Το επεισοδιο ηταν...
Απ: Πως σας φανηκε το 9ο επεισοδιο;
Δευ Ιουν 13, 2011 5:21 pm
Το πιο απαραδεκτο επεισοδιο που εχω δει.Ο Τακερου ακουει στο μυαλο του εν ωρα διαλογισμου με την ομαδα ενα παιδακι να τον καλει.Τελικα αποδεικνυεται οτι το παιδακι ειναι ενα παιδακι αλλα απο αλλον πλανητη!Ναι ειναι εξωγηινο και τη στιγμη που προσγειωνει τον ιπταμενο δισκο του συνταντα ολη τη σενται παρεα.Λιγο κουφο δεν ειναι;Οι κακοι εν τω μεταξυ κυνηγανε το παιδι ή τον Τακερου;Δεν θυμαμαι, μετα απο δραση και κυνηγητα (ο κακος Oyobu που εχει κοκκινη φατσα και τα σπαει με οσα εχω δει να κανει) με τους κακους τελικα η ομαδα αποχαιρετα τον Roro.Το επεισοδιο οπως ειπα δεν μου αρεσε και μου φανηκε οτι ξεφευγει εντελως απο τη φυση των υπολοιπων επεισοδιων.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Δευ Ιουν 13, 2011 5:29 pm
Ρορό τον λένε;
Δευ Ιουν 27, 2011 4:00 am
Οχι, καθόλου κουφό. Ακολούθαγε την αύρα του Τακέρου. Και οι 2 έχουν την ίδια αύρα (Αυτό όντως είναι κουφό) και έτσι μπορούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Οτάν ο Τακέρου ήταν σε μεγάλο κίνδυνο η ίδια του η αύρα τον οδήγησε με το έτσι θέλω κοντά στο Τακέρου. Εχεί λογική αυτό αλλά ταυτόχρονα και όχι γιατί το αποκλείω να ξαναδούμε σε άλλο επεισόδιο τον Ρόρο, ή μήπως κάνω λαθος?xamergt έγραψε:Ναι ειναι εξωγηινο και τη στιγμη που προσγειωνει τον ιπταμενο δισκο του συνταντα ολη τη σενται παρεα.Λιγο κουφο δεν ειναι;
xamergt έγραψε:Οι κακοι εν τω μεταξυ κυνηγανε το παιδι ή τον Τακερου;Δεν θυμαμαι, μετα απο δραση και κυνηγητα (ο κακος Oyobu που εχει κοκκινη φατσα και τα σπαει με οσα εχω δει να κανει) με τους κακους τελικα η ομαδα αποχαιρετα τον Roro.
Και τους 2. Οποιός είναι φίλος των maskman πρέπει να πεθάνει έτσι απλά. Γι'αυτό και ο Kenta αναγκάστηκε να παρατήσει εκείνη την κοπέλα στο 8ο επεισόδιο. Επειδή φοβόνταν για τη ζωή της.
xamergt έγραψε:Το επεισοδιο οπως ειπα δεν μου αρεσε και μου φανηκε οτι ξεφευγει εντελως απο τη φυση των υπολοιπων επεισοδιων.
Θα διαφωνήσω. Το επεισόδιο ήταν καλό και ασχολούνταν ακόμα περισσότερο με την "Aura Power". Είδαμε άλλη μια χρήση της. Τελικά αυτή η δύναμη έχει πολλά να δώσει ακόμα
Κλείνωντας να πω πως πέθαναν άνθρωποι στην αρχή του επεισοδίου από το τέρας ή είναι ιδέα μου? Συγκλονιστική σκηνή
Πανέξυπνο σχέδιο να κόψουν το ρεύμα όλης της πόλης
Δευ Ιουν 27, 2011 11:03 am
Διαφωνουμε εμφανως.Εμενα δεν μου αρεσε,απο τη στιγμη που δεν θα ξαναδουμε Ρορο και σχετικα aliens χαιρομαι.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης