- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
netflix στην ελλαδα
Πεμ Ιαν 07, 2016 5:06 pm
δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα πλεον μπορουμε να βλεπουμε το netflix Και εδω. ο πρωτος μηνας δωρεαν και αν θελει καποιος να συνεχιζει να βλεπει υπαρχει και το αντιστοιχο αντιτιμο. αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: netflix στην ελλαδα
Πεμ Ιαν 07, 2016 10:11 pm
Το κατέβασα στο PlayStation και παρότι έλεγαν δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα ήθελε και πάλι πιστωτική και το άφησα, έτσι και αλλιώς δεν έχει τίποτα στα ελληνικά ακόμη, οπότε δε με πολύ αφορά.
Πεμ Ιαν 07, 2016 10:48 pm
Και στο xbox 360 υπήρχε από πέρυσι αλλά όσο δεν βάζουν ελληνικούς υπότιτλους αδιάφορο. Κατέβασμα και πάλι κατέβασμα
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Παρ Ιαν 08, 2016 11:55 am
Επειδή το τσέκαρα μαζί με το κολλητό μου, λέει αν θέλεις να βλέπεις κάποια πράγματα νόμιμα χωρίς να περιμένεις. Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι ένα θέμα...
Αν είχα πιστωτική, μπορεί να το έβαζα για τον δωρεάν μήνα, μόνο και μόνο για να ριπάρω σε καλή ποιότητα τα beetleborgs, goosebumps και διάφορα άλλα που δε τα βρίσκεις πουθενά.
Αν είχα πιστωτική, μπορεί να το έβαζα για τον δωρεάν μήνα, μόνο και μόνο για να ριπάρω σε καλή ποιότητα τα beetleborgs, goosebumps και διάφορα άλλα που δε τα βρίσκεις πουθενά.
Παρ Ιαν 08, 2016 4:28 pm
Oπα αυτό είναι καλή ιδέα. Πως τα ριπάρεις? Τα έχω σε άθλια μορφή από το rangerplanet
Σαβ Ιαν 09, 2016 1:40 am
Είναι λίγο μανίκι το ριπάρισμα από τέτοιου είδους συνδρομητικές υπηρεσίες. Αφενός έχουν μέτρα προστασίας (πχ μαύρη οθόνη όταν αντιληφθούν κάποιο πρόγραμμα εγγραφής raw μορφής ή κάποια συσκευή εγγραφής), αφετέρου, αν βασιστείς σε πρόγραμμα εγγραφής όλης της οθόνης του υπολογιστή, η ποιότητα θα είναι χάλια. Όσων αφορά το Netflix, έχω την εντύπωση ότι σε δεσμεύει σε κάποιο από τα 3 διαθέσιμα plans (basic, standart, premium) ακόμη και αν κάνεις χρήση του δωρεάν μήνα. Αν βάλουν υπότιτλους ίσως να το σκεφτεί περισσότερος κόσμος.
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Σαβ Ιαν 09, 2016 1:00 pm
και σε playstation 4 ?redlegend έγραψε:Το κατέβασα στο PlayStation και παρότι έλεγαν δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα ήθελε και πάλι πιστωτική και το άφησα, έτσι και αλλιώς δεν έχει τίποτα στα ελληνικά ακόμη, οπότε δε με πολύ αφορά.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Σαβ Ιαν 09, 2016 3:46 pm
Έκανα μια μικρή έρευνα και δε φαίνεται τόσο δύσκολο. Απλά θέλει υπομονή. Φαντάζομαι είναι εφικτό γιατί το Daredevil και Jessica Jones μόνο από 'κει μπορεί να τα έχει ριπάρει κάποιοςGreen Rider έγραψε:Oπα αυτό είναι καλή ιδέα. Πως τα ριπάρεις? Τα έχω σε άθλια μορφή από το rangerplanet
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιαν 10, 2016 7:17 pm
Ναι, εγω σε 4 ο έκανα, αλλά μπορείς και σε 3 και σε κάθε άλλη κονσόλα.GEOHERO έγραψε:και σε playstation 4 ?redlegend έγραψε:Το κατέβασα στο PlayStation και παρότι έλεγαν δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα ήθελε και πάλι πιστωτική και το άφησα, έτσι και αλλιώς δεν έχει τίποτα στα ελληνικά ακόμη, οπότε δε με πολύ αφορά.
johnny_salonica έγραψε:Όσων αφορά το Netflix, έχω την εντύπωση ότι σε δεσμεύει σε κάποιο από τα 3 διαθέσιμα plans (basic, standart, premium) ακόμη και αν κάνεις χρήση του δωρεάν μήνα. Αν βάλουν υπότιτλους ίσως να το σκεφτεί περισσότερος κόσμος.
Αυτό κατάλαβα και εγώ.
Το κακό ειναι οτι δεν το ξερουν πολυ οπότε και να βάλει ελληνικους κανεις δε θα ο πάρει χαμπάρι.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης