DJ Jimmis GR
+11
Green Rider
falconara90
chrys
MCygo13
plousmike
antonito91
Skyranger
lelouch
XameR_GT
gantonis
BnsGoldRanger
15 απαντήσεις
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: DJ Jimmis GR
Τρι Απρ 12, 2011 11:23 pm
Είμαι σίγουρος πως γέμισες από ειδοποιήσεις!Green Ranger έγραψε:Χίλια ευχαριστώ για το support Αντώνη
Δευ Απρ 25, 2011 4:37 pm
Nέο ρεμίξ!
Το κομμάτι το έχει φτιάξει ένας φίλος μου μυκονιάτης και κυκλοφορεί με την Heaven. Aν το ρεμίξ αρέσει σίγουρα θα με προσέξουν και μένα
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δευ Απρ 25, 2011 4:54 pm
Δεν εχω ακουσει το οriginal, αλλά το remix μου άρεσε πολύ !!!
Καλή τυχη !!!! Ειμαι σιγουρος οτι ολο το forum σου ευχεται ο,τι καλύτερο !!! Οχι μονο γιατι εισαι ο δημιουργος του forum, αλλά γιατι εχεις κ πολυ ταλέντο !!!
Καλή τυχη !!!! Ειμαι σιγουρος οτι ολο το forum σου ευχεται ο,τι καλύτερο !!! Οχι μονο γιατι εισαι ο δημιουργος του forum, αλλά γιατι εχεις κ πολυ ταλέντο !!!
Δευ Απρ 25, 2011 5:28 pm
Για να δούμε λοιπόν!
Τετ Απρ 27, 2011 7:39 pm
E τώρα πάρτα για να μάθειςgantonis έγραψε:Πόσα κάνεις κάθε βδομάδα; Είσαι χειρότερος και από τη Ριάνα!!!
Τετ Απρ 27, 2011 8:40 pm
Θα είχατε μεγάλη επιτυχία αν συνεργαζόσασταν· δυο-τρία τραγούδια τη βδομάδα! Βοήθεια σε όποιον θα θέλει να τα κατεβάσει!Green Ranger έγραψε:E τώρα πάρτα για να μάθειςgantonis έγραψε:Πόσα κάνεις κάθε βδομάδα; Είσαι χειρότερος και από τη Ριάνα!!!
Κυρ Μάης 01, 2011 3:30 pm
και ως συνήθως, έκανα like!
Τετ Μάης 18, 2011 2:00 am
Τζιμ ευχαριστώ
Ακού τώρα το νέο rework που έκανα
Για να μην παραξενεύστε που βγάζω τόσα πολλά τόσο γρήγορα, από το 2000 ως τώρα έφτιαχνα τραγούδια με άλλο πρόγραμμα. Τώρα τα φτιάχνω από την αρχή στο fruity loops. Αναμένετε πολλά πολλά ακόμα δηλαδή. Αυτό το είχα πρωτοκάνει το 2005. Εχώ πωρωθεί με το πως μεταμορφώθηκε το κομμάτι
Ακού τώρα το νέο rework που έκανα
Για να μην παραξενεύστε που βγάζω τόσα πολλά τόσο γρήγορα, από το 2000 ως τώρα έφτιαχνα τραγούδια με άλλο πρόγραμμα. Τώρα τα φτιάχνω από την αρχή στο fruity loops. Αναμένετε πολλά πολλά ακόμα δηλαδή. Αυτό το είχα πρωτοκάνει το 2005. Εχώ πωρωθεί με το πως μεταμορφώθηκε το κομμάτι
Πεμ Μάης 19, 2011 3:11 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] by [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης