Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

United Defence

+3
XameR_GT
Green Rider
Neo-RedRanger
7 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2012
https://www.youtube.com/user/TheNeoRedRanger

United Defence - Σελίδα 2 Empty Απ: United Defence

Σαβ Αυγ 11, 2012 3:19 am
-Ότι θέλεις.
-Μέσα σε αυτές τις μέρες, σκέφτομαι να κάνω πρόταση γάμου στην Makoto...
-Μα αυτό είναι θαυμάσιο...!!! Χαίρομαι πολύ που το ακούω...!!!
-Και γι αυτό σε χρειάζομαι....Σου ζητώ να μας παντρέψεις εσύ...
-Θα μου κάνεις αυτήν την τιμή...; Φυσικά και δέχομαι...
-Η τιμή είναι όλη δική μου...Όμως τώρα πρέπει να πηγαίνω...Θα σε δω αργότερα...
Τότε ο Atem τον συνόδεψε μέχρι την έξοδο και μετά ο Neo έφυγε, επιτέλους είχε πάρει την απόφασή του, το σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό αλλά τώρα η όλη σκέψη ωρίμασε μέσα στο μυαλό του...
Έτσι πέρασε μια εβδομάδα και άρχισε η εφαρμογή του σχεδίου του. Αρχικά πήγε σε ένα κοσμηματοπωλείο και αγόρασε ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι και το έκρυψε προς το παρόν στο συρτάρι του γραφείου του που κλείδωνε, μόλις το έκανε κι αυτό, ξεκίνησε να γράφει ένα ερωτικό γράμμα. Τη στιγμή όμως που το έγραφε, χτύπησε το κουδούνι:
-Περάστε!!! Είναι ανοιχτά!!!
Δεν είχε καταλάβει ότι ήρθε η Usagi να τον δει και ήταν τόσο απορροφημένος με το γράψιμο, που δεν την είδε ούτε όταν μπήκε στο δωμάτιό του. Μόνο όταν του μίλησε και είδε τι ήταν αυτό που έγραφε, όταν εκείνη μπήκε, έγραφε την τελευταία γραμμή και τότε του είπε για να τον «επαναφέρει» στη γη:
-Τι κάνεις εδώ πέρα...;
Εκείνος τρόμαξε αρχικά και προσπάθησε να κρύψει με τα χέρια του το γράμμα, αλλά είδε και μόνος του ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει.
-Τίποτα...Τίποτα δεν κάνω...Εντάξει με έπιασες....Κοίτα και μόνη σου...Της είπε και της έδωσε το γράμμα, εκείνη το διάβασε και του χαμογέλασε:
-Τώρα κατάλαβα...Γράφεις πολύ ωραία....Θα ευχαριστηθεί πολύ όταν το δει, πότε λες να της το δώσεις;
-Ακόμα και σήμερα αν γίνεται. Αλλά δεν θα της το δώσω στο χέρι...θα το αφήσω στη θυρίδα του σπιτιού της, απάντησε αυτός και το πήρε πίσω για να το βάλει στο φάκελο και να μη γράψει τίποτα πάνω σε αυτόν...
-Απ’ ότι ξέρω δεν είναι σπίτι τώρα, νομίζω ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία...Του πρότεινε τότε η Usagi.
-Πάμε αμέσως αν είναι έτσι. Συμφώνησε ο Neo και με την τηλεμεταφορά, έφτασαν έξω από το σπίτι της, αυτός πήγε και το έβαλε στο ταχυδρομικό κουτί και η Usagi κοιτούσε μην έρθει κανείς...
Όταν έγινε κι αυτό, εξαφανίστηκαν και οι δυο τους για να μη γίνουν αντιληπτοί...
Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η Makoto έφτασε στο σπίτι της και είδε αν είχε τίποτα, αφού πήρε κάτι διαφημιστικά φυλλάδια, είδε και το φάκελο με το γράμμα:
«Για να δούμε....Τι έχουμε εδώ...; Ένα ανώνυμο γράμμα. Ποιος να το έστειλε άραγε...; Για να το ανοίξουμε»
Μπήκε λοιπόν μέσα και άνοιξε το φάκελο. Έπειτα άρχισε να διαβάζει:

Αγαπημένη μου...

Το γλυκύτερο μουσικό όργανο είναι το κουδούνι του σχολείου σου. Κάθε μεσημέρι που χτυπά, ο ήχος του φτάνει στα αυτιά μου σαν θεία μουσική, γιατί ξέρω πως σε λίγο θα δω μια οπτασία. Είναι η ώρα που ξεκουράζω τα μάτια μου, αλλά και η ώρα του μεγάλου μου δράματος...Το μόνο που μου μένει καθώς σε κοιτώ, είναι να αναθυμάμαι τους στίχους ενός τραγουδιού. «Μην κοιτάς τα χρόνια μου λοιπόν, ο άντρας πρέπει να’ χει παρελθόν» Δώσε μου λοιπόν λίγο κουράγιο. Κάνε με να πιστέψω πως για μένα δεν κύλισε ο χρόνος. Ρίξε μου μια ματιά κι εγώ θα καταλάβω...

Σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ σ ’αγαπώ...
Neo

Όταν τελείωσε την ανάγνωση, έτρεμε ολόκληρη και είχε αναψοκοκκινίσει για τα καλά... Η καρδιά της χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζε κανείς ότι θα έφευγε από τη θέση της:
«Δεν...Δεν μπορεί...Δεν το πιστεύω...Έλεγε και ξανάλεγε μέσα στην ταραχή της....Έπειτα θέλησε να καθίσει γιατί μετά από αυτό, δεν την κρατούσαν τα πόδια της:
«Ήταν...Ήταν αλήθεια όλα αυτά...Είναι στα αλήθεια ερωτευμένος μαζί μου...Τι θα κάνω τώρα....; Ηρέμησε....» Προσπαθούσε να πει στον εαυτό της, αλλά μάταια...Δεν μπορούσε πια να το κρατήσει άλλο...
Από την άλλη ο Neo ήταν έτοιμος να προχωρήσει στη δεύτερη φάση του σχεδίου του. Σκέφτηκε να την πάρει να βγουν έξω μαζί και να της κάνει την πρόταση γάμου, όμως περίμενε την επόμενη μέρα. Όσο για εκείνη, δεν μπορούσε να συνέλθει από αυτό και ολόκληρη η μέρα κύλισε έτσι, μέχρι που την πήρε ο ύπνος. Αν μπορούσε δηλαδή να κοιμηθεί μετά από αυτό που της ήρθε τόσο απροσδόκητα...
Τελικά έφτασε η επόμενη μέρα και ο Neo ανυπομονούσε για την έξοδό του μαζί της. Γι αυτό το λόγο ντύθηκε και πήγε να την επισκεφθεί για να το κανονίσουν. Έτσι λοιπόν πήγε σπίτι της και χτύπησε το κουδούνι:
-Παρακαλώ;
-Ο Neo είμαι...!!! Μπορώ να περάσω...;
Εκείνη τα έχασε για μια στιγμή αλλά μετά απάντησε:
-Ναι βεβαίως!!!
Εκείνος τότε προχώρησε πιο μέσα και οδηγήθηκε στο σαλόνι.
-Χαίρομαι που σε βλέπω Neo μου...Του είπε με κάποια συστολή...
-Είσαι καλά μάτια μου...; Δείχνεις λίγο αναστατωμένη...
-Όχι...όχι...μια χαρά είμαι...Μην ανησυχείς...
-Τέλος πάντων...Δεν πειράζει μάτια μου, ήρθα για άλλο λόγο...
-Σε ακούω...Μπορώ να κάνω κάτι για σένα...;
-Θα ήθελα να σου προτείνω να βγούμε έξω μαζί...Αν το θέλεις φυσικά...
Στο άκουσμα της πρότασης, εκείνη κοκκίνισε πάλι:
«Ωχ...Τι απαντάμε τώρα...; Ψυχραιμία Makoto...»
Μετά από λίγα λεπτά ο Neo πήρε την απάντησή του:
-Λοιπόν.....Αποφάσισα....να.......
-Ναι...;
-Εεεε.......Εντάξει....Θα χαρώ πάρα πολύ να βγούμε μαζί...
-Χαίρομαι που το ακούω ματάκια μου...Αύριο είναι καλά...;
-Ναι...νομίζω...
-Τότε θα έρθω να σε πάρω κατά τις οχτώ...
-Σύμφωνοι...Απάντησε τότε εκείνη και μετά ο Neo αφού τη φίλησε τρυφερά στο μάγουλο, την αποχαιρέτησε και αποχώρησε...
Κι επιτέλους!!! Η μεγάλη μέρα έφτασε. Ο Neo μετρούσε τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα για την επίμαχη έξοδο. Τελικά κατά τις εφτά το απόγευμα ξεκίνησε τις προετοιμασίες του, ντύθηκε, στολίστηκε και μετά από μισή ώρα, ήταν έτοιμος...Σε κάποια φάση κοίταξε το ρολόι του και αμέσως ξεκίνησε να πάει να την πάρει. Όταν έφτασε, χτύπησε την πόρτα, περίμενε για λίγο και μετά αντίκρισε ένα υπέροχο θέαμα:
-Είσαι πολύ όμορφή σήμερα...
-Ε...Ευχαριστώ πολύ...Του απάντησε εκείνη με κάποια συστολή.
-Είσαι έτοιμη; Μπορούμε να πηγαίνουμε...;
-Ναι...Απάντησε εκείνη και ο Neo της έπιασε το χέρι για να την οδηγήσει. Μετά από λίγα λεπτά έφτασαν στο εστιατόριο που είχε κλείσει τραπέζι ο Neo. Πρώτα μπήκε εκείνη και μετά ακολούθησε κι αυτός, πήγαν στο τραπέζι τους και ο Neo τράβηξε ελαφρά την καρέκλα για να καθίσει πρώτα η αγαπημένη του, ύστερα κάθισε κι αυτός, έπειτα ήρθε το φαγητό και για συνοδευτικό ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί. Αν και ο Neo δεν πίνει, εκείνη τη μέρα είπε να κάνει μια εξαίρεση, άνοιξε το μπουκάλι, πήρε το ποτήρι της πρώτα, το γέμισε και της το πρόσφερε, το ίδιο έκανε μετά και με το δικό του:
-Στην υγειά σου μάτια μου...Της είπε και χτύπησαν τα ποτήρια τους.
-Ευχαριστώ...Απάντησε εκείνη και ήπιε μια γουλιά όπως και ο Neo..
-Τώρα...Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σου μιλήσω καθαρά αγάπη μου...ξεκίνησε πρώτος αυτός
-Σε ακούω...
-Ξέρεις...Το κρατούσα πολύ καιρό μέσα μου αλλά τώρα πια...δεν είμαι σε θέση να το κρατήσω άλλο...Από την πρώτη στιγμή τότε που σε είδα, κάτι άλλαξε μέσα μου, ειδικά μέσα από την περιπέτειά μας, γινόμουν και πιο σίγουρος γι αυτό...όσες φορές ρίσκαρες τη ζωή σου για μένα, κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα...Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου...
Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τη Makoto...Αλλά τελικά βρήκε το θάρρος να μιλήσει:
-Εεεε...Κι εγώ ακριβώς...νιώθω το ίδιο για σένα. Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά...όποτε σε βλέπω μπροστά μου, μου βγαίνει αυθόρμητα να πέσω στην αγκαλιά σου...Σ’ αγαπώ Neo μου...
Τώρα ήταν η δική του σειρά να τα χάσει. Είχε τόσο καιρό να το ακούσει αυτό, που δεν πίστευε στα αυτιά του, όπως και να’ χει πάντως το πράγμα, ήταν πολύ χαρούμενος και το έδαφος ήταν πια έτοιμο για να της καταθέσει την πρότασή του...Έτσι λοιπόν έβγαλε από τη τσέπη του το κουτάκι με το σμαραγδένιο δαχτυλίδι και το ακούμπησε στο τραπέζι, έπειτα ανοίγοντάς το σιγά σιγά, της είπε:
-Mako μου...Θέλεις να με παντρευτείς...;
Τι μπορούσε να πει τώρα μετά από αυτό...; Είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό για αρκετή ώρα. Όταν τελικά προσγειώθηκε πάλι, του απάντησε:
-Πώς μπορώ να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση...; Φυσικά και δέχομαι!!!
Αυτό το γεγονός χαροποίησε τον Neo στο μέγιστο βαθμό, έτσι πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβει, μέχρι που τελικά έπρεπε να φύγουν.
Έτσι κι έγινε, ο Neo την πήγε μέχρι το σπίτι της και την άφησε εκεί, πριν φύγει όμως της είπε:
-Σου άρεσε σήμερα αγάπη μου;
-Ναι...Ήταν πραγματικά υπέροχα...Σε ευχαριστώ...
-Σ’ αγαπώ...
-Κι εγώ σ’ αγαπώ...Του απάντησε κι εκείνη και χωρίς να το καταλάβουν, πλησιάστηκαν πιο πολύ, τόσο πολύ που στο τέλος τα χείλη τους ενώθηκαν για αρκετά λεπτά. Το σίγουρο πάντως ήταν ότι και οι δύο το απόλαυσαν και με το παραπάνω. Τελικά ο Neo έφυγε κι αυτός για το σπίτι του έχοντας ακόμα την γεύση των χειλιών της πάνω στα δικά του...
Την επόμενη μέρα λοιπόν, η Mako δεν είχε συνέλθει τελείως, παρουσίαζε έλλειψη συγκέντρωσης και ήταν διαρκώς αφηρημένη, μέχρι που τελικά όταν σχόλασαν από το σχολείο τους, πήγαν στο ναό ως συνήθως για να μελετήσουν, εκεί πήρε επιτέλους την απόφαση να το πει και στα άλλα κορίτσια, τα οποία ήξεραν μόνο για την χτεσινοβραδινή της έξοδο, τίποτα παραπάνω...
-Λοιπόν; Πώς περάσατε χτες; Την ρώτησε η Usagi ξεκινώντας την κουβέντα.
-Περάσαμε πολύ όμορφα...Απάντησε εκείνη
-Από το πρωί, φαίνεσαι να μη είσαι εδώ...Συμβαίνει τίποτα; Ρώτησε τότε η Reye.
-Ναι....Κάτι συνέβη...Και δεν ξέρω...πώς να σας το πω...
-Δηλαδή; Την ρώτησε και η Amy.
-Να...Όταν τελειώσαμε....Μου ζήτησε κάτι...
-Τι σου ζήτησε; Πες μας λοιπόν μας έσκασες...Είπε τότε η Minako χαριτολογώντας...
-Πάμε λοιπόν....Μου ζήτησε....να τον παντρευτώ...
Στην τελευταία πρόταση, όλες με ανοιχτό στόμα καθώς δεν το περίμεναν, όταν συνειδητοποίησαν τι ακριβώς άκουσαν, την αγκάλιασαν μία προς μία και της έδιναν την ευχή τους:
-Αυτό είναι πολύ όμορφο Mako μου...να ζήσετε και να ευτυχήσετε...
-Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια...Ήξερα ότι θα χαιρόσασταν...
Έτσι λοιπόν άρχισαν οι προετοιμασίες με πυρετώδεις ρυθμούς. Χωρίς καμία μα καμία καθυστέρηση, ξεκίνησαν αμέσως. Αρχικά με τις προσκλήσεις, τις βέρες και τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα, οι βέρες ήταν δύο αριστουργηματικά κοσμήματα με ένα σμαράγδι για τη Makoto κι ένα ρουμπίνι. Μαζί με την αποστολή των προσκλήσεων, ο Neo έστειλε και άλλες έξι στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ομάδα των Power Rangers. Τα έξι προσκλητήρια έφτασαν στο κέντρο νεότητας και τα πήρε ο Jason τα έδωσε και στην υπόλοιπη ομάδα:
-Παιδιά! Δείτε τι βρήκα...Τους είπε και τους μοίρασε τις προσκλήσεις.
-Για να δούμε...Μα είναι από τον Neo, τον θυμάστε;
-Είναι εκείνος ο νεαρός που είχε παλέψει εναντίον μου...Θυμάμαι. Απάντησε ο Tommy.
-Γράφει ότι παντρεύεται και μας καλεί στο γάμο του
-Φοβερό...!!! Τι λέτε; Να πάμε; Ρώτησε η Kimberly.
-Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ θα πάω οπωσδήποτε...Απάντησε τότε ο Jason.
-Τότε θα έρθουμε κι εμείς, ωραία θα είναι. Συμπλήρωσε και ο Zack.
Έτσι λοιπόν έφτασαν και αυτοί στην Ιαπωνία και οι μέρες κυλούσαν αντίστροφα, δύο μέρες πριν την τελετή, ο Neo πήγε μαζί με τον Atem να διαλέξουν το γαμπριάτικο κουστούμι. Μετά από προσεκτική επιλογή, επέλεξε ένα σύνολο στο χρώμα της άμμου μαζί με άσπρο πουκάμισο και γραβάτα, ένα πραγματικά εντυπωσιακό κομμάτι.
Το ίδιο όμως έκαναν και τα κορίτσια. Πήγαν μαζί με τη Mako να διαλέξουν το νυφικό. Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη μιας και υπήρχαν πολλά ωραία κομμάτια. Τελικά κατέληξε σε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, στενό στη μέση και κάτω, με μακριά ουρά και η περιοχή της μέσης ήταν διακοσμημένη με μικρές γυαλιστερές πέτρες. Με λίγα λόγια ήταν κάτι το μαγικό...
Προετοιμάζοντας λοιπόν το έδαφος, η μεγάλη μέρα είχε φτάσει. Ο Neo ήταν στο σπίτι του μαζί με τον Atem και μερικούς άλλους φίλους του για να τον ετοιμάσουν, το ίδιο ίσχυε και με τη Makoto που τα κορίτσια ανέλαβαν τη δική της προετοιμασία.
Μετά από μερικές ώρες, ο Neo ήταν έτοιμος και μαζί με τον κουμπάρο και τους φίλους του αναχώρησαν για την εκκλησία όπου περίμενε καρτερικά την άφιξη της αγαπημένης του. Τότε είπε στον Atem:
-Αργεί.... Είπε κάπως ταραγμένα.
-Ηρέμησε...Θα έρθει...Δεν ξέρεις τι γίνεται τώρα...; Προσπάθησε να τον πειράξει ο Atem.
Και δεν είχε άδικο. Η αγαπημένη του θέλησε να του κάνει μερικά γυμνάσια κι έτσι καθυστερούσε επίτηδες να φτάσει, τελικά όμως έφτασε και κατέβηκε και υποβασταζόμενη από τα κορίτσια, περπάτησε αργά προς το μέρος του Neo ο οποίος έκανε ένα βήμα και τις έπιασε το χέρι, έπειτα όλοι μαζί προχώρησαν στο εσωτερικό της εκκλησίας για την τελετή.
Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, όλοι ήταν πολύ συγκινημένοι και είχαν πάρει τις θέσεις τους. Τα κορίτσια περιμετρικά των νεόνυμφων και ο Atem στεκόταν πίσω τους. Όσο για ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν πιασμένο πάντα από το χέρι και η συγκίνηση φαινόταν ολοκάθαρα στα μάτια τους, ειδικά όταν ήρθε η ώρα να τους βάλει ο Atem τα στέφανα και στο χορό του Ησαία όπου το ρύζι έπεφτε βροχή πάνω τους...
Όταν η τελετή ολοκληρώθηκε, πέρασαν όλοι οι προσκεκλημένοι να τους ευχηθούν και μετά βγήκαν στον περίβολο του ναού για τις καθιερωμένες φωτογραφίες αφού φυσικά αντάλλαξαν πρώτα ένα παθιασμένο φιλί...Έπειτα η Mako πέταξε την ανθοδέσμη για να την πιάσει η Usagi και λογικά να είναι η επόμενη
Τελικά αποχώρησαν όλοι ενώ οι νεόνυμφοι αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους αναθέτοντας στα κορίτσια την οργάνωση της δεξίωσης. Καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν και οι 3 Lights. Οι οποίοι αποδέχτηκαν ευχαρίστως την πρόσκληση. Όσο λοιπόν τα κορίτσια κανόνιζαν τα της δεξίωσης, ο Neo έλεγε στην αγαπημένη του:
-Πώς αισθάνεσαι αγάπη μου...;
-Νιώθω ότι βρίσκομαι στους εφτά ουρανούς, όλα ήταν υπέροχα...Του απάντησε και χώθηκε στην αγκαλιά του...
-Ματάκια μου....Σ’ αγαπώ...
-Κι εγώ...Απάντησε εκείνη και τον κοίταξε στα μάτια, το ίδιο έκανε κι αυτός αφήνοντας τον εαυτό του να χαθεί μέσα στα όμορφα πράσινα μάτια της...
Μετά από μισή ώρα, όλα ήταν έτοιμα και οι νιόπαντροι μπορούσαν να κατέβουν. Όταν το έκαναν, όλοι οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε ξέφρενα χειροκροτήματα μέχρι να φτάσουν στο σημείο που βρισκόταν η γαμήλια τούρτα. Έπειτα, ο Neo πήρε τη σαμπάνια για να την ανοίξει και όταν το έκανε, γέμισε τα δύο ποτήρια και οι δυο τους ήπιαν σταυρωτά. Μετά από αυτά, έκοψε ένα κομμάτι της τούρτας και την ταΐσε. Δε σταμάτησε όμως εκεί. Ήταν η ώρα για το χορό τους. Αμέσως οι 3 Lights άρχισαν να παίζουν το αγαπημένο τραγούδι του Neo και τότε ο κόσμος όλος γύριζε μόνο γύρω από αυτούς. Για τρία λεπτά ο ένας είχε μόνο τον άλλο και όλος ο κόσμος περιστρεφόταν γύρω τους. Όταν το τραγούδι ολοκληρώθηκε, το πλήθος ξέσπασε και πάλι σε θερμά χειροκροτήματα, κυρίως ο Atem που ήταν πολύ χαρούμενος για το φίλο του. Έτσι συνεχίστηκε η δεξίωση με όλους να διασκεδάζουν με την καρδιά τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τους νιόπαντρους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας...
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, οι ζωές τους ενωθήκαν κι έγιναν μία, κάτι που το επιθυμούσαν και οι δυο τους τόσο πολύ, επιτέλους είχε πραγματοποιηθεί. Τώρα πια ήταν ένα σώμα, μία ψυχή και ο ένας ήταν έτοιμος να βάλει και το σώμα του για υπερασπίσει τον άλλο. Όταν όμως τελείωσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις, στο μυαλό του Neo επέστρεψαν τα λόγια που του είχε πει ο Atem προηγουμένως, για εκείνη την τελετή στην οποία ο Φαραώ έπρεπε να χάσει, καθόταν και σκεφτόταν όλα όσα του είχε πει:
«Δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, αν με νικήσει, θα μείνει εδώ κοντά μας, αν όμως χάσει, από τη μία θα αποχωριστώ τον καλύτερό μου φίλο. Από την άλλη πάλι, θα αποδείξω ότι είμαι έτοιμος να υπάρξω και μόνος μου, ο Φαραώ πάντα ήταν στο πλευρό μου, με υποστήριζε και μου έμαθε όλα όσα ξέρω...Τώρα όμως είναι η ευκαιρία μου...»
Αυτά σκεφτόταν και μετά από συνεννόηση με τον Atem, πήρε τρεις μέρες προθεσμία για να προετοιμαστεί γι αυτή τη μονομαχία. Γι αυτό το λόγο, κλεινόταν με τις ώρες στο γραφείο του και επιδιδόταν προσεκτικά στην δημιουργία της τράπουλας που θα χρησιμοποιούσε. Γνωρίζοντας το βάρος της κατάστασης, η Makoto δεν τον απασχολούσε και τον άφηνε να προετοιμαστεί με την ησυχία του...
Το μεσημέρι της τρίτης μέρας, μπήκε στο δωμάτιό τους για να μιλήσει λίγο μαζί του ώστε να βρει κι αυτός την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα:
-Μπορώ να σε απασχολήσω για λίγο αγάπη μου...; Τον ρώτησε.
-Ναι, φυσικά...Θέλεις να σε βοηθήσω σε κάτι...;
-Όχι...απλά...ήθελα να μιλήσουμε λίγο...να κάνεις κι ένα διάλειμμα...Εδώ και δύο μέρες δουλεύεις τόσο πολύ...Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη μονομαχία εναντίον του Φαραώ ε...;
-Ναι...Είναι σαν το τελευταίο μου δώρο γι αυτόν πριν μας αφήσει...Αλλά τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα...
-Καταλαβαίνω πώς αισθάνεσαι...Σίγουρα δε θέλεις να τον δεις να φεύγει...Αλλά σκέψου το...Αν νικήσεις, θα είναι τέλεια ευκαιρία για σένα δείξεις ότι μπορείς να σταθείς και μόνος σου όρθιος..
-Ίσως έχεις δίκιο αγάπη μου...Σε ευχαριστώ...Της απάντησε τότε ο Neo και την αγκάλιασε θερμά
-Τώρα όμως θα σε αφήσω να δουλέψεις με την ησυχία σου...Θα τα πούμε μετά Neo μου...Του είπε τότε εκείνη και αποχώρησε διακριτικά αφήνοντάς τον μόνο κι εκείνος συνέχισε τη δουλειά του...Παράλληλα σκεφτόταν καθώς διάλεγε τις κάρτες του:
«Πολλά άλλαξαν όταν συνάντησα τον Φαραώ...Μέχρι τότε ήμουν απόμακρος και ψυχρός. Όταν όμως τον γνώρισα, όλα άλλαξαν, μετά γνώρισα τη Makoto και τις φίλες της και από τότε η ζωή μου απέκτησε άλλη αξία, έμαθα να μη εγκαταλείπω, όσο δύσκολες κι αν ήταν οι καταστάσεις και είχα πάντα κάποιον να στηριχθώ στις δύσκολες στιγμές...Πρέπει μόνο να θυμηθώ τι με δίδαξε ο Φαραώ...Και θα τα καταφέρω...»
Η προετοιμασία του τελείωσε το απόγευμα, όταν τελικά αποφάσισε για το ποιες κάρτες θα χρησιμοποιήσει, τις έβαλε σε ένα κουτί και το ακούμπησε στην άκρη του γραφείου του. Την ίδια στιγμή χτυπούσε η πόρτα και η Mako άνοιγε:
-Καλώς όρισες.
-Χαίρετε, μήπως ενοχλώ...; Ρώτησε τότε ο Atem.
-Όχι....παρακαλώ πέρασε μέσα...
-Είναι εδώ ο Neo;
-Ναι εδώ είναι...Προετοιμάζεται για τη μονομαχία...
-Θα μπορούσα να τον δω για λίγο;
-Ναι φυσικά, μισό λεπτό μόνο να του το πω...Του είπε η Mako και πήγε να τον ειδοποιήσει, μετά από λίγο, γύρισε και είπε στον Atem:
-Σε περιμένει...
-Ευχαριστώ...Της απάντησε αυτός και κινήθηκε στο γραφείο του Neo ο οποίος τον περίμενε καθιστάς στο γραφείο του:
-Τι γίνεται Φαραώ; Είσαι έτοιμος για αύριο;
-Ναι, έχω διαλέξει ήδη τις κάρτες μου. Εσύ;
-Έκανα κι εγώ την επιλογή μου αν και ήταν πολύ δύσκολο με αυτήν την τεράστια συλλογή που με βοήθησες να βρω. Και να ξέρεις ότι δε θα σε λυπηθώ καθόλου αύριο, θα βάλω τα δυνατά μου για να σε νικήσω.
-Ωραία, Αυτό περιμένω κι εγώ αύριο. Όμως τώρα θα σε αφήσω φίλε μου. Θα σε δω αύριο στην αρένα. Του είπε ο Atem και αποχώρησε, όσο για τον Neo, πήγε στο σαλόνι για να ξεκουραστεί έχοντας τη γυναίκα του αγκαλιά:
-Είσαι έτοιμος...;
-Πανέτοιμος. Αυτή η μονομαχία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που είχα ποτέ, όχι μόνο γιατί ο Φαραώ είναι ο καλύτερος, αλλά επειδή αν νικήσω σε αυτή τη μονομαχία, θα χάσω τον καλύτερό μου φίλο...
-Ότι κι αν γίνει πάντως...Εγώ θα είμαι κοντά σου...Του είπε εκείνη χαμογελώντας και το ευτυχισμένο ζευγάρι αντάλλαξε ένα φλογερό φιλί για να επισφραγίσει το πάθος του...
Με όλα αυτά είχε ήδη βραδιάσει και ο Neo με τη σύζυγό του, πήγαν να κοιμηθούν γιατί αύριο θα ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα για όλους.
Και ξημέρωσε η μεγάλη μέρα! Ο Neo ήταν πανέτοιμος για τη μονομαχία της ζωής του, έτσι ξύπνησε, περιποιήθηκε τον εαυτό του και αρχικά μαζί με τη Mako, ξεκίνησαν για να βρουν και τις άλλες και να πάνε στο Ιερό όπου περίμενε ο Φαραώ για να μονομαχήσουν...Ήταν όλες παρούσες. Usagi, Amy, Reye, Makoto, Minako, Setsuna και Hotaru....Όλες περίμεναν με ανυπομονησία για το μεγάλο γεγονός...
Ο Neo ήρθε τελευταίος. Όταν συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί, τότε ο Atem τους είπε:
-Ελάτε μαζί μου. Θα σας οδηγήσω στον τόπο ανάπαυσης των Αντικειμένων της Χιλιετίας...
Όλοι τον ακλούθησαν και το τέλος της διαδρομής τους έφερε στο Ιερό όπου βρισκόταν η Πέτρα της Χιλιετίας, το πέρασμα στον κόσμο των πνευμάτων Τότε ο Atem άνοιξε την τσάντα που είχε τα αντικείμενα και άρχισε να τα τοποθετεί ένα προς ένα στη θέση του με το Πάζλ να μπαίνει τελευταίο. Το μόνο που έμεινε, ήταν το ξίφος το οποίο έμεινε δεμένο στη μέση του μέχρι να παραδοθεί στον επόμενο κάτοχό του.
Όταν ολοκλήρωσε την τοποθέτηση των αντικειμένων, άνοιξε το δίσκο μονομαχία και πήρα θέση στα αριστερά, ενώ ο Neo πήρε θέση στα δεξιά κάνοντας το ίδιο.
-Είσαι έτοιμος Neo;!!!
-Πανέτοιμος!!!
-ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ!!! Είπε τότε και οι δύο και ο αγώνας άρχιζε.
-Καλή τύχη Neo....Τώρα θα αρχίσω πετώντας μια κάρτα από το χέρι μου, για να καλέσω ένα πλάσμα που λέγεται Κατεργάρης (2000) μετά ρίχνω μια κάρτα ανάποδα και τελειώνω το γύρο μου.
-Το τέρας σου έχει 2000 πόντους επίθεσης αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνω! Ενεργοποιώ τα Σπαθιά του Αποκαλυπτικού Φωτός!!! Τώρα δεν μπορείς να μου επιτεθείς για τρεις γύρους!!! Και μετά καλώ το Πράσινο Γρανάζι σε θέση επίθεσης!!! (1400) Και χάρη στην ειδική του ικανότητα, μπορώ να πάρω το Κόκκινο Γρανάζι στο χέρι μου! Μετά ρίχνω μια κάρτα ανάποδα και τελείωσα για τώρα!
-Κοίτα αυτό τότε!!! Μπορεί να μην. είμαι σε θέση να σου επιτεθώ με το τέρας μου, αλλά μπορώ να σου επιτεθώ με το δικό σου. Ενεργοποιώ τη μαγική κάρτα Ανταρσία!!! Τώρα μπορώ να διαλέξω ένα τέρας από την πλευρά σου και να το αναγκάσω να σου επιτεθεί! Και διαλέγω το Πράσινο Γρανάζι!
Με την ενεργοποίηση της κάρτας, το τέρας του Neo, επιτέθηκε εναντίον του αλλά εκείνος είχε ένα σχέδιο:
-Περίμενε! Ενεργοποίησες την παγίδα μου! Τώρα ανοίγω τον Stronghold, το κινούμενο φρούριο! Αυτή η παγίδα είναι και τέρας με 2000 πόντους άμυνας κι έτσι οι Πόντοι Ζωής μου δεν παθαίνουν ζημιά!
Έτσι το μεταλλικό τέρας σταμάτησε την επίθεση αλλά οι Πόντοι του Neo έπεσαν στους 3400 μιας και το Πράσινο Γρανάζι ήταν δικό του. Τότε ο Atem είπε στο εαυτό του:
«Με τις νέες κάρτες που διάλεξε, δεν μπορώ να ξέρω τι ετοιμάζει ο Neo...Έχουν όμως τη δύναμη να αντισταθούν στα ισχυρότερα πλάσματα στις μονομαχίες; Τους Αιγύπτιους Θεούς...;»
-Σειρά μου Φαραώ! Ενεργοποιώ τους Δεσμούς Αδελφών! Δίνοντας 1000 Πόντους ζωής, μπορώ να καλέσω δύο τέρατα με τέσσερα αστέρια από τις κάρτες μου και ξέρω τι ακριβώς χρειάζομαι! Ελάτε Κόκκινο και Κίτρινο Γρανάζι! Μπείτε στην αρένα σε θέση άμυνας!
-Δε φτάνει μόνο μια καλή άμυνα για να νικήσεις Neo...
-Δεν τελείωσα! Τώρα γρανάζια, ενωθείτε με το φρούριό μου!
Έτσι κι έγινε, το καθένα πήρε τη θέση του πάνω στον Stronghold και αύξησαν τη δύναμή του.. Τότε ο Neo ανέλαβε να εξηγήσει:
-Όταν και τα τρία τέρατα γρανάζια είναι μαζί στην αρένα, αυξάνουν την επιθετική δύναμη του κινούμενου φρουρίου σε 3000 πόντους. Κινούμενο φρούριο Stronghold επίθεση!!! Ατσάλινη συντριβή!!
Η επίθεση θα ήταν επιτυχής αν ο Atem δεν είχε άλλα σχέδια καθώς «μυστηριωδώς» τα Σπαθιά του Φωτός μετακινήθηκαν στην πλευρά του Neo ο οποίος παραξενεύτηκε:
-Τι έπαθε το φρούριό μου...;
-Παγιδεύτηκε χάρη στην Αναπήδηση Μαγείας. Αυτή η μαγική κάρτα μου επέτρεψε να μεταφέρω τη δράση των Σπαθιών του Αποκαλυπτικού Φωτός στην πλευρά σου. Τάρα δεν μπορείς εσύ να μου επιτεθείς για τρεις γύρους.
-Ωχ...Τι θα κάνω τώρα...Βάζεις στα αλήθεια τα δυνατά σου για να με νικήσεις...
-Neo, βαθειά μέσα μου ελπίζω να νικήσεις αλλά δε σημαίνει ότι θα σε αφήσω να νικήσεις! Τώρα είναι η σειρά μου! Και θα αρχίσω στέλνοντας το τέρας μου στο Νεκροταφείο για να παίξω την μαγική κάρτα Τετραπλή Μαγεία Κατεργάρη!!! Που μου επιτρέπει να καλέσω τόσα Σύμβολα Κατεργάρη, όσα τέρατα έχεις εσύ στην αρένα κι έτσι έχω κι εγώ τέσσερα τέρατα!!! Και δεν τελείωσα ακόμα! Αντιθέτως, πηγαίνω τη μονομαχία μας στο επόμενο επίπεδο! Άφησέ με να σου δείξω την πραγματική μου δύναμη!!!
-Δεν μπορεί...
-Θυσιάζω τρία σύμβολα...Για να καλέσω τον πρώτο Αιγύπτιο Θεό!!! Εμφανίσου Γίγαντα Στρατιώτη Obelisk!!! (4000)
Με τη θυσία των συμβόλων, η γη άνοιξε στα δύο από ένα γαλάζιο φωτεινό ρήγμα και γαλάζιες ακτίνες άρχισαν να χτυπούν το έδαφος για να βγει μέσα από αυτές ο Obelisk με όλη του τη μεγαλοπρέπεια...
-Τι κάνω τώρα...; Είπε ο Neo καθώς είδε με δέος τον Obelisk να στέκεται μπροστά του...Και ήταν έτοιμος για επίθεση
-Obelisk, επίθεση τώρα!!! Κατάστρεψε το φρούριό του με τη Γροθιά της Οργής!!!
Η γροθιά του Obelisk ήταν κάτι που δεν θα ήθελε κανείς να αντιμετωπίσει. Τα ισοπέδωσε όλα. Πρώτα το τέρας του Neo έγινε κομμάτια, μετά και οι Πόντοι Ζωής του κατρακύλησαν στους 1400 και στο τέλος ο ίδιος ο Neo γονάτισε μπροστά στον Obelisk. Μετά ο Atem έριξε μια κάρτα ανάποδα και τελείωσε το γύρο του.
Ήταν εμφανές ότι ο Φαραώ δεν αστειευόταν, η επίθεση αυτή γονάτισε τον Neo ο οποίος τελικά σηκώθηκε χαμογελώντας...Τότε ο Atem τού είπε:
-Σου είπα ότι δε θα σε λυπόμουν...
-Τώρα θα αναλάβω εγώ!!! Πρώτα ρίχνω αυτές τις τρεις κάρτες ανάποδα και μετά καλώ το Σιωπηλό Ξιφομάχο (1000) στην αρένα! Τώρα θα δούμε αν μπορείς να τον περάσεις!
-Μπορεί να είναι η τελευταία μου κίνηση. Αρχικά θα ρίξω μια κάρτα ανάποδα. Και μετά θα παίξω τη μαγική Κάρτα της Ιερότητας που μας επιτρέπει να τραβήξουμε κάρτες μέχρι να έχουμε έξι στο χέρι μας. Έτοιμος;
-Όσο ποτέ άλλοτε.
-Ωραία. Πάμε λοιπόν, φοβάμαι πως αν πετύχει αυτό, η μονομαχία θα τελειώσει. Ας σε οδηγήσει η Καρδιά των καρτών Neo...
-Ευχαριστώ...
-Τώρα θα δούμε αν μπορείς να αντέξεις τη μανία ενός Αιγύπτιου Θεού!!!
-Εμπρός λοιπόν!!!
-Γίγαντα Στρατιώτη Obelisk, επίθεση στον Σιωπηλό Ξιφομάχο τώρα!!! Τέλειωσε τη μονομαχία με τη Γροθιά της Οργής!!!
-Αποκαλύπτω την ανάποδη κάρτα μου!!! Διάβρωση Εδάφους!!! Και μετά ενεργοποιώ τη μαγική κάρτα Πήδημα Γύρου!!! Αναγκάζει κάθε παίχτη να πηδήξει μπροστά τρεις γύρους στους οποίους κανείς δεν επιτρέπεται να κάνει κίνηση! Αυτό επιτρέπει στον Ξιφομάχο μου να περάσει από επίπεδο 0 σε επίπεδο 3.
-Μπράβο σου Neo! Όμως αυτό δεν αρκεί για να νικήσει τον Obelisk.
-Δε θα ήμουν τόσο σίγουρος, χάρη στην παγίδα μου, ο Αιγύπτιος Θεός σου είναι πιο αδύναμος απ’ ότι νομίζεις!
-Οι παγίδες δεν πιάνουν στον Obelisk!
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger
Τόπος : Inside my Deck

Κυρ Αυγ 12, 2012 3:10 am
-Δεν τη χρησιμοποιώ πάνω του, τη χρησιμοποιώ στο έδαφος κάτω του! Όταν παίζεται η κάρτα αυτή, το τέρας που στέκεται στην πλευρά του αντιπάλου μου, χάνει 500 πόντους σε κάθε γύρο. Και χάρη στη μαγική μου κάρτα, πέρασαν ήδη τρεις γύροι, που σημαίνει ότι ο Obelisk χάνει 1500 πόντους.
-Στάσου Neo!!! Ενεργοποιώ μια δική μου κάρτα παγίδα! Το Ρολόι Καλέσματος! Ενεργοποιείται αυτόματα όταν παίζεις μαγικά κάρτα ή παγίδα. Τώρα πρέπει να θυσιάσω το ρολόι μου κι ένα τέρας από την αρένα. Τώρα μπορώ να καλέσω ένα νέο τέρας για κάθε γύρο που πέρασε!
-Τρία νέα τέρατα;!!!
-Ακριβώς!!! Και θα αρχίσω με τον Ιππότη της Βασίλισσας και τον Ιππότη του Βασιλιά που μου επιτρέπουν να καλέσω αυτόματα τον Ιππότη του Γελωτοποιού!!! Έτσι καλώ τον Όσιρη τον Ουράνιο Δράκο!!! (Χ000-3000)
-Δεν μπορεί...Κι άλλος Αιγύπτιος Θεός...!!!
Τώρα ήταν η σειρά του Όσιρη να κάνει την εμφάνισή του. Μέσα από ένα εκτυφλωτικό κόκκινο φως και εν μέσω σκιών, ο δεύτερος Αιγύπτιος Θεός βγήκε στη μάχη με τα φτερά του ορθάνοιχτα και το βρυχηθμό του να σηκώνει κύματα αέρα στο πρόσωπο του Neo...
-Όπως ξέρεις, ο Όσιρης παίρνει 1000 πόντους για κάθε κάρτα στο χέρι μου. Και κρατάω τρεις.
-Ενεργοποίησες την παγίδα μου!!! Την Ασπίδα Ενέδρας!!! Και θα τη χρησιμοποιήσω θυσιάζοντας το Κόκκινο Γρανάζι!!! Τώρα μπορώ να μεταφέρω τους πόντους άμυνάς του, στους πόντους επίθεσης του στρατιώτη μου!!!
-Πολύ εντυπωσιακό! Όμως τα δύο γρανάζια σου είναι ανυπεράσπιστα!!! Ιππότες μου επίθεση!!!
Και τα σπαθιά των Ιπποτών εξόντωσαν τα γρανάζια του Neo. Η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει...:
-Ευτυχώς για σένα ο γύρος μου τελείωσε. Το μόνο που μένει τώρα είναι να καλέσω ένα τελευταίο τέρας στην αρένα! Θυσιάζω τον Ιππότη της Βασίλισσας, τον Ιππότη του Γελωτοποιού και τον Ιππότη του Βασιλιά!!!
-Αυτός είναι.....προσπάθησε να πει ο Neo αλλά είχε παραλύσει ολόκληρος από φόβο, ενώ ο Atem είχε καλυφθεί από ένα κίτρινο πέπλο φωτός κι άρχισε να απαγγέλει τα μαγικά λόγια:
«Ισχυρέ Προστάτη του Ήλιου και του ουρανού, σε καλώ, άκου τη φωνή μου. Μεταμορφώσου από σφαίρα φωτός και φέρε μου τη νίκη σε αυτή τη μάχη. Σε ικετεύω, λάμπρυνε το ταπεινό μας παιχνίδι, όμως πρώτα θα φωνάξω το όνομά σου. ΦΤΕΡΩΤΕ ΔΡΑΚΕ ΤΟΥ ΡΑ!!!»
Όταν η απαγγελία τελείωσε, μια σφαίρα φωτός εμφανίστηκε πάνω από το κεφάλι του και τότε ο έβαλε την κάρτα στην θέση της λέγοντας δυνατά:
-ΝΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΘΕΟΣ!!!
Μόλις το έκανε, η σφαίρα άνοιξε και ο Ρα άρχισε να παίρνει μορφή, πρώτα σχηματίστηκαν τα φτερά του και μετά το υπόλοιπο σώμα για να πάρει το οριστικό του σχήμα και να αφήσει μια κραυγή που τους συντάραξε όλους ενώ ο Neo είχε παγώσει από το φόβο του. Το αίμα στις φλέβες του, είχε σταματήσει να κυλάει...Πρώτη φορά στη ζωή του ένιωθε έτσι Στεκόταν μπροστά και στους τρεις Αιγύπτιους Θεούς και τους κοίταζε με φόβο και δέος ταυτόχρονα. Τότε ο Atem του είπε:
-NEO!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ!!!
Στην όψη των Αιγύπτιων Θεών, ο Neo στεκόταν παγωμένος, Ένιωθε δέος απέναντί τους και έκσταση. Σκεφτόταν μεταξύ των άλλων:
«Πώς θα ξεφύγω τώρα...; Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που είχα ποτέ. Θα μπορούσα να τους νικήσω και τους τρεις με το Δικέφαλο Αετό αλλά επίτηδες δεν τον έχω τώρα στις κάρτες μου...Είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Ή τώρα....ή ποτέ...» Όμως οι σκέψεις του, διακόπηκαν από την ολοκλήρωση της κίνησης του Atem:
-Ορίστε!!! Οι τρεις Αιγύπτιοι Θεοί!!! Και δεν τελείωσα ακόμα! Παίζω το Βάζο της Απληστίας! Τώρα μπορώ να τραβήξω δύο κάρτες και να τις προσθέσω στο χέρι μου!!!
Το φόβο και την έκσταση του Neo, τη μοιράζονταν και οι παρευρισκόμενοι, ειδικά η Makoto που είχε σταυρώσει τα δάχτυλά της και ευχόταν το καλύτερο για τον αγαπημένο της. Αλλά και οι άλλες δεν πήγαιναν πίσω, η αγωνία τους είχε φτάσει στο κατακόρυφο για την έκβαση αυτής της μονομαχίας...Οι δύο Φαραώ διασταύρωναν τα ξίφη τους για τελευταία φορά...
-Η μονομαχία δεν τελείωσε ακόμα Φαραώ!!! Μπορεί να έχεις τους Αιγύπτιους Θεούς, αλλά θα παλέψω και θα τους νικήσω έναν προς έναν!!!
-Είμαι περήφανος για σένα!!! Μπράβο σου!!! Ας δούμε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις!
-Σίγουρα θα το δεις Φαραώ...Και όταν σε νικήσω, θα αποδείξω ότι μπορώ να υπάρξω και μόνος μου. Από τότε που σε γνώρισα, κάθε εμπόδιο που περάσαμε μαζί, με έκανε να προσπαθώ περισσότερο και πάντοτε ήξερα ότι μια μέρα θα ήμουν άξιος για να μπορέσω να σταθώ δίπλα σου. Ελπίζω μόνο να είναι η σημερνή...
-Neo, βλέπω το φόβο και την αμφιβολία στα μάτια σου. Κάποτε ο θρόνος μου θα γίνει δικός σου και αν θέλεις να γίνεις ένας καλός Φαραώ, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις τους δισταγμούς σου. Το ίδιο ισχύει και για τη μονομαχία μας. Πιστεύω ότι γι αυτό ήταν γραφτό μας να συναντηθούμε, για να μάθεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και να γίνεις αυτός που είσαι στην πραγματικότητα ώστε κι εγώ να μάθω από εσένα...Δε θα ήμουν αυτός που είμαι χωρίς εσένα και σκέφτηκα κάθε τι που έμαθα όταν διάλεγα τις κάρτες μου...
-Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ όταν διάλεγα τις δικές μου. Μου έδειξες ότι δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες και μου έδωσες αυτοπεποίθηση. Και το σκεφτόμουν σε κάθε κάρτα που διάλεγα...
-Κι εσύ μου έμαθες για το πώς νοιάζεσαι γι αυτούς που αγαπάς...Είδα με τα μάτια μου τις φορές που δε λογάριασες τη δική σου ζωή για να προστατέψεις τον άνθρωπο που αγαπάς...Ο καθένας μας, έδωσε στον άλλο ένα δώρο...
-Όπως η ανδρεία...
-Ναι! Και η ευγένεια! Και η συμπόνια!
-Ήταν τα λόγια που χρειαζόμουν. Παραδέχομαι ότι φοβόμουν μήπως η μονομαχία μας θα ήταν άνιση, αλλά τώρα ξέρω ότι έχω ότι χρειάζεται για να νικήσω τους Αιγύπτιους Θεούς. Είναι η κίνησή μου λοιπόν!!!
-Βεβαίως!!!
-Τώρα που είναι η σειρά μου, ο Σιωπηλός Ξιφομάχος ανεβαίνει ένα ακόμα επίπεδο και πηγαίνει στο 4. Μετά θα στείλω τους τρεις Πολεμιστές Μαγνήτες; Alpha, Beta και Gamma στο Νεκροταφείο, Αυτό μου επιτρέπει να καλέσω τον Valkyrion τον Πολεμιστή Magna (3500) σε θέση επίθεσης!
-Όταν καλείς ένα τέρας, ενεργοποιείται η ειδική ικανότητα του Όσιρη, που σημαίνει ότι ο Πολεμιστής Magna θα γίνει πιο αδύναμος!
Με την κλήση του Πολεμιστή, μια μπάλα με αστραπές έφυγε από το δεύτερο στόμα του Αιγύπτιου Θεού και χτύπησε τον Valkyrion. Φαινομενικά η επίθεση ήταν πετυχημένη αλλά ο Neo δεν είχε τελειώσει την κίνησή του:
-Όχι τόσο γρήγορα! Θα παίξω τη μαγική κάρτα Μάγια Αντικατοπτρισμού!!! Αυτή η κάρτα ενεργοποιείται όταν ένα τέρας μου γίνεται στόχος, ακυρώνει την επίθεσή σου και αυξάνει τους Πόντους Ζωής μου κατά 2000.
Έτσι η σφαίρα έφυγε από το τέρας του Neo και απορροφήθηκε από το δίσκο μονομαχίας του, ενώ αυτός τελείωνε την κίνησή του:
-Μετά παίζω δύο κάρτες ανάποδα και αυτό ήταν.
-Σειρά μου τότε!!! Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι;! Τώρα που έχω τέσσερις κάρτες, ο Όσιρης έχει 4000 πόντους επίθεσης! Τώρα Όσιρη!!! Εξόντωσε τον ξιφομάχο του, με το χτύπημα του κεραυνού!!!
-Ενεργοποίησες την παγίδα μου!!!
-Μα Neo, οι παγίδες δεν πιάνουν εναντίον του Όσιρη!
Ο Όσιρης ήταν έτοιμος για επίθεση. Οι κεραυνοί του, έφυγαν και έψησαν στην κυριολεξία τον Σιωπηλό Ξιφομάχο κάνοντας τον Neo να κλείσει τα μάτια του γιατί το οστικό κύμα τον τύφλωνε και δεν μπορούσε να δει ενώ παράλληλα η γη σειόταν με όλους να προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι. Όσο για τους Πόντους Ζωής του Neo, ψήθηκαν κι αυτοί μαζί με τον ξιφομάχο του κι έπεσαν στους 2400. Όμως ο Atem μόλις ζεσταινόταν και ο Ρα θα τους ζέσταινε ακόμα περισσότερο:
-Φτερωτέ Δράκε του Ρα!!! Κατάστρεψε τον Valkyrion τώρα!!!
Αυτή η επίθεση ήταν ακόμα πιο ισχυρή από την προηγούμενη, ο πολεμιστής του Neo έγινε σκόνη και ο ίδιος κλείστηκε μέσα σε μια κόλαση φωτιάς. Δε φάνηκε όμως να στεναχωριέται...Ακόμα κι αν οι πόντοι του κύλισαν στους 900.
-Neo, ξέρω ότι έβαλες τα δυνατά σου και σου είμαι για πάντα ευγνώμων, Όμως τώρα ήρθε η ώρα να τελειώσω αυτή τη μονομαχία! Obelisk, εξαφάνισε τους Πόντους Ζωής του με τη Γροθιά της Οργής!!!
Χωρίς τέρατα να τον υπερασπίζουν, ο Neo ήταν ο στόχος της γροθιάς του Obelisk. Όταν πλησίασε αρκετά, όλοι κράτησαν την ανάσα τους και τότε...Τότε στη μέση μπήκαν από το πουθενά ο Σιωπηλός Ξιφομάχος και ο Valkyrion κι έτσι η επίθεση του Obelisk σταμάτησε με τον Atem να κοιτάζει έκπληκτος:
-Neo...Έστειλα αυτά τα τέρατα στο Νεκροταφείο...Πώς κατάφερες να τα φέρεις πίσω...;
-Ξέχασες την παγίδα που έπαιξα; Η κάρτα Κανόνας Αντικατοπτρισμού ενεργοποιείται όταν τα τέρατά μου καταστρέφονται όλα σε ένα γύρο, φέρνει πίσω τα τέρατά μου και επαναφέρει τους Πόντους Ζωής μου εκεί που ήταν πριν αρχίσει ο γύρος σου. Και μου κοστίζει μόνο 1000 πόντους.
-Πολύ εντυπωσιακό. Έτσι δεν έχω επιλογή από το να τελειώσω το γύρο μου τώρα!!!
Ο Neo κατάφερε να ξεφύγει αυτή τη φορά...Όμως δεν θα μπορούσε να νικήσει μόνο με το να αμύνεται. Έτσι άρχισε να κάνει υπολογισμούς:
«Φτηνά τη γλίτωσα τώρα...Αν όμως θέλω να νικήσω το Φαραώ, πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σαν αυτόν. Πρώτα πρέπει να βρω ποια είναι η ανάποδη κάρτα του, για κάποιο λόγο δεν την ενεργοποίησε ακόμα. Και τώρα που το σκέφτομαι δεν επιτέθηκα από τότε που έβαλε αυτήν την κάρτα, προφανώς θα τη θέλει για να γυρίσει πίσω μια επίθεσή μου και αν το άνστικτό μου είναι σωστό, η κάρτα θα είναι η Δύναμη του Καθρέφτη...Αν έχω δίκιο, ίσως τα καταφέρω τελικά...Αλλά και πάλι θα είναι δύσκολο, απαιτείται ο σωστός συνδυασμός καρτών...Όλα εξαρτώνται από αυτό...Έλα καρδιά των Καρτών....Οδήγησέ με...» Είπε τότε ο Neo κι έβαλε το χέρι στην τράπουλα...Όταν τράβηξε, είπε:
-Είναι η κίνησή μου!!! Κι έχω ένα σχέδιο!
-Έλα τότε λοιπόν!!!
-Αρχικά ο ξιφομάχος μου ανεβαίνει στο επίπεδο 5 και μετά θα ενεργοποιήσω την ειδικά ικανότητα του Valkyrion. Θυσιάζοντάς τον, μπορώ να επαναφέρω τα τρία τέρατα που ενώθηκαν για να τον σχηματίσουν!!!
Έτσι οι τρεις Πολεμιστές Μαγνήτες, πήραν τη θέση του...
-Ενεργοποίησες την ειδική ικανότητα του Όσιρη!!! Χτύπημα Αστραπής!!!
Οι τρεις σφαίρες που εκτοξεύτηκαν, στόχευσαν τους πολεμιστές του Neo αλλά έμειναν κολλημένες πάνω τους. Κι αυτό γιατί ο Neo περίμενε κάτι τέτοιο και ήταν έτοιμος:
-Το περίμενα αυτό!!! Ενεργοποιώ την παγίδα Μαγνητική Δύναμη!!! Ενεργοποιείται όταν ένα τέρας πέτρας ή μηχανής, σημαδεύεται από την ειδική ικανότητα ενός άλλου τέρατος. Και όχι μόνο αυτό, η επίθεσή σου θα γυρίσει πίσω στα δικά σου τέρατα!
Έτσι κι έγινε, οι τρεις μπάλες γύρισαν και χτύπησαν τους Αιγύπτιους Θεούς και τους εξασθένησαν κατά 2000 πόντους. Τώρα ο Neo μπορούσε να νικήσει όποιον ήθελε:
-Σιωπηλέ Ξιφομάχε είναι ώρα να επιτεθείς!!! Επίθεση στον Obelisk με το χτύπημα του Σιωπηλού Σπαθιού!!!
Όμως η λεπίδα του ξιφομάχου, δεν άγγιξε ποτέ τον Obelisk. Ο Atem φρόντισε γι αυτό:
-Μη βιάζεσαι Neo!!! Ενεργοποιώ τη Δύναμη του Καθρέφτη!!!
Έτσι το γυάλινο τείχος μπήκε στη μέση και κατέστρεψε όχι μόνο τον ξιφομάχο αλλά και όλα τα τέρατα του Neo μιας και τα είχε βάλει σε θέση επίθεσης.. Αντί όμως να σοκαριστεί, ο Neo χαμογέλασε, ακόμα κι αν ο Atem του είπε:
-Τελείωσε Neo!!!
-Είσαι σίγουρος;
-Ήταν γενναία προσπάθεια Neo...Αν μπορούσες μόνο να προβλέψεις την ανάποδη κάρτα μου...
-Μα την προέβλεψα. Γι αυτό η μονομαχία συνεχίζεται!!! Μόλις ενεργοποίησες την παγίδα σου, μου επέτρεψες να παίξω το συνδυασμό καρτών που ήθελα...!!!
-Τι εννοείς;!!!
-Ήρθε η ώρα να εξολοθρεύσω τις κάρτες των Αιγύπτιων Θεών!!! Του είπε τότε με νόημα ο Neo μπορετά στα έκπληκτα μάτια όλων...
Φαινόταν ολοκάθαρα ότι δεν έκανε πλάκα. Κάθε κίνηση, τον οδηγούσε σε αυτό. Και στον επόμενο γύρο θα το αποδείκνυε με πράξεις.
-Εντάξει λοιπόν. Είναι η κίνησή σου, ας δούμε το σχέδιό σου...!
-Βεβαίως. Πρώτα θα παίξω τη μαγική κάρτα Αντιστροφή Μαγνήτη, που μου επιτρέπει να φέρω πίσω σε θέση άμυνας, εάν τέρας πέτρας ή μηχανής που καταστράφηκε σε αυτόν το γύρο! Και διαλέγω τον Valkyrion! Κι εφόσον κάλεσα ένα τέρας, ενεργοποιείται η ειδική ικανότητα του Όσιρη! Και είμαι έτοιμος γι αυτήν!!!
Όπως κι έγινε, ο Αιγύπτιος Θεός αναγκάστηκε να χτυπήσει τον Valkyrion αλλά χάρη στην παγίδα της Μαγνητικής Δύναμης, η μπάλα της αστραπής επέστρεψε και χτύπησε το Obelisk για να τον καταστρέψει. Τότε ο Neo είπε:
-Πάει ο ένας, μένουν άλλοι δύο! Τώρα Valkyrion χωρίσου!!!
Έτσι το τέρας χωρίστηκε πάλι στους τρεις μαγνήτες που τον αποτελούσαν κα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναγκαστεί και πάλι να τους χτυπήσει ο Όσιρης, αλλά και πάλι οι ριπές γύρισαν πίσω με επακόλουθο και ο Ρα και ο Όσιρης να εξοντωθούν επίσης και οι παρευρισκόμενοι να τρίβουν τα μάτια τους:
-Μπράβο σου αγάπη μου!!! Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα!!! Του φώναξε τότε η Mako ευτυχισμένη .κι αυτός κούνησε το κεφάλι. Έπειτα απευθύνθηκε στον Atem:
-Αν έμαθα κάτι μέσα από την τέχνη της μάχης, ήταν αυτό. Ότι αν κάποιος έχει μεγαλύτερη από σένα, για να τον νικήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή του εναντίον του. Και αυτό ακριβώς έκανα μόλις τώρα.
-Εξαιρετική δουλειά!!! Εμπιστευόμενος το ένστικτό σου, πέτυχες κάτι που φάνταζε αδύνατον. Νίκησες τα ισχυρότερα πλάσματα στις τερατομονομαχίες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κέρδισες τον αγώνα!
-Σωστά! Όχι ακόμα τουλάχιστον! Ας δούμε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις...
-Θα σου δείξω τι άλλο μπορώ να κάνω. Και θα αρχίσω με αυτό! Τον Πολυμερισμό! Και με αυτόν θα ενώσω τον Gazelle με τον Berfomet, για να σχηματίσω τη Χίμαιρα! Το Φτερωτό Μυθικό Ζώο! (2100) Τώρα Χίμαιρα! Επίθεση στον Alpha τον Πολεμιστή μαγνήτη με συντριπτικό χτύπημα!
Και το μυθικό θηρίο του Atem κομμάτιασε τον πολεμιστή του Neo αφήνοντάς τον με δύο τέρατα.
-Τώρα είναι η σειρά μου!!! Θα θυσιάσω τα δυο μου τέρατα για να καλέσω αυτό!!!! Τον Ξιφομάχο Θραύστη!!! (2600) Εντάξει ξιφομάχε μου!!! Κάνε σκόνη τη Χίμαιρα!!!
Ο ξιφομάχος επιτέθηκε και εκτέλεσε με επιτυχία την αποστολή του. Έκοψε στα δύο τη Χίμαιρα κι έριξε επιτέλους και τους Πόντους Ζωής του Atem στους 3500
-Καλή κίνηση Neo, αλλά δυστυχώς για σένα όχι αρκετά καλή. Ενεργοποίησες την ειδική ικανότητα της Χίμαιρας που μου επιτρέπει να φέρω πίσω ένα από τα δύο τέρατα που ένωσα για να τη φτιάξω! Και διαλέγω το φοβερό Berfomet! Και δε θα μείνω σε αυτό! Θυσιάζω τον Berfomet, για να καλέσω το Θηρίο του Gilfer!!! (2500)
Το καινούριο τέρας του Atem, ήταν σε θέση άμυνας και πιο αδύναμο από τον Ξιφομάχο Θραύστη, αλλά ο Neo προτίμησε να του επιτεθεί γιατί θεώρησε ότι θα είναι πιο επικίνδυνο να το αφήσει να μείνει στην αρένα. Έτσι προχώρησε στην κίνησή του:
-Καλώς!!! Πρώτα θα ρίξω μια κάρτα ανάποδα και μετά θα στείλω τον Gilfer σε ταξίδι χωρίς επιστροφή στο Νεκροταφείο! Εμπρός λοιπόν θηρίο μου! Επίθεση με το Σπαθί του Δράκου!!!
Και το Θηρίο του Gilfer, συντρίφτηκε από την κοφτερή λεπίδα του ξιφομάχου. Παρόλα αυτά, μια δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε:
-Φοβάμαι ότι ενεργοποίησες την ειδική ικανότητα του Θηρίου του Gilfer. Όταν πάει στο Νεκροταφείο, μειώνει την επιθετική δύναμη ενός τέρατός σου κατά 500 πόντους.
Δυστυχώς αυτό ήταν αλήθεια. Χάρη στην ικανότητα αυτή, ο ξιφομάχος του Neo, έπεσε στους 2100 πόντους επίθεσης.
-Τότε θα τελειώσω το γύρο μου!
-Περίμενα ότι θα το έλεγες. Πρώτα ρίχνω μια κάρτα ανάποδα και μετά ενεργοποιώ μια μαγική κάρτα που λέγεται Ξύπνημα από το Πέρα! Να πώς ενεργεί! Ο αντίπαλός μου μπορεί να τραβήξει δύο κάρτες κι εγώ μπορώ να φέρω μια κάρτα από το Νεκροταφείο στο χέρι μου. Τράβηξε τις κάρτες σου Neo, ενώ εγώ θα φέρω ένα τέρας μου στο παιχνίδι!
Αυτή η κίνηση έβαλε σε σκέψεις τον Neo που προσπαθούσε να βρει ποιο τέρας θα μπορούσε να είναι:
«Για να δούμε λοιπόν...Ποιο τέρας θα μπορούσε να είναι εκτός από τους Αιγύπτιους Θεούς...» Τη σκέψη του διάβασε ο Atem και του είπε:
-Τι έπαθες; Προσπαθείς να βρεις ποιο τέρας έφερα πίσω; Δεν πρόκειται. Βλέπεις, είναι ένα τέρας που δεν ήξερες ότι το είχα!
-Πώς;!!!
-Και τώρα θα καλέσω αυτό το πλάσμα σε θέση επίθεσης!!! Γρήγορε Gaia Τρομερέ Ιππότη (2300) εμφανίσου!!! Αν και είναι τέρας εφτά αστριών, μπορεί να κληθεί χωρίς θυσία, αφού είναι η μόνη κάρτα στο χέρι μου!
-Περίμενε! Εγώ δεν την έστειλα ποτέ στο Νεκροταφείο αυτήν την κάρτα!
-Αυτό είναι αλήθεια, όμως την έστειλα εγώ. Όταν αρχίσαμε τη μονομαχία, πέταξα μια κάρτα από το χέρι μου, θυμάσαι;
-Δηλαδή είχες τον Gaia στο Νεκροταφείο από την αρχή; Μα γιατί πέταξες μια δυνατή κάρτα τόσο νωρίς;
-Γιατί ετοιμαζόμουν γι αυτό! Ήξερα ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο Neo!
-Δεν μπορεί! Πώς γίνεται να το είχες προβλέψει;!
-Μπορεί...Από τη στιγμή που διάλεγα τις κάρτες μου, ήξερα πώς θα πήγαινε αυτή η μονομαχία! Γιατί αν και ήξερα ότι είχα τα τρία πιο ισχυρά τέρατα που υπήρχαν, ήξερα επίσης ότι χρειαζόμουν κάτι περισσότερο! Με λίγα λόγια Neo...ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!!!
Στο άκουσμα αυτών των λέξεων όλοι πάγωσαν, τότε ο Neo του είπε κατάπληκτος:
-Μα δε....δεν μπορώ να το καταλάβω...Πώς γίνεται να γνώριζες πώς θα εξελισσόταν αυτός ο αγώνας...
-Neo, η εξόντωση των Αιγύπτιων Θεών, ήταν το πρώτο βήμα αυτής της τελετής. Τώρα που χάθηκαν, μπορεί να αρχίσει η αληθινή δοκιμασία, η οποία θα δείξει αν είσαι έτοιμο; Να σταθείς μόνος σου! Αν πραγματικά το πιστεύεις, απόδειξέ το μου κερδίζοντας αυτή τη μονομαχία! Τώρα Gaia! Εξόντωσε τον Ξιφομάχο Θραύστη με επίθεση Ελικοειδούς Λόγχης!!!
Τα δόρατα του ιππότη, τρύπησαν και κατέστρεψαν τον ξιφομάχο ρίχνοντας τους Πόντους Ζωής του Neo στους 2200
-Μόλις ενεργοποίησες την ανάποδη κάρτα μου που λέγεται Σχοινί της Ψυχής! Μου επιτρέπει να καλέσω ένα τέρας από τις κάρτες μου αρκεί να δώσω 1000 πόντους! Για να δούμε λοιπόν ποιο θα διαλέξω...Αυτό είναι ότι πρέπει! Η Μάγισσα του Μαύρου Δάσους σε θέση άμυνας! (1200) Και τώρα θα θυσιάσω τη μάγισσά μου για τη Δύναμη του Κρανίου!!! (2500) Βγες έξω παλιόφιλε!!!
Η Δύναμη του Κρανίου είχε εξέχουσα θέση στην τράπουλα του Neo κι έτσι χάρηκε ιδιαίτερα που την κάλεσε κι ευελπιστούσε ότι θα τον οδηγούσε στη νίκη. Όμως η κίνησή του δεν είχε τελειώσει ακόμα:
-Τώρα που έστειλα τη μάγισσα μου στο Νεκροταφείο, μπορώ να πάρω μια κάρτα στο χέρι μου και διαλέγω το Mars Mellon!
-Μπράβο σου! Ήταν μια κίνηση που δεν περίμενα...
-Και τώρα...Δύναμη του Κρανίου!!! Επίθεση στον ιππότη του με τη φοβερή σου αστραπή!!!
Έτσι κι έγινε. Οι κεραυνοί έφυγαν κ έψησαν τον Gaia, κάτι που ο Atem ένιωσε για τα καλά μαζί με τους πόντους του που έπεσαν στους 3300
-Είσαι πολύ καλός Neo!!! Όμως τώρα θα θωρακίσω την άμυνά μου με αυτό. Εμφανίσου Μεγάλη Ασπίδα Gardna!!! (2600)
-Τότε θα παίξω εγώ! Για αρχή θα παίξω το Βάζο της Απληστίας και θα τραβήξω δύο κάρτες. Και μετά καλώ τον Watapon. Όμως δε θα μείνει για πολύ, καθώς θα τον θυσιάσω και θα καλέσω ένα άλλο αγαπημένο μου τέρας! Εμφανίσου Κατάρα του Δράκου!!! (2000) όσο για σένα Δύναμη του Κρανίου, χτύπα τη Μεγάλη Ασπίδα Gardna!!!
Αν και το τέρας του Atem ήταν πιο δυνατό, ο Neo ήξερε τι έκανε. Με την επίθεσης αυτή, μπορεί να έχασε 100 πόντους αλλά ανάγκασε την ασπίδα να γυρίσει σε θέση επίθεσης και τώρα ήταν έτοιμος να τη συντρίψει:
-Τώρα δράκε μου, επίθεση!!! Διέταξε ο Neo και η φλόγα του δράκου, ισοπέδωσε την ασπίδα και τους Πόντους Ζωής του Atem που κατέβηκαν στους 1400 Όμως τώρα ήταν η κίνησή του και αυτό θα τα άλλαζε όλα:
«Νιώθω την παρουσία ενός παλιού φίλου στις κάρτες μου. Και είναι ώρα να σμίξουμε ξανά...» Είπε καθώς τραβούσε την επόμενη κάρτα του και έκανε την κίνησή του:
-Τώρα είμαι ανυπεράσπιστος. Αλλά αυτό θα αλλάξει! Παίζω τη μαγική κάρτα Σκοτεινή Μαγική Αυλαία! Δίνοντας τους μισούς Πόντους Ζωής μου, μπορώ να καλέσω το πιο ισχυρό πλάσμα μου και τον πιο πιστό βοηθό μου!!! Εμφανίσου Σκοτεινέ Μάγε!!! (2500)
Τότε μέσα από έναν στρόβιλο, εμφανίστηκε διαμέσου μωβ φωτός, το πιο πιστό πλάσμα του Φαραώ, κάτι που δεν ξάφνιασε καθόλου τον Neo:
-Έπρεπε να περιμένω ότι θα εμφανιζόταν...
-Δεν τελείωσα ακόμη! Ενεργοποιώ τη μαγική κάρτα Βιβλίο Μυστικών Τεχνών και θα δώσω άλλους 300 πόντους στο μάγο μου! Τώρα Σκοτεινέ Μάγε, κατάστρεψε τη Δύναμη του Κρανίου με επίθεση σκοτεινής μαγείας!!!
Η Δύναμη του Κρανίου δεν μπορούσε να αντέξει αυτήν την επίθεση, έγινε κομμάτια από τη μαγική σφαίρα που έφυγε από το ραβδί του μάγου ο οποίος είχε απογειωθεί για να δώσει το τελικό χτύπημα. Αυτό έριξε τους Πόντους Ζωής του Neo στους 800
-Καλή δουλειά...Του είπε τότε ο Atem όταν επέστρεψε στην πλευρά του. Τότε μια φωνή ακούστηκε και την άκουσε μόνο ο Atem:
-Βασιλιά μου, ταξίδεψα μέσα στο χωρόχρονο για να σε βοηθήσω σε αυτή τη μάχη...
Τότε o Atem είπε πάλι στον Neo:
-Άκουσέ με Neo! Αυτό είναι το δυνατότερο τέρας που μου απόμεινε! Και το γνωρίζεις πολύ καλά! Αν θέλεις να με νικήσεις σήμερα, θα πρέπει να νικήσεις το Σκοτεινό Μάγο! Μπορεί να εξόντωσες τους Αιγύπτιους Θεούς αλλά η πραγματική δοκιμασία μόλις άρχισε!!!
-Θα πολεμήσω ως το τέλος!!! Παίζω ένα τέρας σε θέση άμυνας και θα γυρίσω την Κατάρα του Δράκου σε θέση άμυνας! Αυτό είναι όλο!
-Αν έπαιξες το τέρας που νομίζω, φοβάμαι ότι η στρατηγική σου δεν θα πετύχει Neo...Ενεργοποιώ τη μαγική κάρτα Χίλια Μαχαίρια! Με αυτήν, μπορώ να καταστρέψω ένα τέρας σου μιας και ο Σκοτεινός Μάγος είναι παρών!
Και είχε δίκιο. Τα μαχαίρια του, διέλυσαν το Mars Mellon που είχε παίξει ανάποδα.
-Όχι...Την πάτησα...
-Αφού το Mars Mellon καταστράφηκε με μαγική κάρτα, οι Πόντοι Ζωής μου δεν κινδυνεύουν! Τώρα Σκοτεινέ Μάγε επίθεση!!!
Ο νέος στόχος ήταν η κατάρα του Δράκου, η οποία καταστράφηκε επίσης.
-Θα νικήσω το Σκοτεινό Μάγο!!! Αυτό είναι υπόσχεση!!!
-Έλα λοιπόν!!!
-Πρώτα καλώ τον Block Man (1500) σε θέση άμυνας! Και ρίχνω και μια κάρτα ανάποδα! Τέλος του γύρου μου!
-Τότε αρχίζω το δικό μου! Ενεργοποιώ τη μαγική κάρτα Σκοτεινό Δόρυ! Με αυτό στο χέρι του, ο Σκοτεινός Μάγος έχει μια μοναδική ικανότητα! Αν οι πόντοι επίθεσής του είναι περισσότεροι από τους πόντους άμυνας του τέρατός σου, η διαφορά αφαιρείται από τους Πόντους Ζωής σου! Κατάστρεψε τον Block Man μάγε μου!
-Όχι τόσο γρήγορα! Παίζω την παγίδα Ασπίδα της Ψυχής! Δίνοντας τους μισούς μου πόντους, ακύρωσα την επίθεσή σου και τερμάτισα τη μάχη μας! Έτσι ο Σκοτεινός Μάγος θα πρέπει να περιμένει τον επόμενο γύρο για να με κερδίσει! Και τώρα η σειρά μου. Παίζω τη μαγική κάρτα Χρυσή Σαρκοφάγος! Και να πώς δουλεύει! Διαλέγω μια κάρτα μου και τη βάζω σε αυτό το αρχαίο κουτί, αν τώρα παίξεις εσύ αυτήν την κάρτα, η δράση της δικής σου κάρτας ακυρώνεται! Είπε τότε ο Neo κι έβαλε μέσα στη σαρκοφάγο μια κάρτα, κανείς όμως δεν ήξερε ποια...Και η κίνησή του συνεχίστηκε:
-Είναι καιρός για την ειδική ικανότητα του Block Man. Αφού πέρασαν δύο γύροι, μπορεί να ξαναφτιαχτεί σαν δύο τέρατα, τα οποία θα θυσιάσω τώρα για να καλέσω ένα δυνατό θηρίο! Υποδέξου τον Gandora, το Δράκο της καταστροφής!!!
-Δε θυμάμαι να σου έδωσα ποτέ αυτήν την κάρτα...
-Το ξέρω. Την αγόρασα ειδικά για τη μονομαχία μας. Και με αυτήν θα νικήσω το Σκοτεινό Μάγο!!! Μπορεί να μένει στην αρένα μόνο για ένα γύρο αλλά είναι ότι χρειάζομαι. Επίθεση δράκε μου με Άπειρες Γιγαντοακτίνες!!!
Δε θα ήταν όμως τόσο εύκολο...:
-Αποκαλύπτω την παγίδα μου! Σκοτεινή Ψευδαίσθηση!
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Κυρ Αυγ 12, 2012 3:11 am
Με το παίξιμο της παγίδας, ο μάγος εξαφανίστηκε και ο Atem ανέλαβε να εξηγήσει:
-Η Σκοτεινή Ψευδαίσθηση, θα προστατέψει το μάγο μου από κάθε επίθεση για το υπόλοιπο του γύρου!
-Να πάρει!!! Ούτε με τον Gandora μπόρεσα να νικήσω το Σκοτεινό Μάγο!!!
-Neo, η Σκοτεινή Ψευδαίσθηση σου επιτρέπει επίσης να τραβήξεις μια κάρτα, γι αυτό, τράβηξέ την...
Εκείνος την τράβηξε και άρχισε την κίνησή του:
-Ρίχνω δύο κάρτες ανάποδα και τελειώνω το γύρο μου.
-Είναι η σειρά μου! Σκοτεινέ Μάγε, επίθεση στους Πόντους Ζωής του!
Ο Μάγος επιτέθηκε αλλά ο Neo δεν εγκατέλειπε τόσο εύκολα:
-Ανοίγω τον Κύκλο του Μάγου!!!
Τότε ο Σκοτεινός Μάγος σταμάτησε και ο Neo ξανάπε:
-Όταν μου επιτίθεσαι με ένα μάγο, μπορώ να παίξω αυτήν την παγίδα κι επίσης μπορώ να καλέσω έναν μάγο από τις κάρτες μου! Έτσι θα παίξω το Σιωπηλό Μάγο! (1000)
-Πολύ καλή κίνηση αλλά η παγίδα σου, επιτρέπει και σε μένα να καλέσω ένα μάγο. Γι αυτό καλώ τη Σκοτεινή Μάγισσα!!! (2000) Τώρα Σκοτεινέ Μάγε, εξόντωσε το τέρας του και τελείωσε τη μονομαχία!
Άλλη μια επίθεση από το Σκοτεινό Μάγο η οποία σταμάτησε στις ανάποδες κάρτες του Neo:
-Δε με νίκησες ακόμα! Ενεργοποιώ τη μαγική κάρτα Εγχειρίδιο Μαγείας! Ρίχνοντας όλες τις κάρτες στο χέρι μου, μπορώ να τραβήξω μια καινούρια κι αν είναι μαγική κάρτα, μπορώ να τη χρησιμοποιήσω αμέσως! Αφού το χέρι μου είναι άδειο, δεν έχω να πετάξω τίποτα! Και τώρα θα τραβήξω την κάρτα μου!
Όλα παίζονταν σε αυτό το τράβηγμα. Αν τραβούσε αυτό που ήθελε, υπήρχε ακόμα ελπίδα γι αυτόν. Έτσι έβαλε όλη του την πίστη σε αυτό:
-Τέλεια!!! Παίζω την κάρτα της Ιερότητας και τραβάμε μέχρι να έχουμε έξι κάρτες ο καθένας. Τώρα θα ενεργοποιήσω την ειδική ικανότητα του Σιωπηλού Μάγου. Για κάθε κάρτα του τράβηξες, ο μάγος μου παίρνει 500 πόντους!
-Όχι!!! Μόλις τράβηξα πέντε!
-Ακριβώς! Τώρα ο Σιωπηλός Μάγος, έχει 3500 πόντους και αν θυμάμαι καλά, ήσουν έτοιμος να επιτεθείς!
Αν έκανε επίθεση τώρα, θα έχανε, αλλά είχε ένα άλλο σχέδιο:
-Τώρα παίζω τη μαγική μου κάρτα, Μάγοι Ενωθείτε! Μου επιτρέπει να ενώσω τους δύο μάγους μου σε έναν, με 3000 πόντους επίθεσης!
-Και πάλι δεν είναι αρκετοί!!!
Και ο Neo είχε δίκιο. Ήταν πάλι πιο αδύναμοι με αποτέλεσμα να καταστραφούν και οι δύο και ο Atem να μείνει με 200 πόντους όπως και ο Neo.
-Φοβερό Neo...Αν και έσωσα τους Πόντους Ζωής μου από την καταστροφή, ο μάγος σου κατάφερε να νικήσει και τους δύο δικούς μου. Τώρα έχουμε από 200 πόντους, το τέλος είναι κοντά, αυτός θα είναι ο τελευταίος μου γύρος...Πολέμησες γενναία φίλε μου αλλά δυστυχώς αυτή η μονομαχία θα ολοκληρωθεί με τη νίκη μου...Σε ευχαριστώ...Ξέρω ότι έβαλες όλες μου τις δυνάμεις για να με ελευθερώσεις...Ενεργοποιώ αυτό...Την Αναγέννηση Τέρατος για να αναστήσω τον Όσιρη τον Ουράνιο Δράκο...(Χ000-4000)
-Στη θέση σου θα καλούσα κι εγώ έναν Αιγύπτιο Θεό...Και γι αυτό ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο...
Λέγοντας αυτά, η χρυσή σαρκοφάγος άρχισε να ακτινοβολεί και τότε ο Atem ρώτησε:
-Τι συμβαίνει;
-Η κάρτα που έβαλα στη Χρυσή Σαρκοφάγο, ήταν η ίδια με αυτήν που μόλις έπαιξες
-Εννοείς ότι....Προσπάθησε να πει ο Atem καθώς η κάρτα αποκαλυπτόταν σταδιακά και η όψη της τους κατέπληξε όλους:
-Ακριβώς...Η κάρτα που έθαψα ήταν η Αναγέννηση Τέρατος...Έτσι ο Όσιρης ξαναγυρίζει στο Νεκροταφείο...
-Ήταν η καλύτερη μονομαχία της ζωής μου...’Ήταν τιμή μου Neo...Του είπε τότε ο Atem κλείνοντας τα μάτια αλλά ο Neo έτρεμε ολόκληρος και δίσταζε να επιτεθεί...Είχε δακρύσει και δεν τολμούσε να διατάξει επίθεση. Κάτι που παρατήρησε η Reye:
-Μα γιατί δεν επιτίθεται...;
-Δεν καταλαβαίνεις...; Αν επιτεθεί τώρα, η μονομαχία τελειώνει και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ...Νιώθω τη θλίψη του σαν να είναι δική μου... Της απάντησε τότε η Mako.
Όσο για τον Neo, είχε γυρίσει την πλάτη καθώς δεν ήθελε να δει το τέλος. Τότε ο Atem του είπε πάλι:
-Είναι εντάξει...Συνέχισε...
Τότε ο Neo βρήκε το κουράγιο και διέταξε πάντα με δάκρυα στα μάτια:
-Σιωπηλέ Μάγε, επίθεση στους Πόντους ζωής του!!!
Αυτό ήταν. Η μονομαχία είχε τελειώσει καθώς το χτύπημα του μάγου ήταν πετυχημένο. Ο Atem έχασε αλλά ο Neo δεν πανηγύρισε καθόλου τη νίκη του. Αντιθέτως, γονάτισε και ξέσπασε σε κλάματα...Τότε ο Atem ήρθε κοντά του και του είπε:
-Συγχαρητήρια...Μπράβο σου...Σήκω πάνω όμως, ένας πρωταθλητής δεν πέφτει στα γόνατα...Πέτυχες μια μεγάλη νίκη και για τους δυο μας...
-Έπαιξα...Έπαιξα τόσο καλά που είχα ξεχάσει τη σημαίνει αυτό....Νικώντας εσένα σε έδιωξα μακριά μου...
-Το αντίθετο...Είμαι ελεύθερος χάρη σε σένα...Το πνεύμα μου μπορεί επιτέλους να αναπαυθεί ξανά, θα επιστρέψω εκεί που ανήκω...Η μοίρα μας έφερε να συναντηθούμε και η αποστολή μας ολοκληρώθηκε, κάναμε το καθήκον μας και μεγαλώσαμε και οι δύο σε αυτό το ταξίδι. Σίγουρα όμως ξέρεις ότι δε θα χωριστούμε ποτέ στην πραγματικότητα, ότι έμαθε ο ένας από τον άλλο, θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές μας...Και κοίτα...Έχεις μια υπέροχη γυναίκα και υπέροχες φίλες που πάντα θα σε βοηθούν και θα σου συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές σου...
Όταν έγινε κι αυτό, η πύλη για τον κόσμο των πνευμάτων, ήταν έτοιμη να ανοίξει. Τώρα έμενε να πει ο Φαραώ το όνομά του και το ταξίδι του θα ολοκληρωνόταν. Μόλις το έκανε, η πύλη άνοιξε μπροστά του. Πριν όμως αποχωρήσει, ο Atem, είχε ένα τελευταίο καθήκον να εκπληρώσει:
-Πριν φύγω, θέλω να πάρεις αυτό...Του είπε και του έδεσε στη μέση το Ξίφος της Χιλιετίας.
-Το σπαθί της Χιλιετίας...
-Δεν είναι ακόμα έτοιμο να σφραγιστεί. Τώρα σου ανήκει, είναι η νόμιμη απόδειξη ότι ο θρόνος μου τώρα είναι δικός σου. Και μαζί με αυτό, σου παραδίδω τις τρεις κάρτες των Αιγύπτιων Θεών...Ξέρω ότι θα τις φροντίζεις όπως έκανες με κάθε κάρτα...
-Τα λόγια σου με τιμούν...
-Ήρθε όμως η ώρα...Αντίο Βασιλιά Neo....Ήταν τα τελευταία του λόγια πριν περάσει την πύλη και μετά από λίγα λεπτά, είχε χαθεί από τα μάτια τους. Όταν η πύλη έκλεισε και τα Αντικείμενα της Χιλιετίας είχαν πια σφραγιστεί, ήρθαν και οι άλλες κοντά του και η Mako, τον αγκάλιασε λέγοντάς του:
-Μη στεναχωριέσαι...Έκανες το σωστό...Έλα...χαμογέλα αγάπη μου...
Εκείνος δεν απάντησε αλλά την πήρε στην αγκαλιά του και όλοι μαζί αποχώρησαν από το Ιερό.
Η νίκη του Neo διαδόθηκε σαν αστραπή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης κι έτσι αναπόφευκτα, έφτασε και στα αυτιά του δημιουργού των τερατομονομαχιών, του Maximillion Pegasus, ο οποίος μετά από εντατική έρευνα, δημιούργησε ειδικά για τον Neo, μια νέα σειρά καρτών βασισμένες στις δύο ομάδες τις οποίες ανήκε. Μαζί με τους Αιγύπτιους Θεούς και το Δικέφαλο Αετό του, δημιούργησε ένα πανίσχυρο σύνολο που όμοιό του δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά. Ενθρονισμένος πια σαν ο καλύτερος όλων, ο Neo αντικατέστησε σχεδόν όλες του τις κάρτες με τις καινούριες, αναπτύσσοντας μάλιστα έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί τους, ειδικά με την κάρτα που παρίστανε την αγαπημένη του. Γι αυτήν ορκίστηκε πως αν τη χάσει ποτέ, δεν θα μονομαχούσε ποτέ ξανά...
Με όλα αυτά λοιπόν, πέρασε κιόλας ένας μήνας από τότε. Ήσυχος πια ο Neo απολάμβανε τον έγγαμο βίο με την αγαπημένη του. Είχε καθίσει αναπαυτικά στο θρόνο του Βασιλιά των Παιχνιδιών και κανείς δεν τον κουνούσε. Όσο περνούσε ο καιρός, άρχισε να μονομαχεί πιο συστηματικά αλλά δεν είχε χρησιμοποιήσει τις κάρτες που έλαβε, αγωνιζόταν ακόμα με την τράπουλα με την οποία νίκησε τον Atem και δεν είχε χάσει ακόμα, σε κάθε μονομαχία οι ικανότητές του βελτιώνονταν και το μυαλό του σκεφτόταν πιο στρατηγικά.
Την ίδια στιγμή όμως που εκείνος έδρεπε τις δάφνες του, η επαγγελματική λίγκα έκανε την εμφάνισή της. Έκτοτε οι μονομαχίες πέρασαν σε ένα άλλο επίπεδο, το επίπεδο του επαγγελματισμού. Πολλοί managers είχαν πλησιάσει τον Neo και του πρότειναν συμβόλαια για να γίνει κι αυτός επαγγελματίας μονομάχος αλλά μάταια, αυτός αρνήθηκε σε όλα μιας και δε συμπαθούσε ιδιαίτερα αυτό το είδος των μονομάχων Κάποια μέρα λοιπόν, ελεύθερος από οποιαδήποτε ασχολία, κάθισε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και διάβαζε ένα περιοδικό την ίδια ώρα που έπινε τον καφέ του, καθώς ξεφύλλιζε τις σελίδες, το βλέμμα του έπεσε πάνω σε ένα άρθρο για τον άντρα που κυριαρχούσε στην επαγγελματική λίγκα εκείνη την περίοδο. Το άρθρο ανέφερε ότι πέτυχε άλλη μια νίκη και μάλιστα ο αντίπαλός του αποχώρησε σχεδόν εξοντωμένος από την αρένα, αποτέλεσμα της υπερβολικά βάρβαρης τελειωτικής επίθεσης. Και το όνομα του μονομάχου που το έκανε αυτό: Zane Truesdale.
«Για δες πώς κατάντησαν το παιχνίδι....Η ιδέα της διασκέδασης έχει καταργηθεί εντελώς...Το έχουν εμπορευματοποιήσει για να εξάγουν κέρδος από αυτό...Και αν χάσεις έστω και σε έναν αγώνα, θα στιγματιστείς για την υπόλοιπη ζωή σου...Ευτυχώς που δεν είναι εδώ ο Φαραώ...Θα είχε απογοητευτεί πολύ...» Σκεφτόταν ο Neo καθώς διάβαζε τις λεπτομέρειες του άρθρου αυτού. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε και η γυναίκα του και πέρασε τα χέρια της γύρω από το κεφάλι του:
-Τι διαβάζεις με τόση αφοσίωση αγάπη μου;
-Τίποτα ιδιαίτερο, εδώ πέτυχα κάτι για τους επαγγελματίες μονομάχους. Αυτόν εδώ τον γνωρίζεις; Τη ρώτησε τότε ο Neo δείχνοντας τη φωτογραφία του.
-Δε νομίζω...Δε μου λέει κάτι το όνομά του.
-Αυτός ο τύπος είναι το νούμερο 1 στο χώρο της επαγγελματικής λίγκας και είναι ο ορισμός του παίχτη που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει ακόμα κι αν ο αντίπαλός του υποφέρει.
-Μα αυτό είναι τρομερό. Τι νόημα έχει η νίκη αν δε σέβεσαι τον αντίπαλό σου...;
-Μην το λες αυτό σε μένα ματάκια μου...Αν κάτι μου έμαθε ο φίλος μου, ήταν ακριβώς αυτό. Να σέβεσαι τον αντίπαλό σου και να πιστεύεις στην τράπουλά σου. Γι αυτό το λόγο πήρα μια μεγάλη απόφαση:
-Τι απόφαση πήρες;
-Θα τον προκαλέσω σε μονομαχία. Και μάλιστα θα χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τις νέες μου κάρτες.
-Είμαι σίγουρη πως θα νικήσεις...Του απάντησε κείνη και τον φίλησε στο μάγουλο.
Εκείνος δεν απάντησε. Τι μπορούσε να πει άλλωστε...Δεν ήταν στιγμή για λόγια αυτή...Αντί να μιλήσει, την πήρε στην αγκαλιά του και τη φίλησε κι αυτός αλλά στο στόμα αντί για το μάγουλο και ταυτόχρονα της χάιδευε τα καστανά της μαλλιά και μη μπορώντας να ξεκολλήσει το βλέμμα του από τα πράσινα μάτια της που τον τραβούσαν σαν μαγνήτης...Αυτός ήταν ένας αγώνας που δεν μπορούσε να κερδίσει όσο κι αν προσπαθούσε...
Έτσι τους βρήκε το τέλος της μέρας...Την επόμενη μέρα αποφάσισε να επισπεύσει την πρόθεσή του να μονομαχήσει με τον Zane και για να το κάνει, κίνησε στο Θόλο του Kaiba όπου ο υποψήφιος αντίπαλός του έδινε άλλον έναν αγώνα, το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο γι αυτόν αλλά ουδόλως απασχόλησε τον Neo. Αντ’ αυτού πήγε στα αποδυτήρια και πέρασε μια κενή κάρτα για να τη δει ο Zane μόλις θα πήγαινε. Όταν τελείωσε ο αγώνας, η πρόκληση του Neo ήταν στα χέρια του αντιπάλου του:
-Τι είναι αυτό εδώ...; Για να δούμε τι λέει...Είπε τότε ο Zane κι άρχισε να διαβάζει:

Zane Truesdale, σε προκαλώ σε μονομαχία. Αν δεν είσαι δειλός συνάντησέ με αύριο το απόγευμα κάτω από τον πύργο της τηλεόρασης Χαιρετίσματα, Neo.

-Έτσι ε; Την έχεις βαμμένη μικρέ... Είπε τότε αυτός όταν τελείωσε την ανάγνωση. Όσο για τον Neo, βρισκόταν ήδη πίσω στο σπίτι του κι ετοίμαζε την τράπουλά που θα χρησιμοποιούσε διαλέγοντας κάθε κάρτα με προσοχή καθώς ήξερε καλά με ποιον είχε να κάνει, η Mako δεν τον απασχόλησε για λίγη ώρα αφήνοντάς τον να δουλέψει με τη ησυχία του. Η επιλογή δεν ήταν εύκολη καθώς κάθε κάρτα ξεχωριστά είχε τη δική της αξία. Και αυτό φάνηκε μιας και του χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να τελειώσει. Όταν τελικά τελείωσε, μπήκε πάλι η Makoto στο γραφείο του:
-Τελείωσες αγάπη μου;
-Ναι μωράκι μου, είμαι έτοιμος Αύριο το απόγευμα θα του δώσω ένα γερό μάθημα...
-Σε παρακαλώ μάτια μου, να προσέχεις...Μήπως θέλεις να έρθουμε κι εμείς μαζί σου...;
-Όχι καλή μου...Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω μόνος μου. Δεν είναι μόνο αυτό που θέλω να κάνω γι αυτόν, αλλά αυτή η μονομαχία έχει να κάνει και με μένα τον ίδιο, θα δείξει αν είμαι έτοιμος τελικά να υπάρξω και μόνος μου, ότι έχω απογαλακτιστεί από τον Atem και ότι μπορώ να σταθώ μόνος μου στα πόδια μου. Είναι ένα είδος δοκιμασίας...
-Καταλαβαίνω...Όμως για ότι χρειαστείς, θα είμαστε όλες εδώ για σένα...Του απάντησε εκείνη συγκαταβατικά.
-Το ξέρω ματάκια μου...Και σας ευχαριστώ...Είστε μέσα στις κάρτες μου και στην καρδιά μου. Έτσι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσω...Της απάντησε εκείνος και την πήρε πάλι αγκαλιά για να τη φιλήσει για μία ακόμη φορά...Το πάθος τους ήταν χείμαρρος και τίποτα δεν μπορούσε να σταθεί στο δρόμο του...
Κι επιτέλους ξημέρωσε η μέρα αυτή. Κύλισε σχετικά γρήγορα και είχε φτάσει η στιγμή της αλήθειας. Με το ηθικό του στα ύψη, ο Neo πήρε την τράπουλά του, την έβαλε στην τσέπη του και μετά φόρεσε το δίσκο μονομαχίας στο αριστερό του χέρι. Ήταν έτοιμος...:
-Ήρθε η ώρα μάτια μου...Η μοίρα μου με καλεί...
-Καλή επιτυχία αγάπη μου. Είμαστε όλες μαζί σου...
-Ευχαριστώ...Δε θα σας απογοητεύσω...Απάντησε αυτός και με την τηλεμεταφορά έφτασε σχεδόν αμέσως κάτω από τον πύργο σταυρώνοντας τα χέρια του και περιμένοντας να εμφανιστεί και ο Zane.
Τελικά ήρθε κι αυτός μετά από λίγα λεπτά και ο Neo του είπε:
-Άργησες...
-Γιατί τόση βιασύνη μικρέ; Ανυπομονείς να χάσεις;
-Αν κάποιος χάσει σήμερα, να είσαι σίγουρος ότι δε θα είμαι εγώ...Τώρα πάρε θέση γιατί θα νιώσεις την οργή τη δική μου και των καρτών μου...
-Όπως θες, αλλά να είσαι σίγουρος ότι αν θέλεις να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να μπεις στο δικό μου κόσμο. Του είπε τότε ο Zane και άνοιξε μια τσάντα που περιείχε δύο ζευγάρια ηλεκτρόδια.
-Τι είναι αυτά; Ρώτησε τότε ο Neo.
-Θα κάνουν τη μονομαχία μας πιο ηλεκτρισμένη...Κάθε χαμένος πόντος θα είναι ένα σοκ σε όλο το σύστημα...
-Δε φανταζόμουν ότι θα έπεφτες τόσο χαμηλά, όμως θα παίξω το παιχνιδάκι σου και να είσαι σίγουρος πως όταν τελειώσω μαζί σου, θα σου δώσω μια γεύση από το ίδιο σου το φάρμακο...Είπε τότε ο Neo και φόρεσε δύο από τα ηλεκτρόδια στα μπράτσα του και το τρίτο στο λαιμό του...
-Ήρθε η ώρα σου μικρέ...
-Φτάνουν τα λόγια!!! Ας μονομαχήσουμε!!! Είπε τότε ο Neo σε έντονο ύφος και το παιχνίδι ξεκινούσε. Η πρώτη κίνηση ανήκε στον Neo:
-Αρχίζω πρώτος! Βγες έξω Δράκε του Ήλιου! (800) Και χάρη στην ειδική του ικανότητα, μπορώ να τον στείλω στο νεκροταφείο για να φέρω στη θέση του τον παντοδύναμο Δράκο του Φεγγαριού!!! (2400) Δεν τελείωσα όμως!!! Παίζω μια μαγική κάρτα που θα σου αφαιρέσει αμέσως 500 πόντους ζωής!!! Εμπρός Hinotama!!!
Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί ο Neo. Με τη μαγική του κάρτα έριξε τους πόντους ζωής του Zane στους 3500 από τον πρώτο κιόλας γύρο και τον έκανε να νιώσει το ηλεκτροσόκ του μηχανήματός του. Έπειτα ο Neo τελείωσε την κίνησή του:
-Ρίχνω μια κάρτα ανάποδα...Σειρά σου...
-Έκανες καλή αρχή μικρέ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίσεις τη μονομαχία
-Θα κερδίσω, να μην ανησυχείς γι αυτό...Τώρα κάνε τη κίνησή σου.
-Πολύ καλά!!! Θα το απολαύσω αυτό!!! Παίζω τη Σκοτεινό Κυβερνοκέρας (800) σε θέση επίθεσης! Τώρα μπορώ να πάρω ένα δράκο επιπέδου 4 ή λιγότερο από οποιοδήποτε νεκροταφείο και να τον ενσωματώσω στο τέρας μου μαζί με τους πόντους επίθεσης του. Και θα διαλέξω το Δράκο του Ήλιου!
Η ικανότητα του τέρατος ενεργοποιήθηκε και ο δράκος του Neo προσκολλήθηκε στη Σκοτεινό Κυβερνοκέρας για να την κάνει ισχυρότερη κατά 800 πόντους. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό:
-Από το χέρι μου, ενεργοποιώ τη μαγική κάρτα Mega Morph. Αν έχω λιγότερους πόντους ζωής από σένα, μπορώ να διπλασιάσω την επιθετική δύναμη του τέρατός μου.
Ακριβώς αυτό έγινε. Τώρα η πόντοι του είχαν γίνει 2400
-Και λοιπόν; Έχει την ίδια δύναμη με το δράκο μου!
-Όχι ακριβώς. Αν θυσιάσω το τέρας που σου πήρα, το θηρίο μου δεν μπορεί να καταστραφεί σε μάχη. Εμπρός Σκοτεινό Κυβερνοκέρας!!! Επίθεση στο Δράκο του Φεγγαριού!!!
-Μη βιάζεσαι!!! Ενεργοποιώ την Ακύρωση Επίθεσης!!! Είπε τότε ο Neo και η παγίδα του αναχαίτισε το χτύπημα του αντίπαλου τέρατος.
-Ρίχνω μια κάρτα ανάποδα. Φτηνά τη γλίτωσες για την ώρα...
-Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι, αλλά ένα ξέρω σίγουρα!!! Είσαι άρρωστος!!!
-Σοβαρά;!!! Το ίδιο έλεγα κι εγώ όταν ξεκίνησα τις υπόγειες μονομαχίες αλλά μετά ανακάλυψα την ευχαρίστηση του πόνου!!! Οι μονομαχίες δεν είναι αστεία!!! Πονάνε!!! Είναι για να μεταφέρουν αγωνία και α κάνουν τον αντίπαλό σου να υποφέρει!!!
-Αρκετά!!! Βαρέθηκα τις βλακείες σου!!! Ώρα να σου μάθω τρόπους εξυπνάκια!!! Και θα αρχίσω με αυτό!!! Τη μαγική κάρτα Αναβάθμιση Θυσίας!!! Πετώντας μια κάρτα από το χέρι μου, μπορώ να προσθέσω ακόμα μία θυσία σε αυτές που ετοιμάζομαι να κάνω!!! Έτσι θυσιάζω το δράκο μου και τη μαγική μου κάρτα για κάτι ακόμα καλύτερο!!! ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ SAILOR MOON-ΑΣΤΕΡΙ!!! (3000)
Το καινούριο τέρας του Neo παρουσιάστηκε στη μονομαχία και τώρα έμενε να επιτεθεί:
-Το τέρας σου είναι παρελθόν!!! Sailor Moon-Αστέρι, επίθεση!!!
Η επίθεση ήταν επιτυχής αλλά δεν πέτυχε ακριβώς αυτό που θα αποθυμούσε ο Neo. Παρόλα αυτά, ο Zane έχασε 600 πόντους ακόμα και κατέβηκε στους 2900:
-Το κέρας μου ξέφυγε από την επίθεσή σου!!! Χρησιμοποίησε το δράκο σου σαν ασπίδα. Καλή προσπάθεια...
-Παίξε επιτέλους!!!
-Συμπεραίνω ότι τελείωσες!!! Πρώτα γυρίζω το κέρας μου σε θέση άμυνας και καλώ τη Σκοτεινή Κυβερνοκόψη (800) σε θέση επίθεσης! Και δυστυχώς για σένα έχει την ίδια ικανότητα με το κέρας μου. Γι αυτό θα σου ξαναπάρω το Δράκο του Ήλιου!!!
Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά. Τώρα ο δράκος του Neo είχε κολλήσει στην Κυβερνοκόψη και απορρόφησε την επιθετική του δύναμη. Ωστόσο δε σταμάτησε εκεί:
-Τώρα ενεργοποιείται η δεύτερη ικανότητα της κόψης. Κόβοντας τους πόντους επίθεσής της στη μέση, μπορεί να σου επιτεθεί κατευθείαν!!!
Δυστυχώς έτσι έγινε. Πέφτοντας στους 800 πόντους, η κόψη χτύπησε τους πόντους ζωής του Neo για να τους κάνει 3200 και να τον ηλεκτρίσει. Φυσικά ο Neo ούτε που ένιωσε αυτό το ηλεκτρικό σοκ και είπε κοροϊδευτικά:
-Αυτό ήταν όλο;!!! Θα χρειαστείς πολλά περισσότερα από αυτό για να με κάνεις να πέσω ανόητε...Τν παιχνιδάκι σου είναι άχρηστο απέναντί μου...Ούτε που με γαργάλησε καν...
-Συγχαρητήρια...Μπορεί να αντέχεις τον πόνο αλλά δε θα αντέξεις την ταπεινωτική ήττα και τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει!!! Ρίχνω μια κάρτα ανάποδα και είναι η σειρά σου!!!
-Θα μετανιώσεις γι αυτό!!! Τώρα θα δεις!!! Παίζω το Νόμισμα του Πτεροδάκτυλου που μου επιτρέπει να τραβήξω τρεις κάρτες!!! Τώρα θα ενισχύσω την πολεμίστριά μου με δύο ξίφη!!! Στο δεξί της χέρι θα κρατήσει το Σπαθί του Κεραυνού και στο αριστερό θα πάρει το Σπαθί του Φωτός!!! Αυτά τα δύο όπλα της δίνουν συνολική ενίσχυση 1600 πόντων!!! Πες αντίο στη Σκοτεινή σου Κόψη!!! SAILOR MOON ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!
Η σαρωτική της επίθεση ισοπέδωσε ξανά το Δράκο του Ήλιου που χρησιμοποιήθηκε ξανά σαν ασπίδα αλλά η απώλεια των 3000 πόντων παρέμενε...Έτσι φαινόταν δηλαδή...
-Μπορεί να μην καταστράφηκε το τέρας σου αλλά ακόμα χάνεις 3000 πόντους!!!
-Θα το ήθελες έτσι μικρέ; Όμως δε θα συμβεί γιατί έπαιξα το Τείχος Δύναμης και για κάθε κάρτα που πετάω, μειώνω τη ζημιά που μου έκανες κατά 100 πόντους. Έτσι θα ξεφορτωθώ όλη σχεδόν την τράπουλά μου!!!
Μόλις το είπε αυτό, έπιασε 30 κάρτες από την τράπουλα και τις πέταξε στον αέρα σαν να ήταν σκουπίδια μπροστά στα έντρομα μάτια του αντιπάλου του ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που μόλις είδε...Του είχαν κοπεί τα γόνατα και η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπάει για κλάσματα δευτερολέπτων...:
«Δεν...Δεν μπορεί...Δε γίνεται να το είδα αυτό...Όχι δεν το είδα!!! Φέρθηκε στις κάρτες του σαν να ήταν σκουπίδια...Τόσο λίγο τις υπολογίζει...Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος για να νικήσει...; Ντρέπομαι τόσο πολύ...Είσαι πολύ τυχερός Φαραώ που δεν το είδες αυτό...»
Όταν τελικά συνήλθε, άφησε την οργή του να ξεσπάσει!
-ΑΘΛΙΕ!!! ΑΝΟΗΤΕ!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ!!! ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ;!!! ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΟΥ!!! ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ!!! ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ!!!
-Ο σεβασμός είναι για τους χαμένους!!! Μόνο οι νικητές αξίζουν το σεβασμό!!! Όσο για τους χαμένους, το μόνο που αξίζουν, είναι πόνος!!! Ο κόσμος είναι φτιαγμένος από πόνο!!! Τον λαμβάνεις και τον δίνεις πίσω σε κάθε στιγμή!!! Και τον εφαρμόζεις στους αδύναμους!!! Δεν το βλέπεις;!!!!
-Βούλωσ’ το πια!!! Βαρέθηκα να σε ακούω!!! Ότι κι αν λες δεν έχει νόημα!!! Θα σε αποκαλούσα «τέρας» για όλα όσα λες και κάνεις αλλά δε θέλω να προσβάλω τις κάρτες μου!!! Αυτή τη στιγμή έχεις υπογράψει τη θανατική σου καταδίκη!!! Και θα φροντίσω να τιμωρηθείς παραδειγματικά!!! Θα εκδικηθώ και για τις 30 κάρτες που δε σεβάστηκες!!! Παίζω την Έκρηξη του Φοίνικα!!! Αποχαιρέτα τη Σκοτεινή Κυβερνοκόψη!!!
Εφοδιασμένη γι αυτό το γύρο με αυτήν την επίθεση, η Sailor Moon-Αστέρι, έκανε στάχτη το στόχο της. Όμως η κίνηση του Neo δεν είχε τελειώσει ακόμα:
-Θα σφραγίσω τη μοίρα σου με αυτήν την ανάποδη κάρτα. Κι έτσι θα τελειώσω το γύρο μου!!! Και σε λίγο θα τελειώσεις κι εσύ!!!
-Μη βιάζεσαι να πανηγυρίσεις Neo! Ενεργοποιώ την ανάποδη κάρτα μου! Το Κάλεσμα των Στοιχειών!!! Τώρα μπορώ να φέρω ένα τέρας πίσω από το νεκροταφείο μου και διαλέγω τη Σκοτεινή Κυβερνοκόψη!!! Δεν τελείωσα όμως!!! Καλώ τη Σκοτεινή Κυβερνοτρόπιδα (800) σε θέση επίθεσης!!! Μετά θα παίξω τον Πολυμερισμό και θα ενώσω τα τρία τέρατά μου για να δημιουργήσω το Σκοτεινό Κυβερνοδράκο!!! (1000)
-Τελειώνεις;!!!
-Φυσικά και όχι!!! Μην ξεχνάς τις ειδικές ικανότητες αυτού του πλάσματος! Αυτός ο δράκος μπορεί να κλέψει έναν άλλο δράκο από τα νεκροταφεία μας και να απορροφήσει την επιθετική του δύναμη!!! Γι αυτό θα χρησιμοποιήσω ένα δικό μου τέρας!!! Τον Τελικό Κυβερνοδράκο!!! (4000) Και κάτι ακόμα. Για κάθε κάρτα στο νεκροταφείο μου, το θηρίο μου κερδίζει 100 πόντους ακόμα! Έχω 37 κάρτες στο νεκροταφείο μου κι έτσι κερδίζει 3700 πόντους!!!
Το νούμερο ήταν απίστευτο, πρώτα ο δράκος του Zane προσκολλήθηκε στο πλάσμα του για να κερδίσει 4000 πόντους και μετά προστέθηκαν οι 37 κάρτες που πέταξε για να φτάσει στο εξωφρενικό νούμερο των 8700 πόντων:
-Κρίμα που τόσοι πόντοι θα πάνε χαμένοι. Είπε ο Neo με εμφανή το σαρκασμό στο πρόσωπό του.
-Αυτό θα το δούμε μικρέ!!! Σκοτεινέ Κυβερνοδράκε, αποτελείωσέ τον!!!
Ο δράκος ήταν έτοιμος να επιτεθεί με τον Zane να είναι βέβαιος για τη νίκη του!
-Τελείωσες Neo!!!
-Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!! Αποκαλύπτω την παγίδα μου!!! Διαστατική Φυλακή!!! Τώρα το τέρας σου δε θα καταστραφεί, αλλά θα βγει από το παιχνίδι αφήνοντας εσένα ανυπεράσπιστο στο έλεός μου!!!
Δυστυχώς για εκείνον, ο Neo δεν έλεγε ψέματα, ο δράκος του, εξαφανίστηκε πριν καν αρχίσει τη επίθεσή του και δεν είχε τίποτα άλλο να τον προστατέψει. Τώρα ήταν σειρά του να τον συντρίψει:
-Η μοίρα σου σφραγίστηκε!!! SAILOR MOON-ΑΣΤΕΡΙ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ!!!
Έτσι κι έγινε. Οι λεπίδες των σπαθιών της, καρφώθηκαν πάνω του μηδενίζοντας τους πόντους του και προσφέροντάς του το ηλεκτροσόκ της ζωής του για να τον σωριάσει κάτω νικημένο:
-Δεν μπορεί!!! Πως γίνεται να έχασα με τη δύναμη της τράπουλας του Κάτω Κόσμου...;!!!
Τότε ο Neo έβγαλε τα ηλεκτρόδια και τα πέταξε μπροστά του, έπειτα τον πλησίασε και του είπε:
-Θα σου πω εγώ πώς έχασες ανόητε...Όταν δε σέβεσαι τις κάρτες σου, πληρώνεις ακριβό τίμημα. Μπορεί οι αντίπαλοί σου να ήταν σαν εσένα και γι αυτό νικούσες πάντα ώστε να γίνεις το νούμερο 1 της επαγγελματικής λίγκας. Όμως για μένα δεν είσαι τίποτε άλλο από ένας χαμένος. Δεν υπολογίζεις τις κάρτες σου και τρομοκρατείς τους αντιπάλους σου επιδή δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις στα ίσα...Κανονικά θα έπρεπε τώρα να σε στείλω στο βασίλειο των Σκιών γι αυτή τη συμπεριφορά αλλά αποφάσισα να σου δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, κοίταξε να την εκμεταλλευτείς γιατί αν μονομαχήσουμε ξανά, δε θα είμαι τόσο ευγενικός και θα γίνεις θυσία για το αιώνιο σκοτάδι.
Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Neo προς τον αντίπαλό του, έπειτα αποχώρησε αφήνοντάς τον στην ίδια κατάσταση. Η καινούρια του τράπουλα είχε πάρει το βάφτισμα του πυρός και από εκεί και πέρα έγινε ο πολύτιμος σύμμαχός του σε κάθε μονομαχία και όσο αγωνιζόταν με αυτήν, τόσο δενόταν μαζί της μιας και οι εικόνες της εμφάνιζαν τα πρόσωπα των καλύτερων του φίλων...Στο τέλος έφτασε πίσω στο σπίτι όπου τον περίμενε όλη η παρέα να τον υποδεχτεί. Ιδιαίτερα η σύζυγός του, τον αντάμειψε κλείνοντάς τον στην αγκαλιά της και φιλώντας τον με θέρμη...
Έτσι ένα καινούριο κεφάλαιο ξεκίνησε να γράφεται στη ζωή του. Ήταν πλέον ελεύθερος και ανεξάρτητος. Μπορούσε να σταθεί μόνος του και να ενεργεί χρησιμοποιώντας τη δική του κρίση. Όλα είχαν ξεκαθαρίσει...
Όλοι λοιπόν έχουν την ιστορία τους...Αυτή που τους κάνει ξεχωριστούς και διαφέρουν από τους υπόλοιπους...Και η ιστορία του Neo...Μόλις άρχιζε...
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Κυρ Αυγ 12, 2012 3:13 am
Επιτέλους το Special 0 ολοκληρώθηκε. Τώρα σας παραδίδω το κεφάλαιο 1

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Επιτέλους, ο Neo και η Mako ήταν και επίσημα μαζί, τίποτα όμως δεν προμήνυε αυτό που θα ζούσαν και οι δύο.
Βρισκόμαστε στο ναό της Reye όταν ο Neo πραγματοποιούσε την εξάσκησή του στις πολεμικές τέχνες παρουσία όλων των κοριτσιών.
Εν τω μεταξύ, στο βασίλειο του Σκότους, η κακιά Tara τους παρακολουθούσε μαζί με τον έμπιστο συνεργάτη της.
-Εδώ μου κάθεται αυτός ο τύπος, βρήκα όμως το κατάλληλο σχέδιο για να τον εξοντώσω.
-Τι σκέφτηκες; Τη ρώτησε τότε εκείνος.
-Θα πεθάνει από το χέρι της αγαπημένης του, θα είναι μια τέλεια εκδίκηση.
-Τέλεια! Και οι Πολεμίστριες Sailor θα καταστραφούν από μια δικιά τους!. Ανυπομονώ να το δω αυτό.
Γυρίζοντας πάλι στη Γη, ο ήρωάς μας είχε τελειώσει την προπόνηση.
-Όσο πας βελτιώνεσαι, βλέπω πως γίνεσαι καλός στην πειθαρχεία και την αυτοσυγκέντρωση, του είπε η Amy.
-Ευχαριστώ, της απάντησε εκείνος, τώρα όμως πρέπει να πηγαίνουμε. Τι λέτε;
Τότε χώρισαν και πήγε ο καθένας σπίτι του. Σε κάποια στιγμή ο Neo είπε:
-Ωχ αγάπη μου, ξέχασα τα γάντια μου στο προπονητήριο, πήγαινε εσύ κι έρχομαι.
-ΟΚ, απάντησε εκείνη κι έφυγε μόνη της.
Όμως η Tara είχε άλλα σχέδια:
Τώρα, Sailor Jupiter, θα τεθείς υπό τον έλεγχό μου και θα γίνεις η Dark Jupiter αφού πρώτα αντιμετωπίσεις τους δαίμονές μου σε ένα τεστ.
Το είπε και το έκανε, καθώς η Mako περπατούσε, εμφανίστηκε μια σειρά δαιμόνων για να της επιτεθεί, εκείνη χωρίς να μεταμορφωθεί, τους κανόνισε μια χαρά.
«Γιατί εγώ; Ελπίζω να είναι ένα κακό όνειρο» Είπε κι έκανε να φύγει, δεν πρόλαβε όμως καθώς άρχισε να «φυσά» αέρας.
«Τι συμβαίνει;»
Τότε η Tara εμφανίστηκε και της είπε:
-Makoto Kino!!! Σε έχω επιλέξει!!!
-ΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Φώναξε τότε εκείνη απλώνοντας τα χέρια της, μα δεν μπορούσε να κάνει τίποτε καθώς μια πράσινη ενέργεια την κύκλωσε και την εξαφάνισε.
Καθώς η Jupiter μεταφερόταν, η Σκοτεινή καρφίτσα εμφανίστηκε.
-Πώς σου φαίνεται; Ρώτησε η Tara.
-Είναι τέλεια.
-Τώρα Δία! Θα λάβεις τη δύναμη!
-Πολύ καλά!
-Σήκω τώρα Σκοτεινή Jupiter!
Τότε εκείνη σηκώθηκε, τα μάτια της πρασίνισαν και είπε:
-Πώς μπορώ να υπηρετήσω τη Βασίλισσά μου;
-Θα μπεις στο σπίτι του Neo, θα διαλύσεις τον εξοπλισμό του και μετά θα καταστρέψεις τις Πολεμίστριες Sailor. Τώρα μεταμορφώσου στην Σκοτεινή Jupiter!
Αμέσως λοιπόν άλλαξε μορφή και είπε:
-Στην πτώση του Neo και την καταστροφή των Πολεμιστριών Sailor! Αναφώνησε.
Χωρίς να χάσει καιρό, τηλεμεταφέρθηκε στο σπίτι του Neo και μόλις μπήκε στο γραφείο του, χτύπησε ο συναγερμός, ακούγοντάς τον, τον κατέστρεψε λέγοντας:
-Χαιρετίσματα!!!
Και δεν σταμάτησε εκεί, μετά διέλυσε τον κεντρικό υπολογιστή, όλα τα εργαλεία και γενικά κάθε ηλεκτρονικό βοήθημα που υπήρχε. Κι έπειτα είπε:
-Έγινε Βασίλισσά μου! Ο εξοπλισμός του καταστράφηκε. Και ο Neo θα είναι ο επόμενος! Κι άρχισε να γελά…
Όταν τελείωσε το έργο της, είπε ευχαριστημένη:
-Στο επανειδείν Neo, η δουλειά μου εδώ τελείωσε!!! Κι εξαφανίστηκε.
Βλέποντάς τα όλα αυτά, η Tara έτριβε τα χέρια της:
-Ναι! Και τώρα μια μεγαλύτερη έκπληξη! Kalite, είσαι έτοιμος;
-Βέβαια
-Τώρα ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις!
Και λέγοντας αυτά, τον έκανε να γίνει γίγαντας. Όταν αυτός ψήλωσε, κινήθηκε προς την πόλη λέγοντας:
-Τώρα είστε δικές μου Πολεμίστριες Sailor!!!
Την ίδια στιγμή τα κορίτσια και ο Neo έπλεναν το αμάξι του.
-Wow…Τώρα γυαλίζει πιο πολύ από ποτέ, παρατήρησε η Usagi
-Ναι…απάντησε αυτός καθώς το σκούπιζε ενώ την ίδια στιγμή έρχονταν η Minako και η Reye.
-Τι έχουμε εδώ; Είπε η Reye.
-Καλημέρα κυρίες μου, ήρθατε πάνω στην ώρα για μια βολτίτσα…
-Μπα..δεν θέλω…
-Γιατί; Τι συμβαίνει;
-Η Mako δεν είναι μαζί σου; έχει ώρες να εμφανιστεί.
-Όχι, από τότε που χωριστήκαμε, δεν την ξαναείδα και ανησυχώ.
Την κουβέντα τους όμως έκοψε ο ήχος βλάβης που ακούστηκε από το ρολόι του Neo.
-Τι θόρυβος είναι αυτός; Αναρωτήθηκε η Amy.
-Δεν μπορεί, υπάρχει βλάβη στο σύστημά μου, η τηλεμεταφορά δε λειτουργεί, απάντησε τότε ο Neo.
-Και πώς θα πάμε σπίτι σου; Ρώτησε η Usagi.
-Έτσι, απάντησε αυτός και άνοιξε την πόρτα. Έπειτα μπήκαν όλες μέσα και ξεκίνησαν.
-Κάτι περίεργο συμβαίνει, τι βλάβη μπορεί να υπάρχει στο σύστημά σου; Τον ρώτησε η Amy.
-Μακάρι να’ξερα, απάντησε εκείνος.
-Δεν μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα; Πρότεινε η Reye.
-ΟΚ, απάντησε αυτός και πάτησε γκάζι. Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σπίτι του, μόλις μπήκαν μέσα και ειδικά στο γραφείο του, αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα:
-Κοιτάξτε! Είπε έντρομη η Usagi.
-Όλος ο πίνακας ελέγχου είναι κατεστραμμένος, παρατήρησε η Minako.
Τότε ο Neo έτρεξε προς τα εκεί και είδε πως στον δεύτερο υπολογιστή που η Σκοτεινή Jupiter δεν μπόρεσε να τον καταστρέψει, του έβαλε έναν ιό με αποτέλεσμα η οθόνη να γίνει γαλάζια.
-Τι είναι αυτό στην οθόνη; Ρώτησε με περιέργεια η Usagi.
-Κάποιος έβαλε ιό στον υπολογιστή, απάντησε η Amy.
-Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα; Ρώτησε η Reye.
Τότε ο Neo πάτησε ένα κουμπί κι έβγαλε μια δισκέτα από την κεντρική μονάδα λέγοντας:
-Μπορούμε, αυτή ήταν η αιτία του κακού.
-Μα δεν καταλαβαίνω, ποιος μπορεί να προκάλεσε τέτοια καταστροφή; Μόνο εμείς και ο Yugi έχουμε πρόσβαση εδώ παρατήρησε εύστοχα η Minako.
-Δείτε, τους είπε η Amy δείχνοντας το Σπαθί της Χιλιετίας.
Τότε είδαν όλοι τους τον Kalite να κατευθύνεται προς την πόλη.
-Μα πώς ψήλωσε τόσο; Αναρωτήθηκε η Usagi.
Δεν ξέρω, πρέπει όμως να τον σταματήσουμε, απάντησε ο Neo.
-Σωστά, συμπλήρωσε η Amy.
-Αλλάζουμε μορφή!!!
-Mercury Star Power!!!
-Mars Star Power!!!
-Venus Star Power!!!
-Moon Crystal Power!!!
MAKE UP!!!
Αυτές άλλαξαν μορφή, ο Neo όμως όχι.
-Γιατί δεν αλλάζεις; Τον ρώτησε η Sailor Moon.
-Θα αλλάξω τώρα, απάντησε αυτός παίρνοντας το νόμισμά του, το σήκωσε ψηλά και φώναξε:
-TWIN-HEADED POWER!!!
Όταν άλλαξε κι αυτός, έφυγαν όλοι μαζί για τη μάχη, δεν κάθισαν όμως καθόλου, εστάλησαν οι δαίμονες ια να τους πιάσουν. Άδικος κόπος, όλες οι Sailor και ειδικά ο Neo με τα δύο του ξίφη, ισοπέδωνε κάθε τι που ερχόταν καταπάνω του ενώ η Σκοτεινή Jupiter τους έβλεπε από μια βουνοκορφή κι έλεγε:
«Αυτή είναι η αρχή του τέλους των Πολεμιστριών»
Ενώ η μάχη συνεχιζόταν, κανένας δαίμονας δεν μπορούσε να τους ακουμπήσει, σε κάποια στιγμή η Sailor Mercury είπε:
-Τι θα κάνουμε μ’αυτόν;
-Έχω μια ιδέα, εντόπισε στον υπολογιστή σου η συχνότητα 1509 και ενημέρωσέ με, της πρότεινε ο Neo.
Εκείνη τον άκουσε και στρώθηκε στη δουλειά, όταν τη βρήκε του είπε:
-Εντάξει τη βρήκα! Κάνε τη δουλειά σου.
-Power Rangers, με ακούτε; Εδώ Πορτοκαλί Ranger, έχω μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ευτυχώς γι αυτόν πήρε απάντηση:
-Εδώ Jason, σε ακούμε, τι συμβαίνει;
-Έχω πρόβλημα Jason. Χρειάζομαι το Megazord σας.
-Μπορείς κι εσύ να το καλέσεις, μην ανησυχείς.
-Εντάξει, ευχαριστώ.
Τότε γύρισε και είπε στις άλλες:
-Εντάξει κορίτσια, έρχονται ενισχύσεις! I NEED DINOZORD POWER!!! NOW!!!
Μόλις το είπε αυτό, το Megazord ήρθε και μπήκαν όλοι μέσα. Ο Neo στη μέση, η Sailor Moon αριστερά του, η Mars ακόμα πιο αριστερά, η Sailor Venus δεξιά του και η Sailor Mercury πιο δεξιά.
-Ενεργειακό Σπαθί! Τώρα! Διέταξε ο Neo και το ξίφος εμφανίστηκε αμέσως, μετά όρμησαν προς τον kalite και άρχισε η μονομαχία.
-Τώρα θα νιώσετε την οργή του Βασιλείου του Σκότους! Τους είπε και όρμησε καταπάνω στο Megazord, ο αγώνας τους όμως δεν κράτησε πολύ καθώς εξαφανίστηκε από μπροστά τους.
-Σειρά μου! Είπε τότε η Σκοτεινή Jupiter και με ένα άλμα έφτασε πίσω από το Megazord.
-Καιρός να συναντήσετε την Σκοτεινή Jupiter, είπε ανοίγοντας την πόρτα, έπειτα ξανάπε:
-Θα σας καταστρέψω Πολεμίστριες Sailor!!! Κι άρχισε να τους σφυροκοπά ανελέητα μέχρι που τους πέταξε έξω από το Megazord, μάλιστα η προσγείωσή τους ήταν ανώμαλη ενώ η Σκοτεινή Jupiter κατέβηκε για να τους αποτελειώσει.
-Ξοφλήσατε!!! Είπε κι άρχισε να επιτίθεται σε όλους χωρίς διάκριση, δεν άφησε ούτε έναν που να μη δεχτεί τα πυρά της. Σε κάποια φάση της επιτέθηκε η Sailor Moon, αλλά εκείνη αφού την απώθησε, τη σήκωσε ψηλά και την πέταξε. Τότε ο Neo και οι Sailor ανασυντάχθηκαν για αντεπίθεση.
-Νομίζεις πως είσαι σκληρή ε;! Βάλ’τα μαζί μου!!! Την προκάλεσε.
-Ευχαρίστως!!! Του απάντησε και όρμησε εναντίον του.
Η πάλη τους όμως δεν κράτησε πολύ. Αρχικά ο Neo δοκίμασε μια γυριστή κλωτσιά, το ίδιο κι εκείνη, αστόχησαν και οι δύο, μετά πιάστηκαν στα χέρια για λίγο, ύστερα η Σκοτεινή Jupiter τον χτύπησε 3 φορές στο στομάχι και μία στο πρόσωπο πετώντας τον πίσω.
-Όχι! Έκανε η Sailor Mars.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, μάζεψε πράσινη ενέργεια στα χέρια της και την πέταξε προς το μέρος τους. Όταν τους χτύπησε, άρχισε να γελά.
Ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν να την αντιμετωπίσουν κι έτσι υποχώρησαν στο σπίτι του Neo.
-Είναι όλα πολύ περίεργα, είπε η Amy.
-Συμφωνώ. Ποια ήταν αυτή με τα πράσινα που μας πέταξε έξω από το Megazord; Συμπλήρωσε ο Neo.
-Και η Makoto πού είναι; Πρόσθεσε και η Reye.
-Neo κοίτα, ο υπολογιστής σου, του είπε η Usagi.
-Φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον ιό, είπε η Amy.
-Όχι, έχει υπερφορτώσει…Τώρα θα κλείσει τελείως, είπε ο Neo μη μπορώντας να κάνει τίποτε.
-Άσχημα νέα, είπε η Minako.
-Τι κάνουμε τώρα; Ρώτησε η Usagi.
-Να προετοιμαστούμε. Κυρίως οι ψυχικές μας αντοχές θα δοκιμαστούν. Και είμαστε μόνο στον πρώτο γύρο, θα είναι μια μεγάλη μάχη μιας και έχουμε δει μόνο ένα δείγμα της δύναμης της. Απάντησε ο Neo.
-Δείτε, είπε τότε η Usagi δείχνοντας το Σπαθί της Χιλιετίας.
Ήταν η Σκοτεινή Jupiter κι έστελνε ένα μήνυμα:
-Στην πτώση των Πολεμιστριών Sailor!!! Θα σας καταστρέψω μια για πάντα!!!!!!! Και άρχισε να γελά όπως ο διάβολος….

Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Κυρ Αυγ 12, 2012 5:09 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ NEO

Δύσκολα τα πράγματα, ο εξοπλισμός του Neo είχε καταστραφεί εντελώς και όλο το μέρος ήταν σε άθλια κατάσταση. Βλέποντας τα συντρίμμια ο Neo είπε:
-Είμαι αναγκασμένος να τα βάλω με αυτήν την Πολεμίστρια…
-Δεν έχουμε κανένα στοιχείο για το λόγο που μας επιτέθηκε αυτό το κορίτσι, είπε η Minako.
-Κοιτάξτε χάλια, όποιος μπήκε ήξερε τι έκανε, δεν άφησε τίποτα όρθιο και μόλυνε τους υπολογιστές, συμπλήρωσε η Reye.
Στο μεταξύ η Amy προσπαθούσε να διορθώσει τις βλάβες μαζί με τον Neo στον δεύτερο υπολογιστή.
-Τα καταφέρνετε καθόλου; Τους ρώτησε η Usagi.
-Κάνουμε ότι μπορούμε, απάντησε εκείνη.
-Σε παρακαλώ πρόσεχε.
-Έχε μας εμπιστοσύνη, μόνο που πρέπει να φέρουμε σε επαφή τα τσιπάκια, Amy, πάτα το κουμπί, της ζήτησε ο Neo.
Έτσι κι έγινε, ο δεύτερος υπολογιστής διορθώθηκε κι εκκίνησε κανονικά.
-Καλή δουλειά παιδιά, τους επικρότησε η Reye.
-Ως εδώ καλά. Τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με την Σκοτεινή Jupiter, είπε ο Neo.
Παράλληλα στο Σκοτεινό Βασίλειο, ετοιμάζονταν για την επόμενη φάση του σχεδίου τους.
-Ωραία, τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στην φάση 2 του σχεδίου μας, είπε η Tara.
-Ναι. Και να τους συντρίψουμε! Συμπλήρωσε ο Kalite.
-Γι αυτό θα καλέσω και πάλι την Σκοτεινή Jupiter.
-Σου προτείνω να της δώσεις το Ξίφος του Σκότους.
-Τέλεια ιδέα, δεν θα της το δώσω όμως έτσι απλά. Πρέπει να το κερδίσει.
-Φυσικά.
Όσο συνέβαιναν αυτά, η Makoto ξαναεμφανίστηκε και πήρε καινούριες διαταγές:
-Σκοτεινέ Δία. Θα μείνεις εδώ στη Γη μέχρι νεοτέρας διαταγής.
-Ότι ευχαριστεί τη βασίλισσά μου.
-και να θυμάσαι. Πρέπει να κρατήσεις μυστική την ταυτότητά σου, δεν πρέπει κανείς να ξέρει την αλήθεια.
-Όπως επιθυμείς…βασίλισσά μου
-Τέλεια.
Έτσι έμεινε μόνη της, κοίταξε για λίγο την καρφίτσα και τα μάτια της πρασίνισαν. Ακόμα και μια συμμορία που πήγε να της επιτεθεί, τους κανόνισε με την κακιά δύναμη.
Στο προπονητήριο τώρα, ο Neo ξεσπούσε την οργή του στο σάκο του μποξ τον οποίο κρατούσε η Usagi και σε κάποια στιγμή ο Neo είπε:
-Το κεφάλι μου πάει να σπάσει με αυτήν! Δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου!
Κι έδωσε μια δυνατή μπουνιά στο σάκο.
-Είναι όντως μια παράξενη κατάσταση.
-Φορούσε στολή σαν τη δικιά σας, αυτό πού το πας;
-Νομίζεις πως είναι σύμπτωση;
-Δεν ξέρω. Όταν εμφανίστηκε αυτή, η Mako εξαφανίστηκε.
-Ίσως να δουλεύει για το Σκοτεινό Βασίλειο.
-Ίσως…Αλλά ένα ξέρω σίγουρα. Θα δώσω τα χέρια μου σε αυτό το κορίτσι.
Στο σπίτι του Neo τώρα, οι εργασίες για την αποκατάσταση του εξοπλισμού συνεχίζονταν.
-Θα έχουμε απαντήσεις μετά από αυτό; Ρώτησε η Reye.
-Όχι, κάποια καλώδια έχουν καεί εντελώς. Πρέπει να φτιάξω όλο το μέρος και τελικά τον κεντρικό υπολογιστή απ’όπου ο φίλος μας έχει συνδέσει τη δύναμή του, απάντησε η Amy.
-Αν θέσουμε σε λειτουργία την κεντρική γεννήτρια;
-Θετικό. Όμως θα χρειαστεί χρόνος.
-Χρόνος…Το μόνο πράγμα που δεν έχουμε.
Στο Βασίλειο του Σκότους πάλι, οι δύο συνεργάτες κατέληξαν σε συμφωνία.
-Ωραία, αν έχει το Σπαθί του Σκότους θα είναι δική μας για πάντα, είπε η Tara.
-Θα ελέγξω τη δύναμή της ενάντια στους δαίμονές μας.
-Θαυμάσια. Πάμε πίσω στη Γη. Ανυπομονώ να δω πάλι την Πολεμίστριά μου.
Και μεταφέρθηκαν αμέσως και συγκεκριμένα σε μια παραλία. Αμέσως εμφανίστηκε και η Makoto.
-Με καλέσατε. Τι να κάνω για σας; Ήρθε η ώρα να συντρίψουμε τις Sailor;
-Υπομονή, πρώτα πρέπει να περάσεις μια δοκιμασία, χρησιμοποιώντας τη δική σου ικανότητα και όχι όπλα. Αν νικήσεις τους δαίμονες που θα σου βάλουμε, θα πάρεις το Ξίφος του Σκότους. Της είπε ο Kalite.
-Είσαι έτοιμη; Τη ρώτησε η Tara.
Η Makoto κούνησε το κεφάλι.
Τότε οι δαίμονες εμφανίστηκαν μπροστά της, εκείνη ουδόλως φοβήθηκε. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να τους νικήσει όλους, ειδικά τον τελευταίο τον περιποιήθηκε καλά, έτρεξε καταπάνω του και όταν γύρισε την κατάλληλη στιγμή, του έπιασε το κεφάλι με τα πόδια και τον γύρισε ανάποδα. Μετά σηκώθηκε, ύψωσε το χέρι και είπε:
-Εσύ διατάζεις κι εγώ υπακούω Βασίλισσά μου…
-Ναι! Τα κατάφερες! Κέρδισες το Ξίφος του Σκότους! Της είπε η Tara και της το πρόσφερε.
Εκείνη αφού το στριφογύρισε λίγο, το σήκωσε ψηλά και είπε:
-Οι Πολεμίστριες Sailor θα καταστραφούν, αλλά ο Neo θα είναι ο πρώτος!!!
Μετά από αρκετή ώρα εκείνος τη βρήκε και έβλεπες την ανακούφιση στο πρόσωπό του. Πού να’ξερε…;
-Επιτέλους αγάπη μου, έφαγα τον κόσμο να σε βρω, πού ήσουν;
-Κάτι προέκυψε…
-Τι λες; Πάμε1
-Ναι, προχώρα κι έρχομαι.
Όταν όμως γύρισε την πλάτη του, εκείνη έστρεψε την καρφίτσα προς αυτόν και τον εξαφάνισε.
«Πάει ο ένας, άλλες τέσσερις μένουν»
Στο τέλος ο Neo βρέθηκε σε μια άλλη διάσταση που έμοιαζε με φυλακή. Κοιτούσε δεξιά-αριστερά χωρίς να μπορεί να καταλάβει πού βρίσκεται. Κι όταν πλησίασε και ακούμπησε τα κάγκελα, έπαθε ηλεκτροπληξία κι έπεσε κάτω.
Όταν σηκώθηκε, δοκίμασε να επικοινωνήσει…
-Sailor Moon, εδώ Neo. Με ακούτε; Mercury, κανείς; Με ακούτε;
-Το ρολόι σου δε θα δουλέψει εδώ πέρα! Τον διέκοψε ο Kalite που εμφανίστηκε, μετά του είπε:
-Πρέπει να με αντιμετωπίσεις ολομόναχος.
Ο Neo προσπάθησε να βρει τον Power Morpher όμως…
-Αυτό ψάχνεις; Του είπε τότε ο Kalite δείχνοντάς τον.
-Κορίτσια, με ακούτε; Βρίσκομαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ξαναδοκίμασε ο Neo.
-Σου είπα πως δεν θα δούλευε, όπως και ο διαμορφωτής σου. Αν τον πάρεις.
Σε αυτά τα λόγια, ο Neo όρμησε καταπάνω του, αλλά ο Kalite τον έσπρωξε πίσω.
-Σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο απ’αυτό. Του είπε.
Παράλληλα η Usagi και η Minako περίμεναν.
-Αρχίζω να ανησυχώ για τον Neo, είπε η Minako.
-Δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς αυτόν, είπε και η Usagi.
-Πού μπορεί να είναι;
-Μη φοβάσαι, μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, πάμε σπίτι του όμως, μας χρειάζονται.
Έτσι κι έγινε. Ξεκίνησαν αμέσως για το σπίτι του.
-Τα πράγματα περιπλέκονται πολύ τώρα, είπε η Minako.
-Τι εννοείς;
-Πρώτα εξαφανίζεται η Makoto τώρα ο Neo, κάτι δεν πάει καλά.
¨όταν έφτασαν και μπήκαν μέσα, είδαν τη Reye και την Amy να έχουν τελειώσει σχεδόν.
-Πώς πάμε; Ρώτησε η Usagi.
-Μερικά καλώδια να συνδέσω και θα είμαστε έτοιμοι, είπε η Amy και πάτησε το κουμπί της λειτουργίας με επιτυχία.
-Ωραία, είπε η Reye με ανακούφιση.
-Η κεντρική γεννήτρια είναι ενεργή, θα συγκεντρώσω την ενέργειά της για να εντοπίσουμε τον Neo.
Όσο αυτά συνέβαιναν στο σπίτι του, στην άλλη διάσταση, αυτός είχε τα δικά του μπλεξίματα.
-Δώσε μου τον διαμορφωτή μου ΤΩΡΑ!!! Απαίτησε.
-Τώρα απαιτείς, σε λίγο θα ικετεύεις. Αν τον αξίζεις, θα τον πάρεις!
Τότε ο Neo έγινε έξω φρενών και επιχείρησε να του ρίξει μπουνιά, όμως ο Kalite του έπιασε το χέρι και τον γύρισε τούμπα, όμως δεν το έβαλε κάτω.
-Μη βιάζεσαι να γιορτάσεις kalite! Του είπε ενώ ταυτόχρονα πήδηξε και τον κλώτσησε. Εμψυχωμένος τού επιτέθηκε ξανά αλλά αυτή τη φορά αστόχησε και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Kalite τον χτύπησε στο στομάχι και μετά τον έπιασε από το λαιμό λέγοντας:
-Κατάλαβε ένα πράγμα αξιολύπητο μικρό ανθρωπάκι, μπορώ να σε αποτελειώσω όποτε θέλω. Αλλά η Tara σε έδωσε σε μένα σαν έπαθλο για τις υπηρεσίες μου σε αυτήν. Σαν κρέας σε πεινασμένο λιοντάρι.
Και τον άφησε κάτω εξαντλημένο.
Στο σπίτι του, τα τέσσερα κορίτσια αποφάσισαν:
-Λοιπόν ας της δώσουμε ένα μάθημα. Αλλάζουμε μορφή!
-Mercury Star Power!!!
-Mars Star Power!!!
-Venus Star Power!!!
-Moon Crystal Power!!!
Η σύγκρουση άρχισε αμέσως, ενισχυμένη με το Ξίφος του Σκότους, η Σκοτεινή Jupiter όρμησε εναντίον όλων, δεν άφησε καμία χωρίς να τη χτυπήσει, ειδικά την Sailor Mercury και τη Sailor Venus τις χτύπησε ταυτόχρονα.
Σε κάποια φάση η και η Sailor Mars επιτέθηκαν εκ νέου αλλά απωθήθηκαν εύκολα.
-Νιώστε τη δύναμη του Ξίφους του Σκότους!!! Φώναξε τότε και αφού το φόρτισε, το έστρεψε στο έδαφος και η ριπή που εξαπολύθηκε, τις ισοπέδωσε και τις τέσσερις.
-Εντάξει Πολεμίστριες Sailor. Τώρα θα σας αποτελειώσω!
Τότε εκείνες μπροστά στον κίνδυνο που τις απειλούσε, δοκίμασαν την Επίθεση του Πλανήτη των Sailor και όταν η Σκοτεινή Jupiter εξαπέλυσε άλλη μια βολή, αυτή αποκρούστηκε και γύρισε πίσω σε αυτήν.
-Δεν τελειώσαμε ακόμα Πολεμίστριες Sailor!!! Είπε τότε και εξαφανίστηκε.
«Δε θα ανεχτώ την ήττα! Μια στιγμή όμως, έχω ακόμα τον Neo» Σκέφτηκε και αμέσως πήρε την απόφασή της:
-Kalite! Τελείωνε!!!
Την ίδια στιγμή ο Neo προσπαθούσε να έρθει σε επαφή.
-Χα! Χα! Συνέχισε να καλείς τις φίλες σου γιατί χωρίς αυτές είσαι ένα τίποτα. Αλλά είναι καιρός αυτός ο χορός να τελειώσει. Και ξέρεις Neo πως με αυτόν το διαμορφωτή μπορείς να φύγεις από εδώ.
-Τι έχεις στο μυαλό σου;
-Έλα και παρ’ον αν είσαι αρκετά γενναίος, είπε τότε ο Kalite και τον άφησε κάτω.
Τότε ο Neo όρμησε λυσσαλέα όμως λίγο πριν φτάσει σε αυτόν αναγκάστηκε να μαζέψει το χέρι του καθώς η λεπίδα του ξίφους έπεσε μπροστά του. Εκμεταλλευόμενος αυτό, ο Kalite τον κλώτσησε στο πρόσωπο και τον έφερε εκεί που ήθελε ενώ την ίδια στιγμή έπαιζε το σπαθί του πάνω από τον Neo.
-Και τώρα είμαι έτοιμος να τελειώσω αυτό το παιχνίδι…
Θα ήταν αυτό το τέλος…;

Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Κυρ Αυγ 12, 2012 5:09 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
Η ΔΙΑΣΩΣΗ

Η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη για τον Neo, ο αντίπαλός του τον είχε στριμώξει και η απειλή του θανάτου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
-Το απόλαυσα τόσο πολύ που σχεδόν λυπάμαι αλλά όταν η Βασίλισσά μου διατάζει, εγώ υπακούω, είπε και κατέβασε το ξίφος.
Ευτυχώς όμως ο Neo παραμέρισε και το όπλο δε βρήκε στόχο, έπειτα βούτηξε και καλύφθηκε από το ομιχλώδες έδαφος.
Παραξενεμένος από αυτό, ο Kalite κοίταξε δεξιά-αριστερά και άρχισε να καρφώνει το σπαθί αδιακρίτως, στο τρίτο κάρφωμα είπε:
-Δεν υπάρχει διαφυγή Neo!
Την ίδια στιγμή η Tara σκεφτόταν να μπει κι αυτή στο παιχνίδι:
«Τώρα ο Kalite έχει τον Neo εκεί ακριβώς που θέλω. Νομίζω πως είναι καιρός να παίξω κι εγώ λίγο, μου έλειψε τόσο η δράση τώρα που η νίκη είναι δική μας»
Ενώ στο σπίτι του Neo προσπαθούσαν τα κορίτσια να θέσουν σε ισχύ την κεντρική γεννήτρια.
-Σχεδόν τα καταφέραμε Amy, είναι σε πλήρη λειτουργία, είπε η Reye.
-Δε θα το έλεγα, χάνουμε πάλι ενέργεια. Γρήγορα στην εναλλακτική πηγή, είπε η Amy.
-Τι γίνεται με τον υπολογιστή; Ακόμα να εντοπίσει τον Neo; Ρώτησε η Usagi.
-Δυστυχώς δεν προέκυψε τίποτε ακόμα, της απάντησε η Minako.
-Έχω ένα άσχημο προαίσθημα, είπε η Usagi φοβισμένη.
-Κάτι δεν πάει καλά, συμπλήρωσε και η Reye. Και δεν είχε άδικο καθώς ο Kalite ήταν πολύ κοντά στο να τον βρει.
-Αρχίζεις να με εκνευρίζεις άνθρωπε, είπε ενώ συνέχιζε να καρφώνει ανεπιτυχώς το όπλο του.
-Πού είσαι;! Είπε πάλι καθώς τον πλησίασε χωρίς να το καταλάβει, σήκωσε το ξίφος και όταν το ξανακάρφωσε, ο Neo έγειρε το κεφάλι και κατάφερε να ξεφύγει, τότε αυτός πέρασε από πάνω του και είπε για τρίτη φορά:
-Δεν έχεις επιλογές Neo! Εμφανίσου! Παραδόσου! Θα είμαι σπλαχνικός μαζί σου.
Όταν απομακρύνθηκε αρκετά, σηκώθηκε όρθιος βγάζοντας μια άγρια κραυγή και πριν ο Kalite καταλάβει τι έγινε, έφαγε κλωτσιά με τον ίδιο τρόπο κι έπεσε κάτω, έπειτα ο Neo είπε:
-Λοιπόν Kalite, νομίζεις πως είσαι έξυπνος ε;!
-Πολύ πιο έξυπνος από σένα!
-Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε! Είπε τότε ο Neo και επιτέθηκε πάλι, αυτή τη φορά όμως ο αντίπαλός του τον απώθησε βίαια.
Εν τω μεταξύ η Usagi και η Minako άρχισαν να ψάχνουν για τον Neo αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σε κάποια φάση βρήκε τη Makoto.
-Mako! Mako περίμενε, είδες τον Neo πουθενά;
-Βασικά τον περίμενα στο προπονητήριο, δεν ήρθε όμως.
-Παράξενο, δεν το συνηθίζει.
-Να μαντέψω πως ανησύχησες ε; Αυτό δεν ξέρεις να κάνεις καλύτερα, έτσι; Της είπε τότε η Makoto ψυχρά ενώ την ίδια στιγμή εμφανίστηκε και η Usagi.
-Τι έγινε εδώ
-Δεν καταλαβαίνω τίποτα, πώς πήγε το ψάξιμο;
-Έψαξα παντού, κανείς δεν τον είδε πουθενά.
-Εδώ η Mako μου είπε πως τον περίμενε στο προπονητήριο.
-Δε βγάζω άκρη, προτείνω να την ακολουθήσουμε.
-Καλή ιδέα.
Τη σκέψη τους διάβασε ταυτόχρονα ο Kalite που είπε στην Tara:
-Νομίζω πως η Sailor Venus κάτι υποψιάζεται.
-Τότε δε μένει παρά να δούμε, είπε η Tara και έριξε μια ματιά. Μετά συμπλήρωσε:
-Α! Εδώ είμαστε, η Usagi και η Minako προσπαθούν να βρουν τη Σκοτεινή Jupiter. Δε θα γίνει όμως αυτό.
Στη Γη τώρα οι δύο φίλες επιτέλους την είδαν.
-Να’τη! Εκεί είναι, είπε η Usagi.
-Mako! Mako! Φώναξε και η Minako.
Όμως τις περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. 6 δαίμονες εμφανιστήκαν μπροστά τους με άγριες διαθέσεις.
-Ωχ όχι! Ώρα που τη βρήκαν! Είπε η Usagi θυμωμένη.
-Ας αλλάξουμε, πρότεινε η Minako και μεταμορφώθηκαν.
‘Όσο εκείνες πάλευαν, η Makoto ήταν πίσω από τους θάμνους και παρακολουθούσε, όταν οι δύο Sailor νίκησαν, πήραν πάλι τις ανθρώπινες μορφές τους και η Usagi είπε:
-Η Mako εξαφανίστηκε.
-Παράξενο, οι δαίμονες δεν της επιτέθηκαν.
-Κάτι είναι λάθος, είμαι σίγουρη.
-Έλα, πάμε στο σπίτι του Neo.
Ενώ η Σκοτεινή Jupiter διατάχθηκε να τελειώσει εκείνη τη δουλειά. Αμέσως εμφανίστηκε μπροστά στον Kalite.
-Kalite σταμάτα.
-Νόμισα πως η Tara ήθελε να τον αποτελειώσω εγώ.
-Θέλησε η ευχαρίστηση να είναι δική μου. Και με διέταξε προσωπικά.
-Πολύ καλά.
-Λοιπόν συναντιόμαστε πάλι, είπε η Σκοτεινή Jupiter στον Neo καθώς αυτός σηκωνόταν. Ανυπομονούσα γι αυτό…
-Φοράς στολή Πολεμίστριας Sailor αλλά είσαι με το Σκοτεινό Βασίλειο.
-Σύντομα το Σκοτεινό Βασίλειο θα κυβερνήσει τον κόσμο!
-Είναι το κακό!
-Ναι. Κι εγώ το ίδιο! Του είπε και του επιτέθηκε χωρίς δισταγμό, αυτός το μόνο που έκανε ήταν να αποφεύγει τα χτυπήματα, όχι όμως και το τελευταίο που τον πέτυχε στο στήθος και τον γκρέμισε κάτω.
-Σύντομα εσύ και οι φίλες σου θα είστε μια ανάμνηση, είπε γελώντας.
Από την άλλη στο σπίτι του.
-Δεν μπορέσαμε να τον βρούμε, είπε με θλίψη η Usagi.
-Μα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, πρόσθεσε η Reye.
-Ας ελπίσουμε πως είναι καλά.
-Πόση ώρα θέλει ακόμα για να λειτουργήσει η γεννήτρια; Ρώτησε με νόημα η Minako.
-15 λεπτά, απάντησε η Reye.
-Τα κατάφερα, επισκεύασα το σύστημα τηλεμεταφοράς, τώρα μένει να εστιάσουμε στο ρολόι του Neo και να τον φέρουμε πίσω, είπε η Amy ευχαριστημένη.
Στο μεταξύ ο Neo κλώτσησε ελαφρά τη Σκοτεινή Jupiter και σηκώθηκε ξανά, ούτε τώρα όμως έκανε επίθεση, απλά ξέφευγε, κάποια στιγμή η Σκοτεινή Jupiter σταμάτησε και του είπε:
-Δεν είσαι κακός κι έτσι.
-Κατάλαβέ το, δε θέλω να σε πολεμήσω.
-Επειδή ξέρεις ότι θα νικήσω.
-Όχι γιατί αν είσαι Πολεμίστρια Sailor θα ήσουν μαζί μας κι όχι με το κακό.
-Εσείς θα είστε ιστορία, το κακό σύντομα θα εξουσιάζει, είπε και του επιτέθηκε ξανά. Αυτή τη φορά όμως τον πέτυχε για τα καλά ρίχνοντάς τον πάλι κάτω και του έπεσε ο Power Morpher, μόλις άπλωσε το χέρι του να τον πιάσει, εκείνη του το πάτησε με τις μπότες λέγοντας:
-Όχι δε θα το κάνεις! Κι άρχισε να γελά.
Στο μεταξύ η διαδικασία τηλεμεταφοράς είχε ξεκινήσει.
-Τώρα η διαδικασία ξεκινάει. Είπε η Amy.
-Πόσος χρόνος χρειάζεται; Ρώτησε η Minako.
-Λίγα λεπτά, σχεδόν το έχω.
-Κρατήσου φίλε, είπε η Usagi με σιγανή φωνή.
Όσο για τον Neo, βρισκόταν σε δεινή θέση:
-Τελείωσε, εγώ είμαι η νικήτρια, του είπε κι εμφάνισε το σπαθί της.. Τι σκέφτεσαι για το σπαθί μου ε; Τώρα θα πληρώσεις το τίμημα της ήττας.
Παράλληλα:
-Πόσο ακόμα; Ρώτησε η Usagi.
Λίγο ακόμα , απάντησε η Amy.
-Amy βιάσου, της ζήτησε και η Reye.
Την ίδια στιγμή:
-Ήταν πολύ καλός αγώνας αλλά τώρα το παιχνίδι τελείωσε! Είπε η Σκοτεινή Jupiter και σήκωσε το όπλο πάνω από το κεφάλι της, μετά το κατέβασε και…..
Ευτυχώς δε βρήκε στόχο καθώς ο Neo τηλεμεταφέρθηκε ακριβώς πάνω στην ώρα…
-Τι…;!!! Όχι!!! Θύμωσε τότε.
Ενώ ο Neo προσγειώθηκε στο πάτωμα του γραφείου του.
-Neo! Γύρισες! Του είπαν όλες και έτρεξαν κοντά του.
Ταυτόχρονα ο Kalite είχε παράπονα από την Jupiter:
-Τον είχες στα χέρια σου και τον άφησες να σου ξεφύγει!
-Έφυγε με τηλεμεταφορά Kalite.
-Αυτό που ξέρω είναι πως σε εμπιστευτήκαμε αλλά εσύ δεν τελείωσες τη δουλειά!
-Δώσε μου μια ευκαιρία και εμπιστέψου με. Θα τις καταστρέψω.
-Θα έχεις την ευκαιρία σου αλλά τώρα θα μείνεις εκεί που είσαι!
Την είδα χρονική στιγμή, ο Neo διηγούταν στα κορίτσια την περιπέτειά του:
-Φτηνά τη γλίτωσα, λίγο ακόμα και η Σκοτεινή Jupiter θα με έκοβε σε κυβάκια.
-Αλήθεια; Είπε η Reye.
-Δε θα το πιστέψετε. Όλα ξεκίνησαν στο προπονητήριο, πήγα να φύγω με τη Mako και…
-Μια στιγμή, τον διέκοψε η Usagi, εμάς μας είπε πως δεν ήρθες καθόλου.
-Ορκίζομαι…Και μετά θυμάμαι να παλεύω με τον Kalite και είχε τον διαμορφωτή μου, μετά ήρθε και η Σκοτεινή Jupiter και…
-Ανακάλυψες τίποτε άλλο; Τον ρώτησε η Amy.
-Ένα πράγμα κατάλαβα, είναι μια μοχθηρή Πολεμίστρια.
-Δεν το πιστεύω, αυτή τη φορά εχθρός μας είναι μια άλλη Sailor, παρατήρησε η Reye, ενώ μιλούσε ακόμα, χτύπησε ο συναγερμός.
-Τι έγινε τώρα; Ρώτησε η Minako μέσα σε πανικό.
-Δείτε το Σπαθί της Χιλιετίας, πρότεινε η Reye.
-Δεν μπορεί, η Tara είναι εδώ στη Γη, πρέπει να τη σταματήσουμε. Αλλάζουμε μορφή!! Είπε ο Neo.
-Mercury Star Power!!!
-Mars Star Power!!!
-Venus Star Power!!!
-Moon Crystal Power!!!
-Twin-Headed Power!!!
Μόλις άλλαξαν, πήγαν αμέσως στο κέντρο της πόλης όπου η Tara τους περίμενε και τους επιτέθηκε αμέσως, όμως εκείνοι ξέφυγαν και τότε διέταξε:
-Εμπρός δαίμονες! Επιτεθείτε στις Πολεμίστριες Sailor!!!
Έτσι κι έγινε, επιτέθηκαν όλοι μαζί αλλά οι Sailor έμπειρες πια κατάφεραν να τους αποκρούσουν. Και ο Neo όταν τελείωσε μ’αυτούς, ασχολήθηκε με την ίδια την Tara, στη σύγκρουση όμως που ακολούθησε, δε νίκησε κανείς από τους δύο.
Όσο οι άλλες μάχονταν, η Σκοτεινή Jupiter έκανε εξάσκηση στη Σκοτεινή Διάσταση βελτιώνοντας το στυλ της και αυξάνοντας το μίσος της, σε κάποια στιγμή σταμάτησε και είπε:
-Εντάξει Βασίλισσά μου, είμαι έτοιμη για μια ακόμη ευκαιρία.
-Υπομονή Jupiter, θα έρθει η σειρά σου.
Εκείνη ενθουσιασμένη, στριφογύρισε και γελώντας είπε:
-Θα περιμένω να ΣΥΝΤΡΙΨΩ τις Πολεμίστριες Sailor!!!
Στο αρχηγείο:
-Τώρα που μπήκε και η Tara στο παιχνίδι, τα πράγματα σοβαρεύουν, παρατήρησε ο Neo.
-Ναι. Και όταν τους χτυπάμε, αποσύρονται και ετοιμάζονται για καινούρια μάχη, πρόσθεσε η Usagi.
Πάλι όμως ο συναγερμός χτύπησε και διέκοψε κάθε συζήτηση.
-Τι έγινε τώρα; Ρώτησε η Reye.
-Λαμβάνω μια μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Τόκυο, στον πύργο, έδωσε τη λύση η Amy.
-Είναι πάλι ο Kalite.
«Αρχίζει να μου τη δίνει αυτό το αστείο» μονολόγησε ο Neo που τον είδε «λίγο» ψηλότερο.
-Πρέπει να τον εμποδίσουμε, είπε η Usagi.
-Μπορεί να είναι παγίδα, μπήκε στη μέση η Amy
-Δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρενέβη ο Neo.
Θα τα κατάφερναν…;
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Κυρ Αυγ 12, 2012 5:10 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΠΟΜΕΝΟ MEGAZORD

Όσο όλα αυτά συνέβαιναν στην Ιαπωνία, την ίδια στιγμή στην Αμερική, ο Jason ο Κόκκινος Ranger βρισκόταν σε σκέψεις.
-Τι έχεις φίλε μου; Πολύ σκεπτικός φαίνεσαι, τον ρώτησε ο Tommy.
-Να, ξέρεις πως σε λίγο καιρό εγώ, η Trini και ο Zack θα ταξιδέψουμε στην Ελβετία, απάντησε εκείνος.
-Και τι σε προβληματίζει;
-Η δύναμή μου πρέπει να μεταφερθεί σε κάποιον άλλο, σε ποιον όμως…;
-Νομίζω πως βρήκα τη λύση.
-Πες τη μου…
-Θυμάσαι πριν από χρόνια έναν νεαρό που είχε παλέψει μαζί μου;
-Ναι
-Πιστεύω πως αυτό το παιδί είναι ο κατάλληλος για να του μεταβιβάσεις τη δύναμή σου. Από τη μάχη μας κατάλαβα πως έχει την καρδιά και την ψυχή ενός Power Ranger.
-Λες…; Μα και βέβαια, αυτός θα είναι ο εκλεκτός, θα φύγω αμέσως για την Ιαπωνία να τον συναντήσω, αυτός θα είναι ο επόμενος Κόκκινος Ranger, είπε ο Jason ενθουσιασμένος και χωρίς να χάσει καιρό ετοιμάστηκε για το υπερατλαντικό ταξίδι του.
Δε χρειάστηκε να κουραστεί πάντως καθώς η τηλεμεταφορά τον οδήγησε έξω από το σπίτι του Neo. Αμέσως χτύπησε την πόρτα.
-Ποιος να’ναι; Αναρωτήθηκε η Usagi.
-Δεν ξέρω, δεν περιμένω κανέναν, πάω να δω, απάντησε ο Neo και πήγε να δει.
Όταν άνοιξε, δεν πίστευε στα μάτια του.
-Jason…! Δεν περίμενα να σε δω με τίποτα. Τι σε φέρνει στην Ιαπωνία;
-Πρέπει να σου πω κάτι πολύ σημαντικό, μπορώ να σε δω ιδιαιτέρως; Τον ρώτησε.
-Ναι βεβαίως, έλα όμως λίγο μαζί μου σε παρακαλώ.
Και τον οδήγησε στο γραφείο του, μετά είπε:
-Κορίτσια να σας συστήσω, από εδώ ο Jason, ο Κόκκινος Power Ranger.
-Χαρήκαμε για τη γνωριμία, είπαν και οι τέσσερις δίνοντας το χέρι τους.
-Τώρα θα μου επιτρέψετε, θέλει να μου μιλήσει ιδιαιτέρως.
-Κάνε τη δουλειά σου, τον καθησύχασε η Reye κι αυτός ανακουφισμένος πήρε τον Jason και τον πήγε στο σαλόνι.
-Λοιπόν Jason; Τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό που θέλεις να μου πεις; Σε ακούω.
-Όπως ξέρεις είμαι ο αρχηγός της ομάδας που είχες γνωρίσει πριν από μερικά χρόνια.
-Αυτό το ξέρω, αλλά… γιατί μου το λες;
-Σε λίγες μέρες θα ταξιδέψω στην Ελβετία και…
-Πες μου γιατί σταμάτησες;
-Πρέπει να μεταφέρω τη δύναμή μου σε κάποιον άλλο Ranger.
-Και ποιον σκέφτηκες;
-Κάποιον που μας θαυμάζει από μικρός και είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε κι αυτός να είναι σαν εμάς.
Όταν ο Neo άρχισε να αντιλαμβάνεται τα λεγόμενα του Jason, άρχισε να νιώθει ένα μούδιασμα σε όλο του το σώμα. Παρόλα αυτά πρόλαβε να πει.
-Τι…εννοείς….με αυτό;
-Εννοώ πως θα έχεις τη χαρά και την τιμή να λάβεις τις δικές μου δυνάμεις στα χέρια σου. Από εδώ και στο εξής, θα είσαι εσύ ο επόμενος Κόκκινος Ranger, του αποκάλυψε ο Jason και του έδειξε το Ενεργειακό Νόμισμα του Τυραννόσαυρου.
Στη θέα του Νομίσματος, ο Neo πάγωσε, όταν συνήλθε του είπε:
-Δε νιώθω τα πόδια μου Jason…
-Ήταν μια απροσδόκητη κίνηση οφείλω να ομολογήσω, τώρα το Νόμισμά μου σου ανήκει, του είπε ο Jason και του έβαλε στο χέρι το Νόμισμα, μετά του το έκλεισε, του έπιασε το άλλο χέρι και του ξανάπε:
-Τώρα η δύναμή μου βρίσκεται στα χέρια σου, χρησιμοποίησέ την με σύνεση για να αμύνεσαι κι όχι για να επιτίθεσαι, για να δημιουργείς κι όχι να καταστρέφεις, για το καλό κι όχι για το κακό. Να το θυμάσαι αυτό και θα σε προστατεύει για πάντα.
-Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες Jason, να’σαι σίγουρος πως δε θα σε απογοητεύσω. Θα βάλω τα δυνατά μου για να σε κάνω υπερήφανο.
-Είμαι σίγουρος, γι αυτό άλλωστε σε επέλεξα.
-Πώς όμως μπορώ να στο ανταποδώσω;
-Με το να με κάνεις υπερήφανο, μου αρκεί.
-Τώρα θα ήθελα εγώ μια χάρη.
-Ότι θέλεις.
-Γιατί δε μένεις λίγες μέρες φιλοξενούμενός μου;
-Είσαι πολύ ευγενικός.
-Είναι καθήκον μου μετά το δώρο που μου πρόσφερες, του είπε ο Neo και τον αγκάλιασε, μετά πήγαν πάλι στο γραφείο του.
Ξαναγυρίζουμε στη σκληρή πραγματικότητα όπου οι ήρωές μας βρίσκονταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
-Αν δεν κάνουμε κάτι, θα καταστρέψει τα πάντα, είπε η Usagi.
-Πρέπει να βιαστούμε, αλλάζουμε μορφή, είπε τότε ο Neo.
-Τότε συνέβη κάτι απρόοπτο, τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν, εκείνος όμως όχι.
-Τι συνέβη τώρα; Ρώτησε η Sailor Venus.
-Ο Neo δεν άλλαξε. Jason, μήπως ξέρεις κάτι; Τον ρώτησε η Sailor Moon.
-Αυτό που φοβόμουν, πραγματοποιείται διαστασιακός έλεγχος δύναμης προκαλούμενος από την προσπάθειά του να εκκινήσει τον κεντρικό υπολογιστή, κλείνει όλες τις πηγές ενέργειας ακόμα και των θέσεων μεταμόρφωσης, έδωσε τη λύση ο Jason.
-Δηλαδή δεν μπορώ να μεταμορφωθώ;
-Όχι μέχρι να τελειώσει ο έλεγχος δύναμης.
-Μα μέχρι τότε θα είναι αργά…
-Δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι αυτό.
-Ωχ όχι, χάνουμε και το δεύτερο κομπιούτερ.
-Τι κάνουμε τώρα; Ρώτησε η Sailor Mars.
«Αν δεν μπορώ να αλλάξω, την έχουμε άσχημα» Είπε ο Neo στον εαυτό του.
Στο Σκοτεινό Βασίλειο τώρα, η Tara είχε μια άλλη δουλειά.
«Το τέλος σου έρχεται Neo. Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα χρησιμοποιήσεις αυτό το Megazord, με το μαγικό που θα κάνω θα προκαλέσω ηλιακή έκλειψη και θα κόψω την πηγή της δύναμής του.
Ενώ η Σκοτεινή Jupiter συνέχιζε την εξάσκησή με το ξίφος στη Σκοτεινή Διάσταση. Το στριφογύριζε επιδέξια και εκτελούσε τις ασκήσεις της με χάρη, όταν τελείωσε, είπε:
«Είμαι έτοιμη για μάχη τώρα, είμαι έτοιμη να καταστρέψω τις Πολεμίστριες Sailor» Κι άρχισε να γελά.
Εν τω μεταξύ στο αρχηγείο:
-Δεν μπορώ να το πιστέψω, έχω κολλήσει εδώ πέρα, πάμε από το κακό στο χειρότερο, είπε ο Neo κι έμεινε για λίγο αμίλητος. Μετά είπε στις Sailor:
-Λοιπόν κορίτσια, ξεκινήστε εσείς για να τον κρατήσετε απασχολημένο, εγώ θα έρθω όσο πιο γρήγορα γίνεται..
-Εντάξει, του απάντησαν.
-Εσύ Sailor Moon πάρε το Σπαθί της Χιλιετίας, το εμπιστεύομαι σε σένα. Χρησιμοποίησέ το για να μπλοκάρεις τις επιθέσεις του εχθρού.
-Μείνε ήσυχος, του απάντησαν όλες κι έφυγαν αμέσως.
-Εμείς τώρα τι κάνουμε; Τον ρώτησε ο Jason.
-Μου ήρθε μια ιδέα, φέρε μου την κεντρική μονάδα του δεύτερου υπολογιστή.
Εκείνος του την έφερε κι αμέσως ο Neo άρχισε να εργάζεται πάνω σε αυτήν. Αρχικά μετακίνησε τα τσιπάκια άρχισε να ενώνει κάποια καλώδια μεταξύ τους, προς το τέλος πετάχτηκαν σπίθες αλλά ο υπολογιστής άναψε.
-Ωραία, το έφτιαξες, είπε ο Jason, τώρα μπορείς να αλλάξεις.
-Τέλεια. Εσύ περίμενέ με εδώ, εντάξει;
-Φυσικά.
-Αλλάζω μορφή!!! TYRANNOSAURUS!!!
Κι αμέσως έφυγε για να βοηθήσει τα κορίτσια.
Όταν έφτασε, τα είδε να μάχονται με τους υποτακτικούς και ρίχτηκε κι αυτός στη μάχη, με το Σπαθί του Δικεφάλου, εξόντωνε όποιον τολμούσε να τον πλησιάσει, το ίδιο έκανε και η Sailor Moon με το Σπαθί της Χιλιετίας.
-Πώς πάμε; Τη ρώτησε καθώς έφτασε κοντά της.
-Ως εδώ καλά, του απάντησε εκείνη δίνοντάς του το Σπαθί της Χιλιετίας και παίρνοντας το σκήπτρο της.
Όμως τώρα εμφανίστηκε και η Tara και τους επιτέθηκε αδιάκριτα χτυπώντας τους όλους.
-Εντάξει Πολεμίστριες Sailor! Είναι καιρός να τελειώνουμε με σας! Νιώστε τη δική μου δύναμη! Τους είπε και αφού φόρτισε ένα μπούμερανγκ, το πέταξε προς το μέρος τους χτυπώντας και τους πέντε ενώ ταυτόχρονα εμφανίστηκε και ο γιγάντιος Kalite κάνοντάς τους με τα βήματά του να χάσουν την ισορροπία τους.
Τότε η Tara τον διέταξε:
-Kalite σταμάτα να παίζεις και αποτελείωσέ τους!
Παράλληλα ο Jason προσπαθούσε να θέσει πάλι σε λειτουργία τον κεντρικό υπολογιστή, ξαφνικά όμως και τελείως αθόρυβα, έκανε την εμφάνισή της η Σκοτεινή Jupiter και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, δεν μπόρεσε όμως καθώς ο Jason την αντιλήφθηκε και άρχισαν να παλεύουν.
Στην πόλη πάλι:
-Ανόητες Πολεμίστριες Sailor, έτοιμες να παραδοθείτε;! Είπε η Tara.
-Ποτέ!!! Φώναξε ο Neo δυνατά.
-Neo, είσαι ανόητος!
-Ανόητη είσαι εσύ που νομίζεις ότι θα παραδοθούμε σε σένα!!!
-Σιωπή!!! Φώναξε τότε ο Kalite και κάρφωσε το σπαθί του στο έδαφος κάνοντας να σειστεί η Γη.
-Δε θα νικήσεις Tara!!!
-Είναι καιρός να ολοκληρώσω το σχέδιό μου! Kalite, κάντο!!!
-Όχι!!!
Εκείνος υπάκουσε και κινήθηκε προς τη γέφυρα όπου κινούταν το τρένο βολίδα κι άρχισε να καταστρέφει ένα τμήμα της γέφυρας.
-Όχι! Το τρένο! Kalite σταμάτα!. Φώναξε πάλι ο Neo.
-Όχι αν δεν πείτε ότι παραδίνεστε!
Όταν τώρα ο Jason και η Jupiter τελείωσαν την πάλη, ήταν εξαντλημένοι.
-Τώρα θα σιγουρευτώ ότι δε θα λειτουργήσει ξανά.
-Τι γίνεται εδώ;
-Εγώ είμαι αυτό που συνέβη βλάκα, η Σκοτεινή Jupiter, το έπαθλο του κακού.
-Δια, το κακό σε έκανε να διαλέξεις τον σκοτεινό δρόμο.
-Κάνεις λάθος, θα νικήσουμε και το κακό θα κυβερνήσει.
-Το κακό…δε θα κυβερνήσει.
-Θα γίνει μόλις νικήσω τις Πολεμίστριες Sailor.
-Αυτό είναι αδύνατον.
-ΑΡΚΕΤΑ!!! Τώρα θα τελειώσουμε και αυτή τη φορά δε θα δουλέψει ποτέ ξανά, είπε τότε η Σκοτεινή Jupiter και πάτησε κάτι κουμπιά για να πετύχει το στόχο της.
Ενώ αυτά γίνονταν στο αρχηγείο, ο Neo και οι Sailor πήγαν κοντά στη γέφυρα.
-Γιατί αργήσατε τόσο; Τους ειρωνεύτηκε η Tara.
-Να’τη εκεί άνω είναι, είπε η Sailor Mercury.
-Μισό λεπτό, πού είναι το τρένο; Ρώτησε η Sailor Mars.
-Εκεί πέρα, της έδειξε η Sailor Moon.
-Η κατάσταση είναι σοβαρή, είπε ο Neo.
-Κάτι πρέπει να κάνουμε, είπε η Sailor Venus.
-Να ανέβουμε πάνω, πρότεινε η Sailor Mars.
-Αν το κάνουμε, ίσως να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, είπε η Sailor Moon.
-Δεν έχουμε επιλογή, πάμε, είπε η Sailor Mercury.
Δεν πρόλαβαν όμως να προχωρήσουν πολύ καθώς η πελώρια σιλουέτα του Kalite, τους έκλεινε το δρόμο.
-Όχι αυτός πάλι! Παρατήρησε η Sailor Mars.
Στο αρχηγείο:
-Δε θα ξεφύγεις ποτέ μ’αυτό, της είπε ο Jason.
-Μα έχω ήδη ξεφύγει, το μόνο που μένει είναι να τελειώσω τη δουλειά.
-Οι Πολεμίστριες Sailor θα σε σταματήσουν!
-Δε νομίζω! Η μικρή σου ομαδούλα δεν μπορεί να κάνει τίποτα τώρα!
-Ίσως όχι, αλλά εγώ μπορώ, της είπε τότε ο Jason έχοντας έναν άσο στο μανίκι του. Υπολογιστή, ενεργοποίησε το μαγνητικό πεδίο γύρω από τον εισβολέα! Και πάτησε το κουμπί για να βγει το πεδίο και να τη φυλακίσει.
-Ε; Όχι! Είναι αδύνατον! Θα μου το πληρώσεις αυτό Jason!
«Πού ήμουν;» Είπε τότε στον εαυτό του και συνέχισε τη δουλειά του.
-Ο υπολογιστής δε θα ξαναδουλέψει! Είπε σίγουρη η Σκοτεινή Jupiter.
Στο μεταξύ στη γέφυρα:
-Εντάξει κορίτσια, ας το κάνουμε! ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ DINOZORD ΤΩΡΑ!!!
-Τα Zords είναι εδώ! Εμπρός! Φώναξε η Tara.
-Εμπρός κορίτσια, πάμε! Είπε ο Νέο και πήδηξε πρώτος μέσα, μετά ακολούθησαν και οι άλλες.
-Ενωθείτε!
-Έτοιμη! Είπε η Sailor Moon.
-Συστήματα εντάξει! Είπε και η Sailor Mercury.
-Έτοιμη για μάχη! Πρόσθεσε και η Sailor Mars.
-Ας το κάνουμε! Συμπλήρωσε η Sailor Venus.
-Ενέργεια στα Κρύσταλλα! Είπε ο Neo και το έκανε πρώτος.
-Κρύσταλλοι ενεργοποιήθηκαν! Ακολούθησαν και οι άλλες.
-Ενέργεια!
-2,1 ενέργεια!
-Εμπρός! Μετατροπή σε Megazord!
Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, το Megazord σηκώθηκε όρθιο και ήταν έτοιμο για δράση.
Την ίδια στιγμή το τρένο βολίδα είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού και θα έπεφτε αν δεν έβαζε το Megazord το χέρι του για να το σταματήσει.
Όταν το είδε ο Kalite, του επιτέθηκε χωρίς δισταγμό και το χτύπησε με το σπαθί του, αμέσως το Megazord ανταπέδωσε το χτύπημα με τον ίδιο τρόπο κι επίσης του έβαλε μια τρικλοποδιά και τον έριξε κάτω. Ταυτόχρονα η ηλιακή έκλειψη ξεκινούσε.
-Μια έκλειψη ξεκινά, η ηλιακή ενέργεια ελαττώνεται, παρατήρησε η Sailor Mercury.
-Σειρά μου! Είπε τώρα και η Tara και ψήλωσε κι αυτή, εκτός αυτού μεταμορφώθηκε σε σκορπιό.
-Προσέξτε το κεντρί! Είπε τότε η Sailor Venus.
-Η ηλιακή ενέργεια έπεσε στο 25% Είπε η Sailor Mercury.
Τότε η Tara επιτέθηκε κι αυτή και τώρα το Megazord είχε να τα βάλει με δύο
Γι αυτό επιτέθηκαν και οι δύο με λύσσα και το Megazord δυσκολευόταν να τους αντιμετωπίσει.
-Χάνουμε δύναμη γρήγορα! Πέσαμε στο 50% Είπε ο Neo και σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε μια γροθιά από τον Kalite, τόσο που έπεσε ανάσκελα στο έδαφος, ενώ το φεγγάρι είχε καλύψει τον ήλιο.
-Τώρα ήρθε το τέλος σας. Είστε τελείως αδύναμοι να μας σταματήσετε! Είπε η Tara.
-Όλες σχεδόν οι ενεργειακές πηγές έχουν εξαντληθεί, είπε η Sailor Mars.
-Neo! Το Ενεργειακό Σπαθί! Γρήγορα! Τον πρότρεψε η Sailor Moon.
-Σωστά! Αυτό θα μας δώσει ένα ποσό ενέργειας.
Στο μεταξύ στο αρχηγείο ο Jason συνέχιζε την προσπάθειά του με τη φυλακισμένη
Σκοτεινή Jupiter να τον ειρωνεύεται:
-Προσπάθησε όσο θες Jason, δε θα καταφέρεις τίποτα.
-Θα τα καταφέρω.
-Το κομπιούτερ είναι ανάμνηση, το ίδιο και οι Sailor!
Ο Jason δεν απάντησε και συνέχισε να προσπαθεί ενώ το Megazord ήταν ακόμη κάτω.
-Θέλω το Ενεργειακό Σπαθί! Τώρα! Πρόσταξε ο Neo και το ξίφος έπεσε από τον ουρανό στο δεξί χέρι του Megazord, πράγμα που το έκανε να σηκωθεί πάλι όρθιο και να περάσει στην αντεπίθεση χτυπώντας και τους δύο αντιπάλους διαδοχικά και κάνοντάς τους να πέσουν κάτω.
-Ωραία! Τώρα έχουμε μια ευκαιρία! Είδε ο Neo.
Ενώ ο Jason δεν το έβαζε κάτω με τίποτε.
-Τι σου συμβαίνει Power Ranger; Τίποτα δε δουλεύει; Άσε με να βγω και να κάνω το ίδιο και σε σένα.
-Είσαι στα αλήθεια κακιά Δία, είναι καιρός να δούμε ποια είσαι.
Τελικά το σχέδιο της Tara μάλλον θα ολοκληρωθεί:
-Τέλεια! Ώρα να καλέσουμε τη Σκοτεινή Jupiter!
-Χρησιμοποίησε τα μαγικά σου για να την ελευθερώσεις, της είπε ο Kalite όπως κι έγινε.
-Την επόμενη φορά ηλίθιε, είπε τότε η Σκοτεινή Jupiter στον Jason κι εξαφανίστηκε.
-Στάσου! Πώς το…;!
Αμέσως λοιπόν η Σκοτεινή Jupiter ψήλωσε και ήρθε γελώντας…
-Όχι! Η Σκοτεινή Jupiter! Είπε ο Neo τρομοκρατημένος.
-Ελάτε αξιολύπητες Πολεμίστριες Sailor! Έφτασε το τέλος σας! Είπε και όρμησε με το ξίφος προτεταμένο χτυπώντας το Megazord, εκείνο ανταπέδωσε μα ήταν εμφανές πως είχε πρόβλημα, κάτι που το πρόσεξε και ο Neo.
-Έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε αρκετή δύναμη να τελειώσουμε αυτή τη μάχη.
Και δεν είχε άδικο. Δέχτηκε δύο απανωτά χτυπήματα από την Jupiter και βρέθηκε κυκλωμένο και από τους τρεις.
-Αν είναι αυτή μόνο η δύναμή τους, μπορούμε να νικήσουμε, πρέπει να κρατηθούμε, είπε η Sailor Moon.
-Δώστε μου όση δύναμη μας έχει απομείνει, έδωσε εντολή ο Neo.
Όμως δεν ήταν αρκετή. Η Tara σήκωσε το κεντρί και “τσίμπησε“ το Megazord αποδυναμώνοντάς το κι άλλο, μετά η Jupiter και ο Kalite ένωσαν τα ξίφη τους και εξαπέλυσαν μια τόσο μεγάλη δύναμη που κυριολεκτικά ισοπέδωσε το Megazord κάνοντάς το να εκρήγνυται επανειλημμένα και στο τέλος να οριζοντιώνεται με τους ήρωές μας να πέφτουν βγάζοντας κραυγές αγανάκτησης. Όταν έπεσαν κάτω, πήραν τις ανθρώπινες μορφές τους ενώ το Megazord διαλυόταν μέσα στη λάβα με τα Zords να χάνονται ένα-ένα.
-Όχι!!! ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΕΕΕΕ!!!!! Φώναξε τότε ο Neo με όση δύναμη του είχε μείνει.
Όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτε, μόνο να βλέπει όπως και οι άλλες το Megazord να τυλίγεται στις φλόγες.
Απογοητευμένοι, γύρισαν στο σπίτι του Neo όπου τους περίμενε ο Jason.
-Αυτό ήταν…….Τελειώσαμε….Είπε η Sailor Venus.
-Δεν μπορούμε να παραδοθούμε, την έκοψε ο Neo.
-Γιατί όχι; Οι δυνάμεις μας χάθηκαν, το Megazord καταστράφηκε. Τι άλλο μένει; Το Βασίλειο του Σκότους αυτή τη φορά νίκησε, είπε η Sailor Mars.
-Jason, υπάρχει πιθανότητα να φτιαχτεί ο υπολογιστής; Ρώτησε η Amy.
-Πολύ μικρή, απάντησε εκείνος.
-Ακόμα κι αυτή η μικρή πιθανότητα, δεν μπορεί να είναι κίνητρο για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε;. Η Γη μας χρειάζεται, προσπάθησε να τις ενθαρρύνει ο Neo.
-Όχι παιδιά. Ούτε εγώ μπορώ να το δεχτώ, δεν πρέπει να τα παρατήσετε, μπήκε στη μέση ο Jason, ξαφνικά όμως ακούστηκε ένας ήχος.
-Τι είναι αυτός ο ήχος; Ρώτησε η Reye.
-Επιτέλους έχουμε την απάντηση. Όταν φυλάκισα τη Σκοτεινή Jupiter, ο υπολογιστής κλείδωσε της διαστημικές βιοδονήσεις της και τις καταχώρησε στο σύστημα για να γίνει αντιστοίχηση.
-Δηλαδή θα μάθουμε την ταυτότητα της Σκοτεινής Jupiter, είπε η Amy.
-Ακριβώς.
-Θα δούμε ποια είναι στο Σπαθί της Χιλιετίας, είπε η Minako.
Η θέα τους σόκαρε όλους.
-Δεν μπορεί…Είπε πρώτη η Minako.
-Θεέ μου…Πρόσθεσε η Amy.
-Αδύνατον…Συμπλήρωσε και η Reye.
-Νέο, κοίτα…Του είπε τότε η Usagi ενώ αυτός ήταν έτοιμος να σπάσει.
-Δεν…..το πιστεύω…..Mako…..Είπε ο Neo με τρεμάμενη φωνή και λιποθύμησε.
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Κυρ Αυγ 12, 2012 5:10 pm
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5
ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ

Η αποκάλυψη της αλήθειας ήταν κάτι που συγκλόνισε τους πάντες, ειδικά κάποιον που έχασε τις αισθήσεις του μη αντέχοντας το θέαμα.
-Παιδιά, δεν θα το πιστέψετε, είδα έναν φοβερό εφιάλτη, είδα ότι η Μάκο ήταν η Σκοτεινή Jupiter. Πολύ ζωντανός εφιάλτης
-Λυπάμαι φίλε μου, αλλά αυτό που είδες δεν ήταν όνειρο, ήταν αλήθεια. Η αγαπημένη σου είναι ο εχθρός μας, του είπε τότε ο Jason.
-Πώς; Δεν… είναι αλήθεια, πώς μπορεί να…μου το έκανε αυτό; Δεν μπορεί…ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!! Είπε τότε ο Neo με σπασμένη φωνή κι έφυγε κλαίγοντας
-Πού πηγαίνεις τώρα; Προσπάθησε να του πει η Usagi
-Άφησέ τον, ήταν μεγάλο σοκ γι αυτόν. Θα προσπαθήσω να του μιλήσω εγώ, της είπε τότε ο Jason.
Δεν το έκανε όμως αμέσως καθώς ο Neo ήταν σε μαύρα χάλια. Τα μάτια του είχαν κοκκινίσει από το κλάμα και διαρκώς σκεφτόταν:
«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι αδιανόητο, δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έχει γίνει, δεν είναι δυνατόν η Mako να με πρόδωσε, δε γίνεται αυτό, τι της έχω κάνει; Γιατί στράφηκε εναντίον μου; Δεν έχει σημασία. Ορκίζομαι να την κάνω καλά και να μην αφήσω κανέναν να μας χωρίσει ξανά.»
Όσο η ώρα περνούσε, άρχισε να συνέρχεται από το βαρύ του πόνο, κάποια στιγμή ήρθε ο Jason κοντά του για να τον παρηγορήσει:
-Είσαι καλά φίλε;
-Κάπως καλύτερα…
-Παραδέχομαι πως αυτό ήταν μεγάλο σοκ για σένα. Πρέπει όμως να το αντιμετωπίσεις…
-Τι να κάνω δηλαδή;
-Τώρα είναι που πρέπει να δείξεις την αξία σου, τώρα που έχεις τη Δύναμή μου χρησιμοποίησέ την για να τα καταφέρεις.
-Μα δεν μπορώ να την πολεμήσω…Πώς μπορώ να πειράξω τη χαρά της ζωής μου;
-Αυτό είναι στο δικό σου χέρι φίλε μου, δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις.
-Ευχαριστώ Jason …..ευχαριστώ, του είπε τότε ο Neo και του έπιασε το χέρι για να σηκωθεί όρθιος, μετά μπήκαν μέσα και ο Jason ξανάπε:
-Λοιπόν κορίτσια; Βρήκατε επιπλέον στοιχεία;
-Μάλλον της έχουν κάνει μάγια και της ελέγχουν το μυαλό, είπε η Amy.
-Είδατε; Δεν πρέπει να το βάλετε κάτω, πρέπει να βρείτε τη Makoto και να τη σώσετε.
Όσο αυτοί συζητούσαν, στο Σκοτεινό Βασίλειο χαίρονταν το «θρίαμβό» τους.
-Στην καταστροφή του Megazord! Ξεκίνησε η Tara.
-Και στην κυριαρχία μας στη Γη! Συμπλήρωσε ο Kalite.
-Τώρα ο κόσμος θα γίνει δικός μας!
-Πολύ πολύ καλά!
Τελικά στο αρχηγείο, οι ήρωές μας πήραν την απόφασή τους:
-Λοιπόν, πρέπει να βρούμε τη Makoto και να λύσουμε τα μάγια, είπε τότε ο Neo.
-Ας ξεκινήσουμε, μη χάνουμε χρόνο, πρότεινε η Reye κι αμέσως έπιασαν δουλειά ενώ ο Jason έμεινε στο αρχηγείο.
Μετά από πολλή προσπάθεια, η Usagi κατάφερε να τη βρει στο προπονητήριο. Αμέσως χωρίς να χάσει χρόνο πήγε προς το μέρος της.
-Mako………ξέρω. Ξέρω πως είσαι η Dark Jupiter.
-Εντάξει λοιπόν Sailor Moon, θα’πρεπε επίσης να ξέρεις πως εσύ και οι άλλες Πολεμίστριες Sailor σύντομα θα καταστραφείτε.
-Άφησέ μας να σε βοηθήσουμε. Μπορούμε να λύσουμε τα μάγια.
-Άδικος κόπος. Το Σκοτεινό Βασίλειο σύντομα θα κυβερνήσει!
-Mako, σε παρακαλώ άφησέ μας να σε βοηθήσουμε, ο Neo κοντεύει να τρελαθεί.
-Πάντως εγώ σε προειδοποίησα, της είπε απωθώντας την ενώ ταυτόχρονα τα μάτια της πρασίνισαν.
Στο μεταξύ η Tara βρισκόταν στη θάλασσα και ετοίμαζε την τελευταία φάση του σχεδίου της. Εκτόξευσε μια κόκκινη ενέργεια και σε κλάσματα δευτερολέπτων το Dragonzord έκανε την εμφάνισή του. Τότε η Tara είπε:
-Ορίστε! Το παντοδύναμο Dragonzord, τώρα η Σκοτεινή Jupiter έχει ένα Zord που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να συντρίψει αυτές τις Πολεμίστριες Sailor. Επιτέλους η καταστροφή τους θα ολοκληρωθεί.
Με το που εμφανίστηκε, άρχισε αμέσως το καταστροφικό του έργο. Διέλυε. Ισοπέδωνε, κατέστρεφε χωρίς έλεος αυτό το Zord, σε κάθε βήμα του, δεν άφηνε τίποτα όρθιο. Η πόλη βρισκόταν στο έλεός του…
Βλέποντας το, η Dark Jupiter πήδηξε ψηλά και ανέβηκε πάνω του. Μετά είπε:
-Όλα αυτά θα ανήκουν στο Σκοτεινό Βασίλειο όταν εγώ και το Zord μου διαλύσουμε τις Πολεμίστριες Sailor μια για πάντα!!!
Όσο το Dragonzord συνέχιζε τις καταστροφές, ο Jason συνέχιζε τις προσπάθειες για να θέσει σε λειτουργία τον κεντρικό υπολογιστή.
«Πρέπει να σκεφτώ κάτι για να φτιάξω τον υπολογιστή. Μου’ρθε μια ιδέα, ευτυχώς δίπλα στον Billy κάτι μαθαίνεις, πρέπει να αποκτήσω πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος, για να δούμε, σειριακή αναζήτηση σωστή, τομέας 1542. Αναζήτηση ξεκίνησε. Ναι! Τα κατάφερα! Έχω πρόσβαση! Υπολογιστή ξεκίνα την αναζήτηση στον τομέα 1542 με όλες τις παραμέτρους. Τώρα είναι μόνο θέμα χρόνου» Αυτή τη φορά βρισκόμασταν σε πολύ καλό δρόμο.
Από την άλλη, οι 4 φίλοι συζητούσαν καθισμένοι στο πάρκο
-Ώστε τη βρήκες, ξεκίνησε ο Neo την κουβέντα.
-Ναι. Και τα μάτια της ήταν πράσινα. Στα αλήθεια τρόμαξα, απάντησε η Usagi.
-Και;
-Είναι αποφασισμένη για όλα.
-Μάλιστα….
-Τώρα καταλαβαίνω γιατί φερόταν τόσο περίεργα.
-Και γιατί οι δαίμονες δεν της επιτέθηκαν. Συμπλήρωσε η Reye ενώ την ίδια στιγμή ερχόταν η Minako λαχανιασμένη:
-Τι έπαθες; Ρώτησε η Usagi τότε.
-Υπάρχει πρόβλημα, ένα τέρας σκορπά τον τρόμο και τον πανικό, απάντησε εκείνη.
-Δεν το βάζουν κάτω με τίποτα έτσι;
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΡΦΗ!!!!
-Mercury Star Power!!!
-Mars Star Power!!!
-Venus Star Power!!!
-Moon Crystal Power!!!
-Δυνάμεις του Δικεφάλου! Ενωθείτε με τον Τυραννόσαυρο!!!
Αμέσως άλλαξε μορφή με συνδυασμένη τη στολή του Κόκκινου Ranger και το Δικέφαλο στη ζώνη
-Εμπρός, πάμε! Είπε ο Neo κι αμέσως πήγαν στο μέρος που βρισκόταν το Dragonzord
-Τι είναι αυτό; Είπε η Sailor Venus
-Μια γιγάντια έκπληξη! Φώναξε η Dark Jupiter και πήδηξε σε άλλη πολυκατοικία
-Εκεί πάνω είναι! ΜΑΚΟ!!! Φώναξε τότε ο Neo
-Dragonzord, κατάστρεψε τις Πολεμίστριες Sailor!!! Είπε η Σκοτεινή Jupiter κι έπαιξε τη μελωδία στο Στιλέτο,
-Τι κάνει; Ρώτησε η Sailor Mars
-Καλεί το Dragonzord με αυτό το φλάουτο, απάντησε ο Neo
Το Dragonzord υπάκουσε κι ετοίμασε τους πυραύλους του
-Όχι! Θα μας ρίξει!!! Είπε τότε πάλι. Όπως κι έγινε
Το Dragonzord έριξε και τους πέταξε από την ταράτσα, ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτε. Όταν σηκώθηκαν, ο Neo φώναξε:
-Mako σταμάτα!!! Δεν ξέρεις τι κάνεις!!!
-Σας καταστρέφω!!! Ένα καθήκον που το Σκοτεινό Βασίλειο με διατάζει να το κάνω!!! Σύντομα θα κυβερνήσει τον κόσμο!!!! (γελά)
-Mako!!! Όχι!!! Μην το κάνεις!!!
-Πρέπει όμως! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή! Είπε τότε η Dark Jupiter και ξανάπαιξε τη μελωδία, αυτή τη φορά το Dragonzord χρησιμοποίησε την ουρά του για να συνεχίσει να σκορπά το φόβο…
-Προσέξτε την ουρά του! Είπε η Sailor Mercury
-Δεν μπορούμε να το σταματήσουμε! Είπε και η Sailor Moon
-Θεέ μου… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό…Είπε τότε ο Neo απελπισμένος
Παράλληλα ο Jason βρισκόταν πολύ κοντά στο στόχο του.
«Αυτό είναι! Ο υπολογιστής λειτουργεί!» Μετά προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Neo:
-Neo! Με ακούς; Μπείτε αμέσως στα Zords και κατάστρεψε το ξίφος της Jupiter! Μόνο έτσι θα σπάσετε τα μαγικά!
Ταυτόχρονα η Γη άρχισε να σείεται και τα πάντα να καταρρέουν ενώ οι άλλοι προσπαθούσαν να καλυφθούν. Ξαφνικά συνέβη κάτι περίεργο:
-Η καρφίτσα μου λάμπει!!! Παρατήρησε ο Neo.
-Τι σημαίνει αυτό; Ρώτησε η Sailor Moon.
-Ο υπολογιστής μου δουλεύει!
Όταν το είπε αυτό, τηλεμεταφέρθηκαν αυτόματα στην ανοιγόμενη Γη όπου βρίσκονταν τα Zords τα οποία ξαναγεννήθηκαν.
-Ενωθείτε!!! Φώναξε τότε ο Neo πηδώντας μέσα στον Τυραννόσαυρο, αμέσως μπήκαν και οι άλλες.
-Sailor Moon έτοιμη για δράση!
-Sailor Mars εντάξει!
-Sailor Mercury σε θέση μάχης!
-Sailor Venus έτοιμη!
Το Dragonzord αντιλαμβανόμενο την παρουσία των άλλων Zords, κινήθηκε προς το μέρος τους, τότε ο Neo όρμησε με τον Τυραννόσαυρο για να το εμποδίσει. Χωρίς να χάσει καιρό το χτύπησε με την ουρά του, το Dragonzord προσπάθησε να ανταποδώσει το χτύπημα αλλά ο Τυραννόσαυρος του έπιασε την ουρά που άρχισε να γυρίζει σαν τρυπάνι και τον χτύπησε τελικά, μετά του εκτόξευσε τους πυραύλους του και τον ξάπλωσε κάτω.
-Mako σταμάτα! Δεν ξέρεις τι κάνεις!!! Ξαναφώναξε ο Neo.
Άδικος κόπος. Το Dragonzord συνέχιζε να επιτίθεται λυσσαλέα, πρώτα με τα νύχια του και μετά με την ουρά του μέχρι που ξάπλωσε πάλι τον Τυραννόσαυρο κάτω. Όμως αυτός σηκώθηκε πάλι και αφού αιωρήθηκε για λίγο, το χτύπησε με τα πόδια για να το σακατέψει
-Εντάξει κορίτσια, ενέργεια!
-2,1 ενέργεια!
-Ας το κάνουμε!!!
Αμέσως το Megazord άρχισε να σχηματίζεται, αρχικά σε μορφή τανκ.
-Μετατροπή σε δύναμη Megazord! Έδωσε εντολή ο Neo.
Έτσι κι έγινε, σηκώθηκε όρθιο κι όταν ήρθε ο Πτεροδάκτυλος η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Αμέσως λοιπόν το Megazord σήκωσε το Dragonzord πάνω από το κεφάλι του και αφού το γύρισε 3 φορές, το πέταξε κάτω, μετά πήρε το Ενεργειακό Ξίφος και του κατάφερε 3 σημαντικά χτυπήματα.
-Δύναμη στο φουλ! Πρέπει να σώσουμε τη Makoto!
-Ναι!!! Είπαν οι άλλες.
Τότε το Megazord το έπιασε από την ουρά και το στριφογύρισε πάλι 3 φορές και το πέταξε σε ένα λόφο ο οποίος συντρίφτηκε.
-Παραδόσου Makoto!!! Φώναξε ο Neo μέσα από το Megazord
-Με τίποτα!!!
-Συγγνώμη γι αυτό, αλλά πρέπει να καταστρέψω το σπαθί σου για να σε σώσω, πριν εσύ καταστρέψεις τον κόσμο. Εντάξει! Κατεβαίνω!!! Είπε και πήδηξε από το Megazord, όμως μαύρες σκέψεις τον βασάνιζαν:
«Μια κουβέντα είναι αυτή, πώς μπορώ να παλέψω ενάντια στην αγαπημένη μου; Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα»
Οι σκέψεις του όμως τελείωσαν καθώς προσγειώθηκε στο έδαφος, το ίδιο έκανε και η Σκοτεινή Jupiter.
Χωρίς να χάσει καιρό, εμφάνισε κι ένα όπλο που ούτε ο Neo δεν ήξερε:
-Σκοτεινή αστραπή, Πλανήτη Δία, δώσε μου τη δύναμη, είπε κι εμφανίστηκε στο χέρι της ένα μεγάλο ακόντιο, μετά το ένωσε με το ξίφος και του επιτέθηκε.
Εκείνος μη καταλαβαίνοντας τι έγινε, χτυπήθηκε από την ενέργεια κι έπεσε στο έδαφος.
-Εσύ θα είσαι το πρώτο μου θύμα Κόκκινε Ranger!!!
-Πρέπει να παλέψεις μαζί μου τώρα; Είπε τότε ο Neo και τράβηξε το Ξίφος του Δικεφάλου, βλέποντας το σήμα, η Dark Jupiter άρχισε να δυσανασχετεί κάπως, όμως του επιτέθηκε για δεύτερη φορά με το Ξίφος του Σκότους. Όταν τα όπλα διασταυρώθηκαν, το έμβλημα φάνηκε πιο καθαρά και τότε ο Neo την απέκρουσε και πήρε την ανθρώπινη μορφή του.
-Δε θα πετύχεις τίποτε έτσι, τώρα ήρθε ο καιρός να…
-Όχι Mako καλή μου, προσπάθησε να θυμηθείς, να θυμηθείς ξανά τις στιγμές που περάσαμε μαζί, τόσο ασήμαντες είναι για σένα; Μη με αναγκάζεις να κάνω πράγματα που δε θέλω, είσαι όλη μου η ζωή, σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο στον κόσμο και δε θέλω να σε χάσω.
Όσο της μιλούσε, εκείνη δυσανασχετούσε πιο πολύ, το χέρι της έτρεμε και δεν μπορούσε να κρατήσει τα όπλα της, το καλό και το κακό πάλευαν μέσα στο μυαλό της
«Όχι, δεν μπορώ, δεν πρέπει να το κάνω, είσαι ο μοναδικός μου έρωτας, δεν μπορώ να σε βλάψω»
Όμως τα μαγικά επανήλθαν και πάλι:
-Φυσικά και μπορώ! Ήρθε η ώρα να σε καταστρέψω!!!
Και του επιτέθηκε με το Ξίφος. Αυτή τη φορά όμως αστόχησε και ο Chilinho της είπε:
-Πολέμησε το! Το ξέρω ότι μπορείς! Μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τη Σκοτεινή Ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα ο Δικέφαλος στο Ξίφος άρχισε να λάμπει
-Ώστε αυτό θέλεις να κάνεις!!! Είπε τότε η Dark Jupiter αλλά η ακτινοβολία από το φως του ξίφους εμφάνισε πάλι την καλή της πλευρά:
-Τι κάνω; Δεν θα μου ελέγχετε άλλο το μυαλό!!! Δε θα σηκώσω χέρι στον αγαπημένο μου!!! Ποτέ! Ποτέ! ΠΟΤΕ!!!
-Θυμήσου τον όρκο και την υπόσχεση που δώσαμε ο ένας στον άλλο. Θυμήσου το, σε παρακαλώ…
-Υποσχέθηκα…..Υποσχέθηκα……
Και πάλι όμως το κακό πήρε τον έλεγχο
-Υποσχέθηκα να σε εξαφανίσω και αυτό ακριβώς θα κάνω!!! Τώρα θα πεθάνεις!!!!! Φώναξε τότε η Σκοτεινή Jupiter και του επιτέθηκε με όλη της τη δύναμη αφαιρώντας του το Ξίφος και κάνοντάς τον να πέσει κάτω βαριά τραυματισμένος
-Τώρα είσαι δικός μου!!! Ξανάπε κι όρμησε να τον αποτελειώσει, την ύστατη στιγμή όμως έκανε μερικά βήματα πίσω λέγοντας:
«Όχι, τι έκανα τώρα; Πώς μπόρεσα; Δεν είναι δυνατόν»
Όταν ο Neo βρήκε πάλι τις αισθήσεις του, ήταν εντελώς εξαντλημένος. Με το ζόρι μπόρεσε να σταθεί όρθιος και να πει:
-Makoto….σταμάτα……σε……παρακαλώ….
Και ξανάπεσε κάτω, εκείνη τον κοίταζε με μάτια βουρκωμένα να προσπαθεί να πάρει το ξίφος του και να ξανασταθεί όρθιος
Μα ήταν εμφανές ότι δεν θα τα κατάφερνε αυτή τη φορά καθώς η δύναμή του ήταν σχεδόν μηδενική. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, μπόρεσε να σηκωθεί, να κινηθεί προς το μέρος της και να της πει:
-Εντάξει, όπως θέλεις, αφού έτσι πρέπει να γίνει, θα σου δώσω ότι πολυτιμότερο έχω μετά από σένα. Ορίστε, πάρε το σπαθί μου και σκότωσέ με μ’αυτό. Δεν αξίζει να είμαι στη ζωή εφόσον το πρόσωπο που αγαπώ δε με θέλει πια. Έλα λοιπόν. Παρ’το και ρίξε μου. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;!!!!!!! ΡΙΞΕ ΜΟΥ!!! Δεν θέλω να είμαι πια σε αυτόν τον κόσμο!!! Θα σε ακολουθήσω και θα φτιάξω έναν παράδεισο μέσα από τη κόλαση και θα πεθάνω από το χέρι σου που αγάπησα τόσο πολύ…
Αυτά είπε ο Neo και προτού σωριαστεί της έβαλε το ξίφος στο αριστερό της χέρι, όταν έγινε αυτό, το σήμα άρχισε να αναβοσβήνει και να την τυλίγει με ένα ζεστό κίτρινο φως, όταν έγινε αυτό, η ενέργεια που ελευθερώθηκε μπήκε στο σώμα της κι εξουδετέρωσε τα μάγια κάνοντας την καρφίτσα της να πρασινίσει και το Ξίφος του Σκότους να καταστραφεί.
Μετά από λίγα λεπτά, άνοιξε τα μάτια της και είδε τον Neo σωριασμένο στο έδαφος σε μισολιπόθυμη κατάσταση, αμέσως έτρεξε κοντά του, τον έκλεισε σφιχτά στην αγκαλιά της και του έλεγε:
-Neo…! Ξύπνα, ξύπνα αγαπημένε μου. Μη με αφήνεις τώρα! Σε παρακαλώ μη φύγεις! Του έλεγε κλαίγοντας και του έβαλε δίπλα του το Ξίφος.
Αυτός σαν να αντιλήφθηκε το άγγιγμά της, άνοιξε τα μάτια του και την είδε δίπλα του να του χαϊδεύει τα μαλλιά, όταν τον είδε να ανοίγει τα μάτια του, είπε μα ανακούφιση:
-Δόξα τω Θεώ είσαι καλά…
-Mako…Είσαι στα αλήθεια εσύ;
-Ναι αγάπη μου και είμαι εδώ, κοντά σου
-Είμαι τόσο χαρούμενος. Πραγματικά θα πέθαινα αν σε έχανα τώρα…
-Κι εγώ νιώθω τόσο άσχημα για ότι έκανα, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με…
-Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, της απάντησε καθώς σηκώθηκε, ότι έκανες το έκανες επηρεασμένη από το κακό
-Όμως πήγα να σε σκοτώσω. Κι αυτό δε θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου.
-Δεν το έκανες όμως, η καρδιά σου σε οδήγησε στη σωστή απόφαση. Η σημερινή νίκη ανήκει σε σένα. Ας ορκιστούμε πως από εδώ και μπρος δεν θα μας χωρίσει κανείς και τίποτε
-Κανείς και τίποτε…επανέλαβε και εντελώς αυθόρμητα έπεσε στην αγκαλιά του, εκείνος την έσφιγγε τόσο γιατί φοβόταν μην του την πάρουν, μη χαθεί κα πάλι από τη ζωή του, έπειτα σήκωσε το κεφάλι της κοίταξε στα όμορφα καστανά μάτια του και…..
Τώρα τα λόγια σταματούν, σειρά έχουν οι αισθήσεις. Οι
δυο τους ένωσαν απαλά τα χείλη τους και φιλήθηκαν με περίσσιο πάθος και θέρμη, τόσο πολύ που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ ξανά μεταξύ τους
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Αυγ 13, 2012 4:01 am
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

Το ευτυχισμένο τέλος που περιμέναμε όλοι, ολοκληρώθηκε. Το ζευγάρι ήταν πάλι ενωμένο.
-Χαίρομαι τόσο που σε ξαναβρίσκω, πραγματικά, έχασα τη μισή μου ζωή χωρίς εσένα στο πλευρό μου, άρχισε ο Neo.
-Κι εγώ σου ζητώ ξανά συγγνώμη. Τι θα έκανα; Θα οδηγούσα στο θάνατο τη μοναδική μου αγάπη…
-Ας το ξεχάσουμε τώρα αυτό, τι θα έλεγες να δώσουμε ένα καλό μάθημα σε αυτούς που πήγαν να μας χωρίσουν; Τη ρώτησε και τη φίλησε πάλι.
-Πολύ καλή ιδέα.
Την ίδια στιγμή έφταναν και τα άλλα κορίτσια. Βλέποντάς τους αγκαλιασμένους, χάρηκαν και η Sailor Moon είπε:
-Μπράβο σου φίλε μου! Ωραία τα κατάφερες, μπόρεσες να λύσεις τα μαγικά, μα πώς τα κατάφερες χωρίς μάχη;
-Το μπράβο αξίζει στην Sailor Jupiter. Η νίκη αυτή είναι δική της, η καρδιά της αποδείχτηκε δυνατότερη από κάθε μαγεία, εκείνη νίκησε το κακό μέσα στο σώμα της, απάντησε ο Neo και της χάιδεψε τα μαλλιά.
-Τέλος καλό όλα καλά, εξοντώσαμε μία ακόμα απειλή, παρατήρησε η Sailor Mars.
Στο μεταξύ όμως η Tara άφριζε:
-ΟΧΙ! Δεν γίνεται να χάσαμε! Πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου;!
-Θα εκδικηθώ γι αυτό! Της είπε ο Kalite.
-Θα έρθεις μαζί μου εσύ! Θα τον σκοτώσω ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω!
Ήταν αποφασισμένη όπως φαίνεται και χωρίς να χάσει χρόνο, πήγε στη Γη κι εμφανίστηκε μπροστά τους:
-Καταραμένες Sailor! Αυτή η μάχη θα είναι η τελευταία σας! Θα σας εξολοθρεύσω μια για πάντα!
Τότε τα κορίτσια πήραν θέσεις μάχης, όμως ο Neo έβαλε το χέρι μπροστά τους και δεν τις άφησε να προχωρήσουν:
-Όχι κορίτσια, μην προχωρείτε, εγώ και η Jupiter θα τους κανονίσουμε.
-Εντάξει, απάντησε η Sailor Moon συγκαταβατικά. Αυτό αφορά εσάς, διαλύστε τους.
-Να προσέχετε, τους είπε και η Sailor Mercury.
-Εντάξει λοιπόν, τι περιμένουμε; Ρώτησε ο Νέο.
-Ας το κάνουμε! Είπε και η Mako.
-TWIN-HEADED POWER!!! MAKE UP!!!
Όταν άλλαξε μορφή, τράβηξε το σπαθί του κι εμφάνισε αυτό της δύναμης.
-Κάντε την προσευχή σας τώρα!!! Είπε η Sailor Jupiter.
-Θα μετανιώσετε πικρά που κάνατε έναν Power Ranger να θυμώσει! Κι επίσης θα νιώσετε τη δύναμη του Ξίφους της Χιλιετίας! Συμπλήρωσε ο Νeo κι έδωσε το Σπαθί της Χιλιετίας στην Sailor Jupiter.
-Ευχαριστώ, του απάντησε εκείνη.
-Εμφάνισε και το ακόντιό σου.
-Εντάξει. Κεραυνέ, πλανήτη Δία, δώσε μου τη δύναμη, είπε κι εμφάνισε το μακρύ της δόρυ.
-Επάνω τους! Φώναξε τότε ο Neo κι όρμησε στην Tara, ενώ η Sailor Jupiter επιτέθηκε στον Kalite, έσμιξαν τα όπλα τους και η μάχη άναψε για τα καλά.
Ο Neo πάλευε με λύσσα εναντίον του εχθρού, τα ξίφη του Δικεφάλου και της Δύναμης μάχονταν με τέτοιο πάθος, που σίγουρα δεν έχει παλέψει ποτέ έτσι.
-Ετοιμάσου να συναντήσεις το δημιουργό σου! Μου πήρες πολλά σημαντικά πράγματα και τώρα θα πληρώσεις για όλα!!!
-Ανοησίες! Δεν μπορείς να με νικήσεις Neo!
-Α ναι;! Είπε τότε ο Neo κι επιτέθηκε από αέρος. Συγκεκριμένα έτσι όπως ήταν στον αέρα, την κλώτσησε δυνατά με το δεξί και το αριστερό πάλι, μετά πάτησε κάτω και συνέχισε να επιτίθεται, στην τελευταία προσπάθεια όμως αστόχησε και σαν να μην έφτανε αυτό, η Tara του εξαπέλυσε μια μαύρη μπάλα από πίσω για να τον ρίξει κάτω, αμέσως όρμησε και του έκανε κεφαλοκλείδωμα,
Από την άλλη πάλι, η Sailor Jupiter είχε στριμώξει για τα καλά τον Kalite. Με τους τρομερούς κεραυνούς της τον είχε φέρει σε δύσκολη θέση, ενώ το Ξίφος της Χιλιετίας μπλόκαρε κάθε επίθεση. Σε κάποια φάση, διασταύρωσε ξίφος και ακόντιο κι εκτόξευσε μια αρκετά δυνατή ενέργεια που τον χτύπησε για τα καλά.
Στην άλλη μάχη τώρα, ο Neo βρισκόταν ακόμα σε δύσκολη θέση από το κεφαλοκλείδωμα, ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία του, εκπαιδευόμενος στις πολεμικές τέχνες, τη γύρισε ανάποδα και κατάφερε να ελευθερωθεί. Αμέσως πέρασε στην αντεπίθεση κι άρχισε να τη σφυροκοπά με τα ξίφη του, όταν αυτή όρμησε με το δικό της, πήδηξε στριφογυρίζοντας στον αέρα και ξέφυγε. Όταν ξαναπροσγειώθηκε, είπε στην Sailor Jupiter:
-Έλα γλυκιά μου! Ας τους χτυπήσουμε μαζί!
-Ναι! Συμφώνησε εκείνη και πήδηξαν μαζί ψηλά βγάζοντας μια κραυγή, ταυτόχρονα ένωσαν τα Ξίφη του Δικεφάλου και της Χιλιετίας.
Το τι ακολούθησε ήταν δύσκολο να περιγραφεί. Η συνδυασμένη τους επίθεση κυριολεκτικά σάρωσε τους δύο αντιπάλους που έπεσαν στο έδαφος.
-Δεν τελειώσαμε ακόμη! Φώναξε ο Kalite καθώς σηκωνόταν.
-Έλα καλέ μου, η τιμή είναι δική σου! Αποτελείωσέ τους!
-Ακριβώς! Τώρα θα νιώσετε την αληθινή δύναμη του Δικεφάλου!!!
-Όχι! Περίμενε! Φώναξε η Tara απεγνωσμένα.
Ήταν όμως αργά. Με τα δύο ξίφη στα χέρια και βγάζοντας μια άγρια κραυγή, ο Neo άρχισε να τρέχει μανιασμένα προς το μέρος της, σε κάποια στιγμή το Σπαθί του Δικεφάλου κιτρίνισε και το Σπαθί της Δύναμης κοκκίνισε, ενώ παράλληλα κιτρίνισε και ο ίδιος, όταν έφτασε κοντά, κατάφερε δύο χτυπήματα, ήταν όμως αρκετά για να συντρίψουν και τους δύο εχθρούς και να τους κάνουν να χάσουν.
Όταν τελείωσε με αυτό, ο Νέο φώναξε στην Sailor Jupiter:
-Δία! Δώς’τους το τελικό χτύπημα! Στείλ’τους στο Βασίλειο των Σκιών μια για πάντα!
Έτσι κι έγινε, έχοντας τη δύναμη, η Sailor Jupiter, ενεργοποίησε την ικανότητα του Ξίφους της Χιλιετίας και τους έστειλε και τους δύο στο βασίλειο των Σκιών για να μην ξαναγυρίσουν ποτέ.
-Τι μεγάλη δύναμη! Σχολίασε η Sailor Venus.
-Τελικά έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να καταλάβω πως ο Neo είναι παντοδύναμος πολεμιστής, παραδέχτηκε και η Sailor Moon
Όταν η μάχη τελείωσε, οι δύο ήρωες αγκαλιάστηκαν και κατευθύνθηκαν προς τις άλλες
-Μπράβο παιδιά, ήσασταν εκπληκτικοί, τους είπε η Sailor Mars.
-Συνδυάζοντας τις δυνάμεις σας, είστε ανίκητοι, πρόσθεσε η Sailor Mercury.
-Ευχαριστούμε, άλλη μια απειλή εξουδετερώθηκε, απάντησε η Sailor Jupiter.
-Ωραία, πάμε σπίτι όμως τώρα, ο Jason περιμένει, πρότεινε ο Neo και βρήκε ανταπόκριση στην πρόταση του…
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Αυγ 14, 2012 2:05 am
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
Η ΕΚΠΛΗΞΗ

Ευτυχώς οι ήρωές μας κατάφεραν να ξεμπερδέψουν με αυτήν την απειλή, οι εχθροί τους έκαναν πλέον διακοπές στο Βασίλειο των Σκιών.
Τώρα στο σπίτι του Neo βρίσκονταν όλοι τους και ξεκουράζονταν μιας και η μέρα ήταν ιδιαίτερα κοπιαστική, όμως τώρα θα λάμβαναν ένα δυσάρεστο νέο:
-Λοιπόν παιδιά τα καταφέρατε περίφημα, δείξατε το αληθινό σας πνεύμα και το μαχητικό σας χαρακτήρα όμως τώρα πρέπει να χωρίσουμε δυστυχώς…
-Jason, θα φάγεις; Μα γιατί; Ρώτησε ο Neo με λυπημένο ύφος.
-Πρέπει να γυρίσω πίσω και μετά να ετοιμαστώ για το ταξίδι μου.
-Εντάξει, όπως επιθυμείς, για μια φορά ακόμη σε ευχαριστώ και εκ μέρους των κοριτσιών, δεν θα μπορέσω ποτέ να σου ξεπληρώσω το καλό που μου έκανες.
-Κι όμως υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για μένα, χρησιμοποίησε τη δύναμη με σύνεση, θα είναι για μένα η καλύτερη ανταμοιβή.
-Μη φοβάσαι, θα σε κάνω υπερήφανο.
Αφού τους χαιρέτισε όλους, ο Jason έφυγε…
«Αντίο φίλε μου, θα μου λείψεις…» Είπε τότε ο Neo.
-λοιπόν; Τώρα που τελείωσαν όλα, τι έχετε σκοπό να κάνετε; Ρώτησε η Reye.
-Εεε….Δεν μπορούμε να σας πούμε ακριβώς για τη συνέχεια, απάντησε ο Neo και πήρε τη Mako στην αγκαλιά του.
-Τότε…να πηγαίνουμε εμείς, είπε η Usagi χτυπώντας τον ελαφρά με τον αγκώνα αντιλαμβανόμενη τον υπαινιγμό.
-Λοιπόν αγάπη μου, νομίζω πως πρέπει να πέσουμε να κοιμηθούμε, θα πρέπει να είσαι κουρασμένη, τι λες;
-Ναι, καληνύχτα γλυκέ μου…
-Καληνύχτα αγάπη μου.
Και ξεράθηκαν αμέσως.
Όχι όμως για πολύ καθώς ο Neo ήταν ξύπνιος από τις 6 και 30 το πρωί, βλέπετε ήταν η επέτειός τους και το θυμόταν αρκετές μέρες πριν, γι αυτό ήθελε να της κάνει έκπληξη.
Εντελώς διακριτικά πήγε στο τηλέφωνο και πήρε την Usagi.
-Έλα εγώ είμαι, της είπε ψιθυριστά.
-Ποιος είναι πρωί-πρωί; Ρώτησε εκείνη αγουροξυπνημένη.
-Ο Neo ποιος άλλος θες να’ναι; Είσαι έτοιμη για το σχέδιο;
-Ποιο σχέδιο; Α ναι! Θυμήθηκα, φυσικά και είμαι!
-Πες το και στα άλλα κορίτσια και προσέξτε μην καταλάβει η Mako τίποτα.
-Μείνε ήσυχος.
-Άντε γεια σου τώρα, τελείωσε ο Neo κι έκλεισε απαλά το τηλέφωνο.
Και χωρίς να χάσει χρόνο, άρχισε τις προετοιμασίες για την επέτειο
Μετά από λίγες ώρες σηκώθηκε κι εκείνη και πήγε στο μπάνιο, αφού φτιάχτηκε, πήγε στο σαλόνι όπου καθόταν ο Neo κι έπαιζε με τις κάρτες του.
-Καλημέρα αγάπη μου.
-Καλημέρα καλέ μου.
-Πώς είσαι;
-Πετάω στα σύννεφα, σήμερα βρίσκομαι στον έβδομο ουρανό.
-Α ναι; Πολύ χαίρομαι. Γιατί όμως;
-Δεν ξέρεις;
-Εεε…… Δεν ξέρω, για πες μου εσύ.
-μα σήμερα είναι…..Άστο δεν πειράζει, πάω στο προπονητήριο.
-Δεν πιστεύω να μου θύμωσες.
-Όχι δε θύμωσα, μην ανησυχείς, αντίο.
-Αντίο καλή μου.
«Χε χε δεν έχει καταλάβει τίποτα, το σχέδιο προχωράει τέλεια»σκεφτόταν ο Neo τρίβοντας τα χέρια του.
-Κορίτσια έφυγε, ελάτε τώρα, τους είπε ο Neo από το τηλέφωνο.
Έτσι κι έγινε. Και οι τέσσερις έφτασαν σε λίγα λεπτά στο σπίτι του.
-Λοιπόν; Ρώτησε η Amy.
-Δεν έχει καταλάβει τίποτε, πάμε πολύ καλά, απάντησε ο Neo χαμογελαστός. Τώρα εσύ Amy, Reye και Minako θα ετοιμάσετε την ατμόσφαιρα, εγώ και η Usagi θα πάμε να αγοράσουμε τα δώρα.
-Εντάξει, συμφώνησε η Minako.
Αμέσως ο Neo και η Usagi ξεκίνησαν, αυτός για το κοσμηματοπωλείο και η Usagi για το ζαχαροπλαστείο. Χρειάστηκε να δει πολλά κοσμήματα ο Neo για να καταλήξει σε ένα υπέροχο χρυσό δαχτυλίδι με ένα εκθαμβωτικό σμαράγδι στο πάνω μέρος, τόσο πολύ που θαμπώθηκε και ο ίδιος από την ομορφιά του, όσο για την Usagi, επέλεξε μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς και με εκπληκτική διακόσμηση. Μόλις τελείωσαν συναντήθηκαν ταυτόχρονα και οι δύο.
-Πώς πήγε; Ρώτησε ο Neo πρώτος.
-Πολύ καλά, κοίτα τι διάλεξα, του είπε η Usagi και τον άφησε να δει την τούρτα μέσα από τη διαφάνεια.
-Πολύ καλό γούστο έχεις.
-Δείξε μου κι εσύ τι επέλεξες.
-Αυτό εδώ το δαχτυλίδι επέλεξα, πώς σου φαίνεται; Ρώτησε ανοίγοντας το κουτάκι.
-Α……Είναι υπέροχο, τι ωραίο πράσινο χρώμα.
-Σου αρέσει;
-Είναι πολύ όμορφο…
-Πιστεύω πως θα ξετρελαθεί.
-Ωραία, πάμε σπίτι όμως τώρα, δεν έχομε χρόνο.
Και πήγαν σπίτι του όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.
-Όλα έτοιμα;
-Ναι, απάντησε η Reye
-Όμορφα, τώρα όμως κορίτσια πρέπει να πηγαίνετε, αυτές οι στιγμές ανήκουν σε εμάς τους δύο.
-Καταλαβαίνουμε, είπαν με νόημα τα κορίτσια κι αποσύρθηκαν διακριτικά.
Όταν η Makoto έφτασε στο σπίτι και άνοιξε την πόρτα, μπήκε μέσα και αντίκρισε το απόλυτο σκοτάδι, απογοητευμένη λιγάκι πήγε στο σαλόνι μα όταν μπήκε μέσα, είδε κάτι που άφησε με ανοιχτό το στόμα.
Πολλά μικρά κεράκια ήταν αναμμένα σε διάφορα σημεία του σαλονιού και ο ίδιος βρισκόταν στη μέση του καναπέ με την τούρτα μπροστά του.
Όταν συνήλθε από τη ζάλη, μπόρεσε να πει:
-Neo…Εγώ νόμισα πως…
-Πως το ξέχασα ε; Είπε χαμογελώντας.
-Ναι, και…
-Μα είναι ποτέ δυνατόν; Μπορώ να ξεχάσω την επέτειο της μοναδικής μου αγάπης;
-Μα…
-Μη λες τίποτε, δεν είναι στιγμή για λόγια, την έκοψε ο Neo.
Εκείνη τότε σταμάτησε και, αφήνοντας τα συναισθήματά της να την κυριέψουν, έπεσε με θέρμη στην αγκαλιά του και έμεινε εκεί.
-Σ’αγαπώ, σ’αγαπώ σ’αγαπώ…Του είπε.
-Κι εγώ, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα αγάπη μου.
-Είμαι τόσο χαρούμενη...
Εκμεταλλευόμενος τη στιγμή, ο Neo έκοψε ένα κομμάτι από την τούρτα και της το πρόσφερε:
-Για να γίνετε δύο.
-Αχ…Πώς μου τα λες έτσι; Δεν μπορώ να σου αντισταθώ πλέον.
-Άνοιξε το στόμα σου, της είπε και την τάιζε σιγά-σιγά.
Όταν έγινε κι αυτό, έβγαλε από τη τσέπη του το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το νόμισμα, σιγά-σιγά το άνοιξε και της είπε:
-Χρόνια μας πολλά αγάπη μου.
Εκείνη είχε σαστίσει και είχε καταπιεί τη γλώσσα της.
-Έλα πες μου κάτι, της ξανάπε.
-Μα….τι να πω; Δεν έχω λόγια, αυτό το δαχτυλίδι είναι υπέροχο.
-Είναι για σένα, για να μας ενώσει για πάντα και τίποτε να μη μας χωρίσει στο εξής.
-Neo…
-Γι αυτό σου προσφέρω ταπεινά αυτό το δαχτυλίδι μαζί με όλη μου την αγάπη, δώσε μου το χεράκι σου…
Εκείνη υπακούγοντας πλέον στην καρδιά της και μόνο, του έδωσε το χέρι της κι αυτός με απαλές κινήσεις, της πέρασες το δαχτυλίδι του οποίου το σμαράγδι άστραφτε.
Εκτός από το δαχτυλίδι, της πρόσφερε και το νόμισμά του λέγοντας:
-Θα είμαστε μαζί ως το θάνατο. Και στις χαρές και στις λύπες, θα ενωθούμε με τη δύναμή μου. Το νόμισμα του πορτοκαλί Ranger είναι τώρα δικό σου. Η Δύναμη να σε προστατεύει καλή μου.
Εκείνη δεν απάντησε, δεν ήταν πια σε θέση να απαντήσει καθώς είχε λιώσει και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να σηκώσει το κεφάλι της με όση δύναμη της είχε απομείνει, να τον κοιτάξει στα μάτια και να φέρει τα χείλη της κοντά στα δικά του.
Το ίδιο έκανε κι αυτός. Κυριευμένος επίσης από τα δικά του συναισθήματα, ένωσε τα χείλη του με τα δικά της και φιλήθηκαν απαλά και ταυτόχρονα με πάθος.

Έγραψα το όνομά σου πάνω στην άμμο
Αλλά τα κύματα το παρέσυραν…

Μετά το έγραψα στον ουρανό
Αλλά ο αέρας το πήρε…

Γι αυτό το έγραψα στην καρδιά μου
Κι εκεί είναι που θα μείνει.

Για χάρη σου θα μείνω δυνατός
Διότι δεν είναι λάθος να προστατεύω τη ζωή σου…
Σ\αγαπά, θα δώσω τα πάντα φια να σε ακούσω να γελάς
Διότι είσαι το μόνο πράγμα που έχω ακόμα.
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Αυγ 14, 2012 2:05 am
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8
ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ NEO

Οι μέρες περνούσαν και ήταν όλες ίδιες, τίποτα το ιδιαίτερο για το ζευγάρι μας. Τίποτα ιδιαίτερο μέχρι τώρα καθώς ο Neo θα δεχόταν μια απροσδόκητη επίσκεψη.
Στην κεντρική πλατεία του Τόκυο, μια πύλη άνοιξε και από τον ουρανό ήρθε ένα κορίτσι που έψαχνε κάτι συγκεκριμένο.
Την ίδια στιγμή ο Neo είχε τελειώσει την προπόνησή του, ενώ η Makoto είχε βγει με τις φίλες της για ψώνια και συναντήθηκαν έξω από το προπονητήριο.
-Γεια σας γεια σας, τις χαιρέτισε εκείνος.
-Γεια σου μεγάλε, του ανταπέδωσε το χαιρετισμό η Usagi.
-Γιατί άργησε; Κάθε λεπτό που περνούσε, μου αφαιρούσε κι ένα κομμάτι από τη ζωή μου, παραπονέθηκε ο Neo.
-Το βλέπετε; Δεν μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εμένα, είπε η Makoto κολακεύοντας τον εαυτό της.
-Το βλέπουμε, είπαν με νόημα οι άλλες.
-Λοιπόν αγάπη μου, πάμε σπίτι; Πρότεινε ο Neo.
-Ναι, φυσικά απάντησε εκείνη.
Καθώς όμως περνούσαν από την πλατεία, κάτι περίεργο ακούστηκε.
-Άκουσες τίποτα; Τη ρώτησε ο Neo.
-Όχι, απάντησε εκείνη,
-Μπα, ιδέα μου θα ήταν, είπε πάλι ο Neo και συνέχισαν το δρόμο τους.
Όμως δεν ήταν ιδέα του, δεν πρόλαβαν να προχωρήσουν πολύ και μια φωνή τους σταμάτησε:
-Συγγνώμη, εσύ είσαι ο Neo;
Εκείνος δεν απάντησε αμέσως, τότε η Makoto τον ρώτησε:
-Ποια είναι αυτή;
-Ιδέα δεν έχω, τώρα θα δούμε.
Ταυτόχρονα στράφηκε προς αυτήν λέγοντας:
-Εγώ είμαι αυτός που ψάχνεις.
Όταν όμως την είδε, σάστισε:
«Δεν μπορεί, πώς γίνεται;» Μονολόγησε.
-Τελικά ποια είσαι; Την ξαναρώτησε η Makoto.
-Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω, ξέρω ποια είναι, τη λένε Lina και είναι κι αυτή ξιφομάχος. Μπορώ να φανταστώ τι την έφερε εδώ.
-Γιατί ήρθες εδώ; Την ρώτησε πάλι η Makoto.
-Θέλω το φίλο σου.
-Δεν είναι φίλος μου, σύζυγός μου είναι και κοντά τα χέρια!!!
-Μα στιγμή, τι έχεις σκοπό να μου κάνεις; Μπήκε στη μέση ο Neo.
-Έχω ακούσει ότι χειρίζεσαι το ξίφος πολύ καλά, γι αυτό σε προκαλώ σε μονομαχία.
-Χα χα χα!! Άρχισε να γελά ο Neo κι έβαλε τις γροθιές του στους γοφούς. Και ποιος θα είναι ο αντίπαλός μου; Εσύ; Πολύ αστείο.
-Μη με υποτιμάς τόσο, είμαι κι εγώ καλή ξιφομάχος.
-Το ξέρω, όπως ξέρω επίσης πως είσαι μάγισσα. Σε πληροφορώ όμως πως η μαγεία σου ούτε που θα με αγγίξει.
-Τι εννοείς με αυτό;
-Σύντομα θα δεις τι εννοώ, αλλά τώρα είναι ώρα για μονομαχία.
-Neo…πρόσεχε, του ζήτησε η Mako.
-Μην ανησυχείς γλυκιά μου, την καθησύχασε εκείνος, μετά πήρε το νόμισμά του και ξανάπε:
-Εντάξει! Αλλάζω μορφή! TYRANNOSAURUS!!!
Κι έγινε πάλι ο Κόκκινος Ranger, αποφάσισε όμως να χρησιμοποιήσει το Σπαθί της Χιλιετίας.
-Λοιπόν ας αρχίσει το παιχνίδι! Πρότεινε η Lina.
-Όπως θες, απάντησε ο Neo κρατώντας σφιχτά το σπαθί του και μάλιστα χωρίς να χάσει καιρό, επιτέθηκε πρώτος αλλά η Lina απέκρουσε το χτύπημα και προσπάθησε να ανταποδώσει χωρίς αποτέλεσμα καθώς ο Neo παραμέρισε και ξέφυγε, έπειτα άρχισαν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους αρκετές φορές, στο τελευταίο χτύπημα, τα ξίφη έσμιξαν και οι δύο αντίπαλοι ήρθαν πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Πρώτη η Lina είπε:
-Δεν είσαι τόσο κακός.
-Το ξέρω αλλά οι κολακείες δε θα σε γλυτώσουν, είπε τότε ο Neo και χώρισαν ενώ ξεφυσούσαν και οι δύο.
Εντελώς ξαφνικά όμως η Lina προέβη σε μια απροσδόκητη κίνηση που δεν ξάφνιασε πάντως τον Neo.
-Πύρινη Σφαίρα!
Αυτή η μπάλα φωτιάς ήταν μεγάλη και ισχυρή, αλλά εκείνος πρόβαλε μπροστά του το Σπαθί της Χιλιετίας και η επίθεση μπλοκαρίστηκε μη μπορώντας να τον πλησιάσει ούτε στο ένα μέτρο.
-Σε είχα προειδοποιήσει, η μαγεία σου όσο ισχυρή κι αν είναι, δεν μπορεί να με πειράξει, της είπε παίρνοντας το όπλο από μπροστά του, ταυτόχρονα έκανε μια τούμπα στον αέρα έβγαλε το πιστόλι του κι έτσι όπως ήταν, την πυροβόλησε κάνοντάς την να πέσει κάτω.
-Ωχ, αυτό πόνεσε! Είπε τότε η Lina καθώς σηκωνόταν.
-Η τεχνολογία είναι πιο δυνατή όπως βλέπεις.
Την ίδια στιγμή η Mako χαμογέλασε βλέποντας τη θετική έκβαση της μονομαχίας και του έκλεισε το μάτι, εκείνος της έκανε το σήμα της νίκης με το αριστερό χέρι, αμέσως πήδηξε ψηλά και σήκωσε το ξίφος πάνω από το κεφάλι του για να το κατεβάσει και να την αποτελειώσει, όμως εκείνη τον χτύπησε με ένα φλογισμένο βέλος όσο ήταν στον αέρα και τον έκανε να πέσει κάτω με την πλάτη και να του φύγει το σπαθί από το χέρι.
-Όχι! Τσίριξε έντρομη η Mako.
-Μη φοβάσαι! Δεν είναι τίποτα! Την ηρέμησε εκείνος.
Όμως τώρα η Lina ετοιμαζόταν να τον αποτελειώσει τρέχοντας πάνω του και κατεβάζοντας το δικό της ξίφος αλλά εντελώς ενστικτωδώς ξανάπιασε το δικό του και το έβαλε μπροστά για να δεχτεί εκείνο το χτύπημα, την ίδια στιγμή την κλώτσησε στο καλάμι αναγκάζοντάς την να κάνει πίσω χωρίς να πραγματοποιήσει το σκοπό της.
-Καιρός για τη δική μου μαγεία! Σπαθί της Χιλιετίας! Επίθεση!
Η ενέργεια του ξίφους πέτυχε τη Lina και την αποδυνάμωσε, δεν το έβαζε όμως κάτω με τίποτα.
-Δε με νίκησες ακόμη! Τώρα θα δεις! Dien Wing!
-Δε βάζεις μυαλό ε; Την ειρωνεύτηκε ο Neo βάζοντας πάλι το ξίφος μπροστά του μπλοκάροντας τη μαγεία.
-Μα πώς γίνεται αυτό;
-Μη με κάνεις να κουράζομαι λέγοντας τα ίδια πράγματα, το σπαθί μου μπορεί να μπλοκάρει κάθε είδους επίθεση.
-Ίσως, αλλά αποκλείεται να σταματήσεις αυτό!
Και λέγοντας αυτά, έβαλε μια καρφίτσα στο σπαθί και εξαφάνισε τη λεπίδα, έπειτα το σήκωσε ψηλά και φώναξε:
-ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ! ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!
Κι αμέσως τη θέση της λεπίδας πήρε μια μαύρη δέσμη φωτός.
-Τι θα κάνεις τώρα;! Του είπε προκλητικά.
-Τώρα θα δεις τι θα κάνω! Απάντησε εκείνος κι όταν του όρμησε οριζοντιωμένη με το σπαθί προτεταμένο, αυτός πήδηξε στον αέρα στριφογυρίζοντας κι αφού έκανε μια τούμπα, με μια κραυγή εξουδετέρωσε και αυτό το κόλπο, εκτός αυτού, πέρασε στην αντεπίθεση με μια ριπή από το δικό του όπλο, τέλος καθώς προσγειωνόταν, πάτησε με το δεξί του πόδι και τη γονάτισε.
Ώσπου να συνέλθει από το σοκ, ο Neo τη χτύπησε ξανά με την αγαπημένη του γυριστή κλωτσιά.
Όταν η Lina έπεσε κάτω, ο Neo εμφάνισε το Σπαθί του Δικεφάλου και είπε:
-Δυνάμεις του Δικεφάλου! Ενωθείτε με τον Τυραννόσαυρο!
Έτσι κι έγινε, ο συνδυασμός των δυνάμεων του, αντικατέστησε τον Morpher με την καρφίτσα του Δικεφάλου.
-Λοιπόν τέρμα τα παιχνίδια. Τώρα θα νιώσεις τη Δύναμη του Δικεφάλου!
-Όχι! Στάσου!
Πολύ αργά όμως, ήδη ο Neo με μια δυνατή κραυγή άρχισε να τρέχει, όταν έφτασε κοντά τα όπλα του πήραν τα χαρακτηριστικά χρώματα, ο ίδιος κοκκίνισε και με δύο χτυπήματα κατάφερε να της σπάσει το ξίφος και μετά να την αποτελειώσει.
Αυτό ήταν, η μονομαχία είχε τελειώσει, ο Neo ήταν ο θριαμβευτής και μακράν ο καλύτερος ξιφομάχος, όταν όλα τελείωσαν, την πλησίασε και της έδωσε το χέρι του.
-Ευχαριστώ, του είπε.
-Παρακαλώ, τώρα είδες πως δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί μου.
-Φυσικά, ο άντρας μου είναι ο καλύτερος, της είπε και η Mako όταν ήρθε κοντά.
-Πάντως έπαιξες κι εσύ καλά και κυρίως έντιμα, είπε ο Neo τονίζοντας τη λέξη.
-Σε ευχαριστώ, τώρα όμως πρέπει να πηγαίνω, του απάντησε η Lina και εξαφανίστηκε.
Τότε ο Neo πήρε τη μορφή του και είπε στη Mako καθώς πήγαιναν σπίτι.
-Τι μέρα κι αυτή…
-Αυτό ξαναπέστο, του είπε και πιασμένοι χέρι-χέρι κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους.
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Αυγ 14, 2012 2:06 am
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενώ όμως ο Neo μονομαχούσε με τη Lina την ξιφομάχο, στο αεροδρόμιο του Τόκυο προσγειωνόταν μια πτήση που κουβαλούσε ένα πρόσωπο το οποίο θα αναστάτωνε τους ήρωές μας.
Ήταν ο Kenzi, o πρώτος έρωτας της Makoto και επέστρεψε προφανώς για να εισπράξει τα δεδουλευμένα του.
«Πολύ χαίρομαι που γύρισα στην πατρίδα, ανυπομονώ να σφίξω τη Mako στην αγκαλιά μου, ελπίζω να μη μου κρατά κακία» Σκεφτόταν.
Όμως τα χρόνια είχαν περάσει, τα πράγματα είχαν αλλάξει και έκτοτε όλοι ξέρουμε τι έγινε.
Την ίδια στιγμή, ο Neo βάδιζε μαζί με το ταίρι του προς το σπίτι τους και συζητούσαν για τη σημερινή μέρα.
-Ουφ, άλλη μια κοπιαστική μέρα, ξεκίνησε εκείνος.
-Τι θα έλεγες να καθίσουμε στο μπαλκόνι, να πιούμε κάτι και να δούμε το ηλιοβασίλεμα;
-Ωραίο ακούγεται, απάντησε ο Neo κι αμέσως πήγε στην κουζίνα κι έφτιαξε ένα τσάι για την καλή του, ενώ για τον εαυτό του έβαλε χυμό. Μετά τα πήρε και τα πήγε στη βεράντα όπου τον περίμενε η αγαπημένη του, αμέσως της πρόσφερε το τσάι έβαλε στην άκρη ένα κουταλάκι.
-Ευχαριστώ, αλλά δεν κουράζεσαι να τα κάνεις όλα αυτά;
-Όχι αν είναι για σένα, δε ε κουράζει τίποτε που να προορίζεται για σένα, δεν έχω άλλον στο κόσμο. Στην υγειά μας καλή μου.
-Στην αγάπη μας, απάντησε εκείνη και ήρθε πιο κοντά του για να γείρει στον ώμο του.
Παράλληλα ο Kenzi έψαχνε για στοιχεία που θα τον οδηγούσαν στην παλιά του αγάπη, ενώ ο Neo έλεγε στη Mako.
-Λοιπόν αγάπη μου πρέπει να πεταχτώ να κάνω κάτι ψώνια, έρχεσαι;
-Λέω να πάω στα κορίτσια όσο θα λείπεις.
-Όπως θες, λοιπόν φεύγω, της είπε ο Neo δίνοντάς της ένα φιλί από μακριά, ενώ εκείνη το ανταπέδωσε.
Όταν το ζευγάρι χωρίστηκε, ο Kenzi είχε φτάσει κοντά στο σπίτι του Neo και όταν είδε τη Mako, τα έχασε.
-Δεν τολμώ να το πιστέψω, είναι φοβερό.
Αλλά και η Mako δεν πήγαινε πίσω.
-Kenzi, είσαι στα αλήθεια εσύ;
-Ναι, δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα ήσουν τόσο όμορφη μετά από τόσα χρόνια.
-Τι σε έφερε πίσω στην Ιαπωνία;
-Η ανάγκη μου να σε δω. Μπορούμε να μιλήσουμε λίγο;
-Ναι, αλλά όχι εδώ καλύτερα στην πλατεία
Και κίνησαν προς τα εκεί.
Στο μεταξύ ο Neo είχε τελειώσει τα ψώνια του και καθώς έβγαινε από το κατάστημα, συνάντησε και τα άλλα τέσσερα κορίτσια.
-Γεια σας. Τι ευχάριστη έκπληξη.
-Γεια σου Neo, τον χαιρέτησε η Usagi χτυπώντας τις παλάμες τους.
-Πού είναι η Mako; Δεν είναι μαζί σας; Μου είπε πως θα ερχόταν σε εσάς.
-Κι όμως δεν ήρθε, συμβαίνει τίποτε; Ρώτησε η Minako.
-Ελπίζω πως όχι, απάντησε αυτός, αλλά σκεφτόταν:
«Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ, αλλά τι λέω; Ας μην κλονίζομαι, της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.»
Την ίδια στιγμή στην πλατεία:
-Η επιθυμία μου να σε ξαναδώ με έφερε πίσω.
-Τι θέλεις να πεις δηλαδή;
-Θέλω να πω πως αν το επιθυμείς κι εσύ, να κάνουμε μια νέα αρχή.
-Λυπάμαι Kenzi αλλά δε υπάρχει γυρισμός για εμάς τους δύο.
-Γιατί; Τι συνέβη;
-Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε μαζί, η καρδιά μου ανήκει σε κάποιον άλλο και τον αγαπώ όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.
Εκείνη τη στιγμή έφτανε και ο Neo μαζί με τα άλλα κορίτσια αλλά το θέαμα άρχισε να τον εξοργίζει:
-Ελάτε εδώ παιδιά! Ποιος είναι αυτός;!
-Ωχ, Neo, θα σου πω αλλά πρέπει να μείνεις ψύχραιμος. Αυτός εκεί είναι ο Kenzi, ένας παλιός φίλος της Makoto, αλλά δεν μπορώ να ξέρω γιατί επέστρεψε, το κατατόπισε η Usagi.
-Α μάλιστα, αν τολμήσει να πειράξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της θα τον σβήσω από τη γη, δήλωσε ο Neo.
-Ηρέμησε φίλε, θα δούμε τι θα γίνει και θα το αντιμετωπίσουμε, προσπάθησε να τον καλμάρει η Reye.
-Ωραία, είπε τότε ο Neo μη μπορώντας να κρατηθεί.
-Περίμενε, του ξανάπε η Amy.
Ενώ εκείνες προσπαθούσαν να τον κρατήσουν, η Mako αρνιόταν την αγάπη του kenzi.
-Κατάλαβες τώρα; Αν ο άντρας μου σε ανακαλύψει, θα σε διαλύσει.
-Ώστε δε γίνεται τίποτα, συμπέρανε πικραμένος.
-Όχι δυστυχώς.
-Και ο άντρας σου ποιος είναι;
-Εγώ! Απάντησε τότε ο Νέο κι έκανε την εμφάνισή του.
-Ποιος είσαι; Ρώτησε ο Kenzi περίεργα.
-Είμαι αυτός που κάλυψε το κενό που άφησες εσύ έξυπνε!
-Εσύ είσαι ο άντρας της Mako ε; Ρώτησε ο Kenzi.
-Ναι και καλά θα κάνεις να το χωνέψεις. Επίσης έχω ενημερωθεί για το τι άνθρωπος είσαι, ένας άθλιος κι ένας τιποτένιος δειλός.
-Πρόσεξε πώς μη μιλάς!
-Άστο αυτό κι εξαφανίσου από μπροστά μου πριν σε εξαφανίσω εγώ μια για πάντα, τον απείλησε ο Neo κάνοντας να πιάσει το σπαθί του.
-Πολύ καλά, φεύγω, αλλά εμείς δεν τελειώσαμε ακόμη! Είπε ο Kenzi κι έφυγε.
-Νιώθω πως κάτι άσχημο θα συμβεί, του εκμυστηρεύτηκε η Makoto.
-Μη φοβάσαι καλή μου. Ότι κι αν είναι, θα το αντιμετωπίσουμε μαζί, της απάντησε ο Neo χαϊδεύοντάς της τα μαλλιά.
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Αυγ 14, 2012 2:06 am
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10
ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΚΕΡΙ ΜΕΡΟΣ 1ο

Ο Kenzi ηττήθηκε για πρώτη φορά αλλά δεν το έβαζε κάτω με τίποτα, έθεσε ως σκοπό της ζωής του να ξανακερδίσει την Mako και εκτός αυτού να βγάλει τον Neo από τη μέση. Γι αυτό κατάστρωσε ένα σχέδιο πραγματικά ύπουλο.
«Εντάξει λοιπόν, αφού δε με θέλει πια, θα γίνει δική μου με το ζόρι, η ώρα ήρθε τελικά, έχω το τέλειο σχέδιο για να κλέψω τις δυνάμεις του Neo με το Κιτρινόμαυρο κερί, φτιαγμένο από ειδικό υλικό και μόλις σβήσει, θα κλέψει τις δυνάμεις του Δικεφάλου που έχει αυτός. Πρώτα θα τον πιάσω. Εμπρός λοιπόν Ξίφος του Δία. Δείξτον μου! Διέταξε και έγινε αμέσως, η αιχμή του σπαθιού του, έδειξε το μέρος όπου βρισκόταν ο Neo.
Την ίδια στιγμή, εκείνος με τη γυναίκα του, γύριζαν από την προπόνησή τους ενώ ταυτόχρονα προβληματίζονταν γι αυτό το καινούριο γεγονός.
-Από πού ξεφύτρωσε αυτός τώρα; Ξεκίνησε ο Neo την κουβέντα.
-Δεν ξέρω, αλλά από τότε που του είπα πως είμαι μαζί σου, έχει λυσσάξει.
-Μου φαίνεται πως θα έχουμε πάλι δουλειά…..
Την κουβέντα τους όμως έκοψε η παρουσία μιας δωδεκάδας δαιμόνων που ήρθαν για να τον αιχμαλωτίσουν.
-Αυτοί μας έλειπαν τώρα, είπε τότε η Mako όταν τους είδε και χωρίς να χάσουν χρόνο, ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη, με συνεχείς γυριστές κλωτσιές κατάφερε να νικήσει 3 από αυτούς, ενώ και η Mako δεν πήγαινε πίσω, όμως σε κάποια φάση έχασε το στυλό της και όταν βούτηξε να το πάρει, ένας δαίμονας τον κλώτσησε
Στο μεταξύ ο Neo συνέχιζε να μάχεται με λύσσα εναντίον των δαιμόνων, το ίδιο και η γυναίκα του, όμως οι άλλοι 6 που είχαν κρυφτεί, εμφανίστηκαν από το πουθενά και τους γράπωσαν και τους δύο μη αφήνοντάς τους να κουνηθούν.
-Neo! Το στυλό μου! Φώναξε η Mako.
-Δεν μπορώ να φτάσω την καρφίτσα μου! Είπε και ο εκείνος
Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο Kenzi να συμπληρώσει την καταστροφή.
-Αυτόν χρειαζόμουν τώρα…είπε τότε ο Neo μέσα στα νεύρα του.
-Πιάστε τον! Διέταξε τότε ο Kenzi και οι δαίμονες την άφησαν για να ασχοληθούν μαζί του.
-Αποχαιρέτα τον άντρα σου για πάντα! Είπε τότε ο Kenzi γελώντας και εξαφανίστηκε μαζί τους.
Όταν έφτασαν στη Σκοτεινή διάσταση, ο Kenzi είπε:
-Βολεύτηκες;
-Τι σημαίνουν όλα αυτά Kenzi;
Τότε ένας από τους δαίμονες, πήγε και του έδωσε την καρφίτσα του Neo
-Α, η καρφίτσα του. Αφήστε τον σε μένα!
Εκείνοι υπάκουσαν κι εξαφανίστηκαν.
-Φρόντισε να είσαι άνετα Neo, έχω μεγάλα σχέδια για σένα.
-Ποτέ! Είπε τότε αυτός και του όρμησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς η στολή του Kenzi ήταν σαν πανοπλία και δεν ένιωσε τα χτυπήματα καθόλου, απεναντίας, τον έσπρωξε πίσω με ευκολία.
Τότε ο Neo δοκίμασε να επικοινωνήσει με τα κορίτσια αλλά ο Kenzi του άλλαξε τα σχέδια:
-Ξέχνα το! Οι συσκευές επικοινωνίας σου δε δουλεύουν σε αυτήν τη διάσταση!
-Γιατί είμαι εδώ;
-Είναι απλό, αν αφήσεις την Mako, μπορείς να κρατήσεις τις δυνάμεις σου, αν όχι, θα τις χάσεις όταν σβήσει το κερί.
-Ποιο κερί;
-Το κιτρινόμαυρο κερί, είναι φτιαγμένο από ειδικό υλικό και όταν σβήσει, θα μπορώ να έχω εγώ τις δυνάμεις σου. Του απάντησε εκείνος και έκανε στην άκρη.
-Δε μιλάς σοβαρά…..
-Ποτέ μου δε μίλησα σοβαρότερα!
-Θα το δούμε αυτό, ακόμα κι αν πάρεις τις δυνάμεις μου, δε θα είσαι σε θέση να τις χρησιμοποιήσεις, μόνο ο εκλεκτός μπορεί να τις χειριστεί.
-Ας είναι, αρκεί να φύγεις από τη ζωή μου. Αλλά γιατί να μην κάνουμε το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον; Αν καταφέρεις να πάρεις το κερί, θα σας αφήσω ήσυχους, αν όμως χάσεις, η Mako θα έρθει μαζί μου.
Ο Neo έμεινε σκεπτικός για λίγο. Μετά από μερικά λεπτά, πήρε την απόφασή του:
-Εντάξει Kenzi, θα παίξω το παιχνιδάκι σου…Αλλά να ξέρεις πως δεν θα σε αφήσω να ξεφύγεις.
-θα προσπαθήσεις να σταματήσεις το κερί από το να καίει; Δοκίμασε.
Τότε του επιτέθηκε μια ακόμα φορά αλλά χωρίς αποτέλεσμα
-Θα καταστραφείς! Του είπε τότε ο Kenzi.
Την ίδια στιγμή, η Mako προσπαθούσε να εξηγήσει στα κορίτσια τι συνέβη:
-Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, ο Kenzi αιχμαλώτισε τον Neo και τον πήγε σε εκείνη τη Σκοτεινή Διάσταση
-Γιατί όμως να το κάνει αυτό; Τι μπορεί να θέλει από τον Neo; Αναρωτήθηκε η Reye
Αλλά η συζήτηση διεκόπη από τον συναγερμό.
-Δείτε….Τους είπε τότε η Minako.
-Ο Τυραννόσαυρος του Neo. Επιτίθεται στην πόλη, είπε η Mako έντρομη.
-Μόνο μια εξήγηση υπάρχει. Είπε τότε η Amy
-Ο Kenzi πήρε τον έλεγχο του Τυραννόσαυρου,.. Πρέπει να τον σταματήσουμε όπως και να\χει είπε η Usagi.
-Τι θα γίνει με τον Neo; Ρώτησε και η Mako.
-Σταθείτε, τα όργανα δείχνουν ότι ο Τυραννόσαυρος που βλέπουμε είναι ψεύτικος τους σταμάτησε η Amy.
-Εννοείς πως είναι ένα τέρας που δημιούργησε ο Kenzi; Ρώτησε η Reye.
-Θέλει να μας παρασύρει σε παγίδα. Παρατήρησε η Minako.
-Δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να τον εμποδίσουμε οπωσδήποτε, Ώρα για μεταμόρφωση, είπε η Usagi
-Mercury Star Power!!!
-Mars Star Power!!!
-Jupiter Star Power!!!
-Venus Star Power!!!
-Moon Crystal Power!!!
-MAKE UP!!!!!!!!
Βλέποντάς το αυτό ο Kenzi, έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση:
-Ωραία, έπεσαν στην παγίδα μου και πάνε να αντιμετωπίσουν το τέρας που έστειλα. Και εγώ θα τις αποτελειώσω. Όσο για σένα, μη σου μπαίνουν ηλίθιες ιδέες, το κερί θα είναι ασφαλές όσο εγώ θα λείπω. Είπε τότε και του έδεσε τα χέρια.
-Βλέπεις; Του είπε κι εξαφανίστηκε.
Μόλις έφτασαν στο πεδίο της μάχης, έστειλε αμέσως τους δαίμονες, όμως οι Sailor Δεν τρόμαξαν, ρίχτηκαν στη μάχη με περίσσια γενναιότητα, Jupiter και Sailor Moon επιτέθηκαν στον Kenzi ενώ οι άλλες ανέλαβαν τα υπόλοιπα. Ειδικά όμως η Sailor Moon και η Jupiter σφυροκοπούσαν τον Kenzi ανελέητα:
-Πού είναι ο Neo Κenzi;!!! Φώναξε σε έντονο ύφος η Mako.
-Δεν θα ξαναδείς ποτέ τον άντρα σου!!! Της απάντησε εκείνος
Όσο εκείνες μάχονταν, ο ψεύτικος Τυρανόσαυρος συνέχισε το καταστροφικό του έργο.
-Καταστρέφει την πόλη!!! Φώναξε τότε η Sailor Moon καθώς πάλευε. Πρέπει να κάνουμε κάτι και γρήγορα!!! Θέλουμε τη Δύναμη Dinozord τώρα!!! Φώναξε τότε.
Τότε αμέσως τα Zords έκαναν την εμφάνισή τους έτοιμα για δράση.
-Καλώ τη δύναμη του Dragonzord!!! Φώναξε τότε η Sailor Jupiter κι έπαιξε τη μελωδία στο στιλέτο, αμέσως εμφανίστηκε μαζί με τα άλλα.
-Εμπρός!!! Φώναξε τότε η Sailor Moon και μπήκε πρώτη μέσα, μετά ακολούθησαν και οι άλλες
-Ενωθείτε!
-Sailor Jupiter έτοιμη!
-Sailor Mercury σε θέση μάχης!
-Sailor Mars έτοιμη για δράση!
-Sailor Venus πανέτοιμη!
-Ενέργεια στα Κρύσταλλα!!!
-Κρύσταλλοι ενεργοποιήθηκαν! Είπαν και οι άλλες
-Εντάξει Πολεμίστριες Sailor ας το κάνουμε!!!
Αμέσως λοιπόν σχηματίστηκε το Dragonzord in Battle Mode και πήγε να αντιμετωπίσει τον ψεύτικο Τυραννόσαυρο.
Έτσι κι έγινε, με ορμή το Dragonzord in Battle Mode επιτέθηκε στον Τυραννόσαυρο και αντάλλαξαν συνεχή χτυπήματα, σε κάποια φάση ο Τυραννόσαυρος χτύπησε το Dragonzord in Battle Mode με την ουρά του και το έκανε πίσω.
-Θεέ μου. Είναι το ίδιο ισχυρός με τον αληθινό! Είπε τότε η Sailor Moon.
-Πρέπει όμως να επιμείνουμε, της είπε η Sailor Jupiter
-Θα τα καταφέρναμε καλύτερα αν ήταν και ο Neo εδώ, ξέρει να το χειρίζεται καλύτερα.
Όσο οι Sailor αγωνίζονταν, ο Kenzi γύριζε ευχαριστημένος:
-Γύρισα και με χαρά σου αναφέρω ότι οι φίλες σου χάνουν τη μάχη.
-Δεν θα τις νικήσεις Kenzi…
-Αν έχω τις δυνάμεις σου θα μπορώ να νικήσω οποιονδήποτε.
-Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό.
-Θα συμβεί!!! Πάρ’το απόφαση Neo, είσαι παγιδευμένος!!!
Εξοργισμένος τότε ο Neo του όρμησε αλλά αυτή τη φορά φαινόταν στα μάτια του η αποφασιστικότητα και το θάρρος, μπορεί να έχασε την πρώτη μάχη αλλά δεν τα παράτησε, του επιτέθηκε πάλι και μάλιστα κατάφερε να του αποσπάσει και το ξίφος:
-Για να σε δω τώρα τι θα κάνεις χωρίς το σπαθί σου σκληρέ άντρα!
-ΟΧΙ!!! Είπε τότε εκείνος νευριασμένα και όρμησε να του το πάρει πίσω, πιάστηκαν στα χέρια και μεταφέρθηκαν από τη Σκοτεινή Διάσταση στην παράλια
-Τώρα είμαστε στην έδρα μου!!! Ετοιμάσου λοιπόν να πολεμήσεις!!! Του είπε τότε ο Neo και έδειξε τον Power Morpher.
-Τι είναι αυτό πάλι;
-Τώρα θα δεις!!! TYRANNOSAURUS!!
Όταν άλλαξε μορφή, εμφάνισε το πιστόλι του και το Σπαθί της Δύναμης.
-Δε με τρομάζουν τα όπλα σου!
-Θα το δούμε!!! Είπε τότε ο Neo και πυροβόλησε αμέσως, όμως ο Kenzi ξέφυγε από τα λέιζερ και από το σπαθί του έφυγε μια αστραπή η οποία ούτε αυτή βρήκε στόχο.
Θυμωμένοι και οι δύο από τις ανεπιτυχείς βολές τους, πιάσανε τα ξίφη και ήρθαν πιο κοντά ο ένας στον άλλο ανταλλάζοντας συνεχή χτυπήματα και ριπές
-ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Τώρα θα δεις βλαμμένε!!!!!! Ξανάπε ο Neo και πυροβόλησε πάλι αφοπλίζοντας τον και μέχρι να καταλάβει αυτός τι έγινε, τον χτύπησε με μια μπουνιά στο πρόσωπο και τον ξάπλωσε κάτω. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε.
-Λοιπόν μπορεί να δραπέτευσες αλλά είσαι χαμένος όσο το κερί συνεχίζει να καίει αργά…Είπε τότε ο Kenzi όταν σηκωνόταν
Αμέσως τηλεμεταφέρθηκε στην παραλία και είδε τα Zords να μάχονται
-Όχι! Κορίτσια! Εδώ είμαι!
-Ωραία! Ο Neo ήρθε! Είπε η Sailor Moon.
-Ώρα για τη δικιά μου δύναμη! Έλα σε μένα Τυραννόσαυρε!!! Φώναξε αλλά ο Τυραννόσαυρος δεν ήρθε αμέσως…Και το Dragonzord in Battle Mode έφαγε κλωτσιά κι έπεσε κάτω.
-Οι δυνάμεις μου ήδη εξασθενούν, είπε τότε και εκείνη ακριβώς τη στιγμή ήρθε ο αληθινός Τυραννόσαυρος
-Κοιτάξτε! Ήρθε ο αληθινός Τυραννόσαυρος! Τους είπε τότε η Sailor Mars.
Τότε το κόκκινο Zord χτύπησε το ψεύτικο με τα νύχια του και το Dragonzord in Battle Mode τελείωσε τη δουλειά κάνοντας το τέρας να πάρει την αληθινή του μορφή η οποία ήταν ένας κύκλωπας.
-Δείτε! Πρέπει να τον πληγώσαμε! Άλλαξε μορφή. Είπε τότε η Sailor Moon.
Αμέσως το Dragonzord in Battle Mode πήγε να χτυπήσει τον Κύκλωπα με το δόρυ του αλλά δεν βρήκε στόχο καθώς το τέρας εξαφανίστηκε.
-Μπράβο Neo! Χαίρομαι που είσαι και πάλι κοντά μας. Συνέχισε εκείνη.
-Θα μάχομαι μέχρι το τέλος!!! Απάντησε αυτός
-Ναι. Και το τέλος σου θα έρθει σύντομα Neo, πολύ σύντομα…..Είπε τότε ο Kenzi που τα έβλεπε όλα…
Όταν επέστρεψαν στο σπίτι του, η Amy τον έλεγξε για εσωτερική φθορά από την παραμονή του στη Σκοτεινή Διάσταση και ευτυχώς δε βρήκε κανένα πρόβλημα.
-Ευτυχώς κατάφερα να ξεφύγω….Είπε τότε αυτός.
-Σημασία έχει πως τώρα είσαι καλά, συμπλήρωσε η Mako.
-Είμαι…; Αυτός λέει πως θα χάσω τις δυνάμεις μου…;
-Ίσως μπλοφάρει, θέλει να σε τρομάξει. Πώς είναι δυνατόν να σου πάρει τις δυνάμεις; Αναρωτήθηκε η Reye.
-Φοβάμαι πως είναι δυνατόν παιδιά… Μπήκε στη μέση η Amy.
-Amy, ανακάλυψες τίποτα για το κιτρινόμαυρο κερί που σου είπα;
-Ναι, αυτό το κερί είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό στο οποίο ο Kenzi έχει κάνει ένα μαγικό και κατάφερε να συνδέσει τη δύναμή σου με τη φλόγα του…
-Τελικά ο Kenzi δεν μπλόφαρε…Αν σβήσει το κερί…τελείωσα……..θα είμαι….ξοφλημένος…
Τα τελευταία λόγια του Neo έκρυβαν μια απειλή…Θα προλάβαιναν τελικά ή θα έχανε τις δυνάμεις του Δικεφάλου για πάντα…;
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Αυγ 14, 2012 2:07 am
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11
ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΚΕΡΙ ΜΕΡΟΣ 2Ο

Βρισκόμαστε στο σπίτι του Neo, ο ίδιος κόντευε να τρελαθεί με αυτό που του συνέβαινε.
-Δεν μπορώ να το πιστέψω, μου συμβαίνει ότι συνέβη και στον Tommy, οι δυνάμεις μου έχουν παγιδευτεί σε ένα κερί…
-Τι μπορούμε να κάνουμε; Ρώτησε η Raye.
-Κάποιος πρέπει να μπει στη Σκοτεινή Διάσταση και να πάρει το κερί.
-Ωραία, πήγαινε εσύ να το πάρεις, θα’ναι παιχνιδάκι για σένα, του πρότεινε η Amy.
-Δεν μπορώ, η παρουσία μου και μόνο θα επιταχύνει τα μαγικά. Κάποια από εσάς πρέπει να δοκιμάσει.
Μετά από σιγή λίγων λεπτών, η Usagi είπε:
-Εγώ θα πάω.
-Τότε ο Neo γύρισε και της είπε:
-Ξέχνα το! Δεν θα σε αφήσω να ρισκάρεις ξανά τη ζωή σου για μένα!
-Τι είναι αυτά που μου λες; Εσύ κάποτε με ελευθέρωσες και τώρα θα σου το ανταποδώσω.
Μετά από λίγο όμως ο Neo είπε:
-Εντάξει…Ευχαριστώ
-Μη συνεχίζεις. Τώρα πια είμαστε φίλοι, θα σε βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή σου.
-Ευχαριστώ κορίτσια, απάντησε ο Neo συγκινημένος.
-Παιδιά, τελικά το βρήκα, τους διέκοψε η Amy.
-Τι βρήκες; Τη ρώτησε η Minako.
-Βρήκα τη μοριακή ενέργεια που άφησαν οι δαίμονες στο πάρκο, δηλαδή την πύλη της Σκοτεινής Διάστασης.
Στο μεταξύ, στο Σκοτεινό Βασίλειο:
-Το κερί συνεχίζει να καίει και μόλις σβήσει, η δύναμη του Neo θα είναι δική μου, όλη δική μου και με αυτήν θα καταστρέψω εντελώς τις Πολεμίστριες Sailor.
Στο σπίτι του Neo πάλι:
-Τι είναι αυτά; Ρώτησε η Raye.
-Μοριακοί αποκωδικοποιητές, απάντησε ο Neo, τώρα που η Amy βρήκε τη δίοδο για τη Σκοτεινή Διάσταση, μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε όποτε θέλουμε.
-Πάμε λοιπόν ας μη χάνουμε χρόνο, πρότεινε η Usagi και ο Neo τις μετέφερε στο πάρκο.
«Καλή τύχη φίλοι μου», μονολόγησε τότε καθώς είδε τη δύναμή του να πέφτει στο 90%
Όμως ο Kenzi δεν θα άφηνε να γίνουν όλα τόσο εύκολα. Έστειλε στη Γη τον Κύκλωπα για να πάρει τη μορφή του Megazord και να τις κρατήσει απασχολημένες όσο το κερί θα καίει.
Τα κορίτσια από την άλλη έφτασαν στο μέρος όπου αιχμαλωτίστηκε ο Neo και άρχισαν να στήνουν τους αποκωδικοποιητές.
-Είναι εντάξει εδώ; Ρώτησε η Makoto.
-Σχεδόν, πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι, απάντησε η Amy.
Εν τω μεταξύ ο Neo δεν μπορούσε να μείνει ήσυχος καθώς έβλεπε τη δύναμή του να ελαττώνεται στο 75%.
«Πρέπει να τα καταφέρεις Sailor Moon, αλλά φοβάμαι μήπως σου συμβεί τίποτε…» Σκεφτόταν. Όμως τις σκέψεις του, διέκοψε ο συναγερμός.
«Όχι, κόκκινος συναγερμός, πρέπει να…Μια στιγμή, αυτό θα ήθελε ο Kenzi να κάνω. Όσο θα είμαστε απασχολημένοι, το κερί θα καίει. Θα το κάνω μόνος μου»
Πριν όμως φύγει, ειδοποίησε τα κορίτσια.
-Το Τόκυο δέχεται επίθεση από το Dragonzord.
-Μα πώς; Αφού είναι στη θάλασσα, απάντησε η Mako.
-Είναι κόλπο, ο Κύκλωπας έχει πάρει τη μορφή του.
-Και τι θα γίνει τώρα;
-Θα τον απασχολήσω εγώ.
-Μα θα είσαι ολομόναχος.
-Νομίζω πως μπορώ να το χειριστώ.
-Εντάξει καλέ μου, να προσέχεις.
«Εντάξει, ΑΛΛΑΖΩ ΜΟΡΦΗ!!! TYRANNO-SAURUS!!!”
Μόλις άλλαξε, ανέβηκε σε μια πολυκατοικία και φώναξε:
-Καλώ τη Δύναμη του Τυραννόσαυρου!!!!
Αμέσως το Zord έκανε την εμφάνισή του κι επιτέθηκε χωρίς καθυστέρηση στο ψεύτικο Dragonzord, εκείνο έπεσε, ξανάγινε ο Κύκλωπας και όταν σηκώθηκε πήρε τη μορφή του Megazord επιτιθέμενο στον Τυραννόσαυρο ο οποίος χρησιμοποίησε την ουρά του και χτύπησε το Megazord.
Εκείνο προσπάθησε να τον πιάσει ανεπιτυχώς από την ουρά και όταν είδε πως δεν μπορεί, του κοπάνησε μια μπουνιά και τον έριξε κάτω.
-Κρατήσου! Έρχομαι! Φώναξε τότε ο Neo και με ένα μεγάλο άλμα, μπήκε μέσα.
-Ωραία! Πάνω του! Διέταξε ο Neo και οδηγώντας εκείνος το Zord, όρμησε εναντίον του Κύκλωπα χτυπώντας τον πάλι με την ουρά, το Megazord ανταπέδωσε με μια γροθιά ενώ το κερί έκαιγε, ο Τυραννόσαυρος θέλησε να χρησιμοποιήσει πάλι την ουρά του αλλά τώρα το Megazord πήδηξε και όπως ήταν στον αέρα, τον χτύπησε και τον έριξε κάτω.
Όμως σηκώθηκε πάλι και χτύπησε τον Κύκλωπα που πήρε πάλι τη μορφή του που πήδηξε ψηλά για να τον κλωτσήσει και με τα δύο πόδια, μετά εκτόξευσε μια ενέργεια και αποδυνάμωσε το Κόκκινο Zord.
Ούτε τώρα όμως αγχώθηκε, ακόμα κι όταν ο Κύκλωπας έγινε Τυραννόσαυρος. Ο αληθινός όμως τον χτύπησε με τα νύχια του.
Όσο όμως ο Neo μαχόταν, τα κορίτσια ετοιμάζονταν για την αποστολή.
-Κωδικοποιητής 1 έτοιμος, είπε η Amy
-Κωδικοποιητής 2 έτοιμος, είπε και η Makoto.
-Είμαι έτοιμη, είπε η Usagi και μεταμορφώθηκε.
-Sailor Moon…καλή τύχη, ξανάπε η Mako.
-Ευχαριστώ…θα τη χρειαστώ, απάντησε η Sailor Moon και με αργά βήματα μπήκε στην πύλη.
-Λοιπόν φαίνεται πως έχω έναν επισκέπτη. Καλώς ήρθες. Τι απροσδόκητη ευχαρίστηση! Είπε ο Kenzi προβάλλοντας απειλητικά το ξίφος του ενώ η Sailor Moon έβγαλε το σκήπτρο. Όσο για τον Neo βρισκόταν σε τρομερά δύσκολη θέση καθώς ο Κύκλωπας είχε πιάσει τον Τυραννόσαυρο από τη ουρά και τον στριφογύριζε, ενώ η Sailor Moon πάλευε με τον Kenzi. Ξίφος και σκήπτρο αντάλλασαν συνεχή χτυπήματα και σε κάποια στιγμή ο Kenzi είπε:
-Χα!!! Νομίζεις πως θα σώσεις το φίλο σου ε;! Δεν έχεις ελπίδα!!!
Όμως η Sailor Moon τον χτύπησε στην πλάτη και όρμησε να πιάσει το κερί, όταν όμως άπλωσε το χέρι της για να το πάρει, ο Kenzi την άρπαξε από την κορδέλα στο πίσω μέρος και την τράβηξε πίσω.
-Έλα να το πάρεις μικρή μου Sailor Moon!!! Την προκάλεσε.
Παράλληλα ο Τυραννόσαυρος ήταν κάτω και αδύναμος να κινηθεί ενώ τα κορίτσια ανησυχούσαν.
-Ανησυχώ για τη Sailor Moon, έπρεπε να είχε γυρίσει, είπε η Minako.
-Θα τα καταφέρει, την ηρέμησε η Mako καθώς ο βομβητής στα ρολόγια τους, άλλαξε τα σχέδιά τους.
-Όχι! Ο Neo κινδυνεύει! Είπε η Raye.
-Πρέπει να εγκαταλείψουμε την αποστολή. Μπαίνω για να φέρω τη Sailor Moon, είπε τότε η Mako και οι κωδικοποιητές άναψαν.
Αμέσως μπήκε μέσα ενώ η Sailor Moon συνέχιζε την προσπάθεια της και είχε στριμώξει τον αντίπαλό της.
-Sailor Moon! Της φώναξε τότε η Mako.
-Έχασες την ευκαιρία! Την ειρωνεύτηκε ο Kenzi.
-Mako, τι κάνεις εδώ;
-Πρέπει να φύγουμε, ο Neo κινδυνεύει.
-Μα αν δεν πάρω το κερί, θα χάσει τις δυνάμεις του…
-Αν δε βιαστούμε, θα χάσει τη ΖΩΗ του.
-Τι επιλέγεις Sailor Moon; Της έθεσε το δίλλημα ο Kenzi.
-Έλα Sailor Moon, έλα, της είπε η Mako και την πήρε από εκεί.
Μόλις βγήκαν, η Raye είπε:
-Τι έγινε; Το κερί;
-Δεν το πήρα, απάντησε η Sailor Moon στεναχωρημένη.
-Και τώρα;
-Πρέπει να πάμε. Ο Neo κινδυνεύει.
-Εμπρός, ας μεταμορφωθούμε, πρότεινε η Amy.
-Mercury Star Power!!!
-Mars Star Power!!!
-Jupiter Star Power!!!
-Venus Star Power!!!
MAKE UP!!!
Χωρίς πολλές χρονοτριβές, μπήκαν στα Zords και η διαδικασία ολοκληρώθηκε αμέσως, το κερί όμως ήταν στα πρόθυρα του σβησίματος, πράγμα που έκανε τον Kenzi να τρίβει τα χέρια του:
-Σε λίγο το κερί θα σβήσει!
-Όχι!!! Δεν μπορείς να πάρεις τις δυνάμεις μου Kenzi!!! Είμαι ο Κόκκινος Ranger!!! Ultrazord Power up!!! Διέταξε.
Όταν ο Titanus ήρθε και ο σχηματισμός ολοκληρώθηκε, όλοι μαζί φώναξαν:
-Πυρ κατά βούληση!!!
Έτσι κι έγινε, τα πυρά από το Ultrazord κατέστρεψαν τον Κύκλωπα και μετά βγήκαν αμέσως από εκεί για να πάνε στο αρχηγείο.
Όμως δυστυχώς δεν πρόλαβαν. Το κιτρινόμαυρο κερί απολάμβανε την τελευταία του φλόγα και σε λίγα δευτερόλεπτα, έσβησε…
Όταν έφτασαν, η Sailor Moon είπε:
-Πάω αμέσως για το κερί.
-Φοβάμαι πως είναι πολύ αργά Sailor Moon, το κιτρινόμαυρο κερί μόλις έσβησε.
-Δηλαδή ο Kenzi κέρδισε; Ρώτησε έντρομη η Sailor Mars.
-Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για εμποδίσουμε τη μεταφορά της δύναμης, πρέπει να παραδώσω την καρφίτσα μου.
-Με τίποτα! Δεν μπορείς να παραδοθείς τόσο εύκολα!
-Δεν έχω άλλη επιλογή Sailor Moon, δίνοντας την καρφίτσα μου σε κάποια από εσάς, μπορώ να εμποδίσω τον Kenzi να κερδίσει τη δύναμή της. Είναι ο μόνος τρόπος.
Λέγοντας αυτά, πήρε την καρφίτσα και την έδωσε στην Sailor Jupiter, εκείνη δεν απάντησε, αλλά δάκρυα άρχισαν να κυλούν από τα μάτια της. Ενώ η δύναμη μεταφερόταν στο σώμα της και ο Neo έπεφτε, ευτυχώς όμως τον έπιασαν και η Jupiter τού είπε δακρυσμένη:
-Λυπάμαι τόσο πολύ…
-Και δεν χάνω μόνο τη δύναμή μου… της απάντησε εκείνος.
Ο Kenzi βλέποντάς τα όλα αυτά είχε γίνει έξαλλος:
-ΟΧΙ!!! Έκλεψαν τη δύναμή μου!!! Ήταν δική μου!!! Δεν το πιστεύω!!!
Όσο ο Kenzi ωρυόταν, ο Neo υφίστατο De-morphing.
-Τελείωσε ε; Ρώτησε η Sailor Venus.
-Ναι, απάντησε εκείνος.
-Και ο Kenzi; Ρώτησε η Sailor Mercury.
-Με την καρφίτσα στα χέρια της Makoto, η δύναμη προστατεύεται.
Μετά από λίγα λεπτά, η διαδικασία ολοκληρώθηκε και ο Neo πήρε την ανθρώπινη μορφή του.
-Λυπάμαι φίλε, σε απογοήτευσα, προσπάθησα αλλά… Προσπάθησε να δικαιολογηθεί η Sailor Moon.
-Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, έκανες ότι μπορούσες, οι δυνάμεις μου είναι τώρα στο πλευρό σας, χρησιμοποιήστε τις για να τον νικήσετε.
-Βασίσου πάνω μας.
-Ήσουν γενναίος κι έντιμος μαχητής Κόκκινε Ranger. Και θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Παραδέχτηκε η Sailor Mars.
Αυτό ήταν. Ο ήρωάς μας έχασε και την αγάπη του. Αυτό το τελευταίο δεν μπορούσε να το ξεπεράσει με τίποτα...
Οι μέρες περνούσαν και ο Neo είχε γυρίσει στην φυσιολογική του ζωή. Κάποια μέρα η Usagi έτυχε να περνάει από το πάρκο και τον είδε να προπονείται
-Τι κάνεις φίλε;
-Καλά, όσο μπορείς να το πεις…
-Σου λείπει έτσι;
-Εσύ τι λες; Ο χρόνος έχει γυρίσει πίσω για μένα
-Φαίνεσαι πολύ στεναχωρημένος, καλύτερα να σε αφήσω να συνεχίσεις την προπόνησή σου…
-Usagi, σε παρακαλώ, πριν φύγεις θα ήθελα μια χάρη
-Πες μου…
-Στείλε στη Mako αυτό εδώ
Και λέγοντας αυτό, έβαλε το δεξί του χέρι στα χείλη του και μετά το ακούμπησε σιγά-σιγά στα δικά της.
-Κατάλαβες;
-Φυσικά μείνε ήσυχος. Του είπε και τον άφησε μόνο
Όμως ο Neo δεν μπορούσε να μείνει ούτε για μια στιγμή ήσυχος. Η απώλεια αυτή τον είχε τσακίσει. Δεν τον χωρούσε η Γη. Σε κάποια φάση λοιπόν πήγε στην παραλία και ανέβηκε πάνω σε κάτι βράχους. Όταν έφτασε στην κορυφή, έκλεισε τα μάτια του και οι αναμνήσεις άρχισαν να κατακλύζουν το μυαλό του. Έπειτα έβγαλε το Στιλέτο που του είχε αφήσει η Makoto πριν φύγει και κλαίγοντας άρχισε να παίζει μία λυπητερή μελωδία.
Όταν τελείωσε, έμεινε σιωπηλός για λίγες στιγμές αλλά μετά άφησε τον πόνο του να ξεχειλίσει φωνάζοντας το όνομά της, 3 φορές:
-Mako…..Mako……..MAKOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
Ενώ το φλοιό της Γης διαπερνούσε ο πένθιμος βρυχηθμός του Τυραννόσαυρου…
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Τετ Αυγ 15, 2012 10:43 am
οκ...δεν νομίζω να ου φτάνει μια ζωή για να το διαβάσω όλα!! όταν τα εκτυπώσω θα τα έχω για χαλαρό διάβασμα στην παραλία!
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger

Σαβ Σεπ 08, 2012 12:50 pm
Γεια σας φίλοι. Επέστρεψα και σύντομα θα συνεχίσω το ανέβασμα των κεφαλαίων.
Επιστροφή στην κορυφή
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης