Οι "αγαθοεργειες" του Jason David Frank!!
+12
haikostas
chrissa
falconara90
Neo-RedRanger
tomy.is
rainbow_326
MCygo13
plousmike
Green Rider
gantonis
chrys
XameR_GT
16 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Απ: Οι "αγαθοεργειες" του Jason David Frank!!
Πεμ Αυγ 09, 2012 2:43 am
XameR_GT έγραψε:ε καλα σιγα μην το χανε!
μη ξεχνάμε ότι το άτομο έχει Master στις θεατρικές τέχνες. αυτό από μόνο του καταλογίζει πολλές ευθύνες. οπότε είναι λογικό να μη μπόρεσε να έρθει.
Πεμ Αυγ 09, 2012 3:45 am
Θεατρικες τεχνες;ειρωνιτσα ειναι;
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πεμ Αυγ 09, 2012 1:28 pm
αλήθεια είναι. δες το στο wiki.
- chrissaNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2013
Τρι Μάης 14, 2013 11:39 pm
No offense στους φαν του,αλλά ποτέ δεν τον συμπάθησα όσο άλλους,και χαρακτήρες Rangers και ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν..Ειδικά όταν μπήκε στη ζωή μου το...μαγικό ίντερνετ κι άρχισα να ψάχνω υλικό για όλες τις τηλεοπτικές μου αγάπες (και τους Rangers βέβαια) συνάντησα κάποια βίντεο στο Youtube που πάντα πεταγόταν μπροστά στην κάμερα,να μιλήσει πάντα αυτός,να φανεί αυτός περισσότερο..Ε δε μου άρεσε,μου φάνηκε πολύ απελπισμένος για δημοσιότητα!! Για την εξέλιξή του την επαγγελματική δεν ξέρω τίποτα,δεν έχω ασχοληθεί αλλά για μένα ο οποιοσδήποτε ηθοποιός/τραγουδιστής κτλ. χρεώνει για μια φώτο ή ένα αυτόγραφο εκμεταλλεύεται όσους τον αγαπάνε..Και στην τελική οι φαν τους δίνουν αξία,χωρίς αυτούς κανένας τους δε θα ήταν τίποτα..
Τετ Μάης 15, 2013 9:18 pm
φοβερό το ποστ σου που λες ξεκάθαρα αυτα που ήθελα να πω.απαράδεκτος παρότι τα έσπαγε ο χαρακτήρας του στη σειρά.
update στο facebook λεεί βαλτου στο paypal 5$ και μπορεί να κερδίσεις υπογεγραμμένο morpher
update στο facebook λεεί βαλτου στο paypal 5$ και μπορεί να κερδίσεις υπογεγραμμένο morpher
- chrissaNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2013
Πεμ Μάης 16, 2013 12:22 am
XameR_GT έγραψε:
Απλά τραγικός!!!
- haikostasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2010
Σαβ Νοε 30, 2013 4:23 pm
Για τα λεφτα τα κανει ολα....για τα λεφτα...που λεει και ενα γνωστο τραγουδακι...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Νοε 30, 2013 4:36 pm
^Ναι μπορεί ένας στους 1.000.000.000.000 να κερδίσει κάποτε καμιά γιαπωνέζικη μούφα morpher των zyurange που θα έχει ξεμείνει με μία υπογραφή πάνω που ούτε καν δική του δε θα είναι και να χαρεί
Κυρ Δεκ 01, 2013 8:37 pm
Πάντως σε κάποια από τα αντικείμενα όπου χρεώνει το Χ ποσό μόνο και μόνο για την συμμετοχή σε κάποια κλήρωση, φροντίζει τα ποσά που μαζεύονται να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Δεν τον αγιοποιώ, ούτε λέω πως δεν ενδιαφέρεται για χρήματα. Απλώς υπάρχουν και περιπτώσεις που χρησιμοποιεί την φήμη του για καλό σκοπό.
- Dr_SLUMPBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 135
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2012
Τόπος : UK/Greece
Δευ Δεκ 23, 2013 2:59 pm
Συνήθως τα meet & greet είναι έτσι στο εξωτερικό, δυστυχώς.
Π.χ. στην Αγγλία για meet & greet με τον Ozzy Osbourne, έπρεπε να πληρώσω πρώτα για ένα βιβλίο 25 λίρες (πάνω από 30 ευρώ)!
Θα μου πεις άλλο ο Ozzy Osbourne... αλλά και ο JDF δεν παύει να είναι έχει ένα δυνατό, μικρό fanbase.
Π.χ. στην Αγγλία για meet & greet με τον Ozzy Osbourne, έπρεπε να πληρώσω πρώτα για ένα βιβλίο 25 λίρες (πάνω από 30 ευρώ)!
Θα μου πεις άλλο ο Ozzy Osbourne... αλλά και ο JDF δεν παύει να είναι έχει ένα δυνατό, μικρό fanbase.
- Jim88Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2020
Παρ Οκτ 16, 2020 2:23 am
Είμαι απ' το μέλλον. Πού να δεις μέχρι το 2020 τι έχει κάνει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- GeodudePower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2020
Δευ Οκτ 19, 2020 11:12 am
Χαχαχαχα πόσο ισχύει αυτό που έγραψε ο Jim Μιλάμε για έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζει το franchise, αλλά έχει ξεζουμίσει την fan base Με καθε δυνατό τρόπο.
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης