YU-GI-OH
+16
GEOHERO
tim
stefos
kotsidas
bruce wayne tasos
bond tail
fdfbill
rikuo1jko
Costascss
teo1323
MCygo13
chrys
falconara90
Green Rider
XameR_GT
Neo-RedRanger
20 απαντήσεις
Αγαπημένος κύκλος
Απ: YU-GI-OH
Τρι Αυγ 14, 2012 1:57 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τρι Αυγ 14, 2012 1:59 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τρι Αυγ 14, 2012 2:27 am
Χαλαρά αν έφτιαχνε 5-6 decks θα μπορούσε να τα πουλήσει για πλάκα εδώ μέσα μετά
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:01 pm
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:05 pm
θα μπορούσες να κάνει 7 τέτοιες κάρτες παγίδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά την κάθε μία ανάλογα το power coin ή να είναι κάρτες πεδίου όλες
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:08 pm
Το αρχηγείο είναι η καλύτερη κάρτα αρένας. Όσο για την ιδέα σου μου αρέσει αλλά δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι μου. Πρέπει να βρω εικόνες με όλους τους Morphers και το κάθε νόμισμα χωριστά. Γι αυτό δεν έχω κάνει ακόμα όλα τους τα όπλα, επιδή δε βρήκα εικόνες που να με ικανοποιούν.
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:12 pm
Μην ξεχνιόμαστε όμως έτσι;
American version
japanese version
Μπορεί να έχει την ομάδα του στην τράπουλα, μπορεί ο ίδιος να είναι πανίσχυρος αλλά αυτή η κάρτα είναι ο άσος του. Έτσι και χαθεί, μονομαχίες τέλος.
American version
japanese version
Μπορεί να έχει την ομάδα του στην τράπουλα, μπορεί ο ίδιος να είναι πανίσχυρος αλλά αυτή η κάρτα είναι ο άσος του. Έτσι και χαθεί, μονομαχίες τέλος.
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:17 pm
Neo-RedRanger έγραψε:Το αρχηγείο είναι η καλύτερη κάρτα αρένας. Όσο για την ιδέα σου μου αρέσει αλλά δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι μου. Πρέπει να βρω εικόνες με όλους τους Morphers και το κάθε νόμισμα χωριστά. Γι αυτό δεν έχω κάνει ακόμα όλα τους τα όπλα, επιδή δε βρήκα εικόνες που να με ικανοποιούν.
Σωστό για το αρχηγείο. Οσές φορές έπαθε ζημιά έχαναν τις ranger δυνάμεις τους.
Οσό για εικόνες πανεύκολο να βρει σε ranger central ή ebay. Στη χειρότερη photoshop και αλλάζεις απλά το νόμισμα στην ίδια εικόνα
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:22 pm
Ε βέβαια...Ξεχνάω εγώ τη στιγμή που το αρχηγείο καταστράφηκε...; Τέλος πάντων θα κάνω την προσπάθειά μου αλλά δεν ξέρω τι εφέ να τους δώσω. Δε θέλω απλά να αυξάνουν την επίθεησ των τεράτων μου.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:28 pm
Χαχα πολύ ωραία δουλεία!
Θα προσπαθήσω και γω να κάνω για καμία σεζόν,μάλλον wild force.
Θα προσπαθήσω και γω να κάνω για καμία σεζόν,μάλλον wild force.
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:32 pm
Καλό ακούγεται Αυτοί θα πρέπει να έχουν και πολύ πράμα οπότε θα έχεις πολλή δουλειά να κάνεις.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:52 pm
Ε ναι γι' αυτό τους είπα μιας και δεν έχω δουλειά να κάνω
Σαβ Αυγ 18, 2012 2:54 pm
Τότε μη κάθεσαι. Επάνω τους Τώρα κι εγώ ψάχνω τα όπλα των MMPR για να τελειώσω το φτιάξιμό τους. να ήξερα μόνο και τι εφέ να τους έδινα...
Σαβ Αυγ 18, 2012 5:50 pm
πάντως σκεφτείτε απλά ένα deck Gokaiger με όλες τις κάρτες από όλους τους sentai. Τον ατέλειωτο θα είχε ο αριθμός των καρτών
Yπάρχει βέβαια το Dice Oh γι'αυτόύς και το Cardass για τους Riders
Yπάρχει βέβαια το Dice Oh γι'αυτόύς και το Cardass για τους Riders
Σαβ Αυγ 18, 2012 6:10 pm
Υπάρχουν πολλές πηγές αρκεί να βρει κάποιος το χρόνο να τα φτιάξει.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης