Ποιο επεισόδιο σάς έκανε να πείτε "Εδώ είμαστε" είμαι φανατικός της σειράς πλέον
+8
chrys97
tasos5488
Blue Ranger
menes
gantonis
antonito91
Red Forever
Green Rider
12 απαντήσεις
Ποιο επεισόδιο σάς έκανε να πείτε "Εδώ είμαστε" είμαι φανατικός της σειράς πλέον
Πεμ Απρ 07, 2011 10:43 pm
Εμένα το "Green with evil part 2" από τους mmpr. Θυμάμαι τότε είχα χάσει το part 1 και όπως είχε γυρίσει σπίτι βάζω ΑΝΤ1 στο 2ο part στα μισά και βλέπω ξαφνικά έναν πράσινο ranger να πλακώνει τους mmpr. E αυτό ήταν, είμαι και βάζελος, άρρωστος με το πράσινο χρώμα και από τότε έγινα τεράστιος φαν της σειράς. Θυμάμαι το 2006 όταν άρχισα να βλέπω όλες τις σεζόν με ενδιέφερε πως θα είναι ο πράσινος ranger της κάθε σεζόν, για τέτοιο κόλλημα μιλάμε
Ευτυχώς πλέον έχω ξεκολλήσει από τις ταμπέλες των χρωμάτων
Ευτυχώς πλέον έχω ξεκολλήσει από τις ταμπέλες των χρωμάτων
Απ: Ποιο επεισόδιο σάς έκανε να πείτε "Εδώ είμαστε" είμαι φανατικός της σειράς πλέον
Παρ Απρ 08, 2011 12:20 am
Κατ’εύθείαν από το πρώτο επισόδειο των MMPR που είδα μικρός στον ΑΝΤ1.Σπανίως έχανα επισόδεια,κυρίως γιατί ήταν πάντα μετά την προπονησή μου στο μπασκετ ή και αν έχανα τα έδειχνα σε επανάληψη τα καλοκαίρια.
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Απ: Ποιο επεισόδιο σάς έκανε να πείτε "Εδώ είμαστε" είμαι φανατικός της σειράς πλέον
Σαβ Απρ 09, 2011 12:05 am
Από το πρώτο είχα κολήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. οι βιντεοκασετες εγραφαν συνέχεια δυστηχώς όμως όλα χάθηκαν γτ το βίντεο ειχε άλλη άποψη
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Σαβ Απρ 09, 2011 10:30 pm
Αυτό που ξεπάγωσαν τον Ζέιν. Ήταν το πρώτο επεισόδιο που είδα στη ζωή μου, το είδα σχεδόν στο τελείωμα, έκανε ζάπινγκ ο παππούς μου, είδα κάτι που έμοιζε με παιδικό και τους είπα να το αφήσει εκεί. Και, μέχρι να πάω τετάρτη δημοτικού, όπου έμαθα και κάτι λίγα για τους σεντάι*, ήξερα τη σειρά ως «Παουρέντζερ»!
-------
*Καλά, τι να πω γι' αυτό... Ρωτούσα τους γονείς των συμμαθητών μου αν ήξεραν καμιά παλιά σειρά με αυτό το όνομα (νόμιζα πως ήταν παλιά, άσχετη με τους ρέιντζερς και ότι δε γίνονταν αντιγραφή και αυτά)!!!
-------
*Καλά, τι να πω γι' αυτό... Ρωτούσα τους γονείς των συμμαθητών μου αν ήξεραν καμιά παλιά σειρά με αυτό το όνομα (νόμιζα πως ήταν παλιά, άσχετη με τους ρέιντζερς και ότι δε γίνονταν αντιγραφή και αυτά)!!!
- menesNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2011
Τόπος : θεσσαλονικη
Πεμ Ιουλ 14, 2011 8:37 pm
emena to return of the green ranger kai to friend in need apo tous mmpr
- Blue RangerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ημερομηνία εγγραφής : 20/08/2011
Τόπος : Μυτιληνη
Δευ Αυγ 22, 2011 1:37 pm
εμενα το προτο μου ητανε η galaxy απο το part 1 αλλα δεν το ειδα ολο και θελω να τα δω ος και το τελεφτεο επισοδιο
- tasos5488New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2011
Σαβ Νοε 12, 2011 2:11 pm
apo to prwto epeisodio den duskoleutika k polu
Δευ Νοε 12, 2012 3:41 pm
Θυμαμαι οτι η πρωτη σεζον ολοκληρη που ειδα μικρος στον Αντ1 ηταν οι ζεο.Το επεισοδιο που με ενθουσιασε περισσοτερο ηταν το King For A Day.Την δευτερη φορα που το ειδα δεν ενθουσιαστηκα τοσο οσο στην πρωτη.
- jimavrasΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 05/06/2014
Τετ Μαρ 18, 2015 2:29 pm
To teamwork λόγο του τέρατος.Αν και ήδη μου άρεσε το δεύτερο στην σκηνή που πετάει το κεφάλι του σκελετού στην χαράδρα.
- Xrysovalantis 2@@Super Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 585
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2014
Παρ Μαρ 27, 2015 8:57 pm
Τα πρώτα 6 επεισόδια της πρώτης σεζόν των Power Rangers Mighty Morphin.
- Mahad7Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 805
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Κυπρος
Σαβ Μαρ 28, 2015 8:45 am
Το 1ο επεισοδιο της mystic force
- ZaneXPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2010
Σαβ Νοε 14, 2015 4:07 am
Η εμφάνιση του Tommy φυσικά στο 17ο επεισόδιο των MMPR.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης