Dynasty Warriors Vol.1 Review
Τετ Μάης 26, 2010 12:44 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σενάριο 7(Kατακτήστε την Κίνα μόνος σας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )
Γραφικά 10(Πολύ όμορφα ισάξια του Ps2)
Ηχος 7 (Hχητικά εφέ καλά,μουσική ταιριαστή στο κλίμα)
Χειρισμός 10(Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου)
Gameplay 8(Σφάξιμο μέχρι τελικής πτώσης,αναβάθμιση χαρακτήρα,άπειρα όπλα,συνεχώς ξεκλείδωμα νέων όπλων και κινήσεων και φυσικά πολύ διασκέδαση)
Aντοχή 8(Ακρως εθιστικό θα κολλήσετε άσχημα)
Γενικά 8.6(Ενά από καλύτερα παιχνίδια του psp.Aγοράστε το με κλειστά τα μάτια)
Σενάριο 7(Kατακτήστε την Κίνα μόνος σας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )
Γραφικά 10(Πολύ όμορφα ισάξια του Ps2)
Ηχος 7 (Hχητικά εφέ καλά,μουσική ταιριαστή στο κλίμα)
Χειρισμός 10(Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου)
Gameplay 8(Σφάξιμο μέχρι τελικής πτώσης,αναβάθμιση χαρακτήρα,άπειρα όπλα,συνεχώς ξεκλείδωμα νέων όπλων και κινήσεων και φυσικά πολύ διασκέδαση)
Aντοχή 8(Ακρως εθιστικό θα κολλήσετε άσχημα)
Γενικά 8.6(Ενά από καλύτερα παιχνίδια του psp.Aγοράστε το με κλειστά τα μάτια)
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Dynasty Warriors Vol.1 Review
Παρ Ιαν 20, 2012 9:02 pm
έχω παίξει το 6 νομίζω στο PC, ωραίο στην αρχή αλλά μετά από λίγο το βαρέθηκα...αν είναι το ίδιο κι αυτό, θα το προσπεράσω...αν αλλάζει καθόλου και το κάνει πιο ενδιαφέρον, καλώς...
Παρ Ιαν 20, 2012 10:02 pm
Ολα ιδια ειναι.Μετρια σειρα.το επαιξα και δεν μου αρεσε, πoλυ japan
- plousmikeΣυντονιστής
Παρ Ιαν 20, 2012 10:25 pm
δεν με χάλασε το πολύ japan, με χάλασε το πολύ hack&slash...πολύ ρε παιδί μου...
Παρ Ιαν 20, 2012 10:43 pm
Μα,αφού αυτό είναι το παιχνίδι. Beat'Em Up - Hack'n'Slash.Τα παιχνίδια του PS2-3 έχουν και στρατηγική μέσα,αλλά του PSP δυστυχώς,πρέπει να βγεί το Warriors Orochi για να τα δούμε αυτά.
Σαβ Ιαν 21, 2012 12:41 pm
Το ίδιο ακριβώς έπαθα και γω και το παράτησαplousmike έγραψε:έχω παίξει το 6 νομίζω στο PC, ωραίο στην αρχή αλλά μετά από λίγο το βαρέθηκα...αν είναι το ίδιο κι αυτό, θα το προσπεράσω...αν αλλάζει καθόλου και το κάνει πιο ενδιαφέρον, καλώς...
Σαβ Ιαν 21, 2012 12:49 pm
Επειδή το έχουν αυτό τα παιχνίδια της KOEI,για να είναι προσιτά σε ευρύτερο κοινό,δοκιμάστε hard ή και chaos δυσκολίες που είναι αδύνατο να νικήσεις χωρίς στρατηγικές ή και ικανότητες.Εκεί είναι που έχει ζουμί το παιχνίδι.
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Ιαν 22, 2012 10:06 am
δεν είναι στο θέμα δυσκολίας πιστεύω το πρόβλημα, είναι στο θέμα gameplay για μένα...είναι αρκετά βαρετό να πηγαίνεις και να σφάζεις σφάζεις σφάζεις και απλά να μετράς πόσους έσφαξες...
Κυρ Ιαν 22, 2012 12:50 pm
Δηλαδή δεν σου αρέσει το gameplay.Έχω φτίαξει ένα τόπικ με προτάσεις και ένα με απαντήσεις σε περίπτωση που θες να βρείς παιχνίδια που να σου αρέσουν ή να σε βοηθήσω να βρείς τα είδη που σου αρέσουν.
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Ιαν 22, 2012 1:07 pm
θα τα δω όλα σιγά σιγά. πάντως έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα των reviews για games. μπράβο ρε φίλε.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης