Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+19
tim
GEOHERO
XameR_GT
Green Rider
plousmike
Costascss
Obiwan88
Neo-RedRanger
alex743
evagelia_sentai
DRAGONGOD
just reaper
chrys97
gtsiombos
gantonis
lapo
Red Forever
MCygo13
chrys
23 απαντήσεις
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Κυρ Οκτ 21, 2012 2:31 pm
^ σα να λέμε Nightfall ένα πράγμα....
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Οκτ 21, 2012 3:10 pm
χαχαχαχαχα, ναι κάτι τέτοιο...
Βέβαια, η εποχή του ρομαντισμού (19ος αιώνας) έχει περάσει... και έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα:
Βέβαια, η εποχή του ρομαντισμού (19ος αιώνας) έχει περάσει... και έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα:
- plousmikeΣυντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Οκτ 21, 2012 3:20 pm
παναγία μου!! σκιάχτηκα!!!! Αντώνη μπράβο σου που γουστάρεις τέτοιο είδος...λίγοι το μπορούν. (και ομολογώ ότι είμαι από αυτούς που δεν το μπορούν με τίποτα!!!! )
Κυρ Οκτ 21, 2012 4:07 pm
Και 'γω, μη νομίζεις, φέτος άρχισα να ασχολούμαι έτσι με την κλασσική μουσική, παρότι έκανα πιάνο από μικρός.
Άμα ακούσεις κομμάτια όπως αυτά, πώς να μην κολλήσεις, όταν σε εκφράζουν με τόσο όμορφο τρόπο;
Σου προτείνω πάντως να δεις την ταινία «Τα παιδιά της χορωδίας» (Les choristes), αν δεν την έχεις ήδη δει· θα αλλάξεις γνώμη μετά.
Άμα ακούσεις κομμάτια όπως αυτά, πώς να μην κολλήσεις, όταν σε εκφράζουν με τόσο όμορφο τρόπο;
Σου προτείνω πάντως να δεις την ταινία «Τα παιδιά της χορωδίας» (Les choristes), αν δεν την έχεις ήδη δει· θα αλλάξεις γνώμη μετά.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Οκτ 21, 2012 5:16 pm
Εγώ άρχισα από το γυμνάσιο με την κλασσική και κόλλησα άσχημα...
Πόσο θα ήθελα να ξέρω να παίζω βιολί ή πιάνο!
Πόσο θα ήθελα να ξέρω να παίζω βιολί ή πιάνο!
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Οκτ 21, 2012 5:19 pm
δεν είναι θέμα γνώμης. απλά δε μου αρέσει αυτό το είδος. χωρίς να είναι κατακριτέο για τους άλλους. ξέρω κι άλλα άτομα που γουστάρουν κλασσική. απλά σε μένα δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει, δεν μου κάθεται καλά ακουστικά. αναγνωρίζω βέβαια το θέμα "ποιότητας" στην κλασσική μουσική, χωρίς όμως να μπορώ να το δεχθώ προσωπικά στην ζωή μου. Δεν μπορώ δλδ να ακούσω το είδος αυτό, όσο ποιοτικό και να είναι. ενώ το βιντεάκι που σου έβαλα πιο πάνω...το είχα για ξυπνητήρι!!!!
Κυρ Οκτ 21, 2012 5:43 pm
Προσωπικά μου αρέσει η κλασσική μουσική. Ακούω σπάνια βέβαια αλλά όσο κουλό και να σας ακούγεται αυτό είναι πολύ κοντά με την Trance/Electro!
O Μπετόβεν ειδικά ρε φίλε είναι απίστευτος. Ειδικά το apassiionata όποτε το ακουώ νιώθω μελαγχολικά. Φταίνε και οι jetman βέβαια γιατί το έχω συνδέσει με όσα έγιναν σε αυτή τη σειρά
O Μπετόβεν ειδικά ρε φίλε είναι απίστευτος. Ειδικά το apassiionata όποτε το ακουώ νιώθω μελαγχολικά. Φταίνε και οι jetman βέβαια γιατί το έχω συνδέσει με όσα έγιναν σε αυτή τη σειρά
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Οκτ 21, 2012 7:21 pm
Για εμένα η κλασσική και η rock είναι το ίδιο είδος γιατί μοιάζουν πολύ... Τρελό ε?Green Rider έγραψε:Προσωπικά μου αρέσει η κλασσική μουσική. Ακούω σπάνια βέβαια αλλά όσο κουλό και να σας ακούγεται αυτό είναι πολύ κοντά με την Trance/Electro!
Άσχετο αλλά έχασα όλα τα τραγούδια μου από το pc και έτσι το έριξα εδώ και 2 βδομάδες στις παλιές κασέτες με ρεμπέτικα του πατέρα μου (πώρωση).
Κυρ Οκτ 21, 2012 8:23 pm
Costascss έγραψε:Για εμένα η κλασσική και η rock είναι το ίδιο είδος γιατί μοιάζουν πολύ... Τρελό ε?
Χμ... βασικά, καμιά σχέση· η κλασική προήλθε από την αρχαιοελληνική/βυζαντινή μουσική, ενώ η ροκ είναι συνδυασμός της λαϊκής μουσικής των χωρών της Δύσης, της νέγρικης και της ινδιάνικης μουσικής! Αλλά πλέον ανταλλάσσουν πολλά στοιχεία μεταξύ τους· βέβαια, υπάρχουν και τέτοια παραδείγματα, όπου δε μιλάμε για ανταλλαγή, αλλά για συνένωση:
(προσωπικά το απεχθάνομαι αυτό )
Κυρ Οκτ 21, 2012 8:26 pm
το χετε χεσει το θεμα μου φαινεται
Κυρ Οκτ 21, 2012 11:22 pm
Nτάξει τεράστιο respect σε κάποιον που έγραφε κουφός τραγούδια. Δεν υπάρχει
Κυρ Οκτ 21, 2012 11:33 pm
σοβαρα?δεν το ηξερα
Δευ Οκτ 22, 2012 12:40 am
Pokemania
- CostascssΣυντονιστής
Δευ Οκτ 22, 2012 12:50 am
gantonis έγραψε:Το ξέρω ότι έχουν άλλες ρίζες αλλά πολλές φορες ακούω ένα τραγούδι της κλασικής και μετά ένα της ροκ και νιώθω ότι ακούω το ίδιο πράγμα. Πολλές φορες έχουν τον ίδιο ρυθμό, νόημα και συναίσθημα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ομοια.Costascss έγραψε:Για εμένα η κλασσική και η rock είναι το ίδιο είδος γιατί μοιάζουν πολύ... Τρελό ε?
Χμ... βασικά, καμιά σχέση· η κλασική προήλθε από την αρχαιοελληνική/βυζαντινή μουσική, ενώ η ροκ είναι συνδυασμός της λαϊκής μουσικής των χωρών της Δύσης, της νέγρικης και της ινδιάνικης μουσικής! Αλλά πλέον ανταλλάσσουν πολλά στοιχεία μεταξύ τους· βέβαια, υπάρχουν και τέτοια παραδείγματα, όπου δε μιλάμε για ανταλλαγή, αλλά για συνένωση
Δεν είναι κάτι παράξενο αυτό. Δες το ρεμπέτικο είναι δυτική ρυθμοί με ανατολικό ύφος.
Δευ Οκτ 22, 2012 1:03 am
^οσόν αφορά τους αυτοσχεδιασμούς συμφωνώ απόλυτα πως η ροκ έχει κοινά με κλασσική μουσική
- plousmikeΣυντονιστής
Δευ Οκτ 22, 2012 5:25 am
κοινά...είναι σχετικό αυτό που λέτε. πέραν από φιλαρμονική μουσική, δεν έχει συνδιαστεί κάπως αλλιώς. Με εξαίρεση τους Apocalyptica άντε και τους παλιούς Nightwish που σε κάθε περίπτωση, απλά είχαν κομμάτια του είδους. δλδ οι Apocalyptica έπαιξαν με βιολί, βιολοντσέλο κτλ, και οι Nightwish είχαν τα σοπράνο φωνητικά της Tarja.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης