True Blood
+8
gantonis
antonito91
XameR_GT
power24red
DRAGONGOD
g.antonis
BnsGoldRanger
Green Rider
12 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- AwakenedPRONew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2012
Απ: True Blood
Κυρ Μάης 20, 2012 5:08 pm
Εγώ το έβλεπα φανατικά πριν 2 χρόνια, τότε που άρχιζε να το δείχνει ο ΑΝΤ1, αλλά μετά σταμάτησα...
Λίγο ο στρατός, λίγο ο χρόνος κτλ κτλ!
Θέλω να ξαναδώ τους 2 πρώτους κύκλους όμως απο την αρχή και να συνεχίσω και παρακάτω.
Να έχει 4, άντε 5?
Δεν ξέρω αν συνεχίζει τώρα.
Έχω καιρό να ψάξω!
Λίγο ο στρατός, λίγο ο χρόνος κτλ κτλ!
Θέλω να ξαναδώ τους 2 πρώτους κύκλους όμως απο την αρχή και να συνεχίσω και παρακάτω.
Να έχει 4, άντε 5?
Δεν ξέρω αν συνεχίζει τώρα.
Έχω καιρό να ψάξω!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Μάης 20, 2012 5:26 pm
πολύ "Texas" διάλεκτος για το αυτί μου!
Κυρ Μάης 20, 2012 6:52 pm
μακράν η πιο αγαπημένη μου σειρά. Περιμένω πως και πως την 5η σεζόν
Δευ Ιουν 11, 2012 9:40 pm
παιδιά βγήκε το 1ο επεισόδιο της 5ης σεζόν και θέλω τη βοήθεια σας. Εχεί κανείς ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους ή να μου που να το κατεβάσω με ενσωματωμένους? Στο tsibato το έχει αλλά δεν με αφήνει να κατεβάζω τίποτα πλέον λόγω 0,13 ration
Το βρήκα και εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή, είναι κλειστές οι εγγραφές λέει
Το βρήκα και εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή, είναι κλειστές οι εγγραφές λέει
Τρι Ιουν 12, 2012 3:32 am
jim toxo ton ipotitlo . aplos mia kai na mhn blekw se upload kai ktlp , mipos exeis skype na sto stilo , mias kai einai merika kb to arxeio ?
Τρι Ιουν 12, 2012 5:57 pm
μου έστειλε pm ο power24red. Οι υπότιτλοι υπάρχουν εδώ-> tvsubtitles.net ή απο το subz.tv
- AwakenedPRONew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2012
Τόπος : Rhodes
Τετ Ιουν 13, 2012 4:25 pm
DRAGONGOD έγραψε:na prosthesw oti apo plebras sex , den einai to klasiko aplo fili kai arxi tou pid...os , alla kanoniko skliro sex . sin kiolas oti periexei kai skines lesbiakes/gay . giafto tha sas parakalousa , an kai kserw oti den tyha akoustw parola afta prepi na to pw , mhn to dite an den eiste estw 16~17 , gia na mhn pw estw 18+ . ma propados mhn balete na to dite me mikrotera pedia .
gia na ginw kai ligo spoiler ,,kai afto einai to ligotero . giafto lew mhn afinete na to doun mikrotera pedia
- Σπόιλερ:
sto protelefteo me adiprotelefteo episodio , o kakos basilias , afou o erik skotosi ton gomeno tou , o alos tha pai sena kedriko kanali se wra idisewn kai tha kserizosi thn spondiliki stili tou parousiasti .
Εντάξει μωρέ σιγά!
Όντως δεν είναι για μικρά παιδιά, αλλά εκεί... Για 14-15 και πάνω είναι "OK" ας πούμε!
Πάντως η σειρά είναι πολύ καλή, αν και έχω δει μόνο τους 2 πρώτους κύκλους!
Τετ Ιουν 13, 2012 6:43 pm
kai o 5os kalos fenete . as doume ti tha doume , mias kai exoun iposxethi pola nea pragmata
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης