YU-GI-OH
+16
GEOHERO
tim
stefos
kotsidas
bruce wayne tasos
bond tail
fdfbill
rikuo1jko
Costascss
teo1323
MCygo13
chrys
falconara90
Green Rider
XameR_GT
Neo-RedRanger
20 απαντήσεις
Αγαπημένος κύκλος
Απ: YU-GI-OH
Πεμ Αυγ 09, 2012 6:08 pm
παντος αν φτιαξεις ενα deck με τετοια απο pr θα ειναι πωρωση να παλευεις με αυτες χαχα
Πεμ Αυγ 09, 2012 8:35 pm
Green Rider έγραψε:με αυτό τις έφτιαξες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ή στο photoshop?
Χρησιμοποίησα το yugioh card maker αλλά έχω και μια εφαρμογή που λέγεται Magic Set Editor και με βοηθά περισσότερο. Όσο για πρωτάθλημα τώρα δεν το βλέπω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα δεις κάμποσες από αυτές στο στόρυ μου. Η τράπουλα μου αποτελείται από τους PR και τις Πολεμίστριες Sailor με ε΄ έμφαση σε κάρτες που υποστηρίζουν την Sailor Jupiter. Θα το δείτε και μόνοι σς όταν θα διαβάζετε
Πεμ Αυγ 09, 2012 8:38 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ορίστε και τα ενεργειακά νομίσματα
Ορίστε και τα ενεργειακά νομίσματα
Παρ Αυγ 10, 2012 12:26 am
Μην περιμένεις όμως φίλε μου να κανω και το νόμισμα του Tigerzord. Δε χώνεψα ποτέ τον Άσπρο.... Και τώρα τα προγονικά μας...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρ Αυγ 10, 2012 12:46 am
Εμπιστευτείτε με παιδιά Εδώ βέβαια ο Μπουράι είναι μαζί μας πια.
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Παρ Αυγ 10, 2012 12:47 am
Μπορει και να εχει 5000 επιθεση.Ανετα νικουσε και τους 5.
Παρ Αυγ 10, 2012 12:50 am
Ορίστε και μια καταστροφική παγίδα
Παρ Αυγ 10, 2012 1:04 am
ωραία παγίδα τώρα που σκέφτομαι θα ήταν τα zordon waves. Καταστροφή όλων των τεράτων στο hand και στο graveyard του αντιπάλου
Ωραία όλα αυτά αλλά πως τα εκτυπώνεις να βγουν καλές οι κάρτες?
Ωραία όλα αυτά αλλά πως τα εκτυπώνεις να βγουν καλές οι κάρτες?
Παρ Αυγ 10, 2012 1:07 am
Θα ήταν μια ωραία λύση. Δες τώρα και μια μαγική κάρτα αρένας¨
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης