Το επεισοδιο ηταν...
Απ: Πως σας φανηκε το 13ο επεισοδιο;
Δευ Ιουν 13, 2011 6:28 pm
Oλος ο ιαπωνικος πληθυσμος εχει εξτασιαστει με το pop idol Μαρινα,ενα μικρο κοριτσακι που τραγουδα.Μηπως τα παραλεω για ολο το πληθυσμο;Μπορει
Δεν θα εμεναν αμετοχοι οι maskmen ιδιως ο Κεντα που δηλωνει τρελος φαν της.Οι κοπελες maskmen την ζηλευουν λιγο.Τελικα αν δεν καταλαβατε το κοριτσακι κατι κρυβη καλο ή κακο;Θα δειτε.Να ξερετε ομως πως εξαιτιας αυτης ο Κεντα(μαυρος μασκμαν) θα τουλουμιασει στο ξυλο ολη την ομαδα για παρτη της!Πολυ καλο επεισοδιο,μου αρεσε γιατι ειχε ανατροπες.Θα πω εξαιρετικο γιατι ετσι ειναι οσα μου αρεσουν!
Δεν θα εμεναν αμετοχοι οι maskmen ιδιως ο Κεντα που δηλωνει τρελος φαν της.Οι κοπελες maskmen την ζηλευουν λιγο.Τελικα αν δεν καταλαβατε το κοριτσακι κατι κρυβη καλο ή κακο;Θα δειτε.Να ξερετε ομως πως εξαιτιας αυτης ο Κεντα(μαυρος μασκμαν) θα τουλουμιασει στο ξυλο ολη την ομαδα για παρτη της!Πολυ καλο επεισοδιο,μου αρεσε γιατι ειχε ανατροπες.Θα πω εξαιρετικο γιατι ετσι ειναι οσα μου αρεσουν!
Απ: Πως σας φανηκε το 13ο επεισοδιο;
Τρι Ιουν 28, 2011 2:55 am
Δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα από αυτό το επεισόδιο. Καλό μεν άλλα όχι τίποτα το σπουδαίο. Θυμήθηκα ένα παρόμοιο των Dairanger πάντως, το οποίο ήταν καλύτερο από αυτό
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης