Τι τερματίσατε τελευταία?
+34
terror
tim
mckon12
Magna Defender
Gravekeeper
MelesPower
fdfbill
MCygo13
CMPunk
djstathis
bond tail
Blue Ranger
scorpios
redultimateranger
johnny_salonica
Rikku20
General_Steve_93
chrys97
Green Rider
XameR_GT
chrys
plousmike
falconara90
thomas92
Obiwan88
nolak95
DRAGONGOD
Costascss
gantonis
ninetales
antonito91
Zeo45
Red Forever
just reaper
38 απαντήσεις
- just reaperΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Απ: Τι τερματίσατε τελευταία?
Τρι Σεπ 23, 2014 9:28 pm
Chaos on deponia.
Επος!!!
Επος!!!
- MelesPowerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2014
Τόπος : KΥΠΡΟΣ
Σαβ Οκτ 18, 2014 10:51 am
la noire , wwe 2k14 , murdered soul suspect
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Σαβ Οκτ 18, 2014 1:50 pm
Critter Chronicles και Dark souls.
Το Murdered καλό είναι; Θα το πιάσουμε λίαν συντόμως .
Το Murdered καλό είναι; Θα το πιάσουμε λίαν συντόμως .
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Οκτ 26, 2014 9:04 pm
Middle-earth: Shadows of Mordor: Παρα πολύ ωραίο και εθιστικό. Μου πήρε 33 ώρες για να το φτάσω 100% αλλά σε αυτό το game αποσπάται εύκολα η προσοχή σου και τρως χρόνο σκοτώνοντας captains και warlords.
Game με απαραίτητη στρατηγική ακόμα και για να κάνεις τα πιο απλά πράγματα και ωραία ιστορία. Μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά τα games με τις μη αυτοτελείς ιστορίες... Και καλά επειδή το κατάφερε το Assassin's Creed για 5 games νομίζουν ότι θα συνεχίσουν οι εταιρίες να μας ξεγελούν έτσι.
Game με απαραίτητη στρατηγική ακόμα και για να κάνεις τα πιο απλά πράγματα και ωραία ιστορία. Μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά τα games με τις μη αυτοτελείς ιστορίες... Και καλά επειδή το κατάφερε το Assassin's Creed για 5 games νομίζουν ότι θα συνεχίσουν οι εταιρίες να μας ξεγελούν έτσι.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Οκτ 26, 2014 9:30 pm
Sunset riders στα παλιά καλά MAME αυτή τη φορά χρειάστηκα μόνο 25 coins βελτιώθηκα
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Τετ Οκτ 29, 2014 7:55 pm
Murdered soul suspect τέλος.
- CostascssΣυντονιστής
Δευ Νοε 10, 2014 6:28 pm
Το The legend of Korra στο Normal.
Ενώ φαίνεται ότι προορίζεται κυρίως για μικρά παιδιά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που να το τερμάτισαν στο normal.
Ενώ φαίνεται ότι προορίζεται κυρίως για μικρά παιδιά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που να το τερμάτισαν στο normal.
Τετ Νοε 12, 2014 4:22 am
Dark Souls (Xbox 360). Μετά από 150 ώρες καψίματος είπα να το τερματίσω
Με τη μία new game+
Με τη μία new game+
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Νοε 12, 2014 1:33 pm
^Καλά ακόμα δεν τελείωσε πάλι απο την αρχή? πως θα αντέξεις ?
crysis 3 ps3 αν και εχω βαρεθεί τα πολλά souters
crysis 3 ps3 αν και εχω βαρεθεί τα πολλά souters
Τετ Νοε 12, 2014 3:19 pm
κρατάς όπλα και level απλά δυσκολεύει το παιχνίδι.. Τώρα είναι το καλύτερο στο παιχνίδι, παίρνεις εκδίκηση. Ασέ που ξεκινά το σοβαρό pvp. Θέλω να φτάσω lv.140 κιόλας να μπορώ να παίζω με τον Ηλία. Ηδη έφαγα τα 2 πρώτα bosses τσακ μπαμ
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Τετ Νοε 19, 2014 2:44 pm
προσφατα τερματισα το saints row iv και το transformers war for cybertron στο ps3
Κυρ Νοε 23, 2014 5:53 pm
ξέχασα να το πω. Πριν μια βδομάδα το dark souls στο dark souls. Πάω για 2ο τερματισμό στο new game+ σύντομα. Με κόβω και για τρίτο για να τελειώσω με όλα τα achievements
Τρι Δεκ 02, 2014 10:49 pm
κανείς δεν τερμάτισε τίποτα? Πάει ξανά το Dark Souls στο NG+. Κοντεύω να κάνω ολα τα achievements, είμαι κοντά. Στα μισά του NG++ ήδη
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Δεκ 03, 2014 3:07 am
Τερμάτισα επιτέλους την κύριος ιστορία στο Dissidia 012. Πολύ ωραίο game!!! Το τέλος το άλλαξαν από το πρώτο Dissidia, γιατί το θυμάμαι πολύ βαρετό εκεί ενώ εδώ μου άρεσε πολύ?
Τώρα μου μένει το 000 όμως έχω κολλήσει στο waypoint στην μέση του χάρτη με τον Chaos (δεν έχω πολλούς χαραχτήρες 100 lvl και αντικείμενα), γι'αυτό ξεκίνησα στα σοβαρά το λαβύρινθο μήπως πάρω κανένα καλό όπλο.
Τώρα μου μένει το 000 όμως έχω κολλήσει στο waypoint στην μέση του χάρτη με τον Chaos (δεν έχω πολλούς χαραχτήρες 100 lvl και αντικείμενα), γι'αυτό ξεκίνησα στα σοβαρά το λαβύρινθο μήπως πάρω κανένα καλό όπλο.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Δεκ 13, 2014 3:35 pm
Πριν λίγο τερμάτισα το crisis core final fantasy vii psp, ήταν τέλειο παιχνίδι πολύ λυπηρό τέλος
Αρχίζω τώρα το κανονικό vii ελπίζω να μην με απογοητεύσει, μετα το crisis core δεν περιμένω κάτι λιγότερο απο ένα έπος
Αρχίζω τώρα το κανονικό vii ελπίζω να μην με απογοητεύσει, μετα το crisis core δεν περιμένω κάτι λιγότερο απο ένα έπος
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης