- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τι απάντησαν όταν τους ρώτησα για το αν θα δείξουν τη νέα σεζόν στην Ελλάδα!
Τρι Απρ 26, 2011 7:21 pm
Γράψτε ένα σχόλιο...
Πατήστε Shift + Enter για να μεταβείτε σε νέα γραμμή.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Also,
can you release the series to the Greek Nickelodeon? Only Madagaskar,
Dora and Bob are being shown... every day, all time...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] · Δεν μου αρέσειΜου αρέσει! ·
Για να δούμε λοιπόν τι θα κάνουν...
Πατήστε Shift + Enter για να μεταβείτε σε νέα γραμμή.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Also,
can you release the series to the Greek Nickelodeon? Only Madagaskar,
Dora and Bob are being shown... every day, all time...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] · Δεν μου αρέσειΜου αρέσει! ·
- Αρέσει σε εσάς και στο χρήστη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.].
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Ἀντώνης,
we have no release date yet for Greece, but we will be sure to keep you
updated with all the latest Power Rangers news. Thanks for the
question!Πριν από 4 λεπτά · Δεν μου αρέσειΜου αρέσει! · [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] - [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Thanks! We only watch Operation Overdrive in another channel and it keeps showing that season again and again... πριν από ένα περίπου λεπτό · Μου αρέσει!
Για να δούμε λοιπόν τι θα κάνουν...
Απ: Τι απάντησαν όταν τους ρώτησα για το αν θα δείξουν τη νέα σεζόν στην Ελλάδα!
Τρι Απρ 26, 2011 8:59 pm
για δώσε λινκ γιατί κουλά μου λέει
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Τι απάντησαν όταν τους ρώτησα για το αν θα δείξουν τη νέα σεζόν στην Ελλάδα!
Τρι Απρ 26, 2011 10:21 pm
Στον τόχι της σειράς το έβαλα. Περίεργο πάντως, εμένα «μια χαρά» μου τα βγάζει...
- TittosNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 57
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2022
Τόπος : cyprus
Τετ Μαρ 02, 2022 9:37 pm
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΤΕ ?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης