Οι "αγαθοεργειες" του Jason David Frank!!
+12
haikostas
chrissa
falconara90
Neo-RedRanger
tomy.is
rainbow_326
MCygo13
plousmike
Green Rider
gantonis
chrys
XameR_GT
16 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Οι "αγαθοεργειες" του Jason David Frank!!
Κυρ Ιουν 03, 2012 4:02 pm
Και εγω.Νομιζω εμας δεν θα μας επιανε κοροιδα
- rainbow_326Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2010
Κυρ Ιουν 03, 2012 6:15 pm
Και γω το θεωρώ υπερβολικό να δώσει κάποιος 20$ για μια φωτο Αλλά για μία και μονο φορά στη ζωή του και αν είναι τόσο πολύ πορωμένος με τους rangers δεν είναι κατακριτέο. Απλά ο παλιός πράσινος προσπαθεί να βγάλει καποια χρήματα από τον παλιό του ρόλο, δεν βοηθάει την εικόνα του αυτό, βέβαια θα μπορούσε να πει πχ πως μέρος των χρημάτων θα πανε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αν δεν έχει όμως και τόσα πολλά χρήματα δεν μπορεί να το κάνει. Οπότε μας φαίνεται εμας υπερβολικό όμως είναι απλά ένας τρόπος να ζήσει και να βγάλει κάποια χρήματα
- tomy.isNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2012
Τόπος : Αθηνα
Τρι Ιουν 19, 2012 4:36 pm
ΣΕ ΕΥΡΩ ΔΛΔ;; ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..
Παρ Ιουλ 27, 2012 8:00 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Νεα παρτακια
Συγνωμη θα λετε εχω εμμονη αλλα επειδη ειμαι φαν στο page του βλεπω τετοια καθε 15 μερες
Στο σημερινο παρτι τι βλεπουμε?Μονο 20 ατομα και η πληρωμη γινεται προκαταβολικα αλλα δεν θα μαθεις το σημειο οπου θα βρεθεις με τον Φρανκ αν δεν πληρωσεις?Σε καλυβα θα γινει?...
Ειναι κατι τετοιες λεπτομερεις με μικρα γραμματα που λες κατι παιζεται εδω!Επισης κοιτατε, για κατι collectibles με υπογραφη, 20 δολλαρια?
Μιλαμε τους φανς απο την πολυ αγαπη τους παιρνει και τα σωβρακα
Σε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] θα πηγαινα μονο!!
Νεα παρτακια
Συγνωμη θα λετε εχω εμμονη αλλα επειδη ειμαι φαν στο page του βλεπω τετοια καθε 15 μερες
Στο σημερινο παρτι τι βλεπουμε?Μονο 20 ατομα και η πληρωμη γινεται προκαταβολικα αλλα δεν θα μαθεις το σημειο οπου θα βρεθεις με τον Φρανκ αν δεν πληρωσεις?Σε καλυβα θα γινει?...
Ειναι κατι τετοιες λεπτομερεις με μικρα γραμματα που λες κατι παιζεται εδω!Επισης κοιτατε, για κατι collectibles με υπογραφη, 20 δολλαρια?
Μιλαμε τους φανς απο την πολυ αγαπη τους παιρνει και τα σωβρακα
Σε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] θα πηγαινα μονο!!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Παρ Ιουλ 27, 2012 9:52 pm
χαχαχαχαχαχαχα απίστευτο το link!!!
Σαβ Ιουλ 28, 2012 3:05 am
αμά δείτε τι χαμός γίνεται στα Power Morphicon θα καταλάβετε πάντως γιατί όλα αυτά
Σαβ Ιουλ 28, 2012 1:57 pm
Eιδα ενα βιντεο οπου σε ενα ενοικιασμενο χωρο γινοταν πανικος απο φαν για τον Φρανκ!Νταξει τον αγαπανε αλλα αυτα τα διαφημιστικα κατι κρυβουν καμια φορα.
Τετ Αυγ 08, 2012 1:55 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αυτη τη φορα δεν εχω δοση ειρωνειας, την ανεβασε στο fb o Frank και μου αρεσε
Ο αριστερος δεν ειναι ο Daniel Southworth(Erik) και ο μεσαιος ο Jason Narvy(Skull)
Λετε να ειναι στα γυρισματα των megaforce, who knows?
Αυτη τη φορα δεν εχω δοση ειρωνειας, την ανεβασε στο fb o Frank και μου αρεσε
Ο αριστερος δεν ειναι ο Daniel Southworth(Erik) και ο μεσαιος ο Jason Narvy(Skull)
Λετε να ειναι στα γυρισματα των megaforce, who knows?
Τετ Αυγ 08, 2012 2:29 pm
An ontws to ekane. tha pesei sta matia mu........
Τετ Αυγ 08, 2012 2:51 pm
Εκανε τι;Να ειναι στα γυρισματα;
Τετ Αυγ 08, 2012 3:06 pm
Afto me tis foto pu diavasa pio pano. Arxizo ki ego na pistevo oti einai apedaros
Τετ Αυγ 08, 2012 3:10 pm
Στο fb πλεον το κανει καθε βδομαδα
Κανε εγγραφη στο fan page του και θα το διαπιστωσεις!Τον τελευταιο καιρο "την ειδε" και ραπερ με ολη αυτη την "καλλιτεχνικη" μεταμορφωση και συμπεριφορα χαχα!
Παντος μπορει περα απο τις σχολες καρατε να κανει και αυτα για να βγαζει φραγκα αλλα πλεον καταλαβαινω οτι δεινει χαρα σε χιλιαδες κοσμο με αυτες τις συναντησεις!
Κανε εγγραφη στο fan page του και θα το διαπιστωσεις!Τον τελευταιο καιρο "την ειδε" και ραπερ με ολη αυτη την "καλλιτεχνικη" μεταμορφωση και συμπεριφορα χαχα!
Παντος μπορει περα απο τις σχολες καρατε να κανει και αυτα για να βγαζει φραγκα αλλα πλεον καταλαβαινω οτι δεινει χαρα σε χιλιαδες κοσμο με αυτες τις συναντησεις!
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τετ Αυγ 08, 2012 4:50 pm
το τερπνών μετά του οφελείμου... πάντως, αν όντως επιστρέφει ο Skull, τότε εγώ κάνω από τώρα πάρτυ. τον θέλω για πράσινο Gokaiger!!!!!!
Τετ Αυγ 08, 2012 5:47 pm
θα είναι στο Power Morphicon->[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης