DJ Jimmis GR
+11
Green Rider
falconara90
chrys
MCygo13
plousmike
antonito91
Skyranger
lelouch
XameR_GT
gantonis
BnsGoldRanger
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
DJ Jimmis GR
Κυρ Ιουν 20, 2010 11:28 pm
Τα site μου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: DJ Jimmis GR
Δευ Ιουν 21, 2010 1:05 am
TSAKALOS polintalantos.
Δευ Ιουν 21, 2010 8:12 pm
Χεχε, έχω μεγάλη αρρώστια με τη μουσική [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τρι Ιουν 22, 2010 5:32 pm
opos oloi mas
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Παρ Σεπ 17, 2010 2:22 pm
Κοίτα, δεν είμαι φαν της μοντέρνας "μουσικής", οπότε από 'μένα μην περιμένεις σχόλια "Τέλεια! Μπράβο! κ.λ.π.". Αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει μερικά, πολύ καλή προσπάθεια.
Παρ Σεπ 17, 2010 9:03 pm
file eidika to electro zord ta spaei...
Τρι Σεπ 28, 2010 2:16 am
Eσβησά τα πολλά βίντεο. Αφησα το playlist και θα βάζω κάθε φορά μόνο το νέο τραγούδι/ρεμίξ να το σχολιάζετε
Σαβ Οκτ 16, 2010 12:41 pm
Εμένα μου αρέσει πιο πολύ αυτό! Καταπληκτική δουλειά! Αυτή η ποικιλία ήχων και ρυθμών είναι μοναδική! Μου αρέσει ο συνδυασμός που κάνεις! Βέβαια, αν υπήρχε και μια μελωδία με την κανονική της έννοια θα έβγαινε το τέλειο αποτέλεσμα (η μουσική αποτελείται από τη μελωδία και το ρυθμό, ασχέτως αν τον 20ο αιώνα έχει ξεχαστεί το πρώτο "μέρος" της έννοιας)!
Μπορώ να το βάλω στους τίλους τέλους της ταινίας των Greek Rangers με τίτλο "Κρυμμένα Μυστικά"; Βέβαια, θα γράψω και μουσική τίτλων ΔΗΜΗΤΡΗΣ [] ή DJ Jimmis GR!
Μπορώ να το βάλω στους τίλους τέλους της ταινίας των Greek Rangers με τίτλο "Κρυμμένα Μυστικά"; Βέβαια, θα γράψω και μουσική τίτλων ΔΗΜΗΤΡΗΣ [] ή DJ Jimmis GR!
Κυρ Οκτ 17, 2010 11:36 am
Ακριβώς το ίδιο μου απάντησε ο Daniel όταν τον ρώτησα αν μπορώ να φτιάξω υπότιτλους για την τις τρεις ταινίες του!
Τρι Οκτ 19, 2010 2:23 pm
Α, σιγά, το παίρνω από το youtube, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τρι Οκτ 19, 2010 3:36 pm
Σε ποιο απ' όλα;
Σελίδα 1 από 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης