Τι τερματίσατε τελευταία?
+34
terror
tim
mckon12
Magna Defender
Gravekeeper
MelesPower
fdfbill
MCygo13
CMPunk
djstathis
bond tail
Blue Ranger
scorpios
redultimateranger
johnny_salonica
Rikku20
General_Steve_93
chrys97
Green Rider
XameR_GT
chrys
plousmike
falconara90
thomas92
Obiwan88
nolak95
DRAGONGOD
Costascss
gantonis
ninetales
antonito91
Zeo45
Red Forever
just reaper
38 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Τι τερματίσατε τελευταία?
Τρι Ιαν 08, 2013 9:06 pm
^Ok, είπα μήπως παραλείπεις τον υπόλοιπο τίτλο, απλά επειδή δεν είναι πολύ διαδεδομένο game. Το prologue level είναι ένας μικρός γύρος του Shire.
Αυτό το game έχει κάποια προβλήματα που δεν τα έχω καταλάβει, όταν το κανεις εγκατάσταση πρέπει να προσέξεις κάτι γιατί αλλιώς δεν σου παίζει ή δεν πρέπει να έχεις στο pc σου κάτι γιατί κολλάει. Είναι μπέρδεμα.
Αυτό το game έχει κάποια προβλήματα που δεν τα έχω καταλάβει, όταν το κανεις εγκατάσταση πρέπει να προσέξεις κάτι γιατί αλλιώς δεν σου παίζει ή δεν πρέπει να έχεις στο pc σου κάτι γιατί κολλάει. Είναι μπέρδεμα.
Τετ Ιαν 09, 2013 7:53 pm
Καθόλου!Ποτέ δεν αντιμετώπισα bug και το έπαιξα στο pc
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Ιαν 10, 2013 1:21 am
Είναι κάπως παράξενο, είναι λες και το bugari άλλο πρόγραμμα. Τέλος πάντων αστο αυτό, είναι ωραίο και απλό παιχνίδι.
Δευ Ιαν 21, 2013 11:38 am
Professor Layton and the unwound future(ds)
δεν ξέρω πως αλλα σχεδόν πάντα το 3ο παιχνίδι μιας σειράς είτε με απογοητεύει(god of war 3) είτε δεν με ικανοποιεί(uncharted 3).
Τελικά και το unwound future ενώ έχει σπουδαία πλοκή στο τέλος πραγματικά κουράζει με περιττά κεφάλαια ιστορίας....
δεν ξέρω πως αλλα σχεδόν πάντα το 3ο παιχνίδι μιας σειράς είτε με απογοητεύει(god of war 3) είτε δεν με ικανοποιεί(uncharted 3).
Τελικά και το unwound future ενώ έχει σπουδαία πλοκή στο τέλος πραγματικά κουράζει με περιττά κεφάλαια ιστορίας....
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Φεβ 15, 2013 4:41 pm
Επιτέλους τερμάτισα 100% το One Piece Unlimited Adventure
Τι παιχνιδάρα που είναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τι παιχνιδάρα που είναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Παρ Φεβ 15, 2013 5:31 pm
τελευταια τερματισα το ratchet and clank a crack in time στο ps3
Παρ Φεβ 15, 2013 10:01 pm
Τερματισα τα εξης:
Dead Rising 2 (PC)
GTA III(PC)
Resident Evil 3(PC)
Και αλλα πολλα.
Dead Rising 2 (PC)
GTA III(PC)
Resident Evil 3(PC)
Και αλλα πολλα.
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Φεβ 16, 2013 3:51 am
Assassin's Greed Brootherhood (PC) δύο παιχνίδια σε μια μέρα, έχω καιρό να το κάνω αυτό. Επόμενο είναι το Bully Scholarship Edition, μου μένει λίγο ακόμα σύντομα θα το γράψω και αυτό εδώ.
Το Assassin ήταν πολύ ωραίο, αλλά έχω μια απορία, υποτίθεται ότι είναι παράλληλη ιστορία με την κύρια όμως γίνονται πράγματα που θα έπρεπε να την επηράζουν, με διαφωτίζει κάποιος για αυτό?
Το Assassin ήταν πολύ ωραίο, αλλά έχω μια απορία, υποτίθεται ότι είναι παράλληλη ιστορία με την κύρια όμως γίνονται πράγματα που θα έπρεπε να την επηράζουν, με διαφωτίζει κάποιος για αυτό?
- Σπόιλερ:
Δεν περίμενα να παίρνεις το piece of edem και να το ελέγξεις. Είναι ωραία ιδέα, όμως προτιμώ τα παραδοσιακά όπλα των Ασσασίνοι
Σαβ Φεβ 16, 2013 10:13 am
Costascss έγραψε:Επόμενο είναι το Bully Scholarship Edition
θελω να το παιξω αυτο το παιχνιδι
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Φεβ 16, 2013 8:34 pm
(Η προηγουμενη ερώτηση μου ισχύει ακόμα.)chrys97 έγραψε:Costascss έγραψε:Επόμενο είναι το Bully Scholarship Edition
θελω να το παιξω αυτο το παιχνιδι
Το έχεις παίξει τουλάχιστον στο ps2? Δεν αλλάζουν και πολλά.
Κυρ Φεβ 17, 2013 12:24 am
Οχι δεν το εχω παιξει αλλα θελω να το παιξω.Ακουσα οτι ειναι καλο
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Φεβ 17, 2013 1:47 am
Είναι σαν τα Grand theft auto αλλά σε σχόλιο. Είναι και από τους ίδιους δημιουργούς.chrys97 έγραψε:Οχι δεν το εχω παιξει αλλα θελω να το παιξω.Ακουσα οτι ειναι καλο
Σχεδόν ίδια, δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Στο Wii είναι πιο εδιαφέρον ο χειρισμός.XameR_GT έγραψε:^Στο xbox 360 τα γραφικά είναι πολύ πιο ωραία.
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Φεβ 17, 2013 8:27 pm
Δύσκολο, το έψαχνα καιρό για pc αλλά τίποτα.chrys97 έγραψε:αν το βρω θα το κατεβασω στο pc
Κυρ Φεβ 17, 2013 8:29 pm
έχουν βγεί και άλλα δύο one piece games με υπότιλο unlimited cruise 1 & 2!Costascss έγραψε:Επιτέλους τερμάτισα 100% το One Piece Unlimited Adventure
Κατέβασα το 2 και είναι πολύ καλό
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης