Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
ninetales
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010

Ειμαστε συνδεσμοι σε ξενο site!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Ειμαστε συνδεσμοι σε ξενο site!!!

Τρι Μαρ 15, 2011 7:06 am
ωραια αλλα αντε να αρχισουν οι rangers mou elipsan
power24red
power24red
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010

Ειμαστε συνδεσμοι σε ξενο site!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Ειμαστε συνδεσμοι σε ξενο site!!!

Τρι Μαρ 15, 2011 10:33 am
Αυτό για τα λίνκς ήταν φάουλ και λογικό οι άνθρωποι μουρμουράν σου λέει "εμείς κάναμε όλη την δουλειά και άλλοι περνούν τους επαίνους " Όταν θα είναι για παρομιες καταστάσεις προτείνω (χωρίς να θέλω να το παίξω παντογνώστης) να ενημερώνουμε πρώτα τον Δημήτρη γιατί περά του ότι είναι ο μόνος που ξέρει πως βρεθήκε το κάθε λίνκ είναι και ο μόνος που μπορεί να βρεί τον μπέλα του (ο Αντώνης λόγω του ότι είναι ανήλικος δεν του κάνουν τίποτα νομίζω)από καμία δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
και νομίζω είναι χαζό σε σελίδες με πολλη επεισκεψημότιτα να λέμε ξέρετε έχουμε αρχεία με τα επεισόδια
Αυτά τα λέω όχι επειδή θέλω να κάνω τον έξυπνο άλλα από αγάπη προς το φόρουμ
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Τρι Μαρ 15, 2011 2:00 pm
Eγώ από τη μεριά μου τους ενημέρωσα. Πάντως ήταν ανούσιο και επικύνδυνο αυτό που έκανε ο xamergt. Ελπίζω να μην σκοτωθούν μεταξύ τους τα site εξαιτίας του τι έκανε. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από το site εκείνο. Αν δώσει credit στο κάθε fansub, no problem. Με το power rangers central δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση του αν δει links του εκεί, χωρίς credit. Ελπίζω να μην την πληρώσουμε εμείς, με τη βλακεία που έγραψε ο δημιουργός του φόρουμ. Donated by xamergt and [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Με το δίκιο τους θα μας σκυλοβρίσουν όσοι το δουν αν δεν το αλλάξουν όπως τους είπα σε email. Και ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί ρε xamergt πήγες και το έκανες αυτό. Ποιος χέστηκε για το αν αυτό το site έχει sentai links?
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Μαρ 15, 2011 2:24 pm
Toυς έστειλα email
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010

Τρι Μαρ 15, 2011 2:24 pm
Όχι, σ' αυτό πιστεύω καλά έκανε, να είναι πλήρες το σάιτ. Απλά το θέμα είναι τα δικαιώματα. Αλλά δεν πειράζει, περσμένα ξεχασμένα, το θέμα θα διορθωθεί. Wink
power24red
power24red
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010

Τρι Μαρ 15, 2011 2:26 pm
Το παιδί δεν νομίζω να το έκανε με κακή πρόθεση για διαφήμιση του φόρουμ θα το έκανε απλά έπρεπε να ενημερώσει
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Τρι Μαρ 15, 2011 2:27 pm
Και ίσως δεν κατάλανε και αυτός που έχει το σάιτ τι του έλεγε...
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Τρι Μαρ 15, 2011 2:38 pm
Oπως λεει ο power24red κακη προθεση δεν ειχα.Αλλιως δεν θα εκανα τοπικ σε animeclipse και να ανακοινωνω συχνα πυκνα ,οτι "ανεβασαμε το ταδε επεισοδιο απο sentai η rangers".Το εκανα απλως γιατι μου αρεσε το site αυτο και ηθελα να τους δωσω τα λινκς να εχουν για sentai.Ισως θα ηταν καλυτερο να τα εβαζε και να μην εδινε credit πουθενα.Αλλωστε και απο rangers εχει απλως τα λινκς σε megaupload δεν δινει credit σε καποιον.Επισης πιστευω δεν θα καταλαβαιναν αν δεν τους ελεγες τιποτα jim στα ξενα φορυμ που εισαι γραμμενος.To site αυτο απλως ειναι για να κατεβασεις επεισοδια,σκοτιστηκε ο καθενας που τα βρηκε το παιδι.Ο καθενας μπορει να φτιαξει blogspot η site με επεισοδια απο sentai ή rangers και να τα ανεβαζει.Δηλαδη εσυ απο tv-nihon πηρες αδεια;Αν σου αρνιοντουσαν δηλαδη τι;Δεν θα τα ανεβαζες;Εγω απλως εκανα μια κινηση που τη θεωρησα καλη και πεσατε να με φατε.Δεν ξανασχολουμαι και ουτε θα διαφημιζω ποια.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Μαρ 15, 2011 2:48 pm
Mα έγραψε donated από μας. Αν το δουν τα άλλα site θα μας σκίσουν. Αλλά έγραψα και στο facebook και σε email αυτά για να μην γίνει παρεξήγηση

First of all, xamergt is a moderator of
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Secondly I am the admin of it.
He acted on his own about giving you the sentai links
The links aren't donated by our forum, they don't belong to us. We
are not a fansub team
I've collected the links from the following forums and fansubs
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

I started in 2008 this effort for Rangercrew,Rangerboard,Power
Rangers Empire and my forum.
A few members of Rangercrew are helping me in this effort.
We respect the people who subbed those.
You can view the threads we've made with Digifiend of Rangercrew
here
We give credit to each forum/subber about this
I don't want any trouble with the forums/subbers that uploaded
those, so if you are gonna put them in your site, please give credit
to all of them. It's wrong to write donated by my forum. Sorry about
xamergt. I have no problem in helping, but I don't want as said any
troubles. I don't want to see my forum closed because of wrong move
of xamergt. Thanks in advance. You can talk with me in Rangercrew as
well. I am Ryan Steele there or pm in my forum, I am Green Ranger.

Ξέρω πως είχες καλή πρόθεση. Απλώς έδωσες λάθος εντύπωση ή κατάλαβε αυτή λάθος. Και παντού δίνουν credit και στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Kαι γω επίσης. Τουλάχιστον στα περισσότερα
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 15, 2011 3:22 pm
Tελος παντων.Δεν μετανιωνω απλως θα επρεπε να ειχα στειλει αναλυτικα απο που ειναι τα λινκς,αυτο ειναι το λαθος μου.Γενικα η κινηση μου θεωρω ηταν σωστη.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Μαρ 15, 2011 3:44 pm
Ναι ήταν. Απλώς αυτή έγραψε βλακεία ότι είναι donated από μας. Θα διορθωθεί η περεξήγηση πιστεύω, γιατί πρώτα αυτή θα έχει πρόβλημα και όχι εμείς. Θα την κατηγορήσουν άλλοι ότι έκλεψε τα λινκς αν δεν διορθώσει αυτό που έγραψε
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Τρι Μαρ 15, 2011 8:02 pm
Γυναίκα το έχει;
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Μαρ 15, 2011 10:03 pm
myriam λέει τι να πω. πάντως καμία απάντηση ακόμα. αλλά δεν ανέβασε και τίποτα ούτε και είπε κανείς τίποτα κακό για μας πουθενά.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Μαρ 15, 2011 10:05 pm
Και πάλι δεν κατανοώ αυτή τη νοοτροπία περί κλοπής links. Ισά ίσα που τα κατεβάζουν περισσότεροι και οι uploaders μαζεύουν credits για δωρεάν συνδρομές στο megaupload. Eγώ π.χ. έχω 9145
Στους 10000 έχω ένα μήνα δωρεάν premium accountOπότε όλοι θα έπρεπε να παρακαλάνε να κατεβάζει κάποιος τα links τους
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τετ Μαρ 16, 2011 12:35 am
Εγω παντως ειχα πορωθει με αυτο το site οταν το ανακαλυψα γιατι δεν θυμομουν χριστο απο rangers ειδικα mmpr.Και οταν τους πρωτοειδα στα αγγλικα η πορωση χτυπησε κοκκινο cheers
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τετ Μαρ 16, 2011 1:50 am
Εγώ να δεις τι σοκ είχα πάθει όταν είδα το Power Rangers Central και το Power Rangers Planet το 2006, μετά από τόσα χρόνια Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης