Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Τελευταίο επεισόδιο που είδατε από Kamen Rider

+11
plousmike
falconara90
lapo
Vergil13
XameR_GT
antonito91
ninetales
BnsGoldRanger
Red Forever
gantonis
lelouch
15 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Τελευταίο επεισόδιο που είδατε από Kamen Rider - Σελίδα 13 Empty Απ: Τελευταίο επεισόδιο που είδατε από Kamen Rider

Παρ Νοε 11, 2011 11:12 pm
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
Λοιπόν :

Αυτό είναι Spoiler-ίστικό για το κοινό που δεν είναι εφάμιλλο με τον Κούγκα και τις περιπέτειες του,οπότε :

Σπόιλερ:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Red Forever στις Σαβ Νοε 12, 2011 12:00 am, 1 φορά
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010

Τελευταίο επεισόδιο που είδατε από Kamen Rider - Σελίδα 13 Empty Απ: Τελευταίο επεισόδιο που είδατε από Kamen Rider

Παρ Νοε 11, 2011 11:48 pm
Μάλιστα, μάλιστα...
Σπόιλερ:
Μπορούμε να τον θεωρήσουμε ράιντερ και αυτόν, ή όχι;

Όλες αυτές τις πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν κυρίως, τις έχει στα SIC ή στον Αγκτίτω; Θέλω να διαβάσω ή να δω και για τον παλιό Κούγκα τις περιπέτειές του!!!

Τώρα που τα διάβασα αυτά Σόλωνα πωρώθηκα ακόμη περισσότερο!!! Ζήτω ο Κούγκα και οι σεναριογράφοι του!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers Razz Και σε χιλιοευχαριστώ για μία ακόμη φορά για τη χρησιμότατη επεξήγηση των γεγονότων που δεν ακταλαβαίνω. Ίσως όλα αυτά τα χρόνια με το στυλ και το μοτίβο των σεντάι να επηρεάστηκα και σε συνδυασμό με την ηλικία μου, να μην μπορώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα δυστυχώς...

Και φυσικά, όπως ήδη καταλάβατε, τελείωσα τον Κούγκα! Και ναι, ο Ιτσίτζου όντως πήρε μετάθεση για άλλη πόλη! Θέλω να δω Αγκτίτω τώρα!!!
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Τόπος : Αθήνα

Σαβ Νοε 12, 2011 12:12 am
Ο Ντάγκουβα δεν θεωρείτε Ράιντερ...μοιάζει...αλλά όχι.Όπως και τα Shocker Kaijin,βασισμένος σε αυτά είναι ο Kamen Rider αλλά άλλο μοντέλο.

Ε,όχι και εύκολα όμως...πάλι καλά που ο Γκοντάι έχει αντοχές να λέμε...οκ,φτάει και η ικανότητα του Ultimate να μπορεί να αγνοεί την άμυνα[φυσική ή όχι,πχ πανοπλία,δέρμα κλπ] του αντιπάλου και να μπορεί πάντα να προκαλέσει μέγιστη ζημιά.Δεν έχει και καμία φοβερή περιπέτεια...για αυτούς είναι,μιας και δεν ήταν συνηθισμένοι σε αυτά,αλλά έχει ενδιαφέρον...σαν να ζείς τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας.

Όσο για τα παρελθοντίκα,έχει το S.I.C. Saga.Βέβαια,τίποτα από όλα αυτά δεν είναι από'κει...εκτός από το..."παρελθόν" του Ντάγκουβα,που και εκεί δεν εξηγήτε ακριβώς.

Όχι ρε,απλά πιθανώς,να μην έχεις δει παρόμοια έργα με τον Κούγκα,και να σου ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία.Από δώ και πέρα,θα δείς οτι θα μπορείς να καταλάβαίνεις παρόμοια έργα με μεγαλύτερη ευκολία. Very Happy Wink Αν δούλευε έτσι το πράγμα,εγώ στα 21 μου θα έπρεπε να ήμουν στο Δαφνί και το μυαλό μου να ήταν πίτα. lol! Απλά εμπειρία και γνώση...σε όποια μορφή και να μας έρθει.

Καλά τώρα,πιάσε τον Άγκιτο,όντως.Θα δείς γιατί θεωρούνται ο Kamen Rider,Black,Black RX,Kuuga και ο Agito οι κορυφαίες των Rider.
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Σαβ Νοε 12, 2011 12:25 am
Πλέον σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!

Πάντως, εδώ που τα λέμε, δε στενοχωρέθηκες όταν η Β1 έπαθε αυτό που έπαθε εξαιτίας του Ιτσίτζου; Δεν ήθελα να γίνει έτσι... Σνιφ, σνιφ... Sad
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Σαβ Νοε 12, 2011 12:37 am
Η αλήθεια είναι οτι πιο πολλύ απογοητεύτικα,παρά στεναχορήθηκα...ίσως επειδή το κλιμάκιο δεν μεταξύ τους δεν ήταν τόσο δραματικό...περίμενα περισσότερο αίμα και βία,με έναν λόγο από τον Ιτσίτζο που να δείχνει καθαρά την διαφορά των ανθρώπων[Λίντο] από τους Γκρόνγκι.Βέβαια μας έκοψαν μια ταινία και ένα επεισόδιο λόγω budget.κατανοητό βέβαια,δεν είναι εύκολη δουλεία να ανσταίνεις μια σειρά μετά από...12 χρόνια.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Σαβ Νοε 12, 2011 12:00 pm
gantonis έγραψε:Δεν πας καλά! Και μετά τι θα βλέπεις; Razz
Oσό να'ναι οι Riders είναι μπόλικοι αλλά μην ξεχνάς και metal heroes,garo,pretty guardian sailor moon και άλλες toku σειρές όπως chouseshin & rescue fire
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Σαβ Νοε 12, 2011 12:50 pm
Σόλωνα προγραμμάτιζαν και ταινία; Τι κρίμα που δεν το είδαμε... Μα δεν πειράζει, σημασία έχει ότι καλό βγήκε το φινάλε. To Special Charpet να το κατεβάσω και να το δω; Λέει ότι είναι τα δύο πρώτα επεισόδια με περισσότερο υλικό. Αν το κατεβάσω, να σβήσω από το δίσκο τα δύο πρώτα επεισόδια και να κρατήσω αυτό;
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Σαβ Νοε 12, 2011 1:18 pm
Ναι...κρίμα που δεν βγήκε.Όσο για το Special Chapter...δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...κατεβασέ το,αλλά μην τα σβήσεις.
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Σαβ Νοε 12, 2011 1:54 pm
Aχ, Σόλωνα, και κάτι ακόμα (δεν ξέρεις πόσο μου τη δίνει όταν έχω απορίες...), που αφορά πάλι τον τάφο. Παίρνοντας τα πράγματα με χρονολογική σειρά, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον τάφο του Ρίκου. Καθώς σήκωναν το καπάκι, αυτός ζωντάνεψε. Που βλέπω όμως ξανά τη σκηνή, δεν εντοπίζω τον τάφο του Ντάγκουβα, που σκοτώνει τους ανθρώπους στο βίντεο. Μετά, στην εξέταση της μούμιας, λέει μια γυναίκα ότι ο Ρίκου ήταν ζωντανός πριν ζωντανέψει ο Νο.00. Και στο βίντεο, νομίζω ο Ντάγκουβα βγάζει τη ζώνη από τον εαυτό του και τη σηκώνει ψηλά. Και παρακάτω, ανακαλύπτουν την τοποθεσία στη Ναγκάμο όπου βρίσκεται το φέρετρο του Ντάγκουβα σπασμένο σε κομμάτια, που είπαν ότι απλώς έσπασε και βγήκε ο Ντάγκουβα, χωρίς να φταίει τίποτα. Μήπως ήταν ο Ρίκου που σκότωσε τους επιστήμονες τότε και μετά βγήκε και ο Ντάγκουβα και ανέστησε τους νεκρούς; Ή ήταν στον ίδιο τάφο, όπως αναφέρεις στο σπόιλερ κουτάκι, και απλά άνοιξαν μόνο τον τάφο του Ρίκου και λίγο αργότερα βγήκε ο Ντάγκουβα από τον τάφο του που ήταν σε άλλο σημείο και δεν τον έδιχνε στην κάμερα; Τι ακριβώς μου διαφεύγει εδώ ή τι έχω παρεξηγήσει;
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Σαβ Νοε 12, 2011 2:30 pm
Παιδιά γιατί δεν τα λέτε αυτά στην ενότητα του Κούνγκα μπας και τα σχολιάσει κανείς στο μέλλον? Σε αυτό το θέμα θα χαθούν. Οπότε καλύτερα μεταφέρετε τη συζήτηση από εδώ
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Σαβ Νοε 12, 2011 2:44 pm
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
OK! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Σαβ Νοε 12, 2011 9:43 pm
Αγκίτω 01 και Ντικέιντο 16
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Σαβ Νοε 12, 2011 10:41 pm
Ντικέιντο 17!
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Νοε 14, 2011 2:15 pm
Fourze 10 Cool
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Δευ Νοε 14, 2011 2:19 pm
Αχ, ναι, είναι Δευτέρα σήμερα!!! cheers

Πρέπει κάποτε να αρχίσω και εγώ τον Φόρζε...
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Πεμ Νοε 17, 2011 12:00 am
Kamen Rider SD!!! Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης