και περισσότερο, τόσο που ο αριθμός της επίθεσης έπαψε να υφίσταται και το άπειρο πήρε τη θέση του...όταν έγινε αυτό, ο Obelisk σήκωσε ψηλά τα τεράστια χέρια του και τα μουγκρητά του συντάραξαν τους πάντες.
-Δεν μπορείς να το κάνεις!!! Φώναξε τρομοκρατημένη η Samora.
-Η μονομαχία τελείωσε!!! Obelisk, επίθεση τώρα!!! Δείξε στο Μοχθηρό Dreadroot γιατί σε λένε Βασανιστή!!!
-Όχι!!!
-Obelisk, ΓΡΟΘΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ!!!
Η επίθεση του Obelisk ήταν καταστροφική και στόχος ήταν το Μοχθηρό Dreadroot. Τίποτα δεν ήταν ικανό να τον εμποδίσει. Με τη άπειρη δύναμη να ρέει μέσα στις φλέβες του, ήταν ασταμάτητος.
-ΟΧΙ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ!!!
-Έχασες ήδη!!! Τo Μοχθηρό Dreadroot δεν υπάρχει πια!!! Το ίδιο κι εσύ!!! Είπε τότε η Sailor Jupiter.
-Όχι!!!! Έλεγε και ξανάλεγε η Samora πέφτοντας στα γόνατα μιας και είχε χάσει τη μονομαχία, ενώ την ίδια στιγμή, το σκοτάδι του Βασιλείου των Σκιών την κατάπινε σιγά σιγά.
-Όταν συμμαχείς με το σκοτάδι, δε νικάς ποτέ... Είπε η Sailor Jupiter καθώς τελικά οι σκιές την εξαφάνισαν από τα μάτια της. Με το που τελείωσαν όλα, όλοι έφτασαν κοντά στην Sailor Jupiter για να την συγχαρούν:
-Μπράβο σου αγάπη μου. Της είπε τότε ο Neo και τη φίλησε. Τα πήγες πολύ καλά...
-Αν δεν είχες βάλει τις κάρτες σου θα είχα χάσει...Του απάντησε εκείνη.
-Νικήσαμε ήδη τον πρώτο μας εχθρό...Αλλά φοβάμαι πως τα χειρότερα μόλις ξεκινούν...Είπε τότε ο Neo έχοντας πάντα στο μυαλό του αυτά τα τρία θηρία...
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger
Τόπος : Inside my Deck

Δευ Σεπ 10, 2012 12:38 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 40
ΟΣΙΡΗΣ Ο ΔΙΑΓΡΑΦΕΑΣ

Το πρώτο βήμα έγινε, ο πρώτος Μοχθηρός Θεός είχε νικηθεί. Μετά από αυτή τη νίκη ο Neo προσπαθούσε να βρει μια λύση στο καινούριο πρόβλημα. Καθόταν στον υπολογιστή του και προσπαθούσε να βρει στοιχεία για τα τρία αυτά πλάσματα και φυσικά για τους κατόχους τους. Μετά από αρκετή προσπάθεια, τελικά κατάφερε να βρει κάτι. Καθώς δούλευε, χτύπησε το κουδούνι και η Mako πήγε να ανοίξει για να μην τον διακόψει.
Πίσω από την πόρτα ήταν και οι άλλες τέσσερις φίλες που ήρθαν για επίσκεψη. Όταν τις είδε ο Neo, τους είπε να έρθουν στο γραφείο του:
-Παιδιά έχω να σας δείξω κάτι πολύ σημαντικό, αφορά τους αντιπάλους μας
Τότε εκείνες τον ακολούθησαν και στήθηκαν γύρω από την οθόνη του υπολογιστή του.
-Λοιπόν αυτοί οι τρεις είναι οι τρεις αντίπαλοί μας και κάτοχοι των τριών Μοχθηρών Θεών. Ξεκινάμε με την αντίπαλό σου Mako...Ήταν η Samora, Από ότι λέει εδώ, ήταν πρώην φίλη σου, την είχες γνωρίσει πριν γίνεις Πολεμίστρια Sailor και την τελευταία φορά είχατε πάει μια εκδρομή και ανακαλύψατε κάποια αρχαία ερείπια. Στην προσπάθειά της όμως να τα εξερευνήσει, καταπλακώθηκε από αυτά και βρήκε φριχτό θάνατο. Και επέστρεψε στη ζωή χάρη στο Μοχθηρό Dreadroot. Όπως είδες αγάπη μου, ότι έλεγε εναντίον σου, ήταν ψέματα, δεν ευθύνεσαι εσύ για ότι έγινε
-Αυτός εδώ ποιος είναι; Ρώτησε τότε η Usagi δείχνοντας αυτόν που του αντιστοιχούσε ο Μοχθηρός Διαγραφέας.
-Θα έφτανα και σε αυτόν. Αυτόν τον τύπο θα κλιθείς να τον αντιμετωπίσεις εσύ...Ονομάζεται Klemedius και ήταν μεγάλος επιστήμονας. Ισχυριζόταν ότι ήταν στενός μου φίλος αν κι εγώ βέβαια δεν τον θυμάμαι. Όταν μονομάχησα με τον Atem, δημιουργήθηκε ένα ρήγμα μέσα στο χωροχρόνο από τη μάχη μου με τους Αιγύπτιους Θεούς κι έπεσε μέσα καθώς παρακολουθούσε τη μονομαχία. Πέθανε όμως στο ταξίδι του καθώς δεν ήταν προορισμένος να επιστρέψει. Αυτός λοιπόν γυρίζει τώρα χάρη στο Μοχθηρό Διαγραφέα για να εκδικηθεί...
-Δεν πρόκειται να σε αγγίξει αυτός ο εξυπνάκιας. Θα τον κανονίσω εγώ! Θα χρησιμοποιήσω τη δύναμη που μου εμπιστεύθηκες. Δε θα σε απογοητεύσω...Του απάντησε εκείνη...
-Ευχαριστώ...Απάντησε ο Neo.
-Και τι στοιχεία προέκυψαν γι αυτόν με τη μάσκα; Ρώτησε η Amy.
-Αυτός εδώ τώρα είναι η πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ονομάζεται Neofarus και δυστυχώς δεν προέκυψε σχεδόν τίποτα γι αυτόν, το ίδιο και για το πλάσμα που εξουσιάζει, το Μοχθηρό Avatar. Μου φαίνεται πως αυτός θα είναι ο δικός μου αντίπαλος και η μονομαχία μαζί του θα είναι ότι πιο δύσκολο έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα....
Η συζήτησή τους όμως διακόπηκε από κάτι σαν σεισμό και αμέσως βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει, αφού πρώτα μεταμορφώθηκαν όλοι.
Όταν το έκαναν, βγήκαν και το πρώτο πράγμα που αντίκρισαν ήταν το δεύτερο μέλος της Σκοτεινής Τριάδας. Μόλις τις είδε εκείνος, το μίσος τον κυρίεψε αμέσως:
-Επιτέλους αποφάσισες να βγεις Neo-Red Ranger!!!
-Εγώ βγήκα κι εσύ θα μπεις για πάντα στο Βασίλειο των Σκιών!!! Του απάντησε εκείνος νευριασμένα.
-Κοντά τα χέρια σου από το φίλο μου βλάκα!!! Θα σε αντιμετωπίσω εγώ στη μονομαχία!!! Ο Neo έχει με σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί!!! Είπε τότε η Sailor Moon αποφασιστικά και βγήκε μπροστά του.
-Τι; Εσύ; Θα αστειεύεσαι βέβαια! Δεν έχεις ιδέα πώς παίζεται το παιχνίδι. Δεν πειράζει όμως...Θα απολαύσω να συντρίψω μια από τις φίλες σου Neo...
-Πώς τολμάς να με προσβάλλεις έτσι;!!! Θα το μετανιώσεις!!! Τώρα είναι που θα σε κάνω λιώμα!!! Είπε τότε η Sailor Moon θυμωμένη
Ο Neo βλέποντας την αποφασιστικότητά της, της πέταξε το δίσκο μονομαχίας μαζί με την τράπουλα, εκείνη τον φόρεσε αμέσως και του είπε:
-Είσαι δικός μου!!! Ας μονομαχήσουμε!!!
-Σύμφωνοι! Ας αρχίσει η διασκέδαση!!!
Και η μονομαχία ξεκίνησε. Η πρώτη κίνηση ήταν για τον Klemedius:
-Αρχίζω πρώτος!!! Παίζω το Μυστικό του Πορτραίτου (1200) σε θέση επίθεσης!!! Και με αυτό τελειώνω το γάρο μου!
Στην όψη του τέρατος, η Sailor Moon τα έχασε τελείως:
«Τι είναι αυτό...; Ίσως να θέλει να με παρασύρει σε παγίδα. Αν όμως το αφήσω εδώ, θα είναι χειρότερα. Γι αυτό θα επιτεθώ» Κι έτσι κάλεσε κι αυτή ένα τέρας:
-Παίζω το Θεϊκό Δράκο Ragnarok (1500) σε θέση επίθεσης! Κατάστρεψε αυτό το κάδρο!!!
Και το κάδρο καταστράφηκε με τον Klemedius να χάνει 300 πόντους ζωής, αλλά η κίνησή της δεν είχε τελειώσει ακόμη:
-Ρίχνω μια κάρτα ανάποδα και τελειώνω το γύρο μου!!!
-Τότε παίζω εγώ!!! Θα καλέσω το Βάρβαρο Φάντασμα των Κακών Ονείρων (1300) και πάλι σε θέση επίθεσης! Και τελειώνω το γύρο μου...
-Αυτό το τέρας ήταν πιο τρομακτικό από το προηγούμενο, κάτι που φάνηκε για τα καλά...
-Δεν ξέρω τι σκαρώνεις...Αλλά θα σε τελειώσω γρήγορα...Είπε η Sailor Moon τρέμοντας ολόκληρη...Δεν παίζεις τίποτα άλλο εκτός από αδύναμα τέρατα χωρίς καμία κάλυψη. Κι αυτό θα σου κοστίσει...
-Τότε κάνε μου επίθεση...
-Πολύ ευχαρίστως! Πρώτα θα παίξω το Saber Tiger Dinozord (1500) σε θέση επίθεσης. Διάλυσε αυτό το φάντασμα!!!
Έτσι κι έγινε. Το φάντασμα διαλύθηκε με άλλους 300 πόντους ζωής να χάνονται για τον αντίπαλό της αλλά της είχε μείνει άλλη μια επίθεση:
-και τώρα Θεϊκέ μου Δράκε, επίθεση στους πόντους ζωής του!!!
Και το αποτέλεσμα, ήταν να χαθούν ακόμα 1500 πόντοι ζωής και να τον ρίξουν στους 2000. Ήταν όμως προφανές ότι κάτι ετοίμαζε...
«Πρέπει να περιμένει κάτι και γι αυτό σπαταλάει τις κάρτες του...Πρέπει να το αποτρέψω και μάλιστα γρήγορα» Σκεφτόταν πάλι η Sailor Moon που για την ώρα είχε τον έλεγχο.
-Σειρά μου τώρα!!! Παίζω αυτό!!! (1450)
Αρχικά το τέρας δε φαινόταν, το μόνο που άκουγες ήταν ο βηματισμός του, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, άρχισε να αποκαλύπτεται σταδιακά. Όταν εμφανίστηκε ολόκληρο, η Sailor Moon τρελάθηκε εντελώς...:
-Αυτό το πράγμα....Είναι ακέφαλο...
-Φαίνεται ότι δεν έχεις ακουστά το θρύλο του Ακέφαλου Καβαλάρη ε;
-Δεν έχει σημασία! Θα τον στείλω σε ταξίδι χωρίς επιστροφή στο νεκροταφείο! Saber Tiger, επίθεση!!!
Και φυσικά ο Ακέφαλος Καβαλάρης, έγινε σκόνη. Και όχι μόνο:
-Θεϊκέ Δράκε!!! Επίθεση ξανά!!!
Κι έτσι οι πόντοι ζωής του έπεσαν πολύ χαμηλά στους 450
-Ένας γύρος ακόμα και θα χάσεις Klemedius!!! Τον προειδοποίησε η Sailor Moon.
Εκείνος άρχισε να γελά...
-Δεν έπιασα το αστείο!!! Είπε τότε εκείνη εκνευρισμένη.
-Το αστείο είσαι εσύ. Πίστευες ότι θα με νικούσες τόσο εύκολα;! Ούτε για αστείο!!! Τα τέρατα που κατέστρεψες, ήταν δόλωμα, το οποίο τσίμπησες για τα καλά! Και τώρα θα δεις τη δύναμη της τράπουλάς μου!!! Μιας και έχω τρία τέρατα στο νεκροταφείο, μπορώ να καλέσω το τέρας του απόλυτου θανάτου!!!
-Δε μου αρέσει αυτό που ακούω...
-Δες και μόνη σου! Εμφανίσου από τα βάθη του σκοταδιού...Σκοτεινή Νεκροφοβία!!! (2200)
Με το που έβαλε την κάρτα στην υποδοχή, μια φούξια σκιά άρχισε να περιφέρεται στην αρένα και μετά από λίγο, σταμάτησε στην πλευρά του για να πάρει σχήμα. Το τι επακολούθησε ήταν ιδιαιτέρως αποκρουστικό και τους σόκαρε σχεδόν όλους...
-Ώστε αυτό ήταν το σχέδιό σου από την αρχή...
-Ακριβώς! Και χάρη στην απροσεξία σου, κατάφερα να καλέσω ένα από τα ισχυρότερα τέρατα! Κι αφού είναι ακόμα η σειρά μου, ρίχνω δύο κάρτες ανάποδα και τελειώνω το γύρο μου.
Αυτή η καινούρια τροπή της μάχης, χάλασε τα σχέδια της Sailor Moon και τώρα χρειαζόταν ένα καινούριο σχέδιο και μάλιστα γρήγορα:
«Τώρα όλα ήρθαν ανάποδα...Αυτό το τέρας εκτός από το ότι με τρομάζει, είναι και πιο δυνατό από τα δυο δικά μου...»
Από την άλλη, αυτός φαινόταν πολύ σίγουρος:
«Έλα λοιπόν, ξέρω ότι θέλεις να μου επιτεθείς. Κι όταν το κάνεις, σε περιμένει μια έκπληξη...»
-Η κίνησή μου!!! Θα θυσιάσω το Θεϊκό μου Δράκο και θα καλέσω την Κατάρα του Δράκου!!! (2000)
-Δε σου αρκεί για να νικήσεις τη Σκοτεινή Νεκροφοβία!
-Το ξέρω ηλίθιε!!! Γι αυτό η ανάποδη κάρτα μου είναι μια μαγική κάρτα!!! Το Ξίφος της Σκοτεινής καταστροφής!!! Δίνει στο δράκο μου άλλους 400 πόντους επίθεσης. Αρκετούς για να εξαφανίσω αυτήν την αηδία!!! Επίθεση με τη φλόγα του δράκου!!!
Ευτυχώς η επίθεση ήταν επιτυχής και έβγαλε από το παιχνίδι τη Νεκροφοβία αλλά αυτό κάθε άλλο παρά στεναχώρησε τον Klemedius...
-Sailor Moon...Τελικά είσαι πολύ πιο ανόητη από όσο δείχνεις...Τώρα που έστειλες τη Σκοτεινή Νεκροφοβία στο νεκροταφείο, μου επέτρεψες να ελευθερώσω μια δύναμη που σε κάνει κομμάτια...Και θα πληρώσεις εσύ για τα κρίματα του φίλου σου...
-Κόψε τους γρίφους!!! Ξέρω πολύ καλά το λόγο για τον οποίο είσαι εδώ. Ήρθες για τον Neo αλλά αντιμετωπίζεις εμένα!!! Όσο περνά από το χέρι μου, δε θα σε αφήσω να απλώσεις χέρι πάνω του!!!
-Δεν είναι δική σου δουλειά!!!
-Είναι!!! Ότι απασχολεί τους φίλους μου, απασχολεί κι εμένα. Ξέρω τα πάντα για σένα, έμαθα ότι τον παρακολουθούσες όταν μονομάχησε με τον επιστήθιο φίλο του και ξέρω επίσης ότι σκοτώθηκες στην προσπάθειά σου να επιστρέψεις στον κόσμο μας από το ρήγμα που δημιουργήθηκε από τη μονομαχία..
-Και πού τα ξέρεις εσύ όλα αυτά;!!!
-Όπως είπες νωρίτερα, δεν είναι δική σου δουλειά!!! Αυτό όμως που σου ξέφυγε προφανώς γιατί δεν το υπολόγισε το επιστημονικό σου μυαλό, είναι ένα πράγμα...
-Και ποιο είναι αυτό...;!
-Όταν αποτυγχάνεις σε κάτι, πρώτα πρέπει να ρωτάς τον εαυτό σου για το τι έφταιξε και όχι να τα βάζεις με τους άλλους! Δεν ήσουν προορισμένος να γυρίσεις και από την άλλη εσύ ευθύνεσαι που έπεσες κι όχι ο Neo. Εκείνος εκτελούσε το καθήκον του. Εκείνη τη στιγμή πονούσε γιατί μαχόταν τον καλύτερό του φίλο αλλά κατάφερε να τον σώσει. Και σου το λέει κάποια που ήταν εκεί και τα είδε όλα!
-Βλακείες!!! Αν δεν ήταν αυτός, εγώ τώρα δεν θα είχα βρει το θάνατο, αλλά ο Μοχθηρός Διαγραφέας μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τώρα είμαι εδώ για να τελειώσω αυτό που άρχισα. Μόλις σε συντρίψω, θα ασχοληθώ μαζί του!!!
-Έκανες δύο μεγάλα λάθη. Το πρώτο είναι ότι τα έβαλες μαζί μας και το δεύτερο πως δήλωσες πίστη στις σκιές. Και αυτό θα σε κάνει να χάσεις...
-Τότε ας συνεχίσουμε!!! Θα ενεργοποιήσω μια μαγική κάρτα που δεν έχεις ξαναδεί!!! Ορίστε!!! Το Σκοτεινό Άσυλο!!!
Αυτή η κάρτα ήταν μια κάρτα αρένας και όταν την τοποθέτησε στην ειδική θέση, το σκηνικό άλλαξε επιτόπου και για την ακρίβεια δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Χιλιάδες μάτια και στόματα που είχαν κι αυτά μάτια μέσα τους,, είχαν καρφώσει το βλέμμα τους πάνω στους δύο μονομάχους και οι παρευρισκόμενοι έτρεμαν από το φόβο τους...
-Τι έκανες εδώ; Τον ρώτησε η Sailor Moon τρέμοντας κι αυτή από το φόβο της...
-Σε λίγο θα δεις τη δύναμη της μαγικής μου κάρτας. Που θα μου επιτρέψει να σε εξοντώσω!!! Χάρη στην κάρτα μου, υπάρχει ένα πνεύμα που γυρίζει στην αρένα και σε λίγο θα κυριέψει ένα από τα τέρατά σου. Το θέμα είναι ποιο...Δεν πρόκειται ποτέ να το βρεις!!!
«Και τώρα τι κάνω...; Ένα τέρας μου έχει κυριευθεί από το φάντασμά του αλλά δεν ξέρω ποιο...Αν κάνω λάθος, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί» Αναλογίστηκε η Sailor Moon κι έκανε την επιλογή της:
-θα επιτεθώ με το Saber Tiger Dinozord!!! Αποφάσισε τελικά αλλά αυτή της η απόφαση ήταν λανθασμένη. Το πνεύμα βγήκε από μέσα του και τη χτύπησε κατευθείαν.
-Τι έγινε;! Είπε τότε έκπληκτη.
-Την πάτησες!!! Επέλεξες να μου επιτεθείς με ένα τέρας που είχε κυριέψει το πνεύμα του Σκοτεινού Ασύλου. Και δυστυχώς για σένα αυτό θα σου κοστίσει τους μισούς πόντους ζωής του τέρατος που πήγε να μου επιτεθεί!!! Είπε γελώντας ο Klemedius.
-Κάθαρμα!!! Με ξεγέλασες!!! Είπε τότε αυτή καθώς είδε τους πόντους ζωής της να πέφτουν στους 3250
-Και ξέχασα να πω. Οι πόντοι ζωής που χάνεις εσύ δεν πάνε χαμένοι, έρχονται σε μένα!!!
-Δεν τελειώσαμε ακόμα!!!
-Λυπάμαι που το λέω, αλλά τελειώσαμε...Αποκαλύπτω την παγίδα μου!!! Τον Πίνακα της Μοίρας!!!
Κι αμέσως εμφανίστηκε πάνω από το κεφάλι του, ένα είδος τραπεζιού με γράμματα και αριθμούς επάνω του, μαζί και ένα χέρι που μάρκαρε ένα γράμμα ή αριθμό. Στο άκουσμα του ονόματος, ο Neo μπήκε σε σκέψεις...:
«Αν είναι αυτό που νομίζω...η Sailor Moon την έχει πολύ άσχημα...»
-Τι είναι αυτό;
-Είναι η φονική συντριβή σου!!! Κοίτα πώς λειτουργεί!!! Κάποτε τον χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι για να επικοινωνούν με τα πνεύματα. Τώρα θα σου αποκαλύπτει ένα μήνυμα γράμμα προς γράμμα. Και να το πρώτο!!!
Τότε το χέρι κινήθηκε για λίγο και μετά σταμάτησε στο γράμμα D. Αμέσως ο Neo κατάλαβε και της φώναξε:
-Sailor Moon!!! Πρέπει να βιαστείς!!! Αν δεν κάνεις γρήγορα, θα χάσεις σε τέσσερις γύρους!!! Κάλεσε αμέσως την κάρτα του Αιγύπτιου Θεού!!!
-Θα το ήθελα αλλά δεν τον έχω στο χέρι μου!!!
-Τι το φοβερό έχει αυτή η κάρτα; Τον ρώτησε τότε η Sailor Mars.
-Το γράμμα D είναι το πρώτο από τα 5 γράμματα που αποκαλύπτονται στον Πίνακα της Μοίρας, τα υπόλοιπα είναι E, A, T, H. Βάλτε τα στη σειρά και θα δείτε...
Όταν το σκέφτηκαν καλύτερα, ανατρίχιασαν:
-Και τι θα γίνει όταν συγκεντρώσει και τα 5 γράμματα; Ρώτησε η Sailor Venus.
-Αν γίνει αυτό, θα σχηματιστεί η λέξη DEATH. Που σημαίνει ότι ο θάνατος θα πάρει τη Sailor Moon αφού θα έχει χάσει...
-Ακριβώς!!! Ακόμα κι αν δεν έχεις μηδέν πόντους ζωής, θα πεθάνεις!!!!
-Θα σταματήσεις να γελάς όταν σε νικήσω!!! Τώρα καταλαβαίνω γιατί θυσίασες τη Σκοτεινή Νεκροφοβία τόσο εύκολα!
-Sailor Moon!!! Ο θάνατος έρχεται να σου πάρει τη ζωή!!! Σου έχουν μείνει μόνο τέσσερις γύροι!!! Τώρα ενεργοποιώ τη Σκοτεινή Πύλη!!! Χάρη σε αυτήν, μπορείς να επιτεθείς μόνο με ένα τέρας σε κάθε γύρο. Κι αν είσαι άτυχη και διαλέξεις αυτό που κυρίεψε το φάντασμα του Σκοτεινού Ασύλου...Ξέρεις τι θα πάθεις...Έπειτα θα παίξω μια κάρτα ανάποδα και θα καλέσω το Πνεύμα της Γης, το οποίο θα θυσιάσω για να κρατήσω το Σκοτεινό μου Άσυλο! Έτσι τελειώνω το γύρο μου!!!
Τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα, ο Klemedius την είχε παγιδεύσει και τώρα έπρεπε πάλι να αποφασίσει με προσοχή την επόμενη κίνησή της:
«Τώρα μπορώ να επιτεθώ μόνο με ένα τέρας...Αλλά πρέπει να προσέχω. Δεν πρέπει αν χάσω άλλους πόντους ζωής. Αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσω την Κατάρα του Δράκου» Όμως ο αντίπαλός της βιαζόταν:
-Εμπρός λοιπόν!!!
-Εντάξει!!! Πρώτα καλώ την Sailor Chibi Chibi Moon σε θέση άμυνας. Και μετά, Κατάρα του Δράκου!!! Επίθεση στους πόντους ζωής του!!!
Δυστυχώς ούτε τώρα πέτυχε το κόλπο. Τώρα είχε κυριευθεί η Κατάρα του Δράκου και της αφαιρέθηκαν 1200 πόντο ζωής.
-Όχι πάλι!!!
-Θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο. Και τώρα ο Πίνακας της Μοίρας!!!
Κι εμφανίστηκε το γράμμα Ε. Τότε αυτός ανέλαβε να εξηγήσει:
-Κατάλαβες έτσι; Στο τέλος κάθε γύρου, θα εμφανίζεται κι ένα γράμμα!
Όσο αυτός μιλούσε, η Sailor Moon κοιτούσε επίμονα το δίσκο μονομαχίας του. Έπειτα του είπε:
-Δεν θα συμπληρώσεις τον πίνακά σου...Χρειάζεσαι άλλες τρεις θέσεις στις μαγικές κάρτες κι απ’ότι βλέπω, δεν έχεις και πολύ χώρο...
-Καλά που μου το είπες...Θα σου δείξω άλλη μια ικανότητα του Σκοτεινού Ασύλου. Μου επιτρέπει να παίξω μαγικές κάρτες και παγίδες στην ζώνη των τεράτων.
-Όχι...!!!
-Δεν μπορείς να με νικήσεις!!! Γι αυτό παραδώσου στη μοίρα σου!!
-Ποτέ...!
-Ακόμα κι αν δεν κάνω τίποτα απολύτως, θα χάσεις. Σειρά μου!!! Παίζω τον Sangan (1000) σε θέση επίθεσης και θα τον θυσιάσω για να κρατήσω το Σκοτεινό Άσυλο, επίσης χάρη στην ειδική του ικανότητα, μπορώ να πάρω ένα τέρας με 1500 πόντους ή λιγότερους από τις κάρτες μου στο χέρι μου. Αυτό είναι όλο!!!
Τώρα ήταν πάλι η σειρά της Sailor Moon και πάλι ήταν σε θέση να διαλέξει το μοναδικό τέρας με το οποίο θα έκανε επίθεση:
«Πώς μπορώ να αποφασίσω για κάτι που δεν μπορώ να δω...; Σίγουρα έχει κυριέψει την Κατάρα του Δράκου ή το Saber Tiger...» Δεν είχε ιδέα ότι η κατάρα του Δράκου είχε κυριευθεί για δεύτερη φορά...
-Παίζω την Ασπίδα της Χιλιετίας (3000) σε άμυνα!!!
-Δε θα νικήσεις ποτέ έτσι!!!
-Αρκετά!!! Saber Tiger!!! Επίθεση!!!
-Και πάλι δε θα πετύχει!!! Μπορεί να διάλεξες σωστά αυτή τη φορά αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις την παγίδα μου!!! Το Κακό Πνεύμα της Σιωπής!!! Τώρα η επίθεσή σου ακυρώνεται και σε αναγκάζει να τη μεταφέρεις σε ένα άλλο πλάσμα!!!
-Εντάξει! Διαλέγω την Κατάρα του Δράκου!!!
-Καλή επιλογή!!! Αφού την έχει κυριέψει το πνεύμα του Σκοτεινού Ασύλου, την πάτησες πάλι!!!
Και δεν είχε άδικο, αυτή τη φορά έπεσε στους 850 πόντους. Δεν τα παρατούσε όμως...
«Δεν θα εγκαταλείψω!!! Θα βρω έναν τρόπο...Αν καταφέρω να αποκαλύψω αυτό το φάντασμα...Στάσου...Έχω μια ιδέα...!»
-Παίζω δύο κάρτες ανάποδα και τελειώνω το γύρο μου!!!
-Έχεις ξοφλήσει Sailor Moοn...Καλύτερα να παραδοθείς τώρα. Δεν πρόκειται να βρεις τρόπο να με νικήσεις! Είσαι καταδικασμένη σε θάνατο!!!
-Αρκετά!!! Δεν θα εγκαταλείψω και αυτό ήταν!!!
-Τότε παίζω άλλο ένα γράμμα του Πίνακα της Μοίρας!!! Το Α! Και καλώ στην αρένα τις Ψυχές των Ξεχασμένων σαν θυσία για το Σκοτεινό μου Άσυλο. Σε δύο γύρους, θα πεθάνεις!!!
-Στη θέση σου θα κρατούσα τους πανηγυρισμούς μου!!! Αποκαλύπτω την ανάποδη κάρτα μου!!! Επιλογή Δύναμης!!! Τώρα μπορώ να μεταφέρω κάθε μαγική κάρτα στην Sailor Chibi Chibi Moon!!! Κι έτσι το φάντασμα σου σαν στοιχείο εφοδιασμού που είναι, θα κυριέψει αυτό το τέρας. Και με τη μαγική μου κάρτα Εξορία του Κακού, θα την καταστρέψω, μαζί με το φάντασμά σου!!!
Η κίνηση πέτυχε κι επιτέλους το πνεύμα του σκοτεινού Ασύλου, εξολοθρεύτηκε.
-Δε με νίκησες ακόμα!!!
-Κι εγώ δεν τελείωσα ακόμα!!! Αποκαλύπτω την Αναγέννηση Τέρατος!!! Τώρα θα φέρω πίσω τη Σκοτεινή νεκροφοβία από το νεκροταφείο σου κι έτσι θα απενεργοποιήσω τη μαγική σου κάρτα!!! Και δεν είναι μόνο αυτό!!! Δεν έχεις πια χώρο για να γράψεις το μήνυμά σου κι ακόμα χειρότερα, θα σου επιτεθώ κατευθείαν!!!
Με την επάνοδο της νεκροφοβίας λοιπόν, το Σκοτεινό Άσυλο εξαφανίστηκε , ο Klemedius έπεσε πάλι στους 1300 πόντους και η μονομαχία έπαιρνε νέα τροπή...
-Όμως μπορώ να παίξω άλλο ένα γράμμα!!! Και συγκριμένα το Τ.
-Δεν έχει σημασία!!! Δεν προλαβαίνεις!!!
Όμως ήταν η σειρά του και το τράβηγμα της κάρτας τον έκανε να γελάσει σαν να βγήκε ο κρυφός άσος από το μανίκι του...
-Με αυτήν την κάρτα θα πάρω τη νίκη!!!
-Φτάνουν τα λόγια!!! Απλά κάνε την κίνησή σου!!!
-Ετοιμάσου να χάσεις! Καλώ τον Jawgen τον Πνευματιστή!!! (200)
-Και τι κάνει αυτό το τέρας;
-Χάρη στην ειδικά του ικανότητα, μπορώ να καταστρέψω κάθε τέρας στην πλευρά σου που κλήθηκε με μαγική κάρτα ή παγίδα!
-Όχι!!! Εννοείς ότι...
-Ναι! Αποχαιρέτα τη Σκοτεινή Νεκροφοβία!!! Θα στείλω αυτήν την κάρτα στο νεκροταφείο και θα αφήσω το τέρας μου να κάνει τη βρωμοδουλειά για μένα!!!
Και λέγοντας αυτά, το ραβδί του Jawgen, κατέστρεψε τη Νεκροφοβία και το Σκοτεινό Άσυλο επέστρεψε.
-Όχι πάλι αυτό!!!
-Δεν το ήξερες; Τώρα που την έστειλα πάλι στο νεκροταφείο, το Σκοτεινό μου Άσυλο γυρίζει με όλες του τις ιδιότητες. Έτσι θα συμπληρώσω τον Πίνακα της Μοίρας!!! Ετοιμάσου να πας στην κόλαση!!! Είπε γελώντας
-Δε νομίζω!!! Σε αυτόν τον τελευταίο μου γύρο, θα σου τα πάρω όλα!!!
-Τότε κάνε κίνηση και θυμήσου. Το πνεύμα του Σκοτεινού Ασύλου γύρισε και έχει κυριέψει ένα από τα τέρατά σου αλλά και να διαλέξεις σωστά, η ανάποδη κάρτα μου θα σε εξοντώσει!
-Σειρά μου λοιπόν!!! Είπε τότε κι έβαλε το χέρι στην τράπουλα...:
«Αυτό το τράβηγμα θα τα κρίνει όλα...Πρέπει να εμπιστευτώ τις κάρτες μου και θα τραβήξω τον Αιγύπτιο Θεό τώρα!» Είπε στον εαυτό της και τράβηξε κλείνοντας τα μάτια της. Το αποτέλεσμα την ικανοποίησε ιδιαίτερα. Και προχώρησε στην θυσία με λευκούς κεραυνούς να πέφτουν γύρω της:
-Θυσιάζω...Την Κατάρα του Δράκου...Το Saber Tiger Dinozord...και την Ασπίδα της Χιλιετίας...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΣΙΡΗ!!! ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΡΑΚΟ!!! (X000-3000) ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΘΗΡΙΟ!!!
Όταν η κάρτα μπήκε στη θέση της, ο σχηματισμός του Όσιρη κατέστησε άχρηστο το Σκοτεινό Άσυλο ενώ ο δράκος έπαιρνε μορφή σταδιακά. Όταν ολοκληρώθηκε, ο βρυχηθμός του σήκωσε δυνατά κύματα αέρα που χτυπούσαν τον Klemedius στο πρόσωπο:
-Είναι αδύνατον!!!
-Ορίστε η κάρτα του Αιγύπτιου Θεού!!! Τώρα εσύ θα χάσεις!!! Και μάλιστα τα πάντα!!! Γιατί με την μαγική κάρτα Βαριά Θύελλα, θα ξεφορτωθώ ότι έχεις στην αρένα!!!
Έτσι κι έγινε. Κάθε μαγική κάρτα στην πλευρά του, καταστράφηκε.
-Όχι!!!! Κατέστρεψες τον Πίνακά μου!!! Θα μου το πληρώσεις!!!
-Τελειώνω το γύρο μου!!!
-Παίζω τη μαγική κάρτα Μπρούντζινοι Ιππότες!!! Πετώντας τρεις κάρτες από το χέρι μου, μπορώ να καλέσω τρεις τέτοιους ιππότες στην αρένα!!!
-Τι σκαρώνεις αυτή τη φορά;!!!
-Αυτή τη φορά δεν θα ξεφύγεις Sailor Moon!!! Θα θυσιάσω αυτούς τους ιππότες για να καλέσω το απόλυτο τέρας μου!!!
-Τι;!!!
-Τώρα πλάσμα του σκοταδιού σε καλώ!!! Ξύπνα από τον αρχαίο σου λήθαργο κι έλα μαζί μου στη μάχη αυτή!!! ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!! ΜΟΧΘΗΡΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΑ!!! (Χ000)
Μόλις έβαλε την κάρτα στην υποδοχή, λευκές φλόγες άρχισαν να φουντώνουν κάτω από τα πόδια του και το έδαφος άρχισε να ανοίγει, μετά από λίγα λεπτά το θηρίο του Klemedius έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να βρυχάται μπροστά στον Όσιρη. Η Sailor Moon όμως δεν έδειχνε να πτοείται καθόλου
-Το τέρας μου παίρνει τη δύναμή του από τον αριθμό των καρτών που κρατάς εσύ. Έτσι έχει κι αυτός 3000 πόντους επίθεσης!!!
-Νομίζεις πως θα νικήσεις με αυτό το πλάσμα;
-Ναι!!! Ετοιμάσου να αντικρίσεις το τέλος σου!!! Ορίστε ο Θεός που μου έδωσε πίσω τη ζωή μου!!!
-Εδώ κάνεις λάθος...Έχεις ήδη χάσει τη ζωή σου από τη στιγμή που δήλωσες πίστη στις σκιές. Και τώρα θα νιώσεις τη δύναμη του Όσιρη. Όταν καλείς ένα τέρας, ενεργοποιείται η ειδική ικανότητα του Όσιρη!
-Δεν μπορείς!!!
-Το έκανα ήδη!!! Τώρα Όσιρη!!! Χτύπα τον Διαγραφέα με το Δεύτερο Στόμα σου!!! ΧΤΥΠΗΜΑ...ΑΣΤΡΑΠΗΣ!!!

Τότε ο Όσιρης άνοιξε το δεύτερο στόμα του και μια μεγάλη μπάλα αστραπής έφυγε από εκεί με στόχο τον Μοχθηρό Διαγραφέα. Και ήταν πετυχημένη. Ο Μοχθηρός Θεός έχασε 2000 πόντους επίθεσης
-Τι έκανες στο τέρας μου;!
-Εγώ δεν του έκανα τίποτα. Ο Όσιρης εξασθένησε την επίθεση του τέρατός σου κατά 2000 πόντους!!! Και τώρα δεν μπορείς να μου επιτεθείς!!!. Ήρθε το τέλος!!!
-Τότε τελειώνω το γύρο μου...!!!
-Όλα τελείωσαν!!! Τραβάω μια κάρτα και τώρα ο Αιγύπτιος Θεός μου έχει 1000 πόντους ακόμα!!! ΤΩΡΑ ΟΣΙΡΗ ΟΥΡΑΝΙΕ ΔΡΑΚΕ!!! ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ!!!
Η επίθεση του Όσιρη ήταν σφοδρή και ισοπέδωσε τον Μοχθηρό Διαγραφέα, μαζί και τους υπόλοιπους πόντους ζωής του κλείνοντάς τον σε έναν κύκλο με αστραπές, ενώ οι σκιές τον κατάπιναν όπως και την Samora.
Όταν η μονομαχία τελείωσε, ο ηττημένος είχε εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης και οι ήρωές μας ήταν και πάλι οι μεγάλοι νικητές:
-Μπράβο σου Sailor Moon. Είμαι περήφανος για σένα!
-Ευχαριστώ. Του απάντησε εκείνη.
Όμως μια φωνή τους διέκοψε:
-Με απογοητεύσατε για τελευταία φορά!!!
-Ποιος είσαι;!!! Δείξε μου το πρόσωπο σου δειλέ!!! Είπε ο Neo σε έντονο ύφος.
-Θα συναντηθούμε όταν έρθει η στιγμή Φαραώ!!! Μπορεί αυτοί οι δύο να απέτυχαν αλλά εγώ θα τελειώσω ότι άρχισαν!!! Σύντομα ο Φτερωτός Δράκος του Ρα θα υποκλιθεί μπροστά στην ανώτερη δύναμη του Μοχθηρού Avatar!!!
-Δε θα με νικήσεις ποτέ!!!
-Φαραώ, οι μέρες σου είναι μετρημένες!!! Απόλαυσε τη νίκη σου τώρα που μπορείς! Γιατί η βασιλεία σου σε λίγο τελειώνει!!!
Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του. Η μεγαλύτερη μονομαχία των αιώνων σύντομα θα ξεκινούσε. Επιτέλους ο Neo θα αντιμετώπιζε την σκοτεινή του πλευρά κατά πρόσωπο...
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Σεπ 10, 2012 12:39 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 41
RA VS AVATAR

Η ώρα για τη μεγάλη μάχη πλησίαζε και ο Neo προετοιμαζόταν γι αυτό, κοιτούσε τις κάρτες του μία προς μία και προσπαθούσε να επιλέξει τις καταλληλότερες για να μονομαχήσει. Μιας και δεν γνώριζε τίποτα απολύτως για το πλάσμα που εξουσίαζε ο αντίπαλός του, έπρεπε να είναι έτοιμος για όλα:
«Ίσως αυτή η μάχη να είναι η πιο σκληρή που έχω δώσει ποτέ...Δε γνωρίζω τίποτα για το στυλ που μονομαχεί αυτός και κυρίως για το θηρίο του. Όσο όμως έχω πίστη στην Καρδιά των Καρτών...Δεν θα χάσω...»
Ξαφνικά όμως ο ουρανός σκοτείνιασε απότομα. Σημάδι πως το πανηγύρι θα άρχιζε αργά ή γρήγορα. Κάτι που το αντιλήφθηκε ο Neo και βγήκε έξω από το σπίτι του αμέσως μαζί με τη γυναίκα του, μεταμορφωμένοι φυσικά...κι αμέσως χωρίς ούτε και οι ίδιοι να το καταλάβουν, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης όπου τους περίμεναν οι φίλες τους.
Ήταν όλοι έτοιμοι για δράση. Αλλά μια γνώριμη φωνή τους άλλαξε εντελώς τα σχέδια:
-Σου είχα πει ότι θα ξανασυναντιόμασταν Neo!!!
-Εσύ πάλι...! Είπε τότε αυτός φανερά συγχυσμένος.
-Δε βλέπω να χαίρεσαι που με βλέπεις...!
-Εμφανίσου μπροστά μου επιτέλους!!! Και πάψε να κρύβεσαι σαν το δειλό!!
-Με γνωρίζεις πολύ καλά...Είπε τότε αυτός και σιγά σιγά η μορφή του άρχισε να φαίνεται στα μάτια τους. Όταν αποκαλύφθηκε για τα καλά, έβγαλε τη μάσκα του και το πρόσωπό του ήταν πλέον ορατό. Στην όψη του, ο Neo πάγωσε. Σαν να έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη:
-Δε μιλάς σοβαρά...
-Βλέπω ότι θυμήθηκες. Κάποτε ήμασταν ένα σώμα, ήμουν μέρος σου μέχρι που η γυναίκα σου με ξερίζωσε από σένα για πάντα...
-Δεν είσαι πια μέρος μου!!!!! Δεν θα παραδοθώ ξανά στο σκοτάδι!!! Και ότι ξεκίνησε η Mako, εγώ θα το τελειώσω!!!
-Τότε ας μονομαχήσουμε!!! Και ο νικητής θα μείνει σε αυτόν τον κόσμο!! Ο ηττημένος θα εξαφανιστεί μια για πάντα!!!
-Σύμφωνοι!!!! Ας αρχίσει το Παιχνίδι των Σκιών!!! Είπε τότε ο Neo και τους μετέφερε όλους στο Βασίλειο των Σκιών, έπειτα ενεργοποίησε το δίσκο του. Το ίδιο έκανε και ο Niofarus, ο οποίος ξεκίνησε και τη μονομαχία:
-Αρχίζω πρώτος!!! Ρίχνω μια κάρτα ανάποδα και καλώ τον Καλικάντζαρο Ζόμπι (1100) σε θέση επίθεσης!!! Αυτά για την ώρα!!!
-Σειρά μου τότε!!! Ρίχνω κι εγώ μια κάρτα ανάποδα και θα παίξω τον Άγριο Ξιφομάχο Κέλτη!!! (1400) Κατάστρεψε αυτό το ζόμπι!!!
Δεν θα ήταν όμως τόσο εύκολο αυτό...:
-Ενεργοποίησες την παγίδα μου!!! Τον Φοβερό Δέσμιο!!!
-Τι είναι αυτό;! Ρώτησε ο Neo καθώς κυκλωνόταν από ένα είδος βουνού με αιχμηρές άκρες πάνω του.
-Κοίτα στα πόδια σου. Τώρα κάθε φορά που επιτίθεσαι, θα ενεργοποιείς αυτήν την παγίδα, με αποτέλεσμα να χάνεις 500 πόντους ζωής!
-Όχι...
-Ναι!!! Και αφού δεν μπορείς να ακυρώσεις την επίθεσή σου, η παγίδα μου θα ενεργοποιηθεί και θα σε διαλύσει!!!
Τότε το βουνό ήταν έτοιμο να πέσει πάνω στον Neo, αλλά αυτός δεν έδειχνε να ανησυχεί...:
-Ανόητε!!! Καιρός να ενεργοποιήσω τη δική μου παγίδα!!! Τον Καταστροφέα Παγίδας!!! Ενεργοποιείται μόνο όταν ο αντίπαλος βάζει μια παγίδα κατά τη διάρκεια της μάχης, έτσι μπορώ να την καταστρέψω αμέσως!!!
Όπως κι έγινε. Το βουνό συντρίφτηκε στα πόδια του Neo χωρίς αυτός να πάθει τίποτα.
-Παλιο.....Είπε τότε θυμωμένος ο Niofarus. Το είχες σχεδιάσει από την αρχή!!!
-Κοίτα λίγο τον εαυτό σου...Έχασες 300 πόντους ζωής. Και όχι μόνο. Με κάθε πόντο που θα χάνεις, θα εξασθενείς ακόμη περισσότερο. Όταν οι πόντοι ζωής σου φτάσουν στο μηδέν, θα γίνεις ένα με το σκοτάδι του Βασιλείου των Σκιών.
-Δεν θα γίνει αυτό...
-Τότε ας συνεχίσουμε για να δούμε ποιον θα καταπιούν οι σκιές...!
Ήταν η κίνηση του Niofarus και σκεφτόταν ποια στρατηγική θα χρησιμοποιήσει. Όμως ο Neo φαινόταν πολύ ανυπόμονος:
-Εμπρός λοιπόν!!!
-Δε χρειάζεται να βιάζεσαι! Μια καλή κίνηση θέλει χρόνο!!!
-Όσο κι αν προσπαθήσεις, στο τέλος θα καείς από το Φτερωτό Δράκο του Ρα!!!
-Η κίνησή μου λοιπόν!!! Παίζω δύο κάρτες ανάποδα και καλώ το Gemia (1300) σε θέση άμυνας! Και τελειώνω το γύρο μου!!!
«Τι στην ευχή σκέφτεται...: Ότι κι αν δοκιμάσει, θα γίνει στάχτη από τις φλόγες του Αιγύπτιου Θεού. Αλλά ευτυχώς γι αυτόν, δεν τον έχω ακόμα στο χέρι μου» Είπε ο Neo στον εαυτό του και προχώρησε στην κίνησή του. Τράβηξε μια κάρτα αλλά ούτε τώρα πέτυχε αυτήν που ήθελε:
-Σειρά μου!!! Παίζω την Κάρτα της Ιερότητας!!!
-Τι κάνει η μαγική σου κάρτα;
-Πολύ απλό. Επιτρέπει και στους δυο μας να τραβάμε κάρτες μέχρι να έχουμε έξι στο χέρι μας.
Ο Neo τράβηξε τις κάρτες του αλλά ούτε τώρα έβγαλε τον Φτερωτό Δράκο του Ρα...:
«Να πάρει...! Ούτε τώρα τον τράβηξα...!» κάτι που φαίνεται να κατάλαβα ο αντίπαλός του:
-Δεν τράβηξες ούτε τώρα την κάρτα του Αιγύπτιου θεού ε; Μάλλον θα πρέπει να σε βοηθήσω γι αυτό. Αποκαλύπτω την ανάποδη κάρτα μου. Πολλαπλή καταστροφή! Χάρη σε αυτήν πρέπει να πετάξουμε όλες τις κάρτες στο χέρι μας και μετά να τραβήξουμε πέντε νέες κάρτες. Βέβαια αυτό μου κοστίζει 100 πόντους ζωής για κάθε νέα κάρτα.
Έτσι ο Niofarus έπεσε στους 3200 πόντους, αλλά ούτε και με αυτήν τη βοήθεια ο Neo κατάφερε να τραβήξει το φτερωτό του δράκο...Κάτι που τον έκανε να εκνευρίζεται...και ήταν και η σειρά του...:
-Βάζω μια κάρτα ανάποδα και τελειώνω το γύρο μου!!!
-Τότε παίζω εγώ!!! Είπε και τράβηξε:
«Όλα είναι έτοιμα τώρα...»
Η κάρτα αυτή ήταν ότι χρειαζόταν. Και συνέχισε την κίνηση:
-Θυσιάζω το Gemia για να καλέσω τον Puppet Master!!! (0) Και χάρη στην ειδική του ικανότητα, δίνω 1000 πόντους ζωής για να φέρω από το νεκροταφείο, τρία νέα τέρατα!!!
Έτσι κάλεσε τρία ακόμα θηρία που πήραν θέση πίσω από τον Puppet Master.
-Κρίμα που τα καινούρια σου τέρατα δεν μπορούν να επιτεθούν τώρα...
-Το ξέρω πολύ καλά! Έχω σχεδιάσει κάτι πολύ καλύτερο! Θα σε αναγκάσω να φέρεις το Φτερωτό Δράκο του Ρα στο χέρι σου με αυτό!!! Τη μαγική κάρτα Σκοτεινός Οριστής!!!
-Δεν μπορεί!!!
-Τώρα θα την πάρεις στο χέρι σου υποχρεωτικά αλλά μη φοβάσαι, δεν θα την έχεις για πολύ!!!
-Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι σκαρώνεις!!! Γι αυτό με έβαλες να φέρω τον Αιγύπτιο θεό στο χέρι μου και κάλεσες τρία τέρατα αμέσως. Θέλεις να μου πάρεις την κάρτα έτσι;
-Είναι πολύ αργά για να το αποτρέψεις!!! Άνοιξε!!! Ανταλλαγή!!!
-Το ήξερα!!!
-Τώρα δώσε μου το Φτερωτό Δράκο του Ρα!!! Είπε ο Niofarus και ο Neo του τον έδωσε, ενώ αυτός πήρε την Αναγέννηση Τέρατος. Δεν έδειχνε όμως να πανικοβάλλεται που η πιο δυνατή κάρτα του χάθηκε από το χέρι του. Είχε ένα πολύ πονηρό σχέδιο απ’ότι φαίνεται...Σαν να ήθελε ο αντίπαλός του να του πάρει την κάρτα...
-Το σκηνικό έχει στηθεί. Σε λίγο θα σε ταπεινώσω με το ίδιο σου το θηρίο!!!
-Μη μου το λες...Προφανώς σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια. Τύποι σαν εσένα δεν μπορούν να ελέγξουν αυτήν την κάρτα...Μόνο όσοι ξέρουν τον αρχαίο ύμνο, μπορούν να τον καλέσουν. Κι εσύ έχεις μαύρα μεσάνυχτα...
-Τι είναι αυτά που λες;!!!
-Ξέχνα το...θα κάνω ότι δεν είδα τίποτε σε τελική ανάλυση...
-Ότι και να λες, δεν αλλάζει τίποτα!!! Θα σε νικήσω σε κάθε περίπτωση!!! Και μάλιστα θα πέσεις από τα χέρια του δικού σου πλάσματος!!! Σειρά σου!!!
-Όπως θέλεις...
-Βιάσου! Όχι πως έχει σημασία δηλαδή...Το αποτέλεσμα είναι προφανές. Θα πεθάνεις από τον Φτερωτό Δράκο του Ρα στον επόμενο γύρο!
-Δεν αφήνεις τις εξυπνάδες λέω εγώ...; Δεν πρόκειται ούτε να με ακουμπήσεις με την κάρτα του Αιγύπτιου Θεού...Κάλεσέ τον αν θέλεις...Και θα δεις τη δική μου απάντηση. Παίζω τη μαγική κάρτα Μέγα Ξίφος. Με αυτήν μπορώ να καλέσω αυτόματα τον εαυτό μου (5000) στην αρένα καθώς και το άλλο μου μισό, την Sailor Jupiter δηλαδή (4000) Εκτός αυτού, για κάθε κάλεσμα, εσύ χάνεις 500 πόντους ζωής κι αυτοί οι πόντοι προστίθενται σε μένα.
Έτσι ο Neo ανέβηκε στους 5000 πόντους ζωής ενώ αντίθετα ο Niofarus έπεσε στους 1200
-Ακόμα κι αν βάζεις κι άλλα τέρατα στην αρένα για να προστατευτείς, δεν θα έχει σημασία. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο! Σειρά μου!!! Ήρθε επιτέλους η ώρα...! θα προσφέρω τα τρία μου τέρατα σαν θυσία!!! Και στη θέση τους έρχεται η κάρτα του Αιγύπτιου Θεού!!! Ο Φτερωτός Δράκος του Ρα!!!
Ακριβώς ότι ζητούσε ο Neo:
-Καλή προσπάθεια κουφιοκέφαλε...Ενεργοποίησες την παγίδα μου!!! Το Σκουλαρίκι Τριαντάφυλλο!!!
Όταν η εικόνα της παγίδας εμφανίστηκε, ταυτόχρονα η Mako χαμογέλασε...
-Τι είναι αυτό πάλι...;!!!
-Κοίτα καλύτερα τα τέρατα που θυσιάζεις. Πριν σταλούν στο νεκροταφείο, η επιθετική τους δύναμη, μεταφέρεται στους πόντους ζωής μου!!!
-Στάσου...!!! Αυτό σημαίνει ότι...!!!
-Ότι η κάρτα του Αιγύπτιου θεού, σου είναι άχρηστη!!!
Και δεν είχε άδικο σε αυτό. Με μια κίνηση ο Neo έφτασε στους 9550 πόντους ζωής ενώ από την άλλη, όταν ο Ρα εμφανίστηκε μέσα από τις φλόγες, η επίθεσή του ήταν το απόλυτο μηδέν. Κάτι που σόκαρε τον Niofarus:
-Πώς γίνεται ένας Αιγύπτιος Θεός να έχει επιθετική δύναμη μηδέν πόντων;!
-Ανόητε!!! Η επιθετική δύναμη του Φτερωτού Δράκου του Ρα ισοδυναμεί με το άθροισμα της επίθεσης των τεράτων που θυσίασες για να τον καλέσεις και χάρη στην παγίδα μου, όταν τα τέρατά σου στάλθηκαν στο νεκροταφείο, είχαν μηδέν πόντους επίθεσης. Έτσι ο Φτερωτός σου Δράκος κλήθηκε με μηδέν πόντους. Ήξερα πως θα επιχειρούσες να μου βουτήξεις την κάρτα του Αιγύπτιου Θεού κι έτσι ήμουν έτοιμος γι αυτό! Νόμιζες πως θα χρησιμοποιούσες τον Ρα εναντίον μου ε;!!! Ούτε να σου περνάει τέτοια ιδέα ηλίθιε!!!
-Να σε πάρει Neo...!!! Θα μου το πληρώσεις όταν σε στείλω στις σκιές!!! Γυρίζω τον Puppet Master σε θέση άμυνας!!!
-Σειρά μου τότε!!! Κέλτη Ξιφομάχε!!! Ξεφορτώσου αυτή τη μαριονέτα αμέσως!!!
Και η λεπίδα του σπαθιού του ξιφομάχου, έκοψε στα δύο τον Puppet Master για να τον καταστρέψει.
-Τελειώνω το γύρο μου!!!
-Τότε είναι η δική μου σειρά!!! Δε χρειάζομαι ένα τάρας με μηδέν επίθεση!!! Γι αυτό θα θυσιάσω το Φτερωτό Δράκο του Ρα!!! Και στη θέση του έρχεται Ο Σκοτεινός Άρχοντας!!! (2450)
-Δεν παραξενεύομαι που πέταξες τον Αιγύπτιο Θεό τόσο εύκολα.
-Και λοιπόν; Ακόμα κ αν καταφέρεις να τον καλέσεις χωρίς καμία θυσία, θα είναι άχρηστος και σε σένα! Αλλά ο γύρος μου δεν τελείωσε ακόμη! Βγάζω τρία τέρατα από το νεκροταφείο και θα φέρω ένα τέρας που ανήκε στον προηγούμενο αντίπαλό σου! Τη Σκοτεινή Νεκροφοβία!!! (2200) Μετά παίζω την Πρόωρη Ταφή. Δίνοντας 800 πόντους ζωής, θα αναστήσω το Δούκα του Αφανισμού!
-Σειρά μου λοιπόν!!! Παίζω τη μαγική κάρτα Κόσμημα των 4 Ψυχών, έπειτα ρίχνω μια κάρτα ανάποδα και τελειώνω το γύρο μου!!!
-Επιτέλους!!! Όλα είναι έτοιμα για την απόλυτη θυσία...
-Τι εννοείς;!
-Ετοιμάσου να βιώσεις μια δύναμη ίδια αν όχι ανώτερη από αυτήν του Αιγύπτιου θεού σου...
-Εμπρός λοιπόν...
-Θυσιάζω τα τρία μου τέρατα για να καλέσω το απόλυτο θηρίο!!!
Ο Neo δεν είπε λέξη και ο Niofarus συνέχισε έχοντας τα χέρια του υψωμένα:
-Από τα βάθη της αβύσσου σε καλώ ανίκητο θηρίο, έλα μέσα από τις πιο σκοτεινές σκιές και ρίξε την οργή σου πάνω στον εχθρό μου!!! Ο πιο ισχυρός από τους Μοχθηρούς θεούς είναι εδώ!!! ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!! ΜΟΧΘΗΡΟ AVATAR!!! (????)
Με το που μπήκε η κάρτα στη θέση της, μια δόνηση άρχισε να κουνά το έδαφος και ο αέρας άρχισε να πάλλεται. Κάτι αναδεύτηκε μες στο σκοτάδι. Κάτι που πλησίαζε με ολοένα και μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά στα μάτια των μονομάχων συνέχιζε να είναι αόρατο. Όχι όμως για πολύ...
Ένα δυνατό φως άστραψε ξαφνικά στην αρένα. Κραυγές τρόμου ακούστηκαν από αυτούς που βρίσκονταν παρακολουθούσαν. Ο Neo κοίταζε με απάθεια τα νέο πλάσμα ενώ ο Niofarus χαμογελούσε χαιρέκακα. Το Μοχθηρό Avatar είχε εμφανιστεί.
Εξωτερικά φαινόταν σαν μια μεγάλη, μαύρη σφαίρα, η οποία περιστρεφόταν γύρω από τον εαυτό της με μεγάλη ταχύτητα. Αλλά κάτι περίεργο συνέβαινε. Το φως που περνούσε μέσα από την κενή περιοχή της σφαίρας δεν έβγαινε ξανά από την άλλη πλευρά.
-Ώστε αυτό είναι το δυνατό σου θηρίο...
-Ακριβώς!!! Και με αυτό θα σφραγίσω την καταστροφή σου Neo!!!
-Πώς βγαίνουν οι πόντοι επίθεσης και άμυνας;!
-Εύκολο. Οι πόντοι επίθεσης και άμυνας του Μοχθηρού Avatar είναι πάντα 100 περισσότεροι από το ισχυρότερο τέρας στην αρένα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εσένα!
-Αδύνατον!!!
Ήταν όμως πολύ δυνατόν. Αυτόματα η επίθεση και η άμυνα του Μοχθηρού Avatar πήγε στους 5100 πόντους και μπορούσε να καταστρέψει κάθε τέρας του Neo.
-Ήρθε επιτέλους η ώρα!!! Μοχθηρό Avatar, Καιρός να δείξεις τη δύναμή σου!!! κατάστρεψε τον Άγριο Ξιφομάχο Κέλτη αμέσως!!!
Η σφαίρα άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της με εκπληκτική ταχύτητα. Ο ξιφομάχος του Neo δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτα γι αυτό. Όταν όμως ένιωσε ότι πλέον δεν βρισκόταν στο έδαφος, κατάλαβε ότι η μοίρα του είχε πλέον σφραγιστεί. Το τελευταίο πράγμα που μπορούσε πλέον να νιώσει ήταν το ότι πλησίαζε όλο και περισσότερο στη σφαίρα. Μέχρι που απορροφήθηκε από αυτήν...Όμως ο Neo δεν έχασε τίποτα εκτός από το τέρας του...
-Τι συμβαίνει...;!!! θα έπρεπε να είχες καταστραφεί!!! Τι έκανες;!!!
-Ξέχασες το Κόσμημα των 4 Ψυχών; Μου επιτρέπει να σώζομαι από επιθέσεις 4 φορές. Και αυτή ήταν η πρώτη. Γιατί δεν ξαναδοκιμάζεις;
-Όσο κι αν το θέλω, δεν μπορώ!!! Πρέπει να τελειώσω το γύρο μου!!!
-Τότε είναι η σειρά μου!!! Αποκαλύπτω την ανάποδη κάρτα μου!!!
Η κάρτα του όμως δεν αποκαλύφθηκε, ηλεκτρίστηκε για λίγο και μετά έμεινε ανάποδα όπως την έβαλε.
-Τι έγινε τώρα;!!! Είπε ο Neo με θυμό.
-Θα σου εξηγήσω. Όταν καλείται το Μοχθηρό Avatar, δεν μπορείς να παίξεις παγίδες και μαγικές κάρτες μέχρι να περάσουν δύο γύροι. Με άλλα λόγια, η ανάποδη κάρτα σου είναι άχρηστη για την ώρα...
-Τότε τελειώνω το γύρο μου...
-Χαίρομαι που το ακούω. Τώρα θα αρχίσει το μαρτύριό σου. Θα καταστρέφω τα τέρατά σου ένα ένα!!! Ενώ εσύ δεν θα είσαι σε θέση να κάνεις τίποτα!!! Αυτή τη φορά, θα καταστρέψω εσένα τον ίδιο!!!
-Δε θα σε αφήσω!!!
-Νομίζεις ότι έχεις επιλογή γι αυτό;!!! Εμπρός Μοχθηρό Avatar!!! Εξόντωσε τον Neo-Red Ranger!!!
Τώρα το θύμα δεν ήταν μόνο η κάρτα αλλά και ο ίδιος ο Neo. Όταν η κάρτα του καταστράφηκε, αυτός έκανε πίσω πιάνοντας το στήθος του από τον πόνο μιας και ένιωσε για τα καλά αυτό το χτύπημα...
-Neo!!! Είσαι καλά;!!! Του φώναξε τότε η Sailor Jupiter που βρισκόταν πιο πίσω με τις άλλες και παρακολουθούσε...
-Μια χαρά είμαι...Απάντησε αυτός καθώς βγήκε πάλι μπροστά.
-Μην εγκαταλείπεις!!! Είμαστε όλοι μαζί σου!!! Του φώναξε και η Sailor Moon.
-Δεν υπάρχει περίπτωση!!! Τις διαβεβαίωσε εκείνος Αλλά ήταν εμφανές ότι οι επιλογές του λιγόστευαν:
«Πώς θα αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα...; Με προστατεύει για την ώρα το κόσμημά μου αλλά σε δύο επιθέσεις, θα χάσω...Πρέπει να κάνω υπομονή και να αντέξω. Η ανάποδη κάρτα που έπαιξα, είναι το κλειδί όλης της μονομαχίας...»
-Είναι η σειρά μου...Θα ρίξω ένα τέρας ανάποδα και θα τελειώσω το γύρο μου...
-Αυτό θα το απολαύσω....θα το ευχαριστηθώ να σε δω να σφαδάζεις...Θα καταστρέψω την πολύτιμη κάρτα σου!!!
-Δε θα τολμήσεις!!! Έτσι και το κάνεις, θα το μετανιώσεις πικρά!!!
-Και πώς θα με εμποδίσεις; Το τέρας μου είναι πάντα 100 πόντους δυνατότερο από κάθε τέρας σου. Τώρα που ο Neo-Red Ranger καταστράφηκε, η επίθεσή του είναι 4100 πόντοι, πάντα δυνατότερο από οποιοδήποτε τέρας στην αρένα
-Κάθαρμα...!!!
-Και τώρα, ώρα να σε κάνω να υποφέρεις!!! Ελπίζω να το απολαύσεις όπως κι εγώ...Εμπρός θηρίο μου!!! Διάλυσε την Sailor Jupiter!!!
Έτσι κι έγινε. Η σφαίρα άρχισε να περιστρέφεται ακόμα πιο γρήγορα μέχρι που έφτασε στην Sailor Jupiter την οποία τράβηξε μέσα στο πεδίο της για να την καταστρέψει τελείως. Κάτι που ο Neo δεν μπόρεσε να αντέξει:
-ΟΧΙ!!!!!
Όταν η καταστροφή τελείωσε, δεν είχε μείνει τίποτα...Αυτό ήταν μεγάλο σοκ για τον Neo. Δεν μπόρεσε να το υπομείνει...
-Σε χρειάζομαι ακόμη...Έλεγε καθώς την έβλεπε να γίνεται κομμάτια μπροστά του. Μη αντέχοντας να βλέπει, γονάτισε κάτω. Τότε η οργή του άρχιζε να φωλιάζει και πάλι μέσα στην καρδιά του και ο θυμός να τον κυριεύει για άλλη μια φορά. Αυτό φάνηκε από χιλιόμετρα μακριά και η Sailor Jupiter το ένιωσε καθώς τη διαπέρασε ένα ρίγος.
-Neo!!! Όχι!!! Έλεγξε το θυμό σου!!!
Από την άλλη ο Niofarus απολάμβανε αυτή τη στιγμή:
-Αυτό είναι!!! Ο θυμός σου θα μου δώσει τη δύναμη για να σε νικήσω!!! Κι εσύ θα περιπλανιέσαι για πάντα στην άβυσσο του Βασιλείου των Σκιών του είπε γελώντας χαιρέκακα.
Όταν ο Neo σηκώθηκε και πάλι όρθιος, ήταν κυριευμένος από θυμό και οργή, τα μάτια του είχαν κοκκινίσει και στο πρόσωπό του φαινόταν καθαρά ότι τίποτα δεν θα τον σταματούσε.
-Πώς τόλμησες....Πώς τόλμησες να καταστρέψεις την πολύτιμη κάρτα μου;!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑ!!!
-Έτσι όπως σε βλέπω, δεν είσαι σε θέση να με απειλείς. Έχεις μόνο ένα τέρας και μια επίθεση. Σε λίγο θα τα χάσεις όλα!!! Τώρα θηρίο μου!!! Κάνε σκόνη το ανάποδο τέρας του!!!
Όπως κι έγινε. Αυτή τη φορά η επίθεση ήταν πιο ισχυρή από οποιαδήποτε προηγούμενη. Το ανάποδο τέρας καταστράφηκε και το αστικό κύμα παρέσυρε τον Neo και τον σώριασε στο έδαφος αναίσθητο.
-Όλα τελείωσαν Neo!!! Δεν έχεις άλλη επίθεση να προστατευτείς!!! Παραδώσου και αποδέξου τη μοίρα σου!!!
-Ποτέ...δε θα παραδοθώ...σε σένα...!!! Είπε καθώς δοκίμαζε να σηκωθεί όρθιος, αλλά μάταια, έπεσε και πάλι κάτω.
-Καλύτερα να μείνεις κάτω Neo!!! Όλα τελείωσαν!!! Δεν έχεις τίποτα!!! Ξέρω ότι το τελευταίο σου τέρας ήταν η Υπνοπαγίδα που στέλνει κάθε κάρτα που κρατάς, στο νεκροταφείο. Και αυτή τα στιγμή δεν έχεις απολύτως τίποτα στην αρένα ή το χέρι σου. Γι αυτό υποκλίσου σε μένα!!!
-Δεν ισχύει κάτι τέτοιο!!! Ακούστηκε τότε μια φωνή μέσα στο μυαλό του.
-Δεν μπορεί...Φαραώ...Προσπάθησε να πει ο Neo...
-Όπως ξέρεις πολύ καλά, το πνεύμα μου, είναι πάντα μαζί σου. Ποτέ δεν είσαι μόνος σου. Όλοι εμείς πιστεύουμε σε σένα. Δες και μόνος σου. Του είπε και τον οδήγησε σε μια καινούρια διάσταση.
-Πού βρισκόμαστε...;
-Εδώ βρίσκονται όλα τα πρόσφατα γεγονότα Neo. Και εδώ είμαστε κι εμείς. Όλοι έτοιμοι να σε υποστηρίξουμε. Του είπε και έκανε στην άκρη για να φανούν και οι άλλες πέντε.
-Είστε κι εσείς εδώ...Είπε με κάποια έκπληξη.
-Φυσικά...Πώς θα μπορούσαμε να λείπουμε από το μυαλό σου...; Του είπε η Sailor Jupiter χαρίζοντάς του το πιο γλυκό της χαμόγελο.
-Ξέρουμε πως μπορείς να νικήσεις. Του είπε και η Sailor Mars.
-Σωστά. Όσο είμαστε μαζί σου, δεν πρόκειται ποτέ να χάσεις. Τώρα σήκω και δώσ’του ένα καλό μάθημα. Τον πρότρεψε η Sailor Moon...
-Έχει δίκιο. Συμπλήρωσε ο Atem. Θυμήσου τη δεύτερη ιδιότητα της Υπνοπαγίδας...Αυτή θα σου δώσει τη νίκη....
Το πνευματικό αυτό παιχνίδι, τον ανανέωσε και κατάφερε να κοπάσει την οργή του. Τόσο που βρήκε πάλι δύναμη να ξανασηκωθεί:
-Θα σε νικήσω!!! Απλά δες με!!!
-Δεν ξέρεις πότε να τα παρατήσεις έτσι; Εντάξει. Αν θέλεις τόσο πολύ να χάσεις, ποιος είμαι εγώ που θα σε εμποδίσω...Τώρα που η μαγική σου κάρτα δεν ενεργεί πια, είσαι ανοιχτός σε επίθεση!!!
-Πιο σιγά ηλίθιε!!! Ο γύρος σου τελείωσε από καιρό!!! Τώρα είναι η σειρά μου και σε αυτόν το γύρο θα σε εξαφανίσω μια για πάντα!!!
Τότε ο Neo έκλεισε τα μάτια του και άρχισε να τραβάει κάρτες. Ταυτόχρονα άλλο ένα «παιχνίδι» παιζόταν στο μυαλό του:
-Έλα καλέ μου...τράβηξε 5 κάρτες, μια για την καθεμιά μας. Είπε η Sailor Jupiter και όλες τους ακούμπησαν τα χέρια τους στο δίσκο του, μετά η καθεμία του έδωσε από μία κάρτα. Όταν ολοκλήρωσε το τράβηγμα των καρτών, άνοιξε τα μάτια και είπε:
-Ετοιμάσου να χάσεις!!!
-Τι θέλεις να πεις;!!!
-Κλεισ’το και θα πω τι εννοώ!!! Τώρα που πέρασαν δύο γύροι, μπορώ να χρησιμοποιήσω τις μαγικές μου κάρτες και τις παγίδες μου! Πρώτα ενεργοποιώ την ανάποδη κάρτα μου!!! Το Νόμισμα του Τρικέρατου!!! Με αυτό, κάθε ειδική ικανότητα στα τέρατα του αντιπάλου μου, ακυρώνεται!!! Έτσι το Μοχθηρό σου Avatar θα έχει την ίδια μοίρα με αυτήν του Φτερωτού Δράκου του Ρα. Το απόλυτο μηδέν!!!
-Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!!!
-Το έκανα ήδη!!! Τώρα το τέρας σου είναι ένα τίποτα!!! Και η κίνησή μου δεν τελείωσε ακόμα!!! Παίζω την επόμενη μαγική κάρτα με το όνομα Χρονοεπιστροφή!!! Με αυτήν μπορώ να φέρω ένα τέρας πίσω από το νεκροταφείο μου. Αν αυτό το τέρας είναι ένας Ranger, γυρίζει πίσω με τη διπλάσια επίθεση!!! Και διαλέγω εμένα φυσικά!!! Δες την επιστροφή μου στην αρένα με επιθετική δύναμη 10000 πόντων!!!
-Δεν τελειώσαμε ακόμα!!!
-Τελειώσαμε!!! Χάρη στην ειδική μου ικανότητα, μπορώ να καλέσω κάθε τέρας με το όνομα Jupiter στον τίτλο!! Γι αυτό, ελάτε σε μένα Sailor Jupiter (4000) και Αιώνια Sailor Jupiter!!! (4500)
-Θα τελειώσεις επιτέλους;
-Όλα είναι έτοιμα...Παίζω τη μαγική κάρτα Αναγέννηση Τέρατος!!! Είσαι καταδικασμένος!!! Θα φέρω πίσω από το νεκροταφείο ένα τέρας που σπατάλησες με μεγάλη ευκολία!!! ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΔΡΑΚΟ ΤΟΥ ΡΑ!!!! ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!
Βάζοντας τη μαγική κάρτα στην υποδοχή, η θέση όπου οι κάρτες μπαίνουν στο νεκροταφείο του Niofarus, άρχισε να καίγεται και μέσα από τις φλόγες, ο Θεός της Αιγύπτου, βγήκε, αλλά ήταν κλεισμένος μέσα στη φωτεινή του σφαίρα...
-Καιρός να δεις τη δύναμη της κάρτας του Αιγύπτιου Θεού!!! Τώρα κάνε πίσω γιατί θα απαγγείλω τον αρχαίο ύμνο. Αυτόν που θα ξεκλειδώσει τη δύναμή του...! Είπε τότε ο Neo και σταύρωσε τα χέρια του.
-Μου αρέσει αυτό το κομμάτι της μάχης πάντα...παρατήρησε η Sailor Jupiter...
-Κι εμένα το ίδιο. Έχει κάτι το μυστηριώδες όταν απαγγέλει αυτά τα μαγικά λόγια, συμπλήρωσε και η Sailor Moon
“Ισχυρέ προστάτη του Ήλιου και του ουρανού, σε καλώ άκου τη φωνή μου. Μεταμορφώσου από σφαίρα φωτός και φέρε μου τη νίκη σε αυτή τη μάχη. Σφράγισε την έρημο με τη λάμψη σου και ρίξε την οργή σου πάνω στον εχθρό μου. Ξεκλείδωσε τις δυνάμεις σου από βαθειά ώστε μαζί να νικήσουμε”
Όσο ο Neo έλεγε τα λόγια, η σφαίρα άνοιγε και το σώμα του Θεού της Αιγύπτου άρχισε να παίρνει μορφή ξεκινώντας από τα φτερά του:
-ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΦΤΕΡΩΤΕ ΔΡΑΚΕ ΤΟΥ ΡΑ!!!
Μόλις το είπε αυτό, ο Φτερωτός Δράκος του Ρα βγήκε επιτέλους από τη σφαίρα παίρνοντας τη μορφή του και άφησε μια κραυγή.
-Σήκω θηρίο μου, στάσου δίπλα μου. Και μαζί, θα νικήσουμε!!!
-Δεν μπορεί να κατάφερες να καλέσεις τον Ρα. Δεν έχει κανέναν πόντο επίθεσης!!!
-Ως συνήθως δεν έχεις ιδέα...!!! Δεν έχεις ακούσει ποτέ για ειδικές ικανότητες;!!! Τώρα θα μας θυσιάσω και τους τρεις και θα μεταφέρω τους πόντους επίθεσης στον Φτερωτό μου Δράκο!!! Κι έτσι η δύναμή του θα εκτοξευθεί στα ύψη!!!
Το είπε και το έκανε αμέσως. Ο ίδιος και οι άλλες δύο κάρτες του, θυσιάστηκαν άμεσα και οι πόντοι επίθεσης του Ρα έφτασαν στο απίστευτο νούμερο των 18500 πόντων.
-Δεν είναι δυνατόν!!! Πώς έφτασε η δύναμή του τόσο ψηλά με μία μόνο κίνηση;! Ρωτούσε τρομοκρατημένος ο Niofarus.
-Και δεν είναι μόνο αυτό!!!
-Έχει κι άλλο; Όχι!!!
-Αρκετά!!! Ένας γύρος μου είναι αρκετός για να σε εξαφανίσω από αυτόν τον κόσμο με ένα και μόνο χτύπημα χάρη σε άλλη μια ειδική ικανότητα του Αιγύπτιου Θεού μου!!! Είπε ξανά ο Neo κι έκλεισε τα μάτια του, έπειτα σταύρωσε και πάλι τα χέρια του. Όσο ο χρόνος περνούσε, άρχισε να εξαφανίζεται σταδιακά από την αρένα, μέχρι που στο τέλος δεν έμεινε τίποτα.
-Τι κάνεις τώρα;!
-Αποκαλύπτω την αληθινή δύναμη του Φτερωτού Δράκου του Ρα!!! Τώρα όλοι οι πόντοι ζωής μου εκτός από έναν, μετατρέπονται σε πόντους επίθεσης του Αιγύπτιου Θεού!!! Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα με δεις, πριν σε καταπιούν οι σκιές για πάντα!!!
Όταν ο Neo εξαφανίστηκε από την αρένα, εκτός από τους πόντους ζωής του, εξαφανίστηκε και το σώμα του επίσης. Για την ακρίβεια μεταφέρθηκε κι αυτό στον φτερωτό Δράκο. Τώρα ο προορισμός του ήταν να γίνει ένα με το τέρας του και να του δώσει το εξωφρενικό νούμερο των 27949 πόντων επίθεσης...
-Πώς το έκανες αυτό...;!
-Χάρη στη ειδική του ικανότητα, κατάφερα να ενωθώ με τον Αιγύπτιο Θεό μου!!! Και τώρα θα πληρώσεις για όλα!!! ΕΜΠΡΟΣ ΦΤΕΡΩΤΕ ΔΡΑΚΕ ΤΟΥ ΡΑ!!! ΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!! ΘΕΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙ ΦΩΤΙΑΣ!!!
Όπως κι έγινε τελικά. Η μπάλα που έφυγε από το στόμα το Ρα, τύλιξε στις φλόγες το Μοχθηρό Avatar και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το κατέστρεψε. Το ίδιο και τον κάτοχό του τον οποίο έκαψε ζωντανό.
-Η μοχθηρή σου βασιλεία τελειώνει!! ΑΝΤΙΟ!!! Ήταν τα τελευταία λόγια του Neo πριν τον αποτελειώσει συντρίβοντας το μυαλό του.
Όταν η μονομαχία ολοκληρώθηκε, οι σκιές εξαφανίστηκαν και ο Neo ήταν ο μεγάλος νικητής. Αμέσως όλες οι Sailor τον πλησίασαν και τον συνεχάρησαν.
-Τα κατάφερες...! Του είπε χαρούμενη η Sailor Mercury.
-Όλοι μας τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος για σας. Είπε εκείνος κοιτώντας ειδικά την Sailor Moon και την Sailor Jupiter. Μαζί νικήσαμε τη Σκοτεινή Τριάδα.
-Δεν ήταν τίποτα...Είπε τότε η Sailor Moon με μια δόση αμηχανίας.
-Και τώρα...; Αναρωτήθηκε η Sailor Venus.
-Και τώρα...Ελπίζω να μην προκύψει κάτι άλλο, χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση. Ελάτε τώρα, τους είπε ο Neo κι έβαλε μπροστά το χέρι του, αμέσως ακολούθησαν και οι άλλες και έδωσαν τον όρκο τους κάτω από το φως του ήλιου που μόλις είχε κάνει την εμφάνισή του...
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Σεπ 10, 2012 12:39 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 42
ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Η περιπέτεια με τους μοχθηρούς Θεούς είχε τελειώσει και οι ήρωές μας εκτός από τη νίκη, είχαν κερδίσει κι άλλα σημαντικά οφέλη. Όμως ο Neo δεν έμεινε ούτε τώρα ικανοποιημένος. Κάτι υπήρχε που δεν το έλαβε ακόμα. Γι αυτό το λόγο λοιπόν, ένα μήνα μετά τη μονομαχία του με τον Niofarus, αποφάσισε να ταξιδέψει και να βρει τον άνθρωπο που τον οδήγησε σε αυτό το δρόμο.
Όταν έφτασε στο σπίτι μετά τη βόλτα της με τα κορίτσια, η Makoto βρήκε ένα σημείωμα στο γραφείο του που έγραφε τα παρακάτω:
«Αγάπη μου, νικώντας τη σκοτεινή πλευρά μου, επέλεξα το δρόμο του φωτός από το δρόμο του σκότους. Όμως αυτός ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Απαιτεί σκληρή δουλειά και την καρδιά μου να είναι καθαρή από κάθε συναίσθημα περιττής οργής και θυμού...Γι αυτό λοιπόν θα αποσυρθώ για λίγο καιρό ώστε να καταφέρω να δαμάσω αυτήν την οργή. Θα επιστρέψω σύντομα ανανεωμένος στην αγκαλιά σου...Σου εμπιστεύομαι τον οπλισμό μου και όλα μου τα πράγματα...Σ’αγαπώ...Neo»
Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, ένιωσε ένα περίεργο συναίσθημα να την κυριεύει σε όλο της το σώμα. Κάτι ευχάριστο, το οποίο έβγαλε προς τα έξω...:
«Τώρα είμαι διπλά περήφανη για σένα...Εύχομαι να πετύχει το ταξίδι σου...» Είπε καθώς κρατούσε σφιχτά το χαρτί στα χέρια της...
Όσο για τον Neo, έπραξε αυτό που είπε. Δεν πήρε τίποτα από τον οπλισμό του. Κράτησε μόνο το ρολόι της τηλεμεταφοράς που φορούσε. Έβαλε μέσα στην τσάντα του μερικά ρούχα, και κάποια είδη πρώτης ανάγκης. Την έκλεισε και άρχισε να περιπλανιέται για να βρει αυτόν που έψαχνε μιας και γνώριζε ότι δεν είχε σταθερή θέση κι έπρεπε να κοπιάσει λίγο.
Τελικά στάθηκε τυχερός και τον βρήκε μέσα σε λίγες ώρες. Βρισκόταν έξω από την πόλη του Τόκυο σε μια απομακρυσμένη αλλά πανέμορφη τοποθεσία μέσα στα δέντρα και τον καθαρό αέρα. Όταν εκείνος τον είδε, δεν τον αναγνώρισε αμέσως, όταν όμως ο Neo πλησίασε πιο κοντά, η φυσιογνωμία του, ήταν γνωστή σε αυτόν.
-Για στάσου...Ο Neo δεν είσαι εσύ...;
-Αυτοπροσώπως δάσκαλε Ryu. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που με θυμάσαι μετά από τόσα χρόνια. Είπε ο Neo και υποκλίθηκε με σεβασμό.
-Σήκω πάνω αγόρι μου...Φυσικά και σε θυμάμαι. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, άκουγα πολλά για σένα και τα κατορθώματά σου...Έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε που σε θυμάμαι. Πες μου όμως. Τι σε φέρνει πάλι σε μένα...;
-Δάσκαλε...Χρειάζομαι τη βοήθειά σου...Μπορεί να νίκησα κάθε εχθρό που παρουσιάστηκε αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να μάθω το νόημα των δυνάμεών μου και της αληθινής μου φύσης. Επίσης ο θυμός και η οργή μου, με κυριεύουν συχνά κατά τη διάρκεια της μάχης...Σε παρακαλώ.. Δώσε μου τα συμβουλή σου...
-Καταλαβαίνω πολύ καλά πώς νιώθεις. Έχω ακούσει για τις θεϊκές σου δυνάμεις και νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω στην αναζήτησή σου Ο δρόμος που διάλεξες, είναι πολύ δύσκολος και η οργή δεν πρέπει να έχει θέση. Αν μείνεις μαζί μου, θα μάθεις να χειρίζεσαι καλύτερα την εσωτερική σου δύναμη...
-Θα μείνω...Θα κάνω ότι μου πεις...Του απάντησε ο Neo με αποφασιστικότητα κι έβγαλε την τσάντα από τον ώμο του αφήνοντάς την κάτω.
-Είσαι από τους λίγους που θα μείνουν κοντά μου. Οι περισσότεροι δεν έχουν το κουράγιο και δεν αντέχουν όλα τα μέρη της εκπαίδευσης.
-Είναι μεγάλη μου τιμή που θα με δεχτείς κοντά σου δάσκαλε...Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να μη σε απογοητεύσω...
-Πολύ καλά παιδί μου...Ας αρχίσουμε δουλειά...Πρώτα απ’ όλα θα ήθελες να μου δείξεις τις ικανότητες που ήδη έχεις στις πολεμικές τέχνες;
-Φυσικά...Μπορώ να σου κάνω μια μικρή επίδειξη. Απάντησε ο Neo κι άρχισε να δείχνει στον Ryu ότι γνώριζε μέχρι τώρα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κλωτσιά του Ανάποδου Ψαλιδιού που ήταν η αγαπημένη του. Μετά από λίγα λεπτά, όταν τελείωσε, Ρώτησε τον Ryu:
-Πώς σου φάνηκα;
-Είμαι εντυπωσιασμένος, έχεις πολύ καλά στοιχεία. Ιδιαίτερα με ενθουσίασε αυτή η τελευταία κλωτσιά που δοκίμασες. Ποιος σου την έμαθε;
-Την έμαθα μόνος μου αυτήν. Όλα τα υπόλοιπα μου τα δίδαξε ένας φίλος από την Αμερική...
-Έξοχα. Είσαι ήδη μέσα στο κλίμα και τη φιλοσοφία που επιθυμώ να σου μεταδώσω. Όταν η εκπαίδευση τελειώσει, θα είσαι σε θέση να νικήσεις οποιονδήποτε και σε συνδυασμό με τις δυνάμεις σου, θα είσαι ανίκητος.
Έτσι πέρασαν δύο μέρες σκληρής προπόνησης που κρατούσε πολλές ώρες, όμως ο Neo δεν έβγαζε λέξη. Ήταν προετοιμασμένος για όλα και μπροστά στα οφέλη που θα αποκόμιζε, έκανε πίσω κάθε μορφή πόνου. Κάθε χτύπημα που δεχόταν από τις κινήσεις του δασκάλου του, τον πείσμωνε και τον έκανε δυνατότερο. Το μόνο που τον λύγιζε κάποιες φορές ήταν η φυσιολογική κούραση. Αλλά και πάλι δεν παραπονιόταν.
Την τρίτη μέρα, το βασικό μέρος της εκπαίδευσης είχε ολοκληρωθεί, αλλά ο Neo δεν ένιωθε ακόμα έτοιμος. Ειδικά μετά από αυτό που του είπε ο Ryu:
-Άκουσέ με παιδί μου, η βασική σου εκπαίδευση έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Σου έμαθα όλες τις βασικές κινήσεις που με συνοδεύουν. Είσαι έτοιμος για τη μεγάλη σου πρόκληση;
-Ε......ναι....Νομίζω...Απάντησε ο Neo με κάποιο δισταγμό. Ποιον θα πρέπει να αντιμετωπίσω...;
-Εγώ θα είμαι ο αντίπαλός σου...
-Τι...; Εγώ...Δηλαδή...δεν είμαι ακόμα έτοιμος γι αυτό...
-Βλέπω την αμφιβολία στα μάτια σου παιδί μου...Φοβάσαι το τίμημα της ήττας, σωστά...; Δεν θα πρέπει να φοβάσαι. Αυτή η μάχη δεν κρίνει τη σωτηρία του κόσμου, ούτε θα στιγματίσει τη φήμη σου. Από την ήττα μαθαίνουμε πολλά περισσότερα. Αν με νικήσεις, θα είσαι έτοιμος να βγεις στις αληθινές μάχες. Αν όμως χάσεις, δεν πειράζει και πάλι, Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις από τα λάθη σου. Λοιπόν; Δέχεσαι;
Μετά από λίγα λεπτά ο Neo έδωσε την απάντησή του:
-Δέχομαι...Όμως ήταν παραπάνω από φανερό ότι η ήττα τον φόβιζε για τα καλά...
-Χαίρομαι γι αυτό...
-Όμως θέλω να ζητήσω μια χάρη.
-Τι χάρη;
-Αφού πρέπει να παλέψω μαζί σου, δεν θέλω να κάνεις οικονομία δυνάμεων, ούτε να με λυπηθείς σε αυτήν τη μονομαχία. Θα ήθελα να βάλεις κάθε σταγόνα ενέργειας που διαθέτεις ώστε να με σπρώξεις να βάλω κι εγώ τα δυνατά μου.
-Σύμφωνοι.
Και η πρώτη μάχη ήταν έτοιμη να αρχίσει...
-Έτοιμος; Τον ρώτησε ο Ryu.
-Έτοιμος...Απάντησε ο Neo αλλά πάντα διστακτικά...
Και η μονομαχία άρχισε. Πρώτος επιτέθηκε ο Neo αλλά η γροθιά που επιχείρησε, δε βρήκε το στόχο της καθώς ο Ryu παραμέρισε και την απέφυγε εύκολα για να περάσει αμέσως στην αντεπίθεση και να δοκιμάσει μια γυριστή κλωτσιά στο πρόσωπο του Neo. Ούτε όμως κι αυτός πέτυχε καθώς ο Neo κατάφερε να ξεφύγει με μια ανάποδη τούμπα. Κανείς όμως από τους δύο δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει. Πεισμωμένοι και οι δύο συνέχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, ο Ryu συνήθως με τις γροθιές του και ο Neo με τις κλωτσιές, όμως ήταν εμφανές πως ο Ryu ήταν πολύ πιο έμπειρος σε αυτό το θέμα και ο Neo βρισκόταν σε δύσκολη θέση καθώς μπλοκάριζε με μεγάλη δυσκολία τις πανίσχυρες επιθέσεις του αντιπάλου του και εκτός αυτού, η κόπωση άρχισε να τον καταβάλλει. Κάτι που φαινόταν στις κινήσεις του καθώς δεν μπορούσε να τις εκτελέσει σωστά...και πάλι πάντως δεν το έβαζε κάτω. Σε κάποια στιγμή, όταν είχαν πιαστεί στα χέρια αλλά κανείς δεν μπορούσε να επικρατήσει και τελικά χωρίστηκαν, ο Ryu τού είπε:
-Τα πας πολύ καλά...Αλά η μάχη μας πρέπει να τελειώσει...
-Θα τελειώσει...Του είπε τότε ο Neo λαχανιασμένος
Όσο κι αν δεν ήθελε να το παραδεχτεί, δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο και τα χτυπήματά του ήταν πλέον αδύναμα. Δεν μπορούσαν να προξενήσουν ζημιά στον Ryu, ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ξεκίνησε την τελική του επίθεση. Πρώτα πήδηξε στον αέρα και καθώς προσγειωνόταν, έπιασε τον Neo από το δεξί του χέρι και τον πέταξε από την άλλη πλευρά. Με το ζόρι κατάφερε εκείνος να σηκωθεί και δοκίμασε μια απελπισμένη προσπάθεια να τον χτυπήσει με μια γυριστή κλωτσιά αλλά μάταια, δεν είχε καθόλου δύναμη. Και τελικά ο δάσκαλός του, τον αποτελείωσε με την κίνηση που τον χαρακτήριζε. Το κύμα Hadouken, για να τον σωριάσει στο έδαφος μια και καλή...
Όταν η πάλη τελείωσε, τον πλησίασε και του έδωσε το χέρι να σηκωθεί λέγοντάς του:
-Είσαι καλά αγόρι μου...;
-Ήμουν και καλύτερα...Απάντησε ο Neo που δεν έχασε το χαμόγελό του, ούτε μετά από τόσο ξύλο που είχε φάει.
-Έχασες, αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Σύντομα, θα ανακαλύψεις την κρυμμένη σου δύναμη. Θα μονομαχήσουμε ξανά και θα δεις...
-Όπως το φοβόμουν...Δεν είμαι έτοιμος ακόμα γι αυτό...Έχω πολλά να μάθω ακόμα...
-Αρκετά όμως για σήμερα. Είχες μια δύσκολη μέρα και σου χρειάζεται ανάπαυση. Σου προτείνω να ξεκουραστείς για την επόμενη μέρα.
Ο Neo συμφώνησε αλλά αυτή η ήττα δεν τον άφηνε να ηρεμήσει με τίποτα...Το βράδυ που ο δάσκαλός του κοιμόταν, αυτός δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Σε κάποια στιγμή, έβγαλε μέσα από την τσάντα του, μια φωτογραφία της γυναίκας του και κάρφωσε τα μάτια του πάνω της σκεπτόμενος:
«Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά εκεί πέρα...Μου λείπεις Mako μου...Σύντομα όμως θα γυρίσω στην αγκαλιά σου...»
Έπειτα σηκώθηκε όρθιος και βγήκε έξω. Ήταν νύχτα αλλά αυτό ουδόλως τον απασχολούσε. Κοίταζε το άπειρο με τα καστανά του μάτια και παράλληλα σκεφτόταν διάφορα πράγματα:
«Ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα συνέβαινε κάποτε. Έχασα σε αυτή τη μονομαχία και μάλιστα ιδιαίτερα εύκολα. Αυτό δείχνει ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος, έχω πολλά να μάθω. Αλλά δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να εγκαταλείψω...»
Έτσι όπως ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του, οι νυχτερινές ώρες πέρασαν σχετικά γρήγορα και δεν άφησε ούτε για μια στιγμή την φωτογραφία της αγαπημένης του συζύγου από το χέρι του. Τελικά τον πήρε ο ύπνος...
Τελικά την επόμενη μέρα, ο Neo ξύπνησε το μεσημέρι. Ο Ryu τον άφησε να κοιμηθεί μιας και κατάλαβα ότι αυτή η ήττα τον επηρέασε βαθύτατα. Όταν ο Neo ξύπνησε, ο δάσκαλός του ήταν από πάνω του:
-Καλή σου μέρα...
-Καλημέρα...
-Κοιμήθηκες καλά...;
-Αρκετά καλά.....
-Ελπίζω να συνήλθες από χτες μετά τη μάχη μας.
-Μια χαρά είμαι...Ακόμα και από τόσο ξύλο που μου έριξες
Τότε ο Ryu είδε τη φωτογραφία στο χέρι του:
-Αυτή η φωτογραφία είναι της γυναίκας σου;
-Ναι...
-Θα πρέπει να είναι πολύ περήφανη για σένα.
-Κι εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένος που την έχω κοντά μου.
-Σου λείπει ε;
-Μου λείπει...Αλλά αξίζει τον κόπο.
-Δεν πρέπει να φοβάσαι. Δεν έγινε και τίποτα, η μάχη μας δεν είχε σκοπό να σε ταπεινώσει αγόρι μου.
-Ξέρω...Και τώρα έχω πεισμώσει δάσκαλε...Θα βάλω τα δυνατά μου και θα νικήσω. Δε με νοιάζει αν θα πέφτω από εξάντληση, αρκεί να πετύχω το σκοπό μου.
Η μέρα κύλισε με μαθητή και δάσκαλο να συζητούν για ώρες. Μέχρι που έπεσε η νύχτα. Ο Ryu κοιμήθηκε πρώτος αλλά ο Neo δεν είχε σκοπό να κοιμηθεί.
Βγήκε έξω λοιπόν και άρχισε με πείσμα να προπονείται. Δε λογάριαζε ούτε την ώρα ούτε τις συνθήκες. Με μανία ασκούσε τις κινήσεις του και τίποτα δε φαινόταν ικανό να τον εμποδίσει να πετύχει.
Έτσι κύλισε όλη η νύχτα καθώς και η επόμενη. Το μόνο που μπορούσες να ακούσεις, ήταν οι κραυγές του Neo καθώς εκτελούσε τις κινήσεις του. Όταν άρχισε να ξημερώνει, ο Ryu ξύπνησε αλλά όχι από μόνος του, οι κραυγές του Neo τον ξύπνησαν και βγήκε να δει τι συνέβαινε ανοίγοντας διακριτικά την πόρτα:
«Μα τι στην ευχή συμβαίνει...;» Αναρωτήθηκε.
Όταν είδε καθαρά τον Neo να εξασκείται, χαμογέλασε και είπε:
«Το έχει πάρει πολύ στα σοβαρά...Μπορώ να νιώσω την αποφασιστικότητά του...» Είπε και βγήκε από μέσα να τον δει. Όταν ο Neo τον είδε, σταμάτησε να πάρει κάποιες ανάσες.
-Δεν πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου τόσο πολύ...Του είπε.
-Είπα πως θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχω. Θα μονομαχήσουμε ξανά και αυτή τη φορά θα είμαι εγώ ο νικητής.
-Ανυπομονώ γι αυτό. Αύριο θα έχεις τη μονομαχία σου. Του είπε ο Ryu και συνέχισαν να ασκούνται μαζί μέχρι το απόγευμα. Όταν δεν είχαν προπόνηση, ο Neo είχε το μυαλό του στη γυναίκα του και μετρούσε τις ώρες μέχρι να γυρίσει πίσω στη ζεστή αγκαλιά τις...
Και τελικά η μεγάλη μέρα έφτασε, ο Neo ήταν πια έτοιμος, το θεωρούσε και ο ίδιος και με χαρούμενη διάθεση θα αντιμετώπιζε το δάσκαλό του για δεύτερη φορά και ήταν απόλυτα βέβαιος ότι θα ήταν αυτός ο νικητής.
Και δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Ταυτόχρονα όρμησαν ο ένας στον άλλο χωρίς καμιά προειδοποίηση και άρχισαν τα απανωτά χτυπήματα. Όμως αυτή τη φορά ο Neo ήταν προετοιμασμένος στη εντέλεια και μπορούσε να αποκρούσει εύκολα τα χτυπήματα που δεχόταν. Αλλά η άμυνα δεν ήταν αρκετή κι έτσι πέρασε στην επίθεση κι άρχισε να σφυροκοπά χωρίς κανένα έλεος τον Ryu ο οποίος απέφευγε με μαεστρία τις επιθέσεις αλλά τώρα δεν ήταν το ίδιο, οι συνδυασμοί του Neo ήταν πιο ακριβείς και πιο προσεκτικοί με αποτέλεσμα το τελευταίο χτύπημα που δοκίμασε, να τον πετύχει στο στομάχι και να τον κάνει πίσω, αλλά και ο Neo έκανε πίσω μετά από αυτό το χτύπημα. Όταν βρέθηκαν σε μια μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, έσφιξαν τις δεξιές γροθιές τους και όρμησαν «πετώντας» ο ένας εναντίον του άλλου και οι δύο γροθιές τους συγκρούστηκαν στον αέρα. Ήταν τόσο δυνατές που δημιούργησαν ένα δυνατό κύμα αέρα που τους χτυπούσε και τους δύο στο πρόσωπο. Για 15 δευτερόλεπτα, κανείς δεν μπορούσε να επικρατήσει κι έτσι το οστικό κύμα τους πέταξε ξανά πίσω εκεί που ήταν. Λαχανιασμένοι είπαν ο ένας στον άλλο:
-Είμαι εντυπωσιασμένος.... Έχεις βελτιωθεί θεαματικά...
-Στο είχα πει...Αυτή τη φορά δεν θα είναι το ίδιο...Θα νικήσω και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις...
-Εμπρός λοιπόν...!!!
Και αμέσως συνέχισαν χωρίς καθυστέρηση. Κανένα σημάδι κούρασης δε φαινόταν πάνω τους. Σε αυτό το σκέλος της μάχης, ο Neo είχε ένα άλλο σχέδιο:
-Ετοιμάσου!!! Αυτή τη φορά θα πάρεις μια γεύση από το ίδιο σου το φάρμακο!!! Και αμέσως πραγματοποίησε την Εναέρια Γροθιά του Δράκου (Shoyuken) και άφησε το δάσκαλό του κατάπληκτο. Αλλά ούτε κι αυτός κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια, Επιχείρησε με επιτυχία την κλωτσιά-στρόβιλο και χτύπησε τον Neo τρεις φορές στην κοιλιά για να τον κάνει πίσω αρκετά μέτρα. Δεν το έβαλε όμως κάτω, συνέχισε να επιτίθεται, με γυριστές κλωτσιές, με απανωτές δεξιές γροθιές και με ότι μπορούσε. Σε κάποια φάση ο Ryu τού έπιασε τη δεξιά του γροθιά κι επιχείρησε να τον χτυπήσει με τη δική του αριστερή. Ούτε κι αυτός όμως τα κατάφερε γιατί και ο Neo έκανε το ίδιο., έτσι ο ένας κλείδωσε τον άλλο και δεν μπορούσαν να επιτεθούν. Όταν χωρίστηκαν τελικά, άρχισαν και πάλι. Πήδηξαν ψηλά και αντάλλαξαν τα χτυπήματά τους στον αέρα μέχρι να προσγειωθούν και πάλι στο έδαφος.. ξαφνικά ο Ryu άρπαξε τα χέρια του Neo και δοκίμασε να του κάνει ότι και την προηγούμενη φορά αλλά τώρα ο Neo πήδηξε κι έβαλε τα πόδια του πάνω στο χέρι του αντιπάλου του κι έτσι το κόλπο δεν έπιασε, αντίθετα στράφηκε εναντίον του και Ryu την έπαθε τελικά...
Όλα όμως τα ωραία πράγματα, κάποτε τελειώνουν. Όταν σηκώθηκε ο Ryu, είπε:
-Πάλεψες πολύ καλά, αλλά ο αγώνας μας θα τελειώσει στην επόμενη κίνησή μου...
-Είμαι έτοιμος...Απάντησε ο Neo με θάρρος.
Τότε ο Ryu έβαλε πίσω τα χέρια του και τοποθέτησε τις παλάμες του τη μια απέναντι στην άλλη, μετά από λίγο μια λευκή λάμψη άρχισε να παίρνει σχήμα στα χέρια του. Τότε ο Neo κατάλαβε τι σχεδίαζε να κάνει:
-Το Hadouken σου δεν θα πετύχει αυτή τη φορά...
-Θα το δούμε αυτό...!!! Είπε τότε ο Ryu με νεύρο και εκτόξευσε τη βολή του με όλη του τη δύναμη, η βολή πέτυχε τον Neo ακριβώς αλλά δεν το έβαζε κάτω. Συνέχισε να αντιστέκεται σθεναρά και του είπε:
-Όχι...!!! Αυτή ...τη φορά...Δεν θα τα καταφέρεις...!!!
Τότε η αληθινή εσωτερική του δύναμη, άρχισε να αποκαλύπτεται και κόκκινες αστραπές άρχισαν να τυλίγουν όλο του το σώμα. Όταν τον κάλυψαν ολόκληρο, άρχισε να διέρχεται μέσα από το Hadouken και μετά από λίγο άρχισε να το διαπερνά μέχρι που κατάφερε να περάσει από μέσα του. Το όλο σκηνικό άφησε τον Ryu με το στόμα ανοιχτό:
-Δεν μπορεί...!!! Κατάφερες και πέρασες το Hadouken!!! Είναι απίστευτό...!
Όμως ο Νέο μόλις ζεσταινόταν. Βγάζοντας μια πάρα πολύ δυνατή κραυγή, όρμησε τρέχοντας εναντίον του και βάζοντας όση δύναμη είχε στο δεξί του χέρι, τον χτύπησε με μια γροθιά στο στομάχι. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, φύλαξε το καλύτερο για το τέλος. Πήδηξε και τον αποτελείωσε με τη δική του κίνηση. Το Ανάποδο Ψαλίδι, σε τέτοιο σημείο που οι κόκκινες αστραπές τον εξάντλησαν τελείως και τον έβγαλαν νοκ-άουτ από τον αγώνα...
-Τι απίστευτη δύναμη...Έλεγε όταν σηκωνόταν όρθιος μετά από λίγα λεπτά.
-Τα κατάφερα...Επιτέλους νίκησα...Είπε τότε ο Neo καθώς ξεφυσούσε.
-Ναι, με νίκησες καθαρά και τίμια. Το ένστικτό μου βγήκε αληθινό τελικά. Η αληθινή σου φύση αποκαλύφθηκε, είσαι εξαίρετος μαχητής και αφού νίκησες εμένα, τώρα μπορείς να νικήσεις οποιονδήποτε. Το έργο μου ολοκληρώθηκε.
-Σε ευχαριστώ δάσκαλε...Σου χρωστάω πολλά...Τώρα μπορώ να επιστρέψω...
-Και βέβαια μπορείς. Μόνο να θυμάσαι αυτό: Η εσωτερική σου δύναμη είναι το κλειδί του εαυτού σου...
-Θα το θυμάμαι...Απάντησε ο Neo και του έδωσε το χέρι του, έπειτα πήρε την τσάντα του και ήταν έτοιμος να αποχωρήσει...
-Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε...Είπε ο Ryu.
-Κι εγώ...Απάντησε ο Neo και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής.

Όμως....
Δεν γνώριζε όμως ότι όλες αυτές τις μέρες που πραγματοποιούσε την εκπαίδευσή του, παρακολουθούταν συστηματικά από μια μυστηριώδη εγκληματική οργάνωση και ότι τα στατιστικά του καταγράφονταν σε βάσεις δεδομένων...Ειδικά όταν εκτέλεσε τις κινήσεις που νίκησαν τον Ryu, άφησαν άφωνο τον αρχηγό της οργάνωσης...Τον Στρατηγό Bison, ο οποίος είπε...:
-Σύντομα νεαρέ μαχητή....Θα είσαι δικός μου...Και άρχισε να γελά μοχθηρά...
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Σεπ 10, 2012 12:40 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 43
Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ

Δύο μέρες μετά τη αποχώρηση του Neo για την εκπαίδευση του, και οι φίλες του ακολούθησαν το δρόμο του και ξεκίνησαν και αυτές να εκπαιδεύονται χωρίς να γνωρίζουν πόσο θα τους ωφελούσε αυτή η εξάσκηση. Συγκεκριμένα αποτραβήχτηκαν έξω από την πόλη του Τόκυο και ασκούνταν επί πολλές ώρες. Σαν πιο έμπειρη η Mako έδινε το καλό παράδειγμα σε όλες του, οι οποίες ακολουθούσαν πρόθυμα και το μαχητικό τους πνεύμα βελτιωνόταν συνεχώς...Χωρίς όμως να γνωρίζουν ούτε αυτές ότι παρακολουθούνται.
Εν τω μεταξύ, πολύ μακριά από την Ιαπωνία, σε ένα απομακρυσμένο νησί, ένα μαχητικό αεροσκάφος απογειωνόταν από τη βάση της οργάνωσης και ο Στρατηγός Bison που επέβαινε με τους «στρατιώτες» του, ετοίμαζαν το σχέδιό του για στρατολογία νέων μελών.
Ακολουθουμένος από τους τρεις άντρες που τον υπηρετούσαν, κατευθύνθηκε προς τον πίνακα ελέγχου του αεροσκάφους όπου τον περίμενε στην επικοινωνία ο κορυφαίος των επιστημόνων για να του δώσει πλήρη αναφορά σε σχέση με τα καινούρια δεδομένα που συγκέντρωσαν γύρω από τον Neo και τις φίλες του...Δεν πρέπει να παραλειφθεί κιόλας πως στο στράτευμά του, προστέθηκαν και δύο καινούρια μέλη τα οποία θα προκαλέσουν δυσάρεστη έκπληξη στα κορίτσια.
-Αυτή η κλήση με διέκοψε. Ελπίζω για το καλό σου να έχεις να μου πεις κάτι σημαντικό. Ξεκίνησε την κουβέντα ο Bison.
-Ναι Άρχοντά μου. Πρόκειται για τον νεαρό μαχητή που παρακολουθούμε εδώ και καιρό...
-Λέγε λοιπόν, τι βρήκατε γι αυτόν;
-Ονομάζεται Neo και την τελευταία εβδομάδα, πραγματοποιούσε εκπαίδευση κοντά στον Ryu. Ήρθε στο Τόκυο πριν από 5 χρόνια για μόνιμη εγκατάσταση και είναι ειδικός στους υπολογιστές.
-Δε χάνει το χρόνο του βλέπω. Επέλεξε το καλύτερο για να εξασκηθεί...
-Δεν είναι μόνο αυτό κύριε...Την τελευταία μέρα της εκπαίδευσής του, πάλεψε με τον Ryu και κατάφερε να βγει νικητής. Αυτό που μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η δύναμη που κρύβεται σε αυτόν το μαχητή. Οι δορυφόροι μας κατέγραψαν πολύ υψηλά στατιστικά. Ιδιαίτερα στην τελευταία του κίνηση.
Και του έδειξε την κίνηση του Ψαλιδιού.
-Πράγματι...Δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοια νούμερα. Αυτός ο νεαρός μαχητής κρύβει απίστευτη δύναμη. Ας δούμε αν μπορεί να ελεγχθεί από τις Ψυχικές μου Δυνάμεις...
-Όμως κύριε...Υπάρχει κάτι ακόμα. Από το Τόκυο έχουμε λάβει κάτι ασυνήθιστα δεδομένα σχετικά με μια ομάδι κοριτσιών...
-Τι είδους ομάδα;
-Αποτελείται από πέντε νεαρά κορίτσια με ιδιαίτερες δυνάμεις οι οποίες αυτήν την περίοδο εξασκούνται στην ξιφασκία και το τζούντο.
-Μπορείς να μου πεις τα ονόματά τους;
-Και βέβαια Άρχοντά μου...Με τη σειρά που τις βλέπετε, ονομάζονται ως εξής: Tsukino Usagi, Mizuno Amy, Hino Reye, Kino Makoto και Aino Minako. Κάθε μια από αυτές κρατά στα χέρια της τη δύναμη ενός πλανήτη από το ηλιακό μας σύστημα, κάτι που τις κάνει πολύ δυνατές.
-Αλήθεια; Αυτό δείχνει ενδιαφέρον...
-Υπάρχει και κάτι ακόμα...
-Και τι είναι αυτό;
-Η πολεμίστρια με το όνομα Kino Makoto, γνωστή και ως Sailor Jupiter, είναι σύζυγος του νεαρού που αναζητούμε...
-Αυτό ήταν το καλύτερο που άκουσα μέχρι τώρα. Ίσως είναι το τέλειο δόλωμα για να πιάσουμε τον Neo...
-Κύριε...Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω ότι αυτός ο μαχητής δεν είναι αυτό που φαίνεται. Μελετώντας τις προηγούμενες μάχες του, ανακαλύψαμε πως όσοι βασίστηκαν σε αυτήν την τακτική για να τον νικήσουν, πλήρωσαν πολύ ακριβό τίμημα. Εξαφανίστηκαν από το πρόσωπο της γης χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος πίσω τους. Προφανώς οι ικανότητες που κατέγραψαν οι δορυφόροι μας, δεν είναι οι μοναδικές...
-Καταλαβαίνω...Τώρα πιστεύω ότι βρήκαμε ακριβώς αυτό που ψάχναμε...Όμως δε θα του επιτεθούμε κατά μέτωπο. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε πιθανή αποτυχία. Θα κινηθούμε πλαγίως. Και εννοώ τις φίλες του. Η αποτυχία δεν είναι επιλογή κι έτσι πρέπει να διασφαλίσουμε την ολοκλήρωση του σχεδίου. Δείξε μου οπτική επαφή αυτών των Πολεμιστριών.
Έτσι κι έγινε. Η εικόνα ήρθε αμέσως και ο Bison άρχισε να παρατηρεί με ενδιαφέρον την άσκηση όλων των κοριτσιών δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην Sailor Moon και την Sailor Jupiter.
-Αυτές οι δύο φαίνονται προικισμένες, αλλά και οι άλλες δεν πάνε πίσω...
-Κύριε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Παρόλα τα δεδομένα που έχουμε συγκεντρώσει, ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.
-Όλα στην ώρα τους. Αυτή τη στιγμή θέλω να συνεχίσετε την έρευνά σας πάνω στον Neo. Δε με νοιάζει πόσο θα πάρει και δε θα δεχτώ κανενός είδους δικαιολογίες. Απλά κάντε το!!!
-Στις διαταγές σας. Είπε τελικά ο επιστήμονας και η επικοινωνία έκλεισε
Την ίδια στιγμή, ο στρατηγός γύρισε προς τους τρεις ακολούθους του και τους είπε:
-Ακούστε με καλά εσείς οι τρεις! Το να δοκιμάσουμε να χτυπήσουμε τον Neo απ’ευθείας, είναι πολύ μεγάλο ρίσκο. Γι αυτό εσείς θα αναλάβετε τις φίλες του. Θα τις φέρετε σε μένα κι έτσι θα κάνει αυτό που θέλουμε καθώς οι επιλογές του θα είναι ελάχιστες. Εσύ Sagat θα αναλάβεις αυτήν με τα κόκκινα, μόνο πρόσεχε, υπάρχει σε αυτήν μεγάλη πνευματική ενέργεια. Δεύτερον εσύ Vega θα χτυπήσεις την μπλε. Είναι ότι πρέπει για σένα δε συμφωνείς...; Όσο για σένα Balrog, σου μένει η ξανθιά με τα ίσια μακριά μαλλιά. Θα ήταν καλά να της ξαναφτιάξεις το πρόσωπο...
-Και τι θα γίνει με τις άλλες δύο Κύριε; Ρώτησε τότε ο Sagat.
-Περίμενα ότι θα το πεις. Γι αυτές έχω μια ειδική έκπληξη, είπε τότε ο Bison και χτύπησε τα δάχτυλά του ώστε να εμφανιστούν τα δύο καινούρια μέλη. Εκείνα παρουσιάστηκαν αμέσως και η μία από αυτές είπε:
-Εδώ είμαστε κύριε. Ποιες είναι οι διαταγές σας;
-Έχτε δουλειά εσείς. Δείτε τα θύματα σας. Τους είπε τότε ο Bison. Και τους έδειξε στην οθόνη:
-Μπορώ να πάρω αυτήν με τα πράσινα κύριε; Ζήτησε η μία από τις δύο.
-Νιώθω ότι έχετε παλιούς λογαριασμούς εσείς. Ας γίνει έτσι. Είναι δική σου!
-Ευχαριστώ Άρχοντά μου. Δε θα σας απογοητεύσω
-Το ελπίζω...Έτσι λοιπόν όλα ήταν έτοιμα για την τελική τους επίθεση και το αεροσκάφος έβαλε πορεία για τον τόπο άσκησης των Sailor...
Την ίδια ακριβώς στιγμή, οι ηρωίδες μας, τέλειωναν και σήμερα την προπόνησή τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή εξάσκηση, τώρα θα άρχιζε:
-Ωραία, καλά τα πήγαμε και σήμερα...Είπε πρώτη η Mako.
-Κρίμα που ο Neo δεν είναι εδώ...Είπε η Amy με μια δόση θλίψης.
-Μην το λέτε αυτό παιδιά...Δεν έφυγε για να διασκεδάσει...Πήγε να βρει τον αληθινό του εαυτό. Πρέπει να είμαστε περήφανες που τον έχουμε φίλο. Και ειδικά εσύ Mako Τις έκοψε τότε η Usagi.
-Φυσικά και είμαι...Απάντησε εκείνη
Η συνομιλία τους παρόλα αυτά δεν κράτησε πολύ, ο θόρυβος του μαχητικού που ήταν έτοιμο να προσγειωθεί μπροστά τους, τους σταμάτησε και η φιγούρα που στεκόταν στην πόρτα, τις έκανε να απορήσουν:
-Ποιος είναι αυτός; Αναρωτήθηκε η Reye.
-Δεν ξέρω...Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα μάθουμε πολύ γρήγορα. Απάντησε τότε η Mako.
-Καλησπέρα όμορφες πολεμίστριες. Τις χαιρέτησε ο Bison καθώς κατέβαινε από το αεροπλάνο.
-Ποιος είσαι;! Τον ρώτησε τότε η Reye σε έντονο ύφος.
-Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ...Είμαι ο Στρατηγός Bison. Αρχηγός της μεγαλύτερης οργάνωσης του κόσμου. Και ήρθα να σας προτείνω μια θέση που θα σας εξασφαλίσει δόξα και μεγαλείο.
-Εξηγήσου!!! Τον πρότρεψε η Mako.
-Θα είμαι σύντομος. Αν έρθετε μαζί μας, η δόξα και το μεγαλείο θα είναι συνώνυμό σας. Αν όμως αρνηθείτε, σας περιμένει η καταστροφή...
-Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση!! Δεν θα πάμε ποτέ με τις δυνάμεις του κακού!!! Είπε η Amy με αποφασιστικότητα.
-Δεν σας το ζητάω σαν χάρη!!! Το απαιτώ!!! Και αφού το αρνηθήκατε, έχετε ήδη σφραγίσει τη μοίρα σας!!! Είπε τότε ο Bison κι έκανε χώρο για να περάσουν τα εργαλεία της καταστροφής...
Όταν ο Balrog, ο Sagat και ο Vega έκαναν την εμφάνισή τους, οι δύο τελευταίες φιγούρες τις σόκαραν όλες:
-Δεν μπορεί...Είναι αδύνατον....Πώς μπορέσατε να το κάνετε αυτό πάλι...; Είπε έντρομη η Minako.
-Με προδίδετε για άλλη μια φορά Ουρανέ και Ποσειδώνα...Δεν πειράζει όμως. Αυτή η φορά θα είναι η τελευταία!! Είπε τότε η Usagi κι άλλαξε μορφή αμέσως. Τo ίσιο έκαναν και οι άλλες τέσσερις. Όμως όλα θα τελείωναν όταν οι μάχες θα ξεκινούσαν...
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι η Sailor Moon και η Sailor Jupiter θα ρίχνονταν πρώτες στον αγώνα. Συγκεκριμένα η Sailor Uranus πήρε θέση απέναντι από τη Mako και της είπε ειρωνικά:
-Να που ξανασυναντιόμαστε πάλι...
-Ναι. Και χαίρομαι που σε ξαναβλέπω. Την πρώτη φορά με είχες ταπεινώσει και ήσουν τυχερή που δεν ήταν εκεί ο Neo για να σε πλακώσει. Τώρα όμως δεν θα είσαι τόσο τυχερή, στο εγγυώμαι.
-Αυτό έχει παλιώσει...Μονομάχησε μαζί μου αν δεν με φοβάσαι λοιπόν!!!
-Εντάξει αλλά μην μου πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα...Είπε η Sailor Jupiter κι όρμησε με λύσσα εναντίον της. Η Sailor Uranus απέφυγε σχεδόν μηχανικά το χτύπημα και πέρασε στην αντεπίθεση, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Γυμνασμένη στην εντέλεια, η Sailor Jupiter απέφευγε τις κινήσεις και όταν έβρισκε ευκαιρία, δοκίμαζε κι αυτή τα δικά της κόλπα, όπως να την πιάσει από το λαιμό και να τη χτυπήσει στο στομάχι με το γόνατο. Έπειτα της είπε:
-Αυτό στο χρωστούσα από τότε!!!
-Δεν τελειώσαμε ακόμα!!! Είπε η Uranus θυμωμένη και έβγαλε το ξίφος που είχε.
-Α έτσι ε;! Θες βρώμικο παιχνίδι;!!! Όπως θέλεις!!! Είπε και η Jupiter και εμφάνισε το δόρυ της. Δεν κάθισε όμως ούτε στιγμή:
-Πάρε αυτό!!! SUPREME THUNDER DRAGON!!!
Από την αιχμή του δόρατος, έφυγε η βολή με τους κεραυνούς που πήραν το σχήμα του δράκου αλλά δε βρήκαν στόχο. Εξαγριωμένη από την αποτυχία της όρμησε κατά πάνω της κρατώντας το ακόντιο και άρχισε νέα σύγκρουση. Ξίφος και ακόντιο έκαναν πολύ φασαρία αλλά η μονομαχία δεν κράτησε και τόσο πολύ, το ξίφος της Uranus παγιδεύτηκε στην αιχμή του δόρατος και αναπόφευκτα της το απέσπασε:
-Σου είπα πως δεν θα είναι το ίδιο! Τώρα είσαι δική μου!!! Είπε και πήδηξε στον αέρα. Στην προσγείωση της κατάφερε δύο πολύ καλές κλωτσιές και με τα δύο πόδια στο πρόσωπο για να την τελειώσει...
-Πώς μπορεί να το έκανες εσύ αυτό!!!
-Να που μπορεί. Και κάνε μου τη χάρη να μείνεις κάτω!!!
Αλήθεια. Έμεινε κάτω...Για τα καλά...Και η Sailor Neptune έμεινε μόνη της.
-Τώρα είναι η σειρά σου!!! Της είπε τότε η Sailor Moon στρέφοντας το σκήπτρο προς το μέρος της.
-Δε θα με νικήσεις εμένα.
-Το έχουμε ξανακούσει αυτό...Ετοιμάσου!!!
-Έλα λοιπόν...Πότε θα βάλεις τα κλάματα...;
-Κλεισ’το!!! Είπε τότε η Sailor Moon και το σκήπτρο άρχισε να ακτινοβολεί, έτοιμο για επίθεση. Βλέποντάς το αυτό ο Ποσειδώνας όρμησε κατά πάνω της, αλλά δεν έδειξε να πτοείται, ακόμα και όταν ο καθρέφτης της έδειχνε το πρόσωπό της. Αλλά μάταια, με μια απότομη κίνηση, χτύπησε με το σκήπτρο της το χέρι και της τον έριξε κάτω..
-Ξέχνα το καθρεφτάκι σου!!! Είπε και τον πάτησε για να τον κάνει κομμάτια.
-Όχι! Ο πολύτιμος καθρέφτης μου!!! Καταστράφηκε!!!! Τι έκανες;!
-Να’ξερες πόσο περίμενα αυτήν τη στιγμή!!! Θα σε τελειώσω τώρα αμέσως!!!
Ευχαριστημένη από ατό το γεγονός, πραγματοποίησε εκ νέου επίθεση δοκιμάζοντας να κλωτσήσει την Sailor Neptune, απέτυχε αρχικά αλλά δεν το έβαλε κάτω και δοκίμασε άλλη μια γυριστή κίνηση, αφού πρώτα απέφυγε μια απότομη γροθιά από τη αντίπαλό της. Έπειτα πιάστηκαν στα χέρια και προσπαθούσαν επί πέντε λεπτά να επικρατήσει η μία της άλλης. Φαίνεται όμως ότι δεν υπήρχε νικητής κι έτσι χωρίστηκαν ξανά. Αυτό όμως δεν τις εμπόδισε να στήσουν καινούρια μάχη. Ταυτόχρονα πήδηξαν ψηλά και οι δύο και αντάλλαξαν στον αέρα μερικά χτυπήματα μέχρι να προσγειωθούν ξανά στο έδαφος. Εντελώς ξαφνικά η Sailor Neptune επιχείρησε να την πετύχει και πάλι στο πρόσωπο με τον αγκώνα αλλά γέρνοντας λίγο προς τα πίσω το σώμα της, η Sailor Moon κατάφερε να ξεφύγει ενώ ταυτόχρονα κατάφερνε να την «παγιδεύσει» στα πόδια και να την κάνει να μην μπορεί να κινηθεί. Σε κλάσματα δευτερολέπτων, τράβηξε τα πόδια της απότομα κι έριξε κάτω την αντίπαλό της, σε σημείο που να μην μπορεί να σηκωθεί τόσο εύκολα. Τότε εκτέλεσε το τελειωτικό χτύπημα καθώς απογειώθηκε και στην προσγείωση, την χτύπησε στο στομάχι με τον αγκώνα της χρησιμοποιώντας όλη της τη δύναμη με αποτέλεσμα να την κάνει να τσιρίξει από τον πόνο και να χάσει τις αισθήσεις της.
-Αυτό να σου γίνει μάθημα όταν σκεφτείς να με ξαναπροσβάλεις. της είπε καθώς αποχωρούσε. Έτσι έμειναν τρείς ακόμα αντίπαλοι...
-Ήξερα πως αυτές δεν άξιζαν τίποτα. Όμως εγώ δεν είμαι έτσι. Είπε ο Sagat και στράφηκε εναντίον της Sailor Mars. Και οι διαθέσεις του δεν ήταν και πολύ φιλικές...
-Δεν ξέρω ποιοι είστε εσείς αλλά ένα ξέρω σίγουρα. Δεν θα σας αφήσουμε να κάνετε ότι θέλετε. Εϊπε εκείνη και πήρε θέση μάχης. Πρώτος όμως επιτέθηκε ο Sagat με απίστευτη βιαιότητα. Ευτυχώς όμως αυτή βούτηξε και απέφυγε την επίθεση. Και όχι μόνο, στοχεύοντας χαμηλά, τον πέτυχε στα πόδια και τον έριξε κάτω. Ουδόλως τον απασχόλησε όμως αυτό. Σηκώθηκε αμέσως κι επιτέθηκε ξανά και με μια δυνατή γροθιά, την ξάπλωσε κάτω, μόλις πήγε να ξανασηκωθεί, της έκανε το ίδιο ακριβώς που του είχε κάνει εκείνη στην αρχή και αμέσως όρμησε να την αποτελειώσει όταν την ξαναείδε κάτω. Ευτυχώς δεν πέτυχε αυτή τη φορά αλλά πραγματοποίησε ένα άλμα και την κλώτσησε δύο φορές στο πρόσωπο. Μια δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε. Όταν την έπιασε από τα μαλλιά, εκείνη του έπιασε το χέρι και τον γύρισε ανάποδα, οι επανωτές επιθέσεις του Sagat, την είχαν καταβάλει αλλά δεν παραδινόταν με τίποτα. Το μαχητικό της πνεύμα ήταν ακόμα ολοζώντανο.
-Φαίνεται ότι σε υποτίμησα...Της είπε
-Και θα το πληρώσεις...του απάντησε
-Δεν έχει σημασία! Ποτέ μην προκαλείς κάτι που δεν μπορείς να το περάσεις! Της είπε ξανά και όρμησε καταπάνω της. Όμως η Sailor Mars δε είχε πει την τελευταία της λέξη:
-Μη βιάζεσαι τόσο γρήγορα!!! Mars Flame Sniper!!!
Το Φλογισμένο βέλος που έφυγε από τα χέρια της πέτυχε ακριβώς τα στόχο του και του κατάφερε ένα πολύ καλό χτύπημα κάνοντάς τον να πάει αρκετά βήματα πίσω. Και πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, άρχισε να τον σφυροκοπά με συνεχείς γροθιές στην κοιλιά και στο πρόσωπο. Και σαν να μην έφτανε αυτό η τελευταία από τις κλωτσιές τον πέτυχε για τα καλά στο πρόσωπο, κάτι που τον εκνεύρισε αφάνταστα και ετοίμασε από τα χέρια του μια βολή φωτιάς, αλά προφανώς του διέφευγε ότι πάλευε με την Πολεμίστρια της Φωτιάς και έτσι εξαπέλυσε κι εκείνη τη δική της φλογισμένη επίθεση. Οι δύο βολές συγκρούστηκαν στον αέρα και η μία κατάπιε την άλλη καθώς ήταν πολύ ισχυρές και οι δύο. Όταν τελείωσαν τα πυροτεχνήματα, η Sailor Mars πήδηξε ψηλά στον αέρα και στην προσγείωση, τον χτύπησε με δεξί κροσέ στο πρόσωπο και τον ξάπλωσε κάτω. Τότε ο Sagat επιχείρησε να εκτελέσει την τελευταία κίνηση που ήταν παράλληλα και το μυστικό του όπλο. Πλησίασε αρκετά κοντά και την κατάλληλη στιγμή, απογειώθηκε χτυπώντας την έξι φορές διαδοχικά τη μία πίσω από την άλλη με μια κίνηση όμοια με αυτήν του Ryu και του Neo. Δυστυχώς αυτή η κίνηση ήταν η πιο δυνατή από όλες και δεν είχε αντιμετώπιση. Την εξάντλησε εντελώς και αποτελείωσε ταυτόχρονα.
-Στο είχα πει...Μην προκαλείς ότι δεν μπορείς να το περάσεις...Της είπε τότε με τις υπόλοιπες να μην μπορούν να το πιστέψουν αυτό που έβλεπαν και με τη Sailor Moon να τρέχει προς το μέρος της αμέσως:
-Είσαι καλά...Τη ρώτησε....
-Έτσι νομίζω...Αυτό το τελευταίο χτύπημα ήταν πάρα πολύ δυνατό. Αυτοί οι άντρες δεν είναι αυτό που φαίνονται, ένιωσα μια πολύ ισχυρή αύρα μέσα τους...
-Μη φοβάσαι...θα τα καταφέρουμε....Έχουμε δύο ευκαιρίες ακόμα...Εσύ έβαλες τα δυνατά σου. Αυτό έχει σημασία...
Τίποτα όμως δεν είχε κριθεί ακόμα. Οι δύο τελευταίες μάχες θα ήταν η τελευταία τους ελπίδα, όμως ο Vega δεν φαινόταν να έχει όρεξη για κανενός είδους παιχνίδια:
-Εσύ θα είσαι η αντίπαλός μου; Τι αστείο, περίμενα μια μεγαλύτερη πρόκληση. Δεν πειράζει όμως, θα νιώσεις για τα καλά το κρύο ατσάλι...
-Αφού νομίζεις ότι είσαι τόσο καλός, άφησε στην άκρη τις απειλές και αντιμετώπισέ με...Τον προκάλεσε η Sailor Mercury.
Κι άρχισε η σύγκρουση. Αφού έκανε μερικά βήματα μπροστά, ο Vega επιτέθηκε ξαφνικά με τον γάντζο του προτεταμένο αλλά ευτυχώς η Sailor Mercury μπλόκαρε την επίθεσή του και γλίτωσε από τις δυσάρεστες συνέπειές του, έπειτα κατάφερε να αποφύγει άλλη μια παρόμοια κίνηση σκύβοντας και τον κλώτσησε χαμηλά για να τον κάνει να χάσει τη ισορροπία του και να πέσει. Σηκώθηκε όμως αμέσως και τη χτύπησε με μια δυνατή γροθιά στο στομάχι αφού πρώτα απέφυγε μια προηγούμενη.
Όμως η Sailor Mercury σηκώθηκε σχετικά γρήγορα και πέρασε στην αντεπίθεση δοκιμάζοντας διαδοχικές γροθιές και κλωτσιές, οι οποίες δεν ήταν όλες πετυχημένες, αλλά η τελευταία κλωτσιά, ήταν επιτυχής. Τον πέτυχε στην κοιλιά και τον έκανε λίγο πίσω. Δεν τον πτόησε όμως αυτό. Αντεπιτέθηκε και αρχικά την κλώτσησε στο δεξί πλευρό και μετά ευτυχώς όχι πολύ της έσκισε την κορδέλα με τον γάντζο του. Ήταν τυχερή που δεν τραυματίστηκε σε αυτό το σημείο. Την χτύπησε όμως στο πρόσωπο με το χέρι και εκείνη του το ανταπέδωσε ρίχνοντάς το μία με τον αγκώνα στο αριστερό πλευρό αυτή τη φορά. Μάλιστα όταν πήγε να την τραυματίσει πάλι με τον γάντζο, του έπιασε το χέρι και τον αναποδογύρισε.
-Όχι!!! Δεν τελειώσαμε ακόμα!!! Δεν έχεις δει ακόμα τίποτα!!! Ετοιμάσου!!! Της είπε τότε αγριεμένος.
-Είμαι πάντα έτοιμη, του είπε αυτή τότε ήρεμα και ήρε θέση.
Τότε αυτός αφού έκανε μια τούμπα, της κατάφερε δύο απανωτά χτυπήματα και την έριξε κάτω, Όμως η Amy δεν τα παρατούσε, δοκίμασε μια από τις παγωμένες επιθέσεις της η οποία βρήκε το στόχο της και τον πάγωσε για λίγο. Όταν έγινε αυτό, τον πλησίασε κι έσπασε τον πάγο με μια γροθιά, αλλά και αυτόν μαζί. Πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, στήριξε τα χέρια της στο έδαφος και άρχισε να τον χτυπάει αλύπητα με την Κλωτσιά Ελικόπτερο και τον ξάπλωσε αυτή κάτω. Αυτή η κίνηση όμως σηματοδότησε ταυτόχρονα και την τελική της καταστροφή καθώς τον εξόργισε τόσο πολύ που όταν τελικά σηκώθηκε πάλι όρθιος, πήδηξε ψηλά και καθώς κατέβαινε, την άρπαξε και την χτύπησε κάτω στο έδαφος με απίστευτη βιαιότητα για να την τελειώσει μια και καλή...
-Όχι κι εσύ...!!! Είπε τότε τρομοκρατημένη η Sailor Jupiter και αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος της, τη στιγμή που ο Vega ήταν έτοιμος να δώσει κι άλλο χτύπημα αλλά η πελώρια σιλουέτα της, του χάλασε τα σχέδια.
-Θα πληρώσετε γι αυτό!!! Είπε τότε η Sailor Venus, η τελευταία που είχε μείνει και ο Balrog θα ήταν ο αντίπαλός της, φυμισμένος για τη απίστευτη βιαιότητά του και τις δυνατές γροθιές του.
-Δεν έχεις ελπίδα, Οι γροθιές μου θα έχουν το αίμα σου πάνω τους. Της απάντησε αυτός, σίγουρος για τον εαυτό του.
-Τότε ας σε δούμε!!! Τον προκάλεσε τότε η Αφροδίτη κι αυτός χωρίς να χάσει καιρό, της επιτέθηκε αμέσως ε μία από τις γροθιές του την οποία η Sailor Venus απέφυγε ενστικτωδώς αλλά είχε χρόνο να δοκιμάσει κάτι και αυτή. Συγκεκριμένα κατάφερε να περάσει τα πόδια της γύρω από τη μέση του και να τον πετάξει στην άλλη μεριά της αρένας. Αυτός θυμωμένος άρχισε να επιτίθεται με πιο πολλές γροθιές οι οποίες ήταν πολύ δυνατές κα κάποιες μάλιστα την πέτυχαν στο στομάχι και το πρόσωπο.
Τίποτα όμως δεν είχε κριθεί ακόμα. Αφού απέφυγε την τελευταία κίνηση, η Αφροδίτη του είπε:
-Πρόσεχε φίλε. Όταν ζητάς κάτι, μπορεί να το πάρεις!!! Και μετά το άλμα που πραγματοποίησε, τον πέτυχε με τη φημισμένη Κλωτσιά-Ποδήλατο κάνοντάς του μια καλή ζημιά. Δεν ήταν όμως αρκετό, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, πυροδότησε το θυμό του αντιπάλου της ο οποίος την πλησίασε και της έριξε την πιο δυνατή γροθιά που είχε, με αποτέλεσμα να τη ρίξει κάτω και να μην ξανασηκωθεί εύκολα...
-Αρκετά!!!! Είπε τότε ο Bison που παρακολουθούσε όλες τις μάχες. Η διασκέδαση τελείωσε!!! Εσείς που χάσατε, θα έρθετε μαζί μας!!!
-Δε θα το επιτρέψω να γίνει!!! Φώναξε τότε η Sailor Moon κι επιτέθηκε με το σκήπρτρο, αλλά η βολή της όχι μόνο δεν άγγιξε τον Bison μιας και προσέκρουσε σε ένα αόρατο τοίχος αλλά ήρθε και πίσω για να πετύχει την ίδια και να τη ρίξει κάτω...
-Ανόητη. Η δύναμή σου είναι ασήμαντη μπροστά στις ψυχικές μου δυνάμεις. Δεν έχει νόημα να αντιστέκεσαι...
-Εγώ όμως μπορώ να αντισταθώ!!! Είπε δυνατά και η Sailor Jupiter κι όρμησε κατά μέτωπο εναντίον του με το ακόντιο στο δεξί της χέρι να εξαπολύει κεραυνούς. Ούτε κι αυτή όμως είχε καλύτερη τύχη. Έπεσε στο αόρατο τείχος των ψυχικών του δυνάμεων κι αναγκάστηκε να κάνει κι αυτή πίσω και εκτός αυτού οι κεραυνοί της, γύρισα πίσω και χτύπησαν εκείνη, ενώ την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι έπαιρναν τις Πολεμίστριες που έχασαν μαζί τους στο αεροσκάφος και μετά έκλεισαν και την πόρτα.
-Θα τα ξαναπούμε Πολεμίστριες Sailor!!! Σύντομα !!! Είπε τότε ο Bison γελώντας καθώς το μαχητικό χανόταν σιγά σιγά.
-Και τώρα τι θα κάνουμε...; Μόνο δύο μείναμε...Είπε με τρόμο η Sailor Moon.
-Λάθος. Δεν είμαστε δύο. Είμαστε τρεις. Της θύμισε τότε η Sailor Jupiter.
-Ναι, έχεις δίκιο. Λάθος μου. Ας ελπίσουμε μόνο ότι θα επιστρέψει γρήγορα...
Η κατάσταση είχε γίνει πολύ δύσκολη. Με δύο μόνο να έχουν μείνει και με τον Neo απόντα, για πόσο θα μπορούσαν να αντέξουν...;
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 44
ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Οι Πολεμίστριες Sailor μάχονταν για τη ζωή τους. Την ίδια στιγμή ο Neo επέστρεφε επιτέλους από την εκπαίδευσή του, κουρασμένος αλλά ταυτόχρονα ευχαριστημένος:
«Ο σκοπός μου εκπληρώθηκε...Τώρα που τελείωσα με αυτό, θέλω όσο ποτέ να τη σφίξω και πάλι στην αγκαλιά μου...Μου έλειψε τόσο πολύ αυτό το διάστημα...»
Καθώς βάδιζε μέσα στην πόλη, δεν σκεφτόταν πια τίποτε άλλο. Μόνο εκείνη. Αλλά τις σκέψεις του σε κάποια στιγμή, τις διέκοψε μια φωνή ενός κοριτσιού:
-Στάσου!!! Εσύ εκεί πέρα!!! Περίμενε!!!
-Ε; Είπε ο Neo παραξενεμένος και γύρισε το κεφάλι για να δει ποιος τον φώναζε. Τελικά είδε ένα νεαρό κορίτσι με σχολική στολή και γάντια όμοια με τα δικά του αλλά σε κόκκινο, να έρχεται προς το μέρος του:
-Είσαι μαχητής σωστά; Τον ρώτησε.
-Ναι είμαι...Αλλά γιατί ρωτάς; Την ρώτησε ο Νέο πάντα με μια δόση περιέργειας.
-Αφού λοιπόν είσαι μαχητής, σε προκαλώ σε μονομαχία.
-Εσύ; Προκαλείς εμένα; Έχεις ιδέα με ποιον τα βάζεις;
-Εεεεε....Όχι αλλά τη σημασία έχει...; Θα διασκεδάσουμε!
-Εντάξει λοιπόν. Δέχομαι την πρόκλησή σου. Μπορώ όμως τουλάχιστον να μάθω το όνομα αυτού που με προκαλεί; Εμένα με λένε Neo.
-Sakura είναι το δικό μου....Ας παλέψουμε λοιπόν! Θα σε πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις!
-Αυτό θέλω κι εγώ. Αν και κάτι μου λέει ότι δεν είσαι ακόμα σε θέση να κάνεις και πολλά πράγματα...
-Εγώ πάντως θα βάλω τα δυνατά μου.
Αμέσως τότε του επιτέθηκε πρώτη με συνεχείς γροθιές και κλωτσιές αλλά καμία από αυτές δε βρήκε το στόχο της καθώς ο Neo τις απέφευγε με χαρακτηριστική ευκολία. Σε κάποια στιγμή επιχείρησε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο αλλά αυτός της έπιασε το χέρι. Μετά από λίγο το άφησε και την ρώτησε:
-Τι συμβαίνει τώρα; Δεν θα μου επιτεθείς άλλο;
-Και βέβαια θα επιτεθώ! Απάντησε εκείνη λαχανιασμένη καθώς η κόπωση ήταν εμφανής.
-Θαυμάζω το θάρρος σου αλλά είμαι τόσο απασχολημένος που δεν έχω άλλο χρόνο για χάσιμο. Τώρα θα σου επιτεθώ εγώ.
Το είπε και το έκανε αμέσως. Οι απανωτές γροθιές που εκτελούσε δεν έβρισκαν επίτηδες το στόχο τους αλλά την αποσυντόνισαν τόσο πολύ που την έκαναν να χάσει την ισορροπία της και να πέσει. Όταν σηκώθηκε είχε στριμωχτεί για τα καλά. Και τότε ο Neo εκτέλεσε το Soryuken του, το οποίο φυσικά δεν βρήκε το στόχο του αλλά απείχε χιλιοστά από το πρόσωπό της και την έκανε να τρέμει ολόκληρη από το φόβο της. Τότε ο Neo σταμάτησε κι έκανε να φύγει λέγοντας:
-Όπως το φαντάστηκα. Δεν είσαι σε θέση να κάνεις ακόμα πολλά πράγματα. Βελτίωσε τις ικανότητές σου και πολέμησέ με την επόμενη φορά...Τώρα βιάζομαι. Η σύζυγός μου με περιμένει...
-Να πάρει...! Ποιος είναι αυτός ο τύπος...; Αναρωτιόταν.
Και ο Neo συνέχιζε την πορεία του:
«Ελπίζω να μην έχω άλλου τέτοιου είδους απρόοπτα...Μέρες περιμένω αυτή τη στιγμή...Δεν μπορώ να αφήσω τίποτε άλλο να με καθυστερήσει...»
Μετά από λίγα λεπτά, έφτασε τελικά στο σπίτι. Έβγαλε το κλειδί, ξεκλείδωσε την πόρτα και μπήκε. Δεν ήταν όμως κανείς μέσα. Σκέφτηκε τότε:
«Δεν είναι κανείς εδώ...Θα είναι μεγάλη έκπληξη που θα με δει...» Κι άρχισε να τακτοποιεί τα πράγματά του στις θέσεις τους, μετά έλεγξε τον οπλισμό του και τα υπόλοιπα εργαλεία του, τα οποία ήταν όλα σε καλή κατάσταση. Δε γνώριζε όμως ότι πολύ σύντομα θα αναγκαζόταν να τα ξαναχρησιμοποιήσει. Όταν τελείωσε πήγε στο σαλόνι και κάθησε για να ξεκουραστεί λιγάκι:
«Δεν ξέρει η Mako ότι επέστρεψα...Θα χαρεί πάρα πολύ που θα με δει...»
Ο ήχος της πόρτας ακούστηκε και η Makoto μπήκε μέσα. Παραξενεύτηκε όταν είδε φως στο σαλόνι και πήγε να δει. Όταν το έκανε, ο Neo σηκώθηκε πάνω και την κοίταξε κατευθείαν στα πράσινα μάτια της:
-Αγάπη μου...Είμαι εδώ...
-Neo...Γύρισες καλέ μου...Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω...Είπε τότε εκείνη κι έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του. Το ίδιο έκανε κι αυτός. Την έκλεισε σφιχτά στην αγκαλιά του μιας και είχε να τη δει τόσο πολύ καιρό
-Να ήξερες πόσο το περίμενα αυτό...
-Δεν ξέρεις πόσο μου έλειψες Neo μου...
-Κι εσύ μου έλειψες...Όλο αυτό το διάστημα που απουσίαζα για την εκπαίδευση, ένα και μόνο πράγμα σκεφτόμουν. Το πότε θα σε ξανασφίξω στην αγκαλιά μου...
-Αλήθεια...;
-Ναι καλή μου...
-Σ’αγαπώ...
-Κι εγώ σ’αγαπώ Mako μου...
Αυτά ήταν τα τελευταία τους λόγια πριν τα χείλη τους ενωθούν για αρκετά λεπτά και ανταλλάξουν ένα φιλί που περιείχε περίσσιο πάθος καθώς έβλεπες το πάθος και των δύο να ξεχειλίζει...
Όταν τελείωσαν, ο Neo κάθισε και πάλι στον καναπέ και μαζί και η γυναίκα του:
-Πες μου τώρα καλή μου, τι γίνεται εδώ όσο απουσίαζα;
Δεν πήρε όμως απάντηση αμέσως...
-Τι συμβαίνει αγάπη μου; Γιατί δε μιλάς
-Εεεε...ξέρεις...
-Πες μου...Την πρότρεψε ο Neo κοιτάζοντας συνέχεια στ όμορφα μάτια της.
-Ξέρεις...Έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα...
-Τα πρόβλημα...; Πες μου...
-Τρεις από εμάς...έχουν πιαστεί αιχμάλωτες από έναν τρελό...
-Ποιος τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο;
-Άφησέ με να σου εξηγήσω. Όταν εκπαιδευόμασταν ένα μαχητικό έφτασε και έψαχνε για σένα. Και επιχείρησε να χτυπήσει εμάς...
-Και μετά...;
-Μονομαχήσαμε με πέντε άτομα. Εγώ και η Usagi νικήσαμε αλλά δεν έγινε το ίδιο και με τα άλλα κορίτσια.
-Δηλαδή έχασαν;
-Ναι...Και πλήρωσαν το τίμημα να πιαστούν από τον αρχηγό της ομάδας...
-Και πώς λένε τον αρχηγό τους...;
-Μας συστήθηκε ως Bison...
Στο άκουσμα του ονόματος, ένα ρίγος διαπέρασε τον Neo...
-Άκουσα καλά ή με ξεγέλασαν τα αυτιά μου; Είπες πως ήταν ο Bison;
-Τον γνωρίζεις;
-Τον ξέρω....Και τόλμησε αυτός ο τρελός να απλώσει τα χέρια του πάνω σας;
-Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να μάθεις...
-Έχει κι άλλο;
-Έχει κι άλλο, πέσαμε θύματα προδοσίας για μία ακόμα φορά...
-Τι εννοείς με αυτό...;
-Επέλεξαν την πλευρά του ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας...
-Πώς;!!! Τα καθάρματα....!!!
-Ηρέμησε αγάπη μου...
-Τώρα έχω έναν ακόμα λόγο να νικήσω τον Bison. Θα σώσουμε τις φίλες μας ότι κι αν γίνει. Και θα το κάνουμε μαζί...
-Ναι...Απάντησε εκείνη και αγκαλιάστηκαν και πάλι δίνοντας άλλο ένα παθιασμένο φιλί...Όταν έγινε κι αυτό, Της είπε:
-Πήγαινε σε παρακαλώ να τηλεφωνήσεις στην Usagi. Θα χρειαστούμε ένα σχέδιο για να μπούμε στο αρχηγείο του Bison...
Εκείνη συμφώνησε και πήγε αμέσως. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, του είπε:
-Εντάξει. Την ειδοποίησα. Θα έρθει σε λίγο.
-Μπράβο σου αγάπη μου...Της είπε ο Neo χαϊδεύοντάς της τρυφερά τα μαλλιά. Έπειτα άνοιξε τον υπολογιστή του και ξεκίνησε αμέσως δουλειά. Όσο ο Neo εργαζόταν, ήρθε και η Usagi αλλά προτίμησαν για αρχή να μην ενοχλήσουν τον Neo όσο δούλευε. Μετά από λίγα λεπτά μπήκε η Usagi στο γραφείο του Neo:
-Neo! Καλώς όρισες! Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω!
-Κι εγώ χαίρομαι. Όμως έμαθα τι συνέβη και δουλεύω πάνω σε αυτό. Μη φοβάσαι, θα πάρουμε πίσω τις φίλες μας. Σου το υπόσχομαι...
-Το ξέρω. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σου. Θα σε βοηθήσω.
-Ευχαριστώ. Απάντησε ο Neo και συνέχισε τη δουλειά του. Οι ώρες πέρασαν αλλά ο Neo δεν μπορούσε να βρει τα στοιχεία που ζητούσε ώστε να σπάσει τους κωδικούς και να έχει πρόσβαση στα αρχεία της οργάνωσης:
-Αρχίζω να απελπίζομαι...Δεν μπορώ να βρω τα δεδομένα που χρειάζομαι...
-Μην το βάζεις κάτω αγάπη μου, κάποιος τρόπος θα υπάρχει...
-Δίκιο έχεις...Θα το ανακαλύψω ακόμα κι αν μου πάρει όλη τη νύχτα.
Μόλις το είπε αυτό, ένας θόρυβος ακούστηκε πάνω στην πόρτα.
-Τι ήταν αυτό...; Αναρωτήθηκε η Usagi.
-Δεν ξέρω Πάω να δω. Είπε η Μακο. Όταν γύρισε, κροτούσε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.
-Τι είναι αυτό που κρατάς...; Την ρώτησε ο Neo.
-Δεν ξέρω. Το βρήκα έξω από την πόρτα μαζί με αυτό το σημείωμα.
-Ας δούμε λοιπόν τι λέει...Είπε ο Neo και άρχισε να το διαβάζει:
«Δεν μπορείς να μπεις στα αρχεία της οργάνωσης έτσι, θα χρειαστείς αυτόν το δίσκο. Περιέχει τα δεδομένα που σου χρειάζονται»
-Μπορείς να το εμπιστευτείς; Τον ρώτησε η Usagi.
-Δεν έχω επιλογή. Αν θέλω να σώσουμε τα κορίτσια, πρέπει να κάνω οτιδήποτε. Απάντησε ο Neo και συνέδεσε το δίσκο στον υπολογιστή του. Όταν τον άνοιξε, είδε μια εφαρμογή την οποία εγκατέστησε αμέσως. Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος, δοκίμασε να ξαναμπεί στη βάση δεδομένων της οργάνωσης. Μετά από λίγα λεπτά κατάφερε να ανακαλύψει τη μυστική τοποθεσία του αρχηγείου της οργάνωσης. Όταν το είδε, ένα πλατύ χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό του:
-Επιτέλους! Κατάφερα να βρω τη μυστική τοποθεσία τους!!!
-Πού βρίσκεται; Ρώτησε η Usagi.
-Σε ένα απομονωμένο νησί έξω από την Ταϊλάνδη με την κωδική ονομασία «Point 52037»
-Τότε πάμε τι καθόμαστε; Πρότεινε η Mako.
Ο Neo συμφώνησε και οι τρεις μαχητές έδωσαν τα χέρια του, αποφασισμένοι να πετύχουν σε μια από τις δυσκολότερες αποστολές τους...
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 45
Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΑΧΩΝ

Όλα ήταν έτοιμα πια για την εισβολή στο φρούριο της οργάνωσης. Τώρα που ο Neo έμαθε τη μυστική τοποθεσία τους, ήταν έτοιμος να εισβάλει και να σπείρει τον όλεθρο.
-Είστε έτοιμες; Ρώτησε τις άλλες δύο.
-Πάντα...Απάντησε η Sailor Moon.
-Τότε είναι η σειρά μου, είπε αυτός και μεταμορφώθηκε με την στολή που φορούσε στο παρελθόν, τη μαύρη με τις φλόγες σε όλο της το μήκος και το μεγάλο νούμερο «1» στην πλάτη με το όνομά του, έπειτα ζώστηκε τον οπλισμό του δεξιά και αριστερά στη ζώνη του. Τώρα ήταν κι αυτός έτοιμος για δράση.
-Τέλεια. Παρατήρησε η Sailor Jupiter. Καιρό έχω να σε δω με αυτήν τη στολή...
-Πάμε λοιπόν. Πάμε να ρίξουμε λίγο ξύλο. Είπε αυτός και φόρεσε αι το μαύρα γυαλιά του. Έπειτα πιάστηκαν όλοι από το χέρι και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τηλεμεταφέρθηκαν στο νησί όπου βρισκόταν το αρχηγείο. Όμως δεν έμειναν στη θέση τους για πολύ. Φρόντισαν να κρυφτούν αμέσως για να μην τους πιάσει η εμβέλεια του ραντάρ.
-Εδώ είμαστε...Το άντρο του κακού...Εδώ κρατάει αυτός ο τρελός τις φίλες μας... Είπε ο Neo.
Δεν μπορούσαν όμως να μείνουν. Τρεις στρατιώτες βρίσκονταν κοντά και περιπολούσαν. Την κατάλληλη στιγμή, βγήκαν από την κρυψώνα τους και τους εξόντωσαν και τους τρεις. Ούτε και οι άλλοι 5 που ήρθαν είχαν καλύτερη τύχη. Πέσανε θύματα του ξίφους, του δόρατος και του σκήπτρου των τριών ηρώων.
-Ελπίζω να μην έχουμε κανένα άλλο απρόοπτο, είπε ο Neo καθώς έβαζε πάλι το σπαθί του στη θέση του. Δε γνώριζε βέβαια ότι μια μυστηριώδης σιλουέτα κινούταν αθέατη παράλληλα με αυτούς...
-Ε τι καθόμαστε τότε...; Να μπούμε μέσα!!! Είπε η Sailor Moon.
-Στάσου!!! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;! Την πρόλαβε ο Neo αρπάζοντάς της το χέρι. Δεν θα είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να κινηθούμε προσεκτικά και να βρούμε κάποια μυστική είσοδο. Το φρούριο είναι πολύ καλά οχυρωμένο
Έτσι άρχισαν να κινούνται περιμετρικά του οχυρού, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν είσοδο, ενώ παράλληλα φρόντιζαν να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Τελικά κατάφεραν να βρουν μια καταπακτή την οποία άνοιξαν αμέσως και είδαν ότι περιείχε μία δίοδο.
-Εδώ είμαστε....Είπε ανακουφισμένη η Sailor Jupiter.
-Ας μπούμε. Πρότεινε ο Neo και πήδηξε μέσα, μόνο που η προσγείωσή του δεν ήταν και τόσο καλή...
-Neo! Είσαι καλά εκεί κάτω;! Τον ρώτησε η Sailor Moon.
-Ήμουν και καλύτερα! Απάντησε αυτός καθώς σηκωνόταν. Εσείς εκεί θα μείνετε; Δε θα έρθετε; Τις ρώτησε.
Εκείνες κατέβηκαν επίσης χωρίς άλλη καθυστέρηση και είδαν τη δίοδο να ανοίγεται μπροστά τους.
Άρχισαν λοιπόν και οι τρεις να προχωρούν μέσα στη δίοδο που φαινόταν να μην έχει τέλος. Δεν έχαναν όμως το κουράγιο του, συνέχιζαν χωρίς τον παραμικρό δισταγμό.
-Δε φαίνεται να τελειώνει αυτό...Είπε η Sailor Moon.
-Κάποτε θα τελειώσει. Την καθησύχασε η Sailor Jupiter και συνέχισαν την πορεία τους...Σε κάποια φάση ο δρόμος έδειχνε τρία περάσματα. Τότε ο Neo είπε:
-Εδώ πρέπει να χωριστούμε παιδιά, εγώ θα πάω μπροστά, εσύ Mako πήγαινε αριστερά κι εσύ Sailor Moon στα αριστερά Προσπαθήστε να βρείτε τα κορίτσια όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο.
-Σύμφωνοι! Είπαν και οι δύο και αμέσως ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Στο δρόμο που τράβηξε η Sailor Moon, την οδήγησε σε ένα από τα εργαστήρια του αρχηγείου. Όταν μπήκε, άρχισε να ψάχνει ότι έβρισκε και η αναζήτηση την οδήγησε σε μία πόρτα.
«Τι είναι αυτή η πόρτα...;» Αναρωτήθηκε και προσπάθησε να την παραβιάσει. «Σίγουρα δεν θα ήταν εύκολο...» Ξανάπε και τελικά την άνοιξε εκτοξεύοντας μια ριπή από το σκήπτρο της. Όταν τελικά η πόρτα ήταν ανοιχτή, αυτό που είχε μέσα την έκανε να είναι ευχαριστημένη:
-Εδώ είστε!!! Εδώ σας κρατούσε αυτός...! Είπε και προσπάθησε να τις ελευθερώσει.
-Ξέραμε πως θα τα κατάφερνες. Της είπε η Sailor Mars.
-Πού είναι ο Neo και η Mako; Την ρώτησε η Sailor Venus.
-Εδώ είναι κι αυτοί. Ήρθαμε όλοι μαζί για να σας σώσουμε και ο Neo θα κανονίσει αυτόν τον Bison μια για πάντα. Ελάτε τώρα μαζί μου. Πρέπει να βρούμε τους άλλους και να φύγουμε από εδώ... Τους είπε η Sailor Moon τότε και τις πήρε μαζί της μιας και ήταν καταβεβλημένες.. Μετά συνέχισαν την πορεία τους.
Από την πλευρά του ο Neo δεν τα πήγαινε και τόσο καλά. Η κατεύθυνση που είχε επιλέξει, τον οδήγησε σε αδιέξοδο και δεν μπορούσε να πάει πουθενά:
«Τέλεια....Τώρα τι κάνω...;» Αναρωτήθηκε καθώς άρχισε να ψηλαφίζει τους τοίχους μήπως και βρει κάποιο πέρασμα, αλλά τίποτα. Πάνω στα νεύρα του, χτύπησε τον τοίχο αλλά αυτή η κίνηση δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη καθώς το χέρι του έπεσε πάνω σε ένα κουμπί που ήταν εντοιχισμένο κι έτσι τον οδήγησε κατευθείαν στην κεντρική αίθουσα-πίνακα ελέγχου. όταν την άνοιξε δεν ήταν κανείς μέσα, έτσι βρήκε την ευκαιρία να κρυφτεί και να περιμένει την εμφάνιση του στρατηγού και των στρατιωτών του...
Δε χρειάστηκε να περιμένει και πολύ...Μετά από δέκα λεπτά, ο στρατηγός ήρθε μαζί με τους τρεις μπράβους του να τον ακολουθούν. Τότε δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο. Με μια δυνατή κραυγή, πήδηξε ψηλά και τον πέτυχε με μια καλή κλωτσιά στον αέρα. Όταν έγινε αυτό, βγήκαν από παντού πολλοί στρατιώτες και άρχισαν να τον πυροβολούν από παντού Τότε αυτός έβγαλε το πιστόλι του κι ανταπέδωσε τα πυρά εκτελώντας εν ψυχρώ μερικούς από αυτούς. Δεν μπορούσε όμως να μείνει ακάλυπτος μέσα σε όλα αυτά τα πυρά ακόμα κι αν η στολή του ήταν αλεξίσφαιρη. Επιχείρησε να καλυφθεί και τώρα μπορούσε πιο εύκολα να ρίχνει στους στρατιώτες που τον πυροβολούσαν, μερικά από τα πυρά του ήταν εύστοχα και πέτυχαν μερικούς, άλλα όμως όχι. Στο άλλο του χέρι κρατούσε το στιλέτο του και όταν ένας από τους υπεύθυνους της ασφαλείας επιχείρησε να φέρει ενισχύσεις, το πέταξε και τον κάρφωσε στην πλάτη. Για κακή του τύχη όμως, πέφτοντας, πάτησε το κουμπί του κόκκινου συναγερμού και στρατιώτες εμφανίζονταν παντού σε όλο το μήκος και πλάτος του φρουρίου, ενώ ο Sagat, ο Balrog και ο Vega αποχώρησαν για να επιβάλουν την τάξη μέσα στο οχυρό, όπως και η Sailor Uranus με τη Sailor Neptune που άρχισαν να ψάχνουν την Usagi και τη Makoto για να κανονίσουν αυτό που είχαν αφήσει στη μέση.
Δυστυχώς ο κόκκινος συναγερμός δεν ήταν εξαίρεση για την Sailor Moon και τη Sailor Jupiter που είχαν κι αυτές να κάνουν με αρκετούς στρατιώτες. Δεν τις πτόησε όμως αυτό καθώς τους έβαζαν κάτω με ευκολία. Όποιος τολμούσε να τα βάλει μαζί τους είχε άδοξο τέλος καθώς έπεφτε χτυπημένος από το ακόντιο, ή το σκήπτρο.
Στο μεταξύ ο Neo συνέχισε να μάχεται με λύσσα σκορπίζοντας τον πανικό και την καταστροφή στο στράτευμα του Bison καθώς όποιος είχε τη φαεινή ιδέα να τον πλησιάσει αρκετά, έπεφτε χτυπημένος από το πιστόλι ή το ξίφος του. Κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Σε κάποια στιγμή προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις φίλες του:
-Mako, με λαμβάνεις;
-Ναι, σε ακούω.
-Τι γίνεται εκεί;
-Μαχόμαστε συνέχεια, υπάρχουν παντού στρατιώτες, εμφανίζονται από το πουθενά. Δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσουμε...
-Βρήκατε τους αιχμαλώτους;
-Μόλις επικοινώνησα με τη Sailor Moon και μου είπε ότι κατάφερε να τις βρει.
-Μπράβο σας! Ακούστε με τώρα. Προσπαθήστε να έρθετε στην κεντρική αίθουσα όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Δεν ξέρω για πόσο μπορώ να αντέξω ακόμα εδώ μέσα...
-Θα κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Κρατήσου! Του είπε η Sailor Jupiter και έκλεισε την επικοινωνία.
«Να δούμε εγώ τι θα κάνω τώρα με όλους αυτούς εδώ...» Είπε ο Neo τότε και συνέχισε να αγωνίζεται με το πιστόλι και το ξίφος στα χέρια.
Από την άλλη είχαμε τη Sailor Moon μαζί με τις άλλες να έχουν καθαρίσει το τοπίο αλλά τώρα έπρεπε να κάνουν αυτό που τους είπε ο Neo, να τον βρουν αμέσως καθώς ο κλοιός έσφιγγε γύρω του και ο Bison είχε εξαφανιστεί. Προσπάθησε λοιπόν να συντομέψει τη διαδρομή της και ο δρόμος της την έφερε μπροστά στο σύστημα ασφαλείας:
«Πώς δουλεύει τώρα αυτό το πράγμα...; Ας δοκιμάσω αυτό...» Είπε και το έκανε εμμέσως. Δεν έγινε όμως τίποτα. Με τη δεύτερη προσπάθεια εμφανίστηκε οπτική επαφή της Sailor Jupiter.
«Μα πού πηγαίνει...;» Αναρωτήθηκε αλλά την ίδια στιγμή σοκαρίστηκε όταν είδε την Uranus και την Neptune να πλησιάζουν από την αντίθετη κατεύθυνση:
-Πηγαίνει κατευθείαν σε παγίδα! Πρέπει να την προειδοποιήσουμε! Είπε η Sailor Mars.
-Ας βιαστούμε!!! Είπε τότε η Sailor Moon και ξεκίνησαν αμέσως ελπίζοντας να μην φτάσουν αργά...
Και δεν είχαν άδικο. Η Mako προχωρούσε κατευθείαν σε παγίδα. Κάτι που βγήκε αληθινό καθώς η Sailor Uranus ξεφύτρωσε μπροστά της με το ξίφος προτεταμένο.
-Haruka...Είπε τότε έκπληκτη.
-Πού είχαμε μείνει...;
Τότε την κλώτσησε και της απάντησε:
-Έχανες!!!
Εκνευρισμένη από αυτό, η Sailor Uranus όρμησε με μοναδικό σκοπό να την χτυπήσει με το σπαθί της, αλλά και τα δύο χτυπήματα που επιχείρησε, ήταν ανεπιτυχή και σαν αποτέλεσμα πέρασε η Jupiter στην αντεπίθεση πρώτα μπλοκάροντας την κλωτσιά που πήγε να δεχτεί και χτυπώντας την στο πρόσωπο με το χέρι, αλλά από το πουθενά εμφανίστηκε και η Sailor Neptune και άρχισε να τη χτυπάει στο στομάχι με το γόνατο για να το εκμεταλλευτεί η Uranus και να τη χτυπήσει κι εκείνη με αγριότητα, ευτυχώς όμως το τελευταίο χτύπημα δεν ήταν εύστοχο και σκόνταψε στον τοίχο, ούτως ώστε να βρει ευκαιρία η Mako και να την απωθήσει. Δεν είχε τελειώσει όμως με τον Ποσειδώνα που καραδοκούσε. Αλλά για καλή της τύχη, ήρθαν οι ενισχύσεις:
-Sailor Moon. Κορίτσια! Είστε όλες εδώ!!!
-Φυσικά! Απάντησε εκείνη. Τι θα έλεγες να τους ξαναφτιάξουμε λίγο τη φάτσα;
-Τίποτε δε θα με ευχαριστούσε περισσότερο! Απάντησε η Sailor Jupiter και ετοιμάστηκε για καινούρια σύγκρουση. Τα λόγια της Sailor Moon εξόργισαν τον Ποσειδώνα που όρμησε πρώτος και η Uranus ακολούθησε αμέσως, με τις άλλες τρεις να παρακολουθούν, όχι όμως για πολύ, καθώς οι τρεις υπηρέτες του Bison, τους έκοψαν το δρόμο, Σαν επακόλουθο, ετοιμάστηκαν για μάχη:
-Για πού το βάλατε; Ρώτησε ο Vega ειρωνικά και επιχείρησε να ορμήσει εναντίον τους. Αλλά μέχρι να καταλάβει κανείς τι έγινε, βρέθηκε να είναι πιασμένος από το λαιμό...
-Μα ποιος είναι αυτός πάλι...; Ρώτησε η Sailor Mercury.
Εύλογη απορία διότι αυτός ο άντρας που στεκόταν μπροστά από τα κορίτσια ήταν άγνωστος σε όλες τους αλλά συνάμα οικείος. Ήταν λίγο ψηλότερος από τον Neo και μελαχρινός με κοντό μαλλί, φορούσε μία δερμάτινη στρατιωτική μαύρη στολή με ένα μεγάλο μηδέν στην πλάτη με κοντές αρβύλες και τα καστανά μάτια του έλεγαν πώς ήταν έτοιμος για μάχη, ήρεμος μα και απειλητικός ταυτόχρονα.
-Δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να είναι στο πλευρό μας, απάντησε η Sailor Mars.
Αυτός τότε τους είπε:
-Εσείς φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, σε λίγο αυτό το μέρος θα γίνει κόλαση. Η φωνή του ήταν ίσια αλλά εντελώς άχρωμη σαν να μιλούσε ανδρείκελο.
Εκείνες κούνησαν το κεφάλι και αποσύρθηκαν διακριτικά, αλλά δεν απομακρύνθηκαν πολύ. Δεν υπήρχε πρόπτωση να εγκαταλείψουν τις φίλες τους. Από την άλλη όμως δεν ήταν ακόμα σε θέση να παλέψουν, ήταν καταβεβλημένες από την αιχμαλωσία.
Πίσω στις μονομαχίες όμως, η Sailor Jupiter γύρισε ανάποδα την Uranus αλλά αυτή την κλώτσησε στην πλάτη καθώς ήταν κάτω και σηκωνόταν, έπειτα αντάλλαξαν συνεχή χτυπήματα μεταξύ τους ενώ η Sailor Moon είχε στριμωχτεί άσχημα από την Neptune, συγκεκριμένα την είχε κλωτσήσει και την είχε ρίξει κάτω, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ καθώς την απέφυγε και τη χτύπησε με τον αγκώνα στο πρόσωπο για να την απωθήσει, ενώ από την άλλη η Jupiter απέφευγε τα χτυπήματα από το ξίφος και όταν η Uranus την πλησίασε, της έπιασε το ένα χέρι και με το άλλο την ανάγκασε να πέσει κάτω από τον κεραυνό της. Όμως αυτή συνήλθε γρήγορα και επιχείρησε για άλλη μια φορά να τη χτυπήσει με το σπαθί αλλά η Mako ξέφυγε με μια τούμπα. Εξαγριωμένη και από αυτήν την αποτυχία της, η Uranus βούτηξε και οι δυο τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη Mako να της κρατάει με πείσμα το χέρι και να μην την αφήνει.
-Θα πεθάνεις... Της είπε σε ανατριχιαστικό τόνο η Sailor Uranus.
Όμως οι απειλές δεν ήταν αρκετές για την Sailor Jupiter. Της σήκωσε ψηλά το χέρι ώστε να μην κινδυνεύει και μετά την κλώτσησε με όλη της τη δύναμη στην κοιλιά για να τη ρίξει κάτω. Στο μεταξύ η Sailor Moon προσπαθούσε να αντιδράσει καθώς ο Ποσειδώνας την είχε παγιδέψει. Και τα κατάφερε αφού τη χτύπησε με τη λαβή του σκήπτρου και μετά της έριξε μια καλή γροθιά στο σαγόνι και τη σώριασε στο πάτωμα. Και η Sailor Jupiter είχε τώρα πια εύκολο έργο καθώς πρώτα της απέσπασε το ξίφος με μια κίνηση και τέλος την αποτελείωσε με μια στριφογυριστή κλωτσιά για να την διαλύσει. Αλλά και η Sailor Moon είχε σχεδόν τελειώσει. Συνέχιζε να τη σφυροκοπά με διαδοχικές γροθιές στο πρόσωπο και για φινάλε την χτύπησε με άλλη μία τόσο που την πέταξε λίγα μέτρα πίσω για να την ρίξει κάτω αναίσθητη.
Όταν τελείωσαν, οι πέντε τους αποχώρησαν με την Mako να λέει τελευταία στην αντίπαλό της:
-Και να σκεφτείς ότι κάποτε ήθελα να γίνω σαν κι εσένα....Βλακείες....Ο Neo είναι ο καλύτερος όλων.....
Και αποχώρησε κι αυτή, ενώ ο άγνωστος συνέχιζε να μάχεται και με τους τρεις ταυτόχρονα. Όμως αρχικά ήταν περισσότεροι και φαινομενικά τον είχανε στο χέρι αλλά αυτός με έναν άκρως περίεργο τρόπο, κατάφερνε να ξεφύγει. Όσο ο χρόνος περνούσε, θύμωνε όλο και περισσότερο. Μπορούσες στα μάτια του να το δεις ολοκάθαρα
Χωρίς να δείξουν κανένα έλεος, του όρμησαν κι οι τρεις χωρίς χρονοτριβές εναντίον του, ο ένας μετά τον άλλο δοκίμαζαν τα κόλπα τους πάνω του. Παρότι απέδιδαν, δε φαινόταν να του κάνουν σοβαρή ζημιά...Σαν αυτός να μην ήταν άνθρωπος, σαν να μην ένιωθε τον πόνο, ξαφνικά έπιασε τον Vega και τον Sagat από το λαιμό και τους χτύπησε αλύπητα, έπειτα τους πέταξε κάτω, Δε σταμάτησε όμως εκεί, όρμησε καταπάνω στον Balrog με τον ώμο του και τον κόλλησε στον τοίχο για να αρχίσει να τον χτυπάει ανελέητα δεκαεννέα φορές στο στομάχι με τις γροθιές του, όταν τελείωσε με αυτό, έκανε δύο βήματα πίσω και αφού έσφιξε τα χέρια του και του κατάφερε μια ισχυρή γροθιά κατευθείαν στο πρόσωπο...
Έπειτα ήταν η σειρά των άλλων δύο. Γι αυτούς ο άγνωστος άντρας μεταμορφώθηκε σε δράκο κατά το ήμισυ κι ετοιμάστηκε να τους αποτελειώσει. Τους έπιασε και τους δύο από το λαιμό και πέταξε μαζί τους μέχρι την οροφή, μετά τους πέταξε με μεγάλη δύναμη κάτω στη γη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προσγειώθηκε πάνω τους και με τα δυο του πόδια πάνω τους, για να αρχίσει να στροβιλίζεται έξι φορές. Αυτό ήταν το τέλος τους, μιας και δεν ήταν σε θέση να ανταποδώσουν....
Όσο συνέβαιναν όλα αυτά, όλες οι Πολεμίστριες Sailor έβαζαν τα δυνατά τους να φτάσουν έγκαιρα στον πίνακα ελέγχου όπου βρισκόταν ο Neo και συνέχιζε να αντιστέκεται με πείσμα. Ήταν όμως εμφανές ότι δεν θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα. Οι πόρτες άνοιξαν αριστερά και δεξιά του και πολλοί στρατιώτες τον σημάδευαν με τα όπλα τους. Αυτός προέταξε το σπαθί του και ήταν έτοιμος, αλλά για πόσο θα μπορούσε να αντέξει...;
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Σεπ 10, 2012 12:41 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 46
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

Τι θα γινόταν τώρα...; Τι θα έκανε ο Neo με τόσους στρατιώτες να τον έχουν περικυκλώσει...; Ωστόσο δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να παραδοθεί. Έπιασε σφιχτά το ξίφος και το πιστόλι του κι ετοιμάστηκε για καινούρια σύγκρουση. Ήταν όμως προφανές πως δεν θα μπορούσε να κρατήσει ακόμα περισσότερο καθώς ήταν ένας εναντίον όλων, όχι τουλάχιστον μέχρι να έρθει η βοήθεια:
-Μην προχωρήσετε παρακάτω!!! Αλλιώς τη βάψατε!!! Ακούστηκε μια φωνή να πλησιάζει προς την κεντρική αίθουσα. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, οι πόρτες έσπασαν και οι Πολεμίστριες Sailor εισέβαλαν μέσα με ορμή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των στρατιωτών.
-Neo, είσαι καλά; Τον ρώτησε η Sailor Moon.
-Ευτυχώς πάνω στην ώρα ήρθατε παιδιά, απάντησε ο Neo ξεφυσώντας ανακουφισμένος
-Δεν υπήρχε περίπτωση να σε εγκαταλείπαμε, του είπε η Sailor Mars.
-Ευχαριστώ. Βλέπω πως είστε μια χαρά. Αυτό με κάνει χαρούμενο. Της απάντησε εκείνος.
-Ο Bison πού είναι; Ρώτησε η Sailor Mercury κοιτώντας περιμετρικά το χώρο.
-Μάλλον θα κρύβεται...Υπέθεσε ο Neo. Για να διαψευστεί αμέσως καθώς η μεγάλη οθόνη άναψε μπροστά του και ο Bison ήταν από πίσω:
-Κρύβομαι; Γιατί να κρύβομαι...; Τι έχω να φοβηθώ από εσάς; Εσάς που τρέχετε γύρω γύρω με τα μικρά σας όπλα, φοβούμενοι την αγνότητα μιας άοπλης μάχης...
Και ο Neo του απάντησε με σαρκασμό:
-Εσύ και η αγνότητα δεν ταιριάζετε. Βγες πίσω από την αυλαία έξυπνε...Δείξε μας πόσο αγνός είσαι...Εμπρός!!!
-Neo, όχι!!! Αυτό ακριβώς θέλει!!! Προσπάθησε να τον εμποδίσει η γυναίκα του.
-Όχι Mako, αυτό θέλουμε και οι δύο. Εντάξει Bison, κάνε μου επίθεση αν τολμάς. Θα σε συντρίψω! Του είπε ο Neo καθώς έβγαζε τη ζώνη με τα ξίφη του και την πετούσε στα κορίτσια, ενώ ο Bison, κρεμασμένος από ένα συρματόσχοινο, ήρθε μπροστά του με μία κίνηση.
-Όποιος μου αντιτίθεται...Πεθαίνει...
-Neo δεν μπορείς...!!! Προσπάθησε να τον αποτρέψει και η Sailor Moon.
-Ω ναι μπορώ...Αν θέλετε να μείνετε, εντάξει, μόνο φροντίστε να καλυφθείτε καλά. Δε θα σας αρέσει αυτό που θα δείτε...
Εκείνες τον άκουσαν και αποτραβήχτηκαν. Την ίδια στιγμή ο Bison διέταζε τους στρατιώτες του:
-Στρατιώτες έξω...ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟΥΣ!!!
Έτσι έμειναν μόνοι τους πάνω στη γέφυρα ανταλλάσοντας πύρινες ματιές ο ένας προς τον άλλο. Και ο Bison του είπε:
-Με έκανες πολύ χαρούμενο...
-Και τώρα θα σε κάνω και πτώμα...
Στο άκουσμα αυτών των λόγων, ο Bison πήγε να τον χτυπήσει αλλά ο Νέο τον μπλόκαρε και του το ανταπέδωσε με μια γροθιά στο πρόσωπο. Δε σταμάτησε όμως, συνέχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο με διαδοχικές γροθιές αλλά ο Bison τον γράπωσε από το λαιμό. Όχι όμως για πολύ καθώς κατάφερε να τον ξαναχτυπήσει στο πρόσωπο και να ελευθερωθεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό τον κλώτσησε δυνατά και πάλι στο πρόσωπο. Αγριεμένος ο Bison δοκίμασε να τον αρπάξει ξανά. Τα κατάφερε αλλά ο Neo αντιστεκόταν και οι δυο του έπεσαν από τη γέφυρα πάνω στο γραφείο του.
Στο καινούριο πεδίο της μάχης, ο Neo απέφυγε το πρώτο χτύπημα αλλά σε αυτόν το στενό χώρο, ο αντίπαλός του, τον είχε στριμώξει άσχημα. Ευτυχώς όμως γι αυτόν, ήξερε να ξεφεύγει αφού κατάφερε να τον απωθήσει χρησιμοποιώντας τα πόδια του. Αυτό δεν πτόησε τον Bison που τον χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο λέγοντάς του:
-Θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο...
-Ότι πεις!!! Του απάντησε ο Neo και του κατάφερε ένα χτύπημα στο πρόσωπο με το γόνατο λέγοντάς του ταυτόχρονα:
-Πάρε αυτό που απήγαγες τις φίλες μου!!!
Όμως ο Bison δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με τον αγκώνα τον χτύπησε στο στομάχι και με μια κλωτσιά, τον έριξε από το γραφείο του, ή έτσι νόμιζε τουλάχιστον. Διότι ο Neo είχε προλάβει να πιαστεί από κάτω κάνοντας τον Bison να κοιτά περίεργος για να ανακαλύψει πού είναι. Σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, ο Neo ταλαντώθηκε και χτυπώντας τον και με τα δύο πόδια, τον γκρέμισε από το γραφείο του και τον προσγείωσε στο έδαφος όπου ήρθε κι εκείνος μετά.
Πατώντας πια σε στέρεο έδαφος, συνέχισαν να παλεύουν αλλά τώρα ο Neo ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο. Αρχικά τον κλώτσησε πρώτη φορά και τον ξάπλωσε κάτω, όταν σηκώθηκε έφαγε άλλη μια και βρέθηκε ξανά κάτω, όταν όμως πήγε να του ρίξει και μια γροθιά, ο Bison τη σταμάτησε και τον σήκωσε πάνω από το κεφάλι του για να τον πετάξει κάτω και, καθώς όρμησε να τον ξαναχτυπήσει, ο Neo άρχισε να στριφογυρίζει το σώμα του έτσι όπως ήταν κάτω με αποτέλεσμα να τον κάνει να χάσει την ισορροπία του και να πέσει. Εξοργισμένος τότε σηκώθηκε αμέσως και όρμησε καταπάνω του με αποτέλεσμα να φάει μία ακόμα κλωτσιά στην κοιλιά και να κολλήσει στον τοίχο. Την κατάσταση εκμεταλλεύτηκε ο Neo κι εκτέλεσε την αγαπημένη του κίνηση δύο φορές, το Ανάποδο Ψαλίδι για να τον κολλήσει για τα καλά στον τοίχο, έπειτα ο Bison επιχείρησε να του επιτεθεί και πάλι αλλά ούτε τώρα τα κατάφερε. Αντιθέτως δέχτηκε ακόμα μία κλωτσιά στην πλάτη κι ένα βίαιο σπρώξιμο για να πέσει πάνω στον πίνακα ελέγχου και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα να διαπεράσουν το κορμί του μέχρι θανάτου. Φυσικά ο Neo δε γνώριζε τι είχε κάνει εκείνη τη στιγμή...Θα το ανακάλυπτε με οδυνηρό τρόπο αργότερα...
Η έκβαση της μονομαχίας έκανε τις Πολεμίστριες Sailor, να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς.
-Το ξέραμε ότι θα τα κατάφερνες!!! Του είπε η Sailor Moon χαρούμενη.
-Ελπίζω να μείνει για πάντα εκεί που είναι. Απάντησε ο Neo λαχανιασμένος.
-Καλύτερα να φεύγουμε από εδώ μέσα. Αυτό το μέρος αρχίζει να μου τη δίνει στα νεύρα. Είπε τότε η Sailor Venus.
-Ήμουν έτοιμος να...το...προτείνω... Πήγε να πει ο Neo αλλά δεν πρόλαβε να το πει αφού είδε πίσω του τον Bison να σηκώνεται. Όταν γύρισε, τον είδε με φρίκη να στέκεται όρθιος, να τον σημαδεύει με τα χέρια του και ηλεκτρομαγνητικά κύματα να τον πετούν πίσω σε μεγάλη απόσταση μέσα σε ένα σκηνικό πανικού εκ μέρους των κοριτσιών...
-Ήμουν σίγουρος ότι δεν σε ξεφορτώθηκα ακόμα. Τι ήταν αυτό που έκανες...;
-Τα παιχνίδια τελειώνουν εδώ Φαραώ...Καιρός να δεις το μεγαλείο της αληθινής μου δύναμης. Αυτό που μόλις ένιωσες είναι υπεραγώγιμος ηλεκτρομαγνητισμός. Ανυψώνει τα ιαπωνικά τρένα βολίδες, ανυψώνει το γραφείο μου απ’όπου θα κυβερνήσω τον κόσμο....Και τέλος ανυψώνει....εμένα τον ίδιο...
Λέγοντας αυτά, άρχισε πράγματι να ανυψώνεται από το έδαφος και να κάνει πίσω με τον Neo να παρακολουθεί έκπληκτος. Όταν πήγε αρκετά πίσω πήρε φόρα κι έτσι όπως ήταν στον αέρα, χτύπησε τον Neo με τα χέρια προτεταμένα και τον έριξε πάλι κάτω. Κάτι που επανέλαβε και δεύτερη φορά κάνοντάς τον να πέσει πάλι κάτω. Και του είπε καθώς προσγειωνόταν:
-Τι συμβαίνει Φαραώ...; Ήρθες να πολεμήσεις έναν τρελό και αντί γι αυτό βρήκες ένα Θεό;
Αυτό είπε και τον χτύπησε για τρίτη συνεχή φορά με τον ίδιο τρόπο, γεγονός που είχε εξασθενήσει αρκετά τον Neo...Αυτό το σκηνικό όμως άρχισε να τον εξαγριώνει και όταν τον πλησίασε, ο Bison, δέχτηκε μια χαμηλή κλωτσιά αποτρέποντάς τον να ξανακάνει το ίδιο κόλπο.
Ούτε τώρα όμως μπορούσε να νιώθει ασφαλής καθώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του Bison, τον είχαν ξετινάξει και τον είχαν εξασθενήσει για τα καλά. Ειδικά η τελευταία βολή που δέχτηκε, ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και τον πέταξε πολύ πίσω.
-Να η προσφορά μου. Παραδώσου κι έλα μαζί μου, αλλιώς θα πεθάνεις και οι θεϊκές σου δυνάμεις θα γίνουν δικές μου.
-Ποτέ...Όχι όσο έχω κάτι για να μάχομαι. Απάντησε ο Neo με πυγμή καθώς σηκωνόταν πάλι όρθιος. Παρά τις συνεχείς επιθέσεις, είχε ακόμα αρκετή ενέργεια μέσα του, μόνο που τώρα είχε ένα ακόμα πρόβλημα. Τις ψυχικές δυνάμεις του αντιπάλου του...Ωστόσο δεν σκαφτόταν ούτε για ια στιγμή να εγκαταλείψει και συνέχισε να αγωνίζεται. Δοκίμασε να τον πετύχει με μια γυριστή κλωτσιά στον αέρα αλλά όχι μόνο δεν τον πέτυχε αλλά προσέκρουσε και στο αόρατο τοίχος του με αποτέλεσμα να πεταχτεί πίσω
Τι θα έκανε όμως τώρα...; Με τις δυνάμεις του, ο Bison τον έβαλε πάλι κάτω και στάθηκε από πάνω του λέγοντας:
-Δεν ωφελεί να αγωνίζεσαι άλλο...Παραδώσου όσο έχεις την ευκαιρία. Αλλιώς θα σε καταστρέψω!!!
-Κλεις’το!!! Δεν παραδόθηκα ποτέ σε κανέναν κι εσύ δε θα είσαι εξαίρεση!!!
-Πολύ καλά. Βλέπω ότι είσαι πολύ αποφασιστικός...Ας γίνει έτσι!!!
-Τώρα θα δεις!!! Φώναξε ο Neo αγριεμένα.
-Ανόητε!!! Είπε τότε ο Bison και χρησιμοποίησε ξανά την ψυχική του δύναμη εναντίον του Neo με σκοπό να του εξασθενήσει το πνεύμα αλλά το πνεύμα του Neo ήταν πολύ ισχυρό για να ελεγχθεί. Έτσι ο Neo επιχείρησε να τον χτυπήσει αλλά δέχτηκε αυτός το χτύπημα καθώς ο Bison τον έσπρωξε με τα δυο του χέρια. Δεν το έβαλε όμως κάτω, δοκίμασε ξανά αλλά και πάλι την πάτησε αφού χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τον αγκώνα και απογειώθηκε.
Ούτε τώρα όμως ο Neo πτοήθηκε, πήδηξε ψηλά και επιχείρησε πάλι να τον πετύχει αλλά δεν τα κατάφερε ούτε τώρα. Ο αντίπαλός του τον προσγείωσε ανώμαλα στο έδαφος κι έπειτα κατέβηκε κι αυτός.
Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος στο πρόσωπο του Neo και έτσι όπως ήταν εκνευρισμένος, άρχισε να τρέχει προς το μέρος του βγάζοντας μια άγρια κραυγή αλλά και πάλι έπεσε πάνω στην τηλεμεταφορά. Και τελικά και οι δυο τους αρπάχτηκαν χέρι με χέρι για αρκετή ώρα. Όμως τα συνεχή χτυπήματα από την ψυχική δύναμη, άρχισαν να κουράζουν τον Neo, κάτι που το παρατήρησε ο Bison και του είπε;
-Αυτό είναι όλο; Κουράστηκες; Μήπως πρέπει να το τελειώσω τώρα;
-Ούτε να το σκέφτεσαι...Του απάντησε ο Neo και τον έσπρωξε προς τα πίσω. Όσο κι αν κουράστηκα, δεν μπορώ να σε αφήσω να νικήσεις...
-Όπως θέλεις!!! Του απάντησε αυτός βγάζοντας την κάπα του. Θα σε πολεμήσω χρησιμοποιώντας κάθε τι που έχω!!! Εμπρός!!!
Και η καινούρια μονομαχία ξεκινούσε με τα κορίτσια να παρακολουθούν με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Πρώτος επιτέθηκε ο Neo με μια κλωτσιά στον αέρα , αλλά ο Bison ξέφυγε και τον χτύπησε στο λαιμό με τον αγκώνα. Δεν ήταν αρκετό όμως αφού δοκίμασε να του κάνει το ίδιο, Αλλά και πάλι ο Bison απέφυγε το χτύπημα και σαν να μην έφτανε αυτό, άρπαξε τον Neo από το λαιμό και τον σήκωσε ψηλά. Ευτυχώς γι αυτόν ήταν προετοιμασμένος και για κάτι τέτοιο. Έμπλεξε τα πόδια του στο χέρι του αντιπάλου του και με μια απότομη κίνηση, κατάφερε να ελευθερωθεί και να τον απωθήσει.
-Αν και με διασκεδάζεις, πρέπει να τελειώσω αυτή τη μονομαχία. Κι εσύ θα μετανιώσεις που τα έβαλες μαζί μου. Του είπε ο Bison σε ειρωνικό και ταυτόχρονα απειλητικό ύφος.
Δεν ήξερε όμως με ποιον τα έβαζε και οι απειλές δεν είναι φόβος για τον Neo. Συνέχισε να τον σφυροκοπά με διαδοχικές γροθιές τις οποίες όμως αυτός απέφευγε και στο τέλος έπιασε τον Neo από το κεφάλι για να τον πετάξει πάλι κάτω με άκρως βάναυσο τρόπο. Κι έτσι όπως ήταν κάτω, του έκανε τάκλιν αλλά ατό σε αντίθεση με ότι περίμενε, τον βοήθησε να πάρει ώθηση για να πηδήξει στον αέρα και να τον κλωτσήσει στην κοιλιά. Και πριν καταλάβει ο Bison τι συνέβη, ο Neo έσφιξε τη δεξιά γροθιά του και τον χτύπησε με όλη του τη δύναμη στο σαγόνι με κόκκινες αστραπές να ξεπηδούν από το χέρι του. Δε σταμάτησε όμως εκεί, συνέχισε να τον βομβαρδίζει χωρίς κανένα μα κανένα έλεος με γροθιές στο σαγόνι και στην κοιλιά και στο τέλος τον κλώτσησε πάλι στο σαγόνι
Όταν ο Bison συνήλθε, τον χτύπησε κι αυτός στο σαγόνι κι όπως έκανε πίσω τον ξάπλωσε κάτω χτυπώντας τον στο κεφάλι με τον αγκώνα.
Το τελευταίο χτύπημα έκανε τον Neo να χάσει κατά ένα μέρος τις αισθήσεις του και να σωριαστεί μπρούμυτα στο έδαφος. Με το ζόρι κατάφερε να γυρίσει καθώς ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Από τα μάτια του περνούσαν όλες του οι προηγούμενες μάχες με τη σειρά και στο μυαλό του στριφογύριζαν μόνο τα τελευταία λόγια του δασκάλου του:
«Η εσωτερική σου δύναμη είναι το κλειδί του εαυτού σου...»
Όταν η σύγχυση στο εσωτερικό του φαινόταν να παίρνει τέλος, τότε άρχισε να καταλαβαίνει το αληθινό νόημα των λέξεων του Ryu και το δίδαγμά τους:
«Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω...Η δύναμη μέσα μου....Αυτή είναι το κλειδί....» Έλεγε στον εαυτό του καθώς προσπαθούσε να σηκωθεί και πάλι όρθιος μιας και δεν είχε συνέλθει εντελώς από το τελευταίο χτύπημα. Μόλις τον είδε να σηκώνεται, ο Bison του είπε:
-Ώστε ακόμα αρνείσαι να δεχτείς τη θεϊκή μου υπόσταση; Πίστευε στο δικό σου Θεό τότε. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προσευχηθείς σε αυτόν. Κανείς δεν είναι ανώτερος από μένα και τώρα θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά...
Λέγοντας αυτά, τα χέρια του άρχισαν να ηλεκτρίζονται, το ίδιο και όλο του το σώμα, σε σημείο που καλύφθηκε ολόκληρος με ένα ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, έτοιμος να αποτελειώσει τον Neo, μια για πάντα.
-Αυτή τη φορά δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις Φαραώ...!!! Η μοίρα σου σφραγίστηκε!!! Του είπε και άρχισε να κινείται γρήγορα προς το μέρος του αφού πρώτα είχε απογειωθεί.
Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του Neo να κάνει κάτι, διαφορετικά όλα τελείωναν. Όπως στη μάχη του με τον Ryu, οι κόκκινες αστραπές άρχισαν να τον περικυκλώνουν και να τον ηλεκτρίζουν σε τρομερά επίπεδα ενέργειας, κάτι που τις άφησε όλες άφωνες. Όταν ο Bison είχε πλησιάσει αρκετά κοντά, ο Neo έσφιξε τη δεξιά γροθιά του και άρχισε να απογειώνεται...:
-Η αυτοκρατορία σου έπεσε!!! Το ίδιο κι εσύ!!! SHO-RYU-KEEEEEEEN!!!!!!!!!!
Η κίνηση αυτή ήταν συνδυασμένη με τις Κόκκινες Αστραπές του και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό. Πέτυχε τον Bison και τον εξόντωσε σε τέτοιο σημείο που τον έριξε κάτω νικημένο κι εξαντλημένο. Δεν μπορούσε να σηκωθεί καν μετά από αυτό. Έπειτα ο Neo προσγειώθηκε πάλι μπροστά του.
-Δεν μπορεί...Δεν είναι δυνατόν...Πώς γίνεται να έχασα από μία μόνο κίνηση...;
-Τελείωσε Bison. Έχασες. Η «θεϊκή» σου υπόσταση, κατέρρευσε. Και όσο πιο γρήγορα το παραδεχτείς, τόσο το καλύτερο για σένα. Του είπε ο Neo κι εμφάνισε στο χέρι του, το Ξίφος της Χιλιετίας, έπειτα έστρεψε την αιχμή του προς το πρόσωπο του Bison.
-Σκότωσέ με λοιπόν! Τι περιμένεις;! Του είπε σε έντονο ύφος.
-Δε νομίζω!!! Δε θα βάψω τα χέρια μου με αίμα και μάλιστα το δικό σου! Θα κάνω κάτι πολύ καλύτερο. Απάντησε ο Neo και το έμβλημα της Χιλιετίας άρχισε να ακτινοβολεί.
Οι Sailor μπήκαν αμέσως στο νόημα και ο Neo πραγματοποίησε το τελευταίο μέρος της τελετής!
-Καλό ταξίδι στο Βασίλειο των Σκιών Bison...Του είπε παγερά ο Neo και συνέτριψε το μυαλό του για την αιωνιότητα
Όταν όλα τελείωσαν, βγήκαν όλες έξω και έτρεξαν να τον συγχαρούν για τη νίκη του. Αυτός ανταπέδωσε αμέσως αλλά οι πανηγυρισμοί τους κόπηκαν απότομα από την προειδοποίηση ότι η βάση θα καταστραφεί σε εξήντα δευτερόλεπτα με τα πάντα να καταρρέουν γύρω τους.
-Πρέπει να φύγουμε γρήγορα! Όλο το μέρος θα καταστραφεί!!! Είπε έντρομη η Sailor Mercury.
-Τότε τι στεκόμαστε;!!! Είπε η Sailor Moon κι έπιασαν η μία τα χέρια της άλλης για να τηλεμεταφερθούν έξω από το φρούριο. Το ίδιο έκανε και ο Neo αμέσως μετά. Ακριβώς πάνω στην ώρα καθώς όταν βγήκαν, διαδοχικές εκρήξεις άρχισαν να διαλύουν το αρχηγείο. Όταν έγινε κι αυτό, ο Neo είπε στη γυναίκα του:
-Mako....Σημείωσέ το αυτό...Χρειάζομαι ξεκούραση...
Εκείνη κούνησε το κεφάλι κι έπεσε στην αγκαλιά του. Όταν τελείωσαν, η Sailor Mars τού είπε:
-Neo, κοίτα. Αυτός είναι ο τύπος που μας βοήθησε. Του είπε δείχνοντάς του τον μυστηριώδη άντρα που τις είχε βοηθήσει. Τότε ο Neo του φώναξε:
-Περίμενε!!!
Αυτός σταμάτησε.
-Ευχαριστούμε...!!!
Εκείνος δεν απάντησε, μόνο γύρισε το κεφάλι του και τους κοίταξε όλους με ένα ύφος σαν να έλεγε «παρακαλώ» και συνέχισε την πορεία του...
Ο Neo δεν έδωσε συνέχεια σε αυτό και μια τελευταία μεγάλη έκρηξη συνέτριψε ολοκληρωτικά το τον πυρήνα της άλλοτε πανίσχυρης οργάνωσης μετατρέποντάς την σε συντρίμμια. Όταν τελικά σωριάστηκε και το τελευταίο θεμέλιο, όλοι μαζί ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
alex743
alex743
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 241
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2012
Τόπος : Ελλαδα

Δευ Σεπ 10, 2012 10:21 pm
Ισως να θελω μια ζωη να τα διαβασω ολα
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Σεπ 10, 2012 10:31 pm
KΚι ακόμα δεν τελειωσα
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Τρι Σεπ 11, 2012 8:34 pm
εγώ θέλω παραπάνω από μια ζωή για να τα διαβάσω όλα αυτά! Neo μόνο όταν πάρω κάνα tablet ή e-book reader παίζει να τα διαβάσω!
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6813
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2012
Τόπος : Κύπρος
https://www.youtube.com/user/TheRedranger1997

Σαβ Δεκ 15, 2012 10:37 am
Neo-RedRanger έγραψε:KΚι ακόμα δεν τελειωσα

Νεο αν συνεχισεις να γραφεις πολλα δεν νομιζω να το τελειωσες ποτε Razz