Τελευταίο επεισόδιο που είδατε από Kamen Rider
+11
plousmike
falconara90
lapo
Vergil13
XameR_GT
antonito91
ninetales
BnsGoldRanger
Red Forever
gantonis
lelouch
15 απαντήσεις
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Τελευταίο επεισόδιο που είδατε από Kamen Rider
Πεμ Νοε 17, 2011 12:00 am
Kamen Rider SD!!!
Τρι Νοε 22, 2011 1:52 pm
Προς τι το emoticon αυτό; Α, με αυτούς τους υπότιτλους των Aserir, το βάζω με το vlc να πάιξουν αλλά δεν εμφανίζονται. Του ανοίγω με το πρόγραμμα για υπότιτλους και εκεί τους βάζει κανονικά στο βίντεο. Τι γίνεται εδώ;
Τρι Νοε 22, 2011 2:31 pm
Προς τι? Εγινέ κάτι απίστευτο, απλά. Το οποίο δεν ξέρω πως και αν θα καταφέρουν να επιλύσουν. Εχώ μεγάλη αγωνία για το επόμενο επεισόδιο
Τρι Νοε 22, 2011 2:34 pm
[quote="gantonis"Α, με αυτούς τους υπότιτλους των Aserir, το βάζω με το vlc να πάιξουν αλλά δεν εμφανίζονται. Του ανοίγω με το πρόγραμμα για υπότιτλους και εκεί τους βάζει κανονικά στο βίντεο. Τι γίνεται εδώ;[/quote]
Over-time κατέβαζε ρε Αντώνη. Τι πας και μπλέκεις με δαύτους?
Γενικώς το vlc είναι για τα μπάζα για HD βίντεο mkv με codec Η264. Εμένα κολλάει το pc αν βάλω να δω την 199 movie. Κατέβασε αυτό και δες το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Over-time κατέβαζε ρε Αντώνη. Τι πας και μπλέκεις με δαύτους?
Γενικώς το vlc είναι για τα μπάζα για HD βίντεο mkv με codec Η264. Εμένα κολλάει το pc αν βάλω να δω την 199 movie. Κατέβασε αυτό και δες το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τρι Νοε 22, 2011 3:13 pm
Tου ΚΚΕ είναι το πρόγραμμα;
- Vergil13New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Τόπος : Αθηνα
Τρι Νοε 22, 2011 3:29 pm
xaxaxa
Τρι Νοε 22, 2011 3:59 pm
LOL και γω αυτό νόμιζα όταν μου το πρωτοείπαν. Και το over-time το προτείνει και το GUIS πάντως
Σαβ Νοε 26, 2011 8:32 pm
Kuuga 50, HBV
Decade 22, 23, 24, Shinkenger 21
Decade 22, 23, 24, Shinkenger 21
Σαβ Νοε 26, 2011 9:45 pm
shinkeger 21?
που κολλαει;
που κολλαει;
Σαβ Νοε 26, 2011 10:23 pm
Ἀποτελεῖ μέρος τοῦ team-up Decade-Shinkenger. Ἀλλὰ θὰ τὸ βάλω καὶ στὸ « Τελευταίο σεντάι ἐπεισόδιο ποὺ εἴδατε ».
Κυρ Νοε 27, 2011 1:36 pm
kuuga 1,2,3
kuuga hbv
let's go kamen riders net movies (είδα το ζώδιο μου και της οικογένειας μου, όχι όλα )
kuuga hbv
let's go kamen riders net movies (είδα το ζώδιο μου και της οικογένειας μου, όχι όλα )
Κυρ Νοε 27, 2011 1:42 pm
To ΗΒV πώς και το είδες; Έμαθες αρκετά σπόιλερς τώρα και δεν ξέρω αν κατάλαβες καθόλου σχετικά με τον
Το δεύτερο εντάξει, το έπαιξε το dvd ή τα έδειχνε κινέζικα;
- Σπόιλερ:
- θάνατο του Γκοντάι
Το δεύτερο εντάξει, το έπαιξε το dvd ή τα έδειχνε κινέζικα;
Κυρ Νοε 27, 2011 2:03 pm
Σιγά τα σπόιλερς. Αφού έχω δει όλα τα forms στον Decade και το OOO Climax Heroes του PSP
Tα είδα όλα στο pc. Δοκίμασα να κάνω τους υπότιτλους σου srt αλλά δεν έχω αυτή τη γραμματοσειρά που έβαλες και δεν γίνεται. Αν την είχα θα μπορούσα να τους μετατρέψω με το subtitle workshop ή το vosub, αλλά τους βγάζει αλλά ντάλων εκεί. Στο vlc παίζουν κανονικά από την άλλη. Ωραίο που είναι μεγάλοι οι υπότιτλοι, δεν κουράζουν στο μάτι
Tα είδα όλα στο pc. Δοκίμασα να κάνω τους υπότιτλους σου srt αλλά δεν έχω αυτή τη γραμματοσειρά που έβαλες και δεν γίνεται. Αν την είχα θα μπορούσα να τους μετατρέψω με το subtitle workshop ή το vosub, αλλά τους βγάζει αλλά ντάλων εκεί. Στο vlc παίζουν κανονικά από την άλλη. Ωραίο που είναι μεγάλοι οι υπότιτλοι, δεν κουράζουν στο μάτι
Κυρ Νοε 27, 2011 2:34 pm
Άρα εντάξει,δεν κατάλαβες τίποτα για το σπόιλερ που είπα μέσα στο πλαίσιο. Γιατί το HBV διαδραμτίζεται ακριβώς μετά τα γεγονότα αυτά του σπόιλερ, και πολλές σκηνές του επεισοδίου φαίνονται στα γεγονότα που θυμάται ο Γκοντάι. Μην το ανοίξεις καλύτερα, θα σου χαλάσει η διάθεση και θα πωρωθείς ακόμη περισσότερο και εγώ και ο Γιώργος θα πρέπει να κάνουμε πιο γρήγορα τους υπότιτλους γιατί εσύ θα θες να μάθεις τη συνέχεια!
Να τα αφήσω ssa λοιπόν τα υπόλοιπα; Άμα είναι μετά το δέκατο επεισόδιο (μεταφράζω παράλληλα, όχι το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά) γιατί εκείνα τα έχω srt. Ο lapo δεν πειράζει, ας τα αφήσει srt τα υπόλοιπα που θα κάνει, γιατί δεν ξέρω αν θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία να μεγαλώσει τους χαρακτήρες και ούτε ξέρω ποια έκδοση των mcs χρησιμοποιεί (έχουν κάνει και αυτοί δυο-τρεις διαφορετικούς υπότιτλους για κάθε επεισόδιο και σε άλλο αρχείο βάζουν υπότιτλους για τις ομιλίες των Γκρόνγκι στη γλώσσα τους...) για να φτιάξει τους ελληνικούς ή αν τους φτιάχνει μόνος του με το subtitle workshop (δηλαδή να μη μεταφράζει απλώς τα αγγλικά στο αγγλικό αρχείο, αλλά να κάθεται να βάζει αυτός χρόνο και διάρκεια κ.λ.π.).
Να τα αφήσω ssa λοιπόν τα υπόλοιπα; Άμα είναι μετά το δέκατο επεισόδιο (μεταφράζω παράλληλα, όχι το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά) γιατί εκείνα τα έχω srt. Ο lapo δεν πειράζει, ας τα αφήσει srt τα υπόλοιπα που θα κάνει, γιατί δεν ξέρω αν θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία να μεγαλώσει τους χαρακτήρες και ούτε ξέρω ποια έκδοση των mcs χρησιμοποιεί (έχουν κάνει και αυτοί δυο-τρεις διαφορετικούς υπότιτλους για κάθε επεισόδιο και σε άλλο αρχείο βάζουν υπότιτλους για τις ομιλίες των Γκρόνγκι στη γλώσσα τους...) για να φτιάξει τους ελληνικούς ή αν τους φτιάχνει μόνος του με το subtitle workshop (δηλαδή να μη μεταφράζει απλώς τα αγγλικά στο αγγλικό αρχείο, αλλά να κάθεται να βάζει αυτός χρόνο και διάρκεια κ.λ.π.).
Κυρ Νοε 27, 2011 2:48 pm
Οχι κάντα srt σε παρακαλώ για να τα δω στην HD TV που έχω. Τώρα δεν μπορώ με ssa
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης