Tales of the Heroes : Twin Brave
3 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Tales of the Heroes : Twin Brave
Παρ Ιαν 20, 2012 10:12 pm
Νομίζω ναι.Δεν ξέρω αν έχει βγει και στα αγγλικά όμως...τα τελευταία Tales τα έχω ψιλο αγνοήσει για άλλα παιχνίδια...για την ώρα.
Τρι Ιαν 31, 2012 12:56 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το ντέμο κυρίες και κύριοι...το ντέμο!
Το ντέμο κυρίες και κύριοι...το ντέμο!
Κυρ Φεβ 05, 2012 3:33 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Οκ...αν ολοκληρώσουμε ορισμένες αποστολές και κάποια συγκεκριμένες συνθήκες,μπορούμε να ελέγξουμε κάποιους αρχηγούς...καλό. Πολλύ...boss! LIKE A BOSS! ...οκ το πιάσατε το αστείο.
Και δύο καινούργια βιντεάκια,αυτή την φορά από τους ήρωες του Tales of Rebirth.
Οκ...αν ολοκληρώσουμε ορισμένες αποστολές και κάποια συγκεκριμένες συνθήκες,μπορούμε να ελέγξουμε κάποιους αρχηγούς...καλό. Πολλύ...boss! LIKE A BOSS! ...οκ το πιάσατε το αστείο.
Και δύο καινούργια βιντεάκια,αυτή την φορά από τους ήρωες του Tales of Rebirth.
Πεμ Φεβ 09, 2012 12:57 pm
Καινούργιο Demo.Ναι,καινούργιο.
Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ :
Η αν θέλετε κατ’ευθείαν :
Και πατήστε εκεί που έχει τα κόκκινα και τα πράσινα πλήκτρα.Το κόκκινο έχει ένα σενάριο,ενώ το πράσινο έχει ένα δεύτερο σενάριο διαφορετικό του πρώτου.
Καινούργιο Demo.Ναι,καινούργιο.
Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ :
Η αν θέλετε κατ’ευθείαν :
Και πατήστε εκεί που έχει τα κόκκινα και τα πράσινα πλήκτρα.Το κόκκινο έχει ένα σενάριο,ενώ το πράσινο έχει ένα δεύτερο σενάριο διαφορετικό του πρώτου.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης