Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Warriors Orochi Review
Κυρ Φεβ 26, 2012 11:38 am
Τι παιδικο;Οχι το dbz?e?Costass έγραψε:Εμένα μου αρέσει πολύ το παιδικό με τον Sun Goku που δείχνει εδώ και αιώνες το ίδιο επεισόδιο το 0-6, αν ξέρει κάποιος που να το βρω παρακαλώ να μου το πει.
Κυρ Φεβ 26, 2012 11:44 am
Costascss έγραψε:Lol, shogun είναι ο μέγας στρατηγός στα ιαπωνικά.xamergt έγραψε:Eγω ενα Σογκουν εχω ακουστα
Εμένα μου αρέσει πολύ το παιδικό με τον Sun Goku που δείχνει εδώ και αιώνες το ίδιο επεισόδιο το 0-6, αν ξέρει κάποιος που να το βρω παρακαλώ να μου το πει.
Ωραίο review αλλά μου κάνει εντύπωση που έβαλες τόσο πολύ στην υπόθεση.
Πολύ καλό game και αυτό και το 2, με ωραίο gameplay και leveling up system.
Εγώ έχω και τα δύο στο pc, πως είναι στο psp? Αλλάζουν πολλά? Είναι σαν το Dynasty του psp που είναι για πέταμα?
Με την καμία δεν είναι σαν του PSP τα προηγούμενα.Εκείνα ήταν κάτι spin-offs,αυτά είναι κανονικά παιχνίδια,και τα δύο.Το 2 μάλιστα στο PSP έχει και παραπάνω παίχτες από τις άλλες εκδόσεις.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Φεβ 26, 2012 12:47 pm
Όχι, άλλο λέω, ένα παιδικό-παιδικό cartoonxamergt έγραψε:Τι παιδικο;Οχι το dbz?e?Costass έγραψε:Εμένα μου αρέσει πολύ το παιδικό με τον Sun Goku που δείχνει εδώ και αιώνες το ίδιο επεισόδιο το 0-6, αν ξέρει κάποιος που να το βρω παρακαλώ να μου το πει.
Δηλαδή δεν αξίζουν?Red Forever έγραψε:Costascss έγραψε:Lol, shogun είναι ο μέγας στρατηγός στα ιαπωνικά.xamergt έγραψε:Eγω ενα Σογκουν εχω ακουστα
Εμένα μου αρέσει πολύ το παιδικό με τον Sun Goku που δείχνει εδώ και αιώνες το ίδιο επεισόδιο το 0-6, αν ξέρει κάποιος που να το βρω παρακαλώ να μου το πει.
Ωραίο review αλλά μου κάνει εντύπωση που έβαλες τόσο πολύ στην υπόθεση.
Πολύ καλό game και αυτό και το 2, με ωραίο gameplay και leveling up system.
Εγώ έχω και τα δύο στο pc, πως είναι στο psp? Αλλάζουν πολλά? Είναι σαν το Dynasty του psp που είναι για πέταμα?
Με την καμία δεν είναι σαν του PSP τα προηγούμενα.Εκείνα ήταν κάτι spin-offs,αυτά είναι κανονικά παιχνίδια,και τα δύο.Το 2 μάλιστα στο PSP έχει και παραπάνω παίχτες από τις άλλες εκδόσεις.
Κυρ Φεβ 26, 2012 1:22 pm
Costascss έγραψε:Δηλαδή δεν αξίζουν?
Ποιά;Κοίτα,και τα κανονικά[Warriors Orochi 1,2] αξίζουν,αλλά και το Samurai Warriors State of War στο PSP αξίζει.Τα Dynasty[Vol.1,Vol.2] είναι που δεν αξίζουν τόσο πολλύ.
Δευ Φεβ 27, 2012 3:56 pm
πόπο έπαιξα το πρώτο παιχνίδι σήμερα και πωρώθηκα. Κλάσης ανώτερο από το dynasty warriors του PSP
Γουστάρω που έχεις 3 άτομα σε κάθε μάχη και τους αλλάζεις τόσο απλά και ήταν όλα τα λεφτά όταν πήρα το άλογο
Γουστάρω που έχεις 3 άτομα σε κάθε μάχη και τους αλλάζεις τόσο απλά και ήταν όλα τα λεφτά όταν πήρα το άλογο
Δευ Φεβ 27, 2012 8:42 pm
Είδατε; Μη σας πώ ότι είναι και πιο γρήγορα.Και ότι μπορείς να αναβαθμίσεις τα άλογα σας.
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Φεβ 28, 2012 12:31 am
Του psp εννοούσαRed Forever έγραψε:Costascss έγραψε:Δηλαδή δεν αξίζουν?
Ποιά;Κοίτα,και τα κανονικά[Warriors Orochi 1,2] αξίζουν,αλλά και το Samurai Warriors State of War στο PSP αξίζει.Τα Dynasty[Vol.1,Vol.2] είναι που δεν αξίζουν τόσο πολλύ.
Τρι Φεβ 28, 2012 10:55 am
Πώς,αξίζουν πάρα΄πολλύ.Τα μόνα που δεν αξίζουν στο PSP είναι τα δύο Dynasty Warriors,το Dynasty Warriors 6 Special και το Strike Force 1[το 2 είναι τέλειο],τα υπόλοιπά παιχνίδια Warriors του PSP αξίζουν.
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Φεβ 28, 2012 1:42 pm
OK, Γιατί τα παίζω στο pc αλλά θα προτιμούσα ξαπλωμένος στο psp.
Τρι Φεβ 28, 2012 3:19 pm
Για αυτό εγώ παίζω στην αναπαυτική μου,αυτοσχέδια πολυθρόνα για χαλάρωση.Και μου λέγαν ότι δεν τα πιάνω τα εργαλεία.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης